DIMITRISG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Για μενα το προβλημα στον ΠΑΟ ειναι στην μεσαια και στην αμυντικη γραμμή. Με εξαιρεση τον Νινη υπαρχει σοβαρο προβλημα. Θυμαμαι στην εποχη που ηταν προπονητης ο Ροτσα οταν οι αμυντικοί εκοβαν μια επίθεση του αντιπάλου δεν εστελναν την μπάλα στο πουθενα για να γλυτωσουν αλλα την κατεβαζαν κάτω και με αψογους συνδιασμους ανεβαζαν την επιθεση. Πριν απο καθε ματς ειχα μεγαλη εμπιστοσυνη στην ομαδα. Και να εχανε δεν με πειραζε γιατι ειχε ενα ποιοτικο παιχνιδι. Αυτο πιστευω οφειλεται στους παιχτες. Και δεν υπηρχαν πολλοι ξένοι παιχτες. Ο κορμος βασιζοταν σε ελληνες παιχτες. ΤΕΧΝΙΤΕΣ παιχτες χρειαζεται η ομάδα. Σωστος ;
geovard Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Τοποθετείς δηλαδή ένα post σε σχέση με το ποιος θέλεις να σου απαντήσει αντί να δεις να ταιριάζει με το θέμα? Και ποιος απαγορεύει σε φιλάθλους του Ολυμπιακού να σου απαντήσουν στο topic του Παναθηναϊκού? Εκτός αν πιστεύεις πραγματικά πως το post για τις πόσες κούπες έχει ο Παναθηναϊκός ταιριάζει καλύτερα στο topic του Oλυμπιακού... Λογικά κανείς δεν έπρεπε να με εμποδίζει να ποστάρω σχετικά με αθλητικά θέματα όπου κρίνω εγώ.Ένα μήνυμα πού δεν εμπεριέχει ειρωνείες ή άλλα κακεντρεχή σχόλια μπορεί να συζητηθεί οπουδήποτε.Η μήπως υπάρχουν τα καφενεία τού Ολυμπιακού όπου μόνο γιά Ολυμπιακό λένε καί τα αντίστοιχα των άλλων ομάδων επίσης?Σύμφωνα με την άποψή σου δεν έπρεπε να μπαίνουν στον Παναθηναικό φίλαθλοι τουν Ολυμπιακου καί αντίθετα γιατί θα σούλεγα εγώ καί καλά τι τούς νοιάζει αυτούς τι γίνεται στην 'οικογένειά' μου.Παρεμπιπτόντως έχω ποστάρει το ίδιο μήνυμα καί στο thread της AEK πράγμα πού φανερώνει τη μη σκοπιμότητα τού πράγματος.Αλλά τι να πω εγώ' date=' καθείς κρίνεται από την εν γένει συμπεριφορά του καί είναι πολύς ο χρόνος πού βρισκόμαστε εδώ ώστε να γνωρίζει πλεόν καθένας τι 'φουμάρει' ο άλλος. Δεν παίζεσαι ρε φίλε... Aντίδραση για την αντίδραση.... Το κάνεις post και στο topic της ΑΕΚ μετά από το πρώτο move που έκανα? Ελπίζω να μην το κάνεις και στου Ιωνικού, στης Bayern και στης Manchester Utd. Μόνος σου μετακινείς μηνύματα μόνος σου βγάζεις τα συμπεράσματα καί τούς χαρακτηρισμούς πού σε συμφέρουν. Νομίζεις ότι στον λίγο χρόνο πού έγιναν όλα μπόρεσα να πρόλαβα να δω το pm σου καί να προλάβω να ποστάρω καί στο thread της ΑΕΚ?
firewalker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα... Θα τα καταφέρει ο μετροπόντικας ή θα κολλήσει στα αρχαία?* *Αρχαία = τζόρτζεβιτς, rivaldo κτλ Εγώ φοβάμαι μην ρίξουν τα αρχαία άμμο στην μηχανή του μετροπόντικα ή του κόψουν κάνα σωληνάκι... Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ όλα τα περιμένω από τα αρχαία.
blueviper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου geovard, χρειάζεται και λίγη σύνεση για να αντιλαμβανόμαστε πότε μια καλοπροαίρετη απορία μας, δε θα τύχει της ανάλογης απάντησης, αλλά πιθανότατα θα προκαλέσει και πάλι ένα γαϊτανάκι αντιπαράθεσης. Είναι άλλωστε θέμα που αφορά πρωτίστως την παναθηναϊκή οικογένεια, οπότε το thread της είναι το ιδανικότερο μέρος για να εκφραστεί. Όσο για τον The_Edge, δε νομίζω να έχει δώσει λαβές για αντι-παναθηναϊκό μένος.
Members gsarig Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα... Θα τα καταφέρει ο μετροπόντικας ή θα κολλήσει στα αρχαία?* :-D:-D:-D:-D Τελικά είναι να μη σου βγει το όνομα...
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Λογικά κανείς δεν έπρεπε να με εμποδίζει να ποστάρω σχετικά με αθλητικά θέματα όπου κρίνω εγώ. ΜΠΟΡΕΙΣ να ποστάρεις όπου κρίνεις, ναι, αλλά αν είναι να ποστάρεις ένα θέμα του ΠΑΟ, ΠΡΕΠΕΙ να το ποστάρεις στο thread του ΠΑΟ. Αυτό πάει προς όλους τους χρήστες που ποστάρουν στα αθλητικά topic. Σύμφωνα με την άποψή σου δεν έπρεπε να μπαίνουν στον Παναθηναικό φίλαθλοι τουν Ολυμπιακου καί αντίθετα γιατί θα σούλεγα εγώ καί καλά τι τούς νοιάζει αυτούς τι γίνεται στην 'οικογένειά' μου. Δεν έχεις καταλάβει, ακριβώς το αντίθετο λέω. Το topic Ολυμπιακός αφορά θέματα του Ολυμπιακού και έχουν το δικαίωμα να ποστάρουν και φίλαθλοι των άλλων ομάδων, σε σχέση πάντα με τα θέματα του Ολυμπιακού. Αντίστοιχα συμβαίνει (ή μάλλον θα έπρεπε να συμβαίνει) και με το topic του Παναθηναϊκού. Αυτό προφανώς δεν έχουν καταλάβει πολλοί χρήστες εδώ μέσα, με αποτέλεσμα τα topics να έχουν καταντήσει μπάχαλο. Παρεμπιπτόντως έχω ποστάρει το ίδιο μήνυμα καί στο thread της AEK πράγμα πού φανερώνει τη μη σκοπιμότητα τού πράγματος. Αυτό και αν είναι σωστό. Άνοιξες την ίδια συζήτηση σε 2 διαφορετικά threads. Αυτό ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ απαγορεύεται στο Insomnia και θεωρείται spamming. Αλλά τι να πω εγώ, καθείς κρίνεται από την εν γένει συμπεριφορά του καί είναι πολύς ο χρόνος πού βρισκόμαστε εδώ ώστε να γνωρίζει πλεόν καθένας τι 'φουμάρει' ο άλλος. Αυτό ακούγεται σαν μπιχτή για το moderation μου και αν είναι έτσι, θα σε παρακαλούσα να το τεκμηριώσεις. Νομίζεις ότι στον λίγο χρόνο πού έγιναν όλα μπόρεσα να πρόλαβα να δω το pm σου καί να προλάβω να ποστάρω καί στο thread της ΑΕΚ? pm ΔΕΝ σου έστειλα!! Αλλά να κάνεις ένα post στου Ολυμπιακού, να το μεταφέρω εγώ, να μου απαντάς εσύ ότι δεν είναι σωστή η μεταφορά, και ΜΕΤΑ να κάνεις το ίδιο post στο topic της ΑΕΚ, αυτό τουλάχιστο με προσβάλλει.
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Είχα σβήσει όλα τα offtopic μηνύματα αλλά μετά από pm του χρήστη geovard που έγραφε πάνω κάτω πως "Έσβησες ένα μήνυμα πού σού ασκούσα κριτική αλλά με το να κρυβόμαστε δεν διορθώνεται το προφίλ μας.Δεν μού εξήγησες γιατί το έσβησες εκείνο το μήνυμα.Όταν ασκείς εξουσία έστω αυτή τη μικρή πού σού δίνεται ως moderator πρέπει να την εφαρμόζεις κατά τρόπο πού να αναδεικνύει την ανωτερότητά σου καί την ικανότητά σου να διευθύνεις.Όχι ενέργειες τού στυλ αποφασίζω καί διατάσσω πού παραπέμπουν σε άλλες εποχές." αποφάσισα να τα επαναφέρω. Παρεπιμπτόντως, ποτέ δεν είχα σβήσει το αρχικό μήνυμα με το παράπονο που έκανε ο geovard, ακριβώς για να μην με κατηγορήσει!!! Είχα σβήσει όλα που ακολούθησαν!!!
genius_13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Παιδια στο θεμα μας! Στην ΕΡΑ ειπαν οτι ξεκιναει ο Νινης και ο Βυντρα ειναι στον παγκο! Γερα για το διπλο !
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 μη τα ισοπεδώνουμε και όλα. μία νίκη απόψε μπορεί να μην αλλάζει πολλά πράγματα στο θέμα του ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά αλλάζει πολλά στο θέμα του γοήτρου.
firewalker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Εύχομαι να νικήσουμε. Αλλά και να χάσουμε δεν πειράζει, λίγη καζούρα δεν κάνει κακό.
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 H υποδοχή που έκαναν στον νίνη οι φίλαθλοι του ολυμπιακού είναι με το σύνθημα "δε θα γίνεις έλληνας ποτέ, αλβανέ, αλβανέ"... μόλις τώρα το άκουσα με τα αυτιά μου! άντε να δούμε!
firewalker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 H υποδοχή που έκαναν στον νίνη οι φίλαθλοι του ολυμπιακού είναι με το σύνθημα "δε θα γίνεις έλληνας ποτέ, αλβανέ, αλβανέ"... μόλις τώρα το άκουσα με τα αυτιά μου! άντε να δούμε! Πρώτος πάτησε το χόρτο και τους έτσουξε.... Μήπως το λέγαν στον Αλβανό νεαρό παίκτη που βολιδοσκοπούν τα τσιράκια του Κρόκους; Γράψανε πρόσφατα οι εφημερίδες. "Δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ..."
johnyboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ας παρει καποιος την ΕΡΤ να τους πει οτι ο γαυρος παιζει με Ελληνικη ομαδα και οχι με ξενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.