genius_13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ο Γιαφτοκας ειχε ενα προβλημα στην μεση,πηγε στο νοσοκομειο και εμεινε εκτος . Αν χαλια ομως και παλι κερδισαμε 8)
KWSN_Men Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ο Βετσίροβιτς, ο Σισκάουσκας και ο Ντικούδης έπαιζαν και πέρσυ δηλαδή; Ρε παιδιά, σε καλή μέρα αν βρεθούν 5 παίκτες κερδίζουμε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα 20 πόντους, το έχετε πάρει χαμπάρι;
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Aυτο αναρωτιεμαι καιγω. Οκ, ο Ντελκ με τον Γιαφτοκας ηταν τα αστερια αλλα ειναι λιγες ποσοτητες οι Σισκαουσκας,Ντικουδης,Μπετσιροβιτς???? Επιπλεον για καποιο μυστηριο λογο ολοι περιμενουν τα "νεα" αποκτηματα.Καταλαβαινω την αναγκη του καινουριου αλλα οι παλιοι τι εγιναν?Εφυγαν?Δηλαδη δεν παιζει ο Ντελκ,μεσα,καιγω το λεω.Ο Διαμαντιδης με τον Μπατιστ πχ εκοψαν το μπασκετ? Δηλαδη η Γιουναιτεντ που ειναι στην ουσια η ιδια ομαδα με περσυ με τον Καρικ παραπανω ειναι του πεταμου? Εμ βεβαια, η απογοητευση ειναι λογικη, πρωτοι παντου δεν λεει.Αν ειμασταν καπου δευτεροι να ειχαμε να τρωγομαστε, τωρα ομως?
firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Όταν βλέπω παίκτες να μην μπορούν σε όλο το παιχνίδι να κάνουν δύο σωστά κοντρόλ, μου ανάβουν τα λαμπάκια. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη αναφέρομαι.
Panathinaikara Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Don't get me wrong. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η ομάδα μας στηρίζεται συνεχώς σε μερικούς πολύ καλούς παίκτες-δε λέω- αλλά χτύπα ξύλο στον αθλητισμό υπάρχουν τραυματισμοί,κούραση,ατυχία.... Συν τοις άλλοις υπάρχουν και άλλες πολύ καλές ομάδες και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα θα χρειαστεί να αξιοποιήσει και να πάρει το κάτι παραπάνω από όλους τουςς παίκτες του(καλά εκτός Παπανικολάου, Ξανθόπουλου που δεν παίζουν ποτέ). Χθες φάνηκε ότι ο Διαμαντίδης -και λογικό είναι - στο πρώτο ημίχρονο δε του έβγαινε το παιχνίδι και ούτε τα σουτ του έμπαιναν και η ομάδα έπαιζε πολύ άσχημα απέναντι σε μια κακά τα ψέματα πολύ μέτρια ομάδα(κι ας νίκησε εκτός την Εφες)
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μα ολες οι ομαδες στηριζονται σε καποιους παικτες Σκεψου μια ΤΣΣΚΑ χωρις Παπαλουκα Μια Ταου χωρις Σκολα Ακομα και ενα γαυρο χωρις Σοφο... Καποιοι παικτες ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ. Ειναι αδυνατον να περιμενεις μια ομαδα να εχει πραγματικα 2 παικτες ισαξιους σε καθε θεση. Δηλαδη τι να πουνε οι Σανς? Αμα χτυπησει ο Νας δεν εχουμε τετοιο ασο αρα δεν ειμαστε καλη ομαδα?Οι Νταλας με το καλυτερο ρεκορ στο ΝΒΑ που στην ουσια ειναι ο Νοβιτσκι και αλλοι 4 να τα βαψουν μαυρα? Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ψαχνομαστε με κατι να τρωγομαστε
Harkon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ...Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ψαχνομαστε με κατι να τρωγομαστε
antreaslam Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 βασικά τραγική εμφάνιση και έχω αρχίσει να ψιλοαπογοητεύομαι. και η απάντηση... Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ψαχνομαστε με κατι να τρωγομαστε Αίσχος! ακούς εκεί να έχεις κάνει σε όλες τις διοργανώσεις μόνο ανώδυνες ήττες,κ να τολμάς να κερδίζεις στη μέτρια μέρα σου εκτός έδρας,ενώ στα προηγούμενα 2 παιχνίδια,παίζοντας ελαφρώς...υπερηχητικά, να ρίχνεις 20 πόντους σε μπάρτσα κ εφές....ΑΙΣΧΟΣ!
KWSN_Men Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Για να μην ήταν κάποιοι απογοητευμένοι, έπρεπε να κάνουμε κάθε φορά παιχνίδια σαν του Αλεξάνδρειου. Αυτό απλά δε γίνεται.
Σκύμνος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 και η απάντηση... Αίσχος! ακούς εκεί να έχεις κάνει σε όλες τις διοργανώσεις μόνο ανώδυνες ήττες,κ να τολμάς να κερδίζεις στη μέτρια μέρα σου εκτός έδρας,ενώ στα προηγούμενα 2 παιχνίδια,παίζοντας ελαφρώς...υπερηχητικά, να ρίχνεις 20 πόντους σε μπάρτσα κ εφές....ΑΙΣΧΟΣ! Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι. Θα τους δούμε με το καλό και στο final four, που λογικά θα πάμε. Γιατί και πέρσι λέγαμε για "υπερηχητικά" και μείναμε με το ευρωπαϊκό πουλί στο χέρι...
Snolly Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1. Εκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιριστή Νέρι Καστίγιο και της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ΄ αριθμ. 49/2007 απόφασης της ΠΕ/Super League Ελλάδα 2007 και μείωσε την ποινή του ποδοσφαιριστή από τρεις σε μία αγωνιστική". Τις κουφάλες... Δεν ντρέπονται λιγάκι.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι. Θα τους δούμε με το καλό και στο final four, που λογικά θα πάμε. Γιατί και πέρσι λέγαμε για "υπερηχητικά" και μείναμε με το ευρωπαϊκό πουλί στο χέρι... Mε την διαφορα οτι περσυ ξεκινησαμε ετσι και πεσαμε τωρα εχουμε "ταλαντωσεις" με επιλογη παιχνιδιων Ολα θα κριθουν στο τελος αλλα σορρυ, εμενα το μικρο καλαθι μου φαινεται λογικη της "καβατζας" Ή πιστευεις σε κατι Ή οχι Μικρο καλαθι να κρατησεις αν πιστευεις πως ειμαστε πιο αδυνατοι απο αλλες ομαδες απλα αν μας κατσει θα το παρουμε ΣΕΒΑΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.Αν ομως εγω πιστευω οτι ειμαστε καλυτεροι δεν κραταω κανενα μικρο καλαθι. Πιστευω οτι θα κανουμε τρεμπλ Αν δικαιωθεις μου την λες πως ημουν υπερφιαλος. Αμα δικαιωθω σε λεω Κασανδρα.Πολιτισμενα πραγματα. Και για να το κανουμε χειροπιαστο. Πιστευω πως ειμαστε στο ιδιο επιπεδο με Ταου και ΤΣΣΚΑ που θεωρω τις αλλες 2 καλυτερες ομαδες τις Ευρωπης. ΔΕΝ θεωρω πως ειμαστε ανωτεροι γιατι δεν μας βγηκαν τα βαρια χαρτια. Οποτε και γιαυτο δεν πονταρω το σπιτι μου στην κατακτηση Ευρωλιγκας, γιατι δεν θεωρω απιθανο να την χασουμε. Με μια διευκρινιση: Δεν τα καιω ακομα τα χαρτια. Οι αλλοι παιζουν με φουλ οπλισμο, εμεις εχουμε +2 οπλα που δεν εχουν αποδωσει αλλα δεν θα μου φανει περιεργο να το κανουν στα κρισιμα (πχ ο Λαζος στην Μπολονια)
KaiZeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ψαχνομαστε με κατι να τρωγομαστε Και τι να κάνουμε; Να δώσουμε ραντεβού τότε μετά τον τελικό να τα πούμε μια κ καλή.. Δε πάει έτσι. Πιστεύω στην ομάδα μέχρι τέλους(κούπας δηλαδή). Αλλά βρε αδερφέ μπορώ να σχολιάσω πως μέχρι κ πριν τα χριστούγεννα όλοι εδώ μέσα λέγαμε πως: "όταν πάρει δύναμη ο Βούγιανιτς θα κάνει ΤΡΕΛΟ δίδυμο με τον Μήτσο" Είναι ρεαλιστικό πλέον να πούμε πως τον Βούγια θα μπορούμε να τον περιμένουμ με ανοιχτές αγκάλες του χρόνου. Φέτος το παιδί δε θα μπορέσει(λογικά..) να τα βγάλει όλα. "όταν ζεσταθεί ό Ντελκ τα 3ποντα του θα γράψουν.." Ο Ντελκ μάλλον αρχίζει κ τα σπάει με τον Ζοτς από ότι ακούγεται.. Ακόμ κ έτσι να μην είναι, δεν προσαρμόστηκε ακόμα.Λες να το κάνει μέσα σε 2μήνες..; "Με τον Γιαβτόκας μέσα θα γεμίσει απίστευτα η ρακέτα κ θα είναι το αντίδοτο στην άμυνα για Σόφο κ λοιπούς ψηλούς.." Είναι γεγονός πως ανέβηκε στα τελευταία 2 παιχνίδια αλλά μέχρι εκει.. Το φόβητρο που περιμέναμε δεν έγινε.. Αυτά δεν είναι κακομοιριές. Η αλήθεια είναι. Αυτό δεν σημαίνει πως φύγαμε από τα φαβορί.
antreaslam Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι. Θα τους δούμε με το καλό και στο final four, που λογικά θα πάμε. Γιατί και πέρσι λέγαμε για "υπερηχητικά" και μείναμε με το ευρωπαϊκό πουλί στο χέρι... απλά,να πω ΕΛΕΟΣ~ Ή πιο σωστά, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! τι πρέπει να γίνει για να πιστέψετε-στηρίξετε αυτή την ομάδα? δεν είπα ότι θα το πάρει σίγουρα (αν κ το πιστεύω). Ζητάω όμως να την επιβραβεύουμε,κ να μην κρατάμε καβάτζες,οπότε: -αν αποκλειστούμε: Σας τα έλεγα εγώ,μην ενθουσιαζεστε,να κρατάτε μικρό καλάθι -Αν το πάρουμε: Το είχα πει ότι την πιστεύω αυτή την ομάδα,ένα 10% είχα επιφυλάξεις μόνο,για το ότι θα πάμε στο φαιναλ4 ήμουν σίγουρος,αν θα το σηκώναμε είχα.....1% αμφιβολίες!
KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Και τι να κάνουμε;Να δώσουμε ραντεβού τότε μετά τον τελικό να τα πούμε μια κ καλή.. Δε πάει έτσι. Ναι γιατι σας βλεπω και στο γηπεδο πως το γεμιζεται τωρα που ΔΕΝ εχουμε δωσει ραντεβου στον Τελικο.Να σου πω τι να κανουμε?Να μην γκρινιαζουμε γιατι σε ενα ματς δεν επαιξε καλα ο Διαμαντιδης, ο Γιαβτοκας βρωμαει και ο Ντελκ ειναι καραφλος. Ακομα και αν δεν πιστευεις στην ομαδα, δικαιωμα σου, ας ειναι γιαυτο και οχι γιατι θες να εχει "καβα" αν κατι στραβωσει. Απλα ΕΛΠΙΖΩ ολοι εσεις που εχετε απογοητευτει οπως θα κραξετε εμας αν παρουμε μονο το Κυπελλο, να μην το παιζετε 'Παναθηναικαρες' αν παρουμε και τα 3 Κυπελλα. "όταν πάρει δύναμη ο Βούγιανιτς θα κάνει ΤΡΕΛΟ δίδυμο με τον Μήτσο"Είναι ρεαλιστικό πλέον να πούμε πως τον Βούγια θα μπορούμε να τον περιμένουμ με ανοιχτές αγκάλες του χρόνου. Φέτος το παιδί δε θα μπορέσει(λογικά..) να τα βγάλει όλα. Μιλας ομως οπως και να το κανεις για τον ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ πλευμεηκερ. Καλως ή κακως υπαρχει ο Μητσος ακομα, δεν εφυγε οπως κοντεψα να πιστεψω με τα "Χωρις τον Διαμαντιδη" και "χωρις τον Διαμαντιδη". 28 χρονων ειναι ακομα, χερι ακρας υγιειας κτλ...Στο Τοπ16 υπαρχουν 15 ομαδες που δεν εχουν ΚΑΝ τον Διαμαντιδη οποτε ΜΗΝ υπερβαλουμε με τον Βουγιανιτς και τον ρολο του. ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην αρχισουμε τα "Αν χτυπησει...". Με τα αν χτυπησει οι Νταλας ειναι για το πεος και η ΤΣΣΚΑ δεν θα παει στο Φ4 "όταν ζεσταθεί ό Ντελκ τα 3ποντα του θα γράψουν.."Ο Ντελκ μάλλον αρχίζει κ τα σπάει με τον Ζοτς από ότι ακούγεται.. Ακόμ κ έτσι να μην είναι, δεν προσαρμόστηκε ακόμα.Λες να το κάνει μέσα σε 2μήνες..; ΝΑΙ!!! Χωρις πλακα ΔΕΝ πιστευω οτι μπορει να γινει πολυ καλυτερος απο αυτο που βλεπω αλλα με 10 χρονια στο ΝΒΑ εχει μαθει να φορτσαρει στα πλευοφς. Ο καλυτερος Ντελκ της χρονιας θα ειναι-αν παιξει-στα πλευοφς και τα τελικα. Καλος ή κακος δεν ξερω, παντως τοτε θα ειναι το φορτσαρισμα του. Αυτά δεν είναι κακομοιριές.Η αλήθεια είναι. Αυτό δεν σημαίνει πως φύγαμε από τα φαβορί. Ρε πουλακι μου όμως οταν μετα απο ενα ματς νικηφορο, το 3ο σερι στο Τοπ16, ακουω "Απογοητευση" γιατι ο Ντελκ των 2:50 δεν εχει δεσει και ο Γιαφτοκας που εμεινε ΑΘηνα δεν κανει, ε χεσε με τοτε που δεν ειναι κακομοιρια να λεμε τα ιδια και τα ιδια. Σε λιγο θα μας πουνε οτι δεν ερχονται στο γηπεδο γιατι ο Ντελκ δεν εχει προσαρμοστει...Α ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, να περιμενετε σαν ξερολουκουμο μια νικη με την ΑΕΚ εδω, μια με τον γαυρο πιο κει και να μαζευεται 50,000 κοσμος επειδη κερδισες την ΑΕΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.