Mika Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 επειδη ακριβως ειχα παρακολουθησει τη συζητηση για το μνημόσυνο δεν νομιζω να υπηρχε κανενα προσβλητικο ποστ.
Alsos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 ας το παρουμε και ετσι.. προσβλητικο κατα σενα οχι.. για μενα ομως ηταν..οπως και για αρκετους ολυμπιακους...
omnislash Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ρε alsos σορρυ αλλά μιλάς με τον κλασσικο βάζελο που μένει σε περιοχή όπου οι απόψεις των κατοίκων δεν είναι και πολύ δημοκρατικές.Τώρα εγώ φταιω που θα πω εσάς "προνομιούχους" προσβλητικο κατα σενα οχι.. για μενα ομως ηταν..οπως και για αρκετους ολυμπιακους... Παώ στοίχημα ότι ο χρήστης αυτός δε προσεβλήθη για τα περί χούντας και ναζί ίσα ίσα που τα πήρε πάνω του.Επαναλαμβάνω .Προσέξτε την περιοχή Γιατι ρε antreaslam .Δεν είχατε φασιστες στις τάξεις σας;Ψέμα είνaι;
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μένω Αγία Παρασκευή και εδώ το 'χουμε καμάρι από το '39 να πετάμε μπαν. Συνεχίζοντας χωρίς τον γλυκό μας όμνισλας, να σας υπενθυμίσω πως δν επιτρέπονται τα πολιτικά ποστ.
Critter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Καιρο ειχα να γραψω και γραφω απλα επειδη νομιζω οτι υποτιμαται η νοημοσυνη μου. Το μισο μπλα μπλα ειναι γεματο πολιτικα ποστς (βλεπε ποστς στο τοπικ των καταληψεων, των ΤΕΙ/ΑΕΙ, στρατου, αστυνομιας και μυρια οσα). Και γω εχω κανει πολλα πολιτικα ποστς και τουλαχιστον οι μισοι ολυμπιακοι και παναθηναικοι που γραφουν στα 2 αντιστοιχα ποστς. Επομενως μαλλον θα επρεπε να αναφερεις μια αλλη δικαιολογια για το ban. Και ειμαι σιγουρος, οτι ο συγκεκριμενος χρηστης εχει δωσει καλυτερες αφορμες για κατι τετοιο. Επομενως άκυρο -1.
Mika Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ρε alsos σορρυ αλλά μιλάς με τον κλασσικο βάζελο που μένει σε περιοχή όπου οι απόψεις των κατοίκων δεν είναι και πολύ δημοκρατικές.Τώρα εγώ φταιω που θα πω εσάς "προνομιούχους" Γιατι ρε antreaslam .Δεν είχατε φασιστες στις τάξεις σας;Ψέμα είνaι; καλα ρε γαμωτο τουτος δω δεν με εχει στην ignore list?? πως στο διαολο ασχολειται ακομη με εμενα πανω που νομιζα οτι γλιτωσα απο το πρηξιμο? φασιστες στις ταξεις τους εχουν πολλες ομαδες. Προσωπικα θυμαμαι στο ΣΕΦ πριν 3 χρονια (αγωνας κυπελλου) ολη την ωρα ενα γαυρο να κουναει προς το μερος μας ενα πανω με το σημα της χρυσης αυγης. Τι παει να πει αυτο? δυστυχως καποιοι εκμεταλλευονται την κερκιδα για να περασουν τις πολιτικες τους αποψεις (οποιες κι αν ειναι αυτες). θλιβερο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Καιρο ειχα να γραψω και γραφω απλα επειδη νομιζω οτι υποτιμαται η νοημοσυνη μου. Το μισο μπλα μπλα ειναι γεματο πολιτικα ποστς (βλεπε ποστς στο τοπικ των καταληψεων, των ΤΕΙ/ΑΕΙ, στρατου, αστυνομιας και μυρια οσα). Και γω εχω κανει πολλα πολιτικα ποστς και τουλαχιστον οι μισοι ολυμπιακοι και παναθηναικοι που γραφουν στα 2 αντιστοιχα ποστς. Επομενως μαλλον θα επρεπε να αναφερεις μια αλλη δικαιολογια για το ban. Και ειμαι σιγουρος, οτι ο συγκεκριμενος χρηστης εχει δωσει καλυτερες αφορμες για κατι τετοιο. Επομενως άκυρο -1. Να πω κι εγώ την άποψή μου, χωρίς να θέλω -ούτε και χρειάζεται, άλλωστε- να κάνω τον υπερασπιστή του οποιουδήποτε, πόσω μάλλον ενός moderator. Το μπλα-μπλα έχει τυπικά κάποιες απαγορεύσεις. Ουσιαστικά, η πολιτική αποδεικνύεται πολύ πιο χαλαρή. Με μια βασική προϋπόθεση, κατά την άποψή μου: να διατηρούνται κάποια όρια. Το "κόσμιο επίπεδο" που λέει και στην περιγραφή. Αναπόφευκτα, ίσως, τα όρια όλοι μας τα ξεπερνάμε. Κάτι η ανωνυμία του διαδικτύου, κάτι το αντικείμενο των συζητήσεων, λέμε πράγματα που τετ-α-τετ δε θα τα ξεστομίζαμε ούτε για πλάκα. Κάποιοι, πιο συχνά από τους άλλους. Όταν έχω δύο-τρεις προειδοποιήσεις, από διαφορετικούς moderators, να καλμάρω κι εγώ τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ε, μάλλον τα ζητάει ο οργανισμός μου. Μου ρίχνουν άδικο, έστω, ban, και πώς αντιδρώ; Δημιουργώ καινούργιο λογαριασμό, με το ίδιο όνομα σε ελαφριά παραλλαγή, και τη λέω στον άνθρωπο που ειρωνεύτηκα και τον προκάλεσα να μου ρίξει καμπάνα. Τι γίνεται, λοιπόν; Ή ο moderator αυτό-υπονομεύεται, ή αντιδράει. Προσωπικά, θεωρώ το μπλα-μπλα προνόμιο, επιπλέον στο δεδομένο προνόμιο να έχω ένα χώρο όπως το insomnia για να λέω και να διαβάζω πέντε πράγματα. Βλέπω ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια να το χάσουμε. Το thread της ιστορίας, όπου προσπαθήσαμε να κάνουμε μια λογική και με επιχειρήματα κουβέντα, κατάντησε σουρεάλ. Το thread με τις καταλήψεις, έχει ξεφύγει προ πολλού. Εδώ ξέφυγε η πραγματικότητα, δε θα ξεφύγει η εικονική συζήτηση; Σωστά. Κι έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Άνθρωπος που έφτιαξε καινούργιο account και δεν το κρύβει, όταν άρπαξε ένα γερό ban, διαμαρτύρεται για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στα αθλητικά, όταν τη δεύτερη μέρα της (νέας) εγγραφής του μπήκε σε thread άλλης ομάδας και άρχισε το trolling. Σουρεάλ. Ίσως τελικά να πρέπει να σκεφτούμε αυτό: αν εφαρμοστούν αυστηρά οι απαγορεύσεις του μπλα-μπλα, ποια θέματα θα απομείνουν;
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Καιρο ειχα να γραψω και γραφω απλα επειδη νομιζω οτι υποτιμαται η νοημοσυνη μου. Το μισο μπλα μπλα ειναι γεματο πολιτικα ποστς (βλεπε ποστς στο τοπικ των καταληψεων, των ΤΕΙ/ΑΕΙ, στρατου, αστυνομιας και μυρια οσα). Και γω εχω κανει πολλα πολιτικα ποστς και τουλαχιστον οι μισοι ολυμπιακοι και παναθηναικοι που γραφουν στα 2 αντιστοιχα ποστς. Επομενως μαλλον θα επρεπε να αναφερεις μια αλλη δικαιολογια για το ban. Και ειμαι σιγουρος, οτι ο συγκεκριμενος χρηστης εχει δωσει καλυτερες αφορμες για κατι τετοιο. Επομενως άκυρο -1. Προσπαθείς να με πείσεις πως δν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά των δικών σου "πολιτικών" ποστ από αυτών του όμνισλας?
Critter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Οχι, προσπαθω να σε πεισω οτι ως πολιτικο ποστ δεν θεωρειται μονο αυτο που λεει πχ "Γαμω το ΠΑΣΟΚ ή σκατοφασιστα να πεθανεις" αλλα και αυτο που λεει "Το ΠΑΣΟΚ ειναι το καλυτερο κομμα ή μακαρι να ειχαμε χουντα τωρα κτλ". Υποθετω ομως οτι ο δευτερος δεν θα φαει ban. Πάντως χωρις να μιλαω για τα δικα μου ποστς (αν και σιγουρα καπου θα εχω ξεφυγει και γω), υπαρχουν πααααρα πολλα ποστς του επιπεδου που κατακρινεις. Anyway, μην πιασουμε τωρα συζητηση για υποκειμενικα θεματα μιας και θα καταληξουμε να μελεταμε και την καθε λεξη του καθε ποστ για να δουμε αν ειναι πολιτικο ή οχι. Ας μιλησουμε λοιπον για την "τριφυλλαρα" .
antreaslam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Συνενετυξη του πιτσρικά του Σιόντη,που μου άρεσε! Σιόντης: «Η ζωή μου είναι με τον Παναθηναϊκό» Όνειρο ζωής αποτελεί για τον Στέφανο Σιόντη η επιστροφή και η καθιέρωση στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Channel 9». Ο νεαρός αμυντικός αγωνίζεται δανεικός στον Εθνικό Αστέρα και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει λίαν συντόμως στην Παιανία, αυτή τη φορά για να μείνει. Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Στέφανου Σιόντη: Για τον όνειρό του: «Μακάρι να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Είναι το όνειρό μου να παίξω εκεί. Μεγάλωσα στον Παναθηναϊκό, μεγάλωσα βλέποντας γύρω μου τριφύλλια. Η ζωή μου είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό. Πόσο αγαπάω την ομάδα, πιστέψτε με, το ξέρω μόνο εγώ. Εύχομαι του χρόνου να είμαι στον Παναθηναϊκό, γιατί είναι πραγματικά μία ομάδα που αγαπάω. Και είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις στον σύλλογο που έχεις αγαπήσει». Για το αν πρέπει να συνδέονται τα οπαδικά συναισθήματα με τον επαγγελματισμό: «Νομίζω ότι είναι καλό, διότι τότε θα μπορέσεις να παίξεις -όπως λέμε - και για τη φανέλα. Θα πονέσεις πιο πολύ την ομάδα. Υπάρχουν παίκτες στον Παναθηναϊκό που συμπεριφέρονται οπαδικά, όπως ο Αλέξης Τζόρβας και άλλοι» ΥΓ: Μεγαλώνοντας,οκ,δεκτόν ότι το χάνεις το οπαδικό σου,αλλά μέχρι ένα όριο! (δέχομαι ότι "αλλαξοπίστησε" ο γιαννακοπουλος, αλλά θεωρω ξεφτίλα του παλτού που έγινε τανκ,του τερματοφυλακα-μέλους κ του οικονόμου. Όπως κ του αποστολάκη,ή παλαιότερα του αντωνίου...). ΥΓ2: έτσι κ αλλιώς κ οι 2 τερματοφύλακες μετριοι είναι,δεν βάζει μέσα τον πιτσιρικά,που όλοι λένε ότι έχιε ταλέντο?θα κάνει κ αυτός γκέλες,αλλά θα μάθει τουλάχιστον!
gvaggis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Διαβάζοντας λίγο απο σελίδες του internet κ κάτι ψιλά από αθλητικές καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο Μουνιόθ μένει εφόσον πάρουμε δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Τσου-Λου. Είναι φιλόδοξος λέει προπονητής κτλ.. Αν είναι να αγωνιστεί στο Ουέφα να μου πεις πάει κ Ισπανία..(εφόσον υπάρξει δελεαστική πρόταση..) Δηλάδή θεωρούμε πως φαβορί είναι η ΑΕΚ(όχι πως δεν θα κάνει γκέλα,θα κάνει ...Αλλά πιστεύω πως άλλη μία θα κάνουμε κ εμεις ως το τέλος του πρωταθλήματος..). Δηλάδή καλώς ήρθες Ντούσκο; Κ παράτησε πάλι ομάδα στη μέση ένος ματς ρε πστη μου! Δηλάδή αυτό τι λέει για τον άνθρωπο Μπάγιεβιτς; Κ θα μας πήξει κ στα άμπαλα σερβάκια του..
LL_NEO Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά δλδ συγκρίνουμε το όποιο πολιτικό ποστ που τυγχάνει να έχει πολίτική χροιά με το ποστ του Φρούλη που έλεγε τον άλλο φασίστα επειδή είναι απο τον Παπάγο; (Χάθηκε να έλεγε εμένα έτσι που πηδούσα γκόμενα απο τον Παπάγο?)
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ε εντάξει τώρα, αυτό είναι απ' ευθείας επίθεση, δν ήταν έκφραση άποψης. Άσε που με το να γυρνάς και να λες πως νοσταλγείς μια Χούντα που δν έζησες σε κάνει απλώς γραφικό. (ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣ)
LL_NEO Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Όπως και να λες το ίδιο για τον Χίτλερ και τους Ναζί ε; (πάρτα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.