lalanis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 λοιπόν μόλις γύρισα από ΟΑΚΑ... πολύς λαός, πολύ ωραία ατμόσφαιρα... Κορυφαίοι Μπατιστ-Ντελκ και σε κάποια σημεία καθοριστικοί Αλβέρτης-Χατζηβρέττας... Να πω ότι αυτά που λένε τα παιδιά για την διαιτησία ήταν ''ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ'' κσι μέσα στο γήπεδο...Αν και γενικά είμαι ψύχραιμος, και δεν κράζω εύκολα διαιτητές, αν δεν έχω δει καθαρά φάση, οι συγκεκριμένοι διαιτητές σπρώχνανε πολύ, και σε άσχετα σημεία-όταν δηλ. ο ΠΑΟ ξεκίναγε σερί-.
revil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ημουν και γω μεσα σημερα. στο τελος που σας ειχαν ποντο ποντο ελεγα στον κολλητο μου οτι δε μασατε και οτι θα κερδισετε,οπως και εγινε. οσο για τη διαιτησια καιζερ εγω που ειμαι 3 ματι θα σου πω οτι τετοιο σφαξιμο δεν εχω ξαναδει. να σου δωσω να καταλαβεις σε αγωνα του ολυμπιακου δεν εχω βραχνιασει και βραχνιασα σημερα.
Mika Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 revil ελπιζω να πηρες απο τη νοκια αναμνηστικο μπλουζακι με το τριφυλλι
revil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 περιμενα να παρω για δωρακι,αλλα βαρεθηκα καποια στιγμη
1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ωραια ατμοσφαιρα. ας μην ηταν και οι εβραιοι με το κολοκαπνογονο τους. ο μητσος παντως αρχιζει και ξεφευγει σαν παιχτης. απορω που θα φτασει ωρες ωρες.
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ποιοί είναι οι Εβραίοι? Είπαμε όχι βωμολοχίες.
revil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ι μακαμπι λουσιφερ. edit : λολ ελεος Η μακαμπι ενοουσα
anthony_88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Kai εγω ΟΣΦΠ eimai alla ηθελα να ειμαι μεσα σημερα ρε γαμωτο. Γουσταρω το μπασκετακι αγρια...Κριμα δ εμπορεσα να παω... Μπορω να βρω το ματς καπου στο internet? ειχε και κοσμο ρε πουστη...θα ηταν ωραια εμπειρια...
KaizerSoze Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ποιοί είναι οι Εβραίοι? Είπαμε όχι βωμολοχίες. Ειλικρινα ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω...αυτος ο λαος σπρωχνεται πλεον παντου! Πως γινεται ρε γαμωτο?Δηλαδη τους σπρωχνουν απο την πολιτικη μεχρι το μπασκετ Παλια κοροιδευα τον Καζαντζιδη αλλα σημερα πχ. ειδα Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ-μα ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια να σφυριζεται διαφορετικα! Ειδα να φευγουν ολοι προς την μπασκετα της Μακαμπι και ξαφνικα να γυρνανε πισω γιατι την ειχε δωσει υπερ τους. Αλλα δεν πειραζει,οταν εβγαλε εξω την μαλαπερδα ο Τονυ ειχαμε αλλα...17 εγραψε το κοντερ χωρις βολες.Ενω το γκαρντ τους πρεπει να βαρεσε μονος του οσες ολοι μας μαζι. Α,ωραια ατμοσφαιρα,αντε ρε γαμωτο,δεν θα αρχισει η 2η φαση και τα πλευοφ?Βαρεθηκα να ειμαστε 5,000 καθε φορα Ρε σεις?Τραγικοι οι ακροβατες στο ημιχρονο?Μιλαμε χανανε ολα τα καρφωματα,χαλαρα η χειροτερη ακροβατικη ομαδα που εχω δει. Α,και για να μην ξεχνιωμαστε "Παμε φιλαθλοι,ουτε μισο καλαθι ευκολο".... :-D
revil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Τραγικοι δε λες τπτ προτιμω τις cheerleaders του σεφ και πιστεψτε με αυτο δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ οπαδικο :D
Arxon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ειλικρινα ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω...αυτος ο λαος σπρωχνεται πλεον παντου! Πως γινεται ρε γαμωτο?Δηλαδη τους σπρωχνουν απο την πολιτικη μεχρι το μπασκετ ρε Kaisersoze αφου αυτοι που κανουν κουμαντο στα παντα Εβραιοι δεν ειναι?Πως θα τους ξεφευγε και το μπασκετακι. Τωρα μπορουν απαντες να καταλαβουν πως εγινε γνωστος και ο ασχετος ο Γκερσον. Ο ανθρωπος ειναι manager και οχι προπονητης. Αν δεν ειχε τον βοηθο του που ειναι φοβερος θα ηταν τελειως αχρηστος. Ωρες ωρες μου θυμιζει μαθητη σχολειου με τα ραβασακια που του δινει.
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 antreaslam και σε ολα τα βαζελακια εδω δειτε τα χαλια σας και τους πρωτογονους που βαραει ο ενας τον αλλο στις προπονησεις και αστε τους αλλους.. οσο σκατα ομαδα και αν εχω , στο τελος θα σηκωσω ενα double ενω εσεις ολοι απλα θα φατε το 'double' μου.. καταλαβες..?και ασε τις ψευτομαγκιες αν θες να αναφερθεις αποκλειστικα σε μενα μιλα μου prive μικρο ποζεραΚΙ ναι οι πιθηκοι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ το λενε με κεφαλαια.. τοχεις ακουσει πολλες φορες και αλλες τοσες σεχει τσουξει το είχα φανταστεί ότι είναι αργκό πιθήκων αυτή. . . και δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που το χρησιμοποιούν,είναι κ αυτοί που αν ζούσε ο δαρβίνος θα επιδείκνυε για να αποδείξει τη θεωρία του!!!! Όσο για το πόσο ...πρωτόγονοι είμαστε,καταρχήν, είναι δικό μας θέμα,κατά δεύτερον, δε νομίζω στο 2-2 με τη λα κορούνια να έπαιζαν ξύλο ο έκι με τον βίκτορ ας πούμε,ούτε πέρυσι που έπαιζαν ξύλο ο καστίγιο με τον σούρερ ήταν πρωτόγονοι,ε? Και βέβαια, το να φάμε το 'double' σου όπως λες,είναι κάτι που δε θα πονέσει καθόλου,εξαιτίας του εξαιρετικά μικρού του μεγέθους (όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους επιδειξίες)! Πάντως, ως γνήσιος απόγονος , διατηρείς υψηλότατο επίπεδο διαλόγου.... Τον Βαζελα και αν κλωτσας, το παπουτσι σου χαλας.. φαντάζομαι ότι τα ίδια λένε κ οι άλλοι χιμπατζήδες, μετά από νίκαια,παγκράτι,φάληρο,κορυδαλλό και φάληρο... (ψιτ. . . εγώ δεν ήμουν εκεί,γιατί ΞΥΛΟ για ομάδες δεν παίζω..εσύ μήπως ήσουν εκεί,και από εκεί έχει προέλθει η μόνιμη βλάβη?)?αλλά θα μου πεις, με τη γνωστή διαστρέβλωση , μπορεί να μας πεις ότι κ εκεί τους έδωσες το "νταμπλ" σου ! τέλος πάντων,όταν ξυπνήσεις, ίσως να καταλάβεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που βλέπεις εσύ,αλλά κάτι τελείως διαφορετικό.... ΥΓ: κ κάτι τελευταίο...μάζεψε την τεστοστερόνη σου,γιατί παρατρίχα να την πατήσω...πω πω,τι α΄ντρας θεε μου,τι βαρβατίλα μυρίζει.....μμμμμ..... Τραγικοι δε λες τπτ προτιμω τις cheerleaders του σεφ και πιστεψτε με αυτο δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ οπαδικο :D εγώ πάλι,ήμουν σε αυτούς τους κάφρους,που όταν έφερε ο παύλος cheerleaders (νομίζω σε παιχνίδι με την δάφνη),γιούχαρα τόσο,που δεν τελείωσαν καν το προγραμμα τους. δεν τις θέλω στο γήπεδό μου,προτιμώ ομάδα επιδείξεων,απλά λίγο περισσότερο....δουλεμένη!!!!
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Πάμε κ στα δικά μας λοιπόν. . . Χθες,μου άρεσε πολύ στο μπάσκετ,ότι είχε ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,που να αποθεώνει συνέχεια την ομάδα,να την στηρίζει κ να την σπρώχνει. . . Βοήθησε κ η παρουσία των εβραίων βέβαια,που μόλις τολμούσαν να φωνάξουν,ξεσηκωνόταν όλο το γήπεδο! Επίσης, επειδή η Θύρα 13 είχε ΠΑΝΤΑ πολιτική άποψη αυτά τα 40 χρόνια, χάρηκα ακούγοντας το χεσμπολάχ,και βλέποντας σημαία του λιβάνου! Αγωνιστικά . . . Ο σούπερμαν –μάικ , έχει ξεσαλώσει φέτος, είναι καταπληκτικός! Ο μήτσος ήταν ψιλοχάλια (αλλά με 1 κρίσιμο καλάθι κ 2 τάπες στο τέλος),κ για 1η φορά φέτος καλός ο ντικούδης. Ο ντελκ αρκετά καλός,αλλά ως κλασσικός αμερικάνος, έκανε 3-4 κολλητά λάθη σε επιθέσεις,ενώ μετά το 14ο δευτερόλεπτο της επίθεσης, συνήθως κάθεται σε μια μεριά χωρίς καμία κίνηση, αγνωόντας ακόμα ότι στην ευρώπη στα 10 δευτερόλεπτα προλαβαίνουμε να αλλάξουμε ακόμα κ σύστημα! Ο χατζηβρέττας φέτος,προσπαθεί να μου αποδείξει ότι δεν είναι κότα (χάνομαι στα δύσκολα επιθετικά, βάζω 20άρες στα εύκολα),αλλά δεν το καταφέρνει ακόμα! Συμφωνώ,ότι ακόμα κ ο ανέτοιμος βουγιανιτς, είναι προτιμότερος στη θέση του μήτσου ,σε σχέση με τον μπετσίροβιτς.(ο οποίος χθες ήταν χάλια)! Αρκετά καλός ο φράγκι, και λίγο ντεφορμέ ο ζέλικο (στους 3 πόντους,4 λεπτά πριν το τέλος,ο μπατίστ είναι στον πάγκο,έχοντας μόνο 2 φάουλ,κ τον έβαλε στο 1:20),ενώ έβγαλε στην αρχή του παιχνιδιού τον ντελκ,γιατί είχε 2 φάουλ,ενώ ήταν πολύ ζεστός. Κ πάλι πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο...το καταχάρηκα! ΥΓ: Ξεκολλήστε το μυαλό σας από τον έκι. Όχι άλλα εξιλαστήρια θύματα στον παναθηναικό. . . Πριν από τον έκι,ήταν ο μπασινάς,πιο πριν,όλη η γενιά αυτή (καραγκούνης-γκούμας-λύμπε),μετά ο φύσσας, πιο πριν ο μαραγκός κ ο νιόπλιας,πιο πριν ο κωστάκης ο αντωνίου,κ ο κατι σαρκ μαυρίδης,και πάει λέγοντας. . . Δε χρειάζεται πάντα να υπάρχουν σε αυτή την ομάδα παίχτες που να φταίνε για τα πάντα! Αν δε σας κάνει παικτικά ο εκι,είναι άλλο! Κ ο παπ μιλάει συνέχεια,και σέρνεται στο γήπεδο,αλλά δεν έχει ακούσει ούτε το 1/20 από αυτά που ακούει ο εκι. (κ οι 2 όμως,ακόμα κ όταν σέρνονται,μέσα στο γήπεδο σκυλιάζουν,άλλο αν τους βγαίνει ή όχι)! ΥΓ2: είναι εντυπωσιακό,ότι ακόμα κ όταν της πήραμε το ευρωπαικό,με γήπεδο γεμάτο οπαδούς μας,η μακάμπι ΔΕΝ αδικηθηκε από τη διαιτησία.ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ βάσεις παντού αυτή η ομάδα ΥΓ3:εντυπωσιακό επίσης,ότι ο θανάσης,πριν το παιχνίδι,χαιρέτησε το τεχνικό τιμ των εβραίων εναν προς έναν ΥΓ4:μαζεύουμε υπογραφές για να κρατήσουν τον σόλιντ?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??? Απο το γηπεδο,οσο πιο αντικειμενικα μπορω,ειδα τουλαχιστον ενα 60-40 υπερ τους,που για εκτος εδρας και μαλιστα στο ΟΑΚΑ ειναι σφαγη! Τι θα γινει με την περιπτωση τους?Ως ποτε θα πληρωνουμε το γαμημενο Ολοκαυτωμα-ΑΝ εγινε... Για την ακριβεια,ΠΟΣΕΣ βολες βαρεσανε?Ειδικα ο Μπαουνουμ αν δεν κανω λαθος απο τους 25 τοσους ποντους που εβαλε ζητημα οι 10 να ηταν με σουτ. Λοιπόν, είπα αρχικά να μην απαντήσω, αλλά...προφανώς... Λοιπόν, δε θα χαρακτηρίσω καν την αποστροφή για το "ΑΝ" έγινε το Ολοκαύτωμα, πρώτον γιατί δεν επιτρέπονται πολιτικές συζητήσεις στο forum, και δεύτερον γιατί το ερώτημα έχει εξεταστεί εξονυχιστικά και οι απαντήσεις έχουν δοθεί. Ούτε η Χρυσή Αυγή θα αλλάξει τις απόψεις της, ούτε το Ανώτατο Συμβούλιο των Ραβίνων. Όμως, στο ΠΟΣΕΣ βολές βαρέσανε, η απάντηση είναι εύκολη, από το επίσημο site της ULEB. 34/39 η Μακάμπι και 23/35 ο Παναθηναϊκός. Κάπως έτσι έγινε ντέρμπι το παιχνίδι, επειδή παίκτες σαν τον Χατζηβρέτα έριχναν στο σίδερο (3/6, με 0/2 σε πολύ κρίσιμο σημείο). Ο Will Bynum είχε 22 πόντους, με 5/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα και τον ιλλιγιώδη αριθμό των 6/8 βολών. Δύο ολόκληρες βολές παραπάνω από τον Μπατίστ και το Χατζηβρέτα αντίστοιχα και μία περισσότερη από το Ντικούδη. Που σημαίνει, ότι ο Bynum έβαλε 16 πόντους με σουτ και σίγουρα όχι "ούτε 10". Με όλα αυτά δε θέλω να πω αν "σπρώχτηκαν" ή όχι οι παίκτες της Μακάμπι. Όμως, από άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι ξέρει από μπάσκετ, περιμένω προσεκτικότερα σχόλια, σε όλα τα επίπεδα.
SCidER Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 antreaslam βλαχακο τα ιδια και τα ιδια μας επρηξες τα αρ***α.. ξυλο για ομαδες δε παιζεις αλλα μπαρουφες για ομαδες τις πετας σας πολυβολο.. και οταν δεν ανακατευεσαι με αυτα (νικαια, παγκρατι κτλ) δε θα μιλας καν ετσι κιαλλιως εσυ εισαι μια χαρα οπαδος πληκτρολογιου κατσε εκει γραψε αλλο ενα κατεβατο και μετα μπες κανα GreenWebFan να κατεβασεις καμια φωτογραφιουλα ΥΓ4¨μαζευουν υπογραφες για την δημιουργια WWF στην ελλαδα με αρχηγο τον αλβανοΕΚΙ.. ξερεις εσυ πρωτος στην ουρα για εισητηριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.