Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες δεν ξέρω τι να πω.Τελικά είχε απόλυτο δίκαιο ο Αναστασιάδης που κάποτε είπε ΄΄ θάνατος ΄΄ και το κοροϊδεύαμε.Είχε απόλυτο δίκαιο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και το νέο παραμύθι απο την διοίκηση και τους ΤΣΑΤΣΟΥΣ δημοσιογράφους είναι οτι φταίει το ΟΑΚΑ , γιαυτό δεν κερδίζουμε. Το 94-96 που πέρναμε πρωτάθλημα αήττητοι και φτάναμε ημιτελικά Champions league που παίζαμε ??

Μήπως στο ΟΑΚΑ?? Μήπως είχαμε και ομάδα??

Προσπαθούν να βρούν οτιδήποτε δικαιολογία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Θα φτάσουμε σε σημείο και θα λένε οτι τους εχουν κάνει μάγια στο τέλος.

ΥΣ. Ημαρτον ΕΚΙ. Δεν θέλω άλλες δηλώσεις απο εσένα. Κάθε χρόνο δηλώσεις... ακόμη και κουλός που είσαι μας λές "Ερχομαι να το σηκώσουμε" (κύπελλο). Τι να σηκώσεις?? Δεν βοήθησες καθόλου για να σου αξίζει να το σηκώσεις.

Δημοσ.

καλα αυτο με το οακα ειναι η αποθεωση του να εισαι ευθυνοφοβος. απλα ουτε οι διοικηση ουτε οι παιχτες(που λεει ο λογος παιχτες) δεν ξερουν που βρισκονται. μονο ο μουνιοθ καταλαβε που ειναι αλλα τι να κανει ο ανθρωπος. εγω περιμενω να φτιαξουμε ομαδα σε καμια πενταετια οταν θα εχουμε αλλαξει τρεις εντεκαδες και πεντε προπονητες ε του πουστη κατι θα γινει.

Δημοσ.

ρε μαγκες θελω να κανω λιγο τον καφρο τωρα και να σας δουλεψω αλλα σκεφτομαι οτι εσεις εχετε ενα συν απο αυτη την ιστορια.

του χρονου δεν ειστε τσουλου και δε θα μετρατε γκολ

Δημοσ.
ρε μαγκες θελω να κανω λιγο τον καφρο τωρα και να σας δουλεψω αλλα σκεφτομαι οτι εσεις εχετε ενα συν απο αυτη την ιστορια.

του χρονου δεν ειστε τσουλου και δε θα μετρατε γκολ

φιλε εγω παρακαλαγα απο τοτε που κερδισαμε την αεκ και θα εξακολουθω να παρακαλαω να μην βγαινουμε τσουλου πρωτον γιατι δεν αντεχω αλλη ξεφτιλα , πλεον το χασμα με τις ευρωπαικες ομαδες εχει ανοιξει υπερβολικα και δευτερον για να ποναει η οικογενεια. εχεις καθε δικαιωμα να μας δουλευεις αφου για γελια ειμαστε. το παραδοξο ειναι οτι πηρα τον πρωτο μεσα εξω και ξεφτιλισα στο εκτος τον δευτερο. αλλα αμα εχεις τοσο κομπλεξικο προεδρο αυτα γινονται.

Δημοσ.

ξερεις τι γινεται?σκεφτομαι οτι δε μπορω να δουλεψω κανεναν γιατι δεν εγινα ξαφνικα λυον επειδη πηρα ενα πρωταθλημα.

οπως εχω ξαναπει αν εσεις ειστε για τα μπαζα εμεις ειμαστε για τα μπαζα +1.

Γιαυτο το παιρνουμε κιολας

Δημοσ.

ε ναι τι να δουλεψεις οταν για τριτο εχεις αυτον που εχει σπασει καθε αρνητικο ρεκορ και παρολαυτα σε κερδισε δυο φορες και για δευτερο αυτον που εχει φαει πεντε η τεσσερα δεν θυμαμαι καν ποσα ηταν απο τον τριτο και ξερεις οτι του χρονου θα εχουμε τα ιδια και ιδια. πρεπει να ειναι το μονο πρωταθλημα στον κοσμο που ο πρωταθλητης δεν πανηγυριζει.

Δημοσ.

Μα ταχει πει ο Κωστακης "3-4 μεταγραφες θελουμε"

Εγω παντως τον πιστευω, 4 μεταγραφες και θελουμε και ειμαστε κομπλε

1. Τερματοφυλακες

2. Αμυνα

3. Κεντρο

4. Επιθεση

Δημοσ.

βασικα δεν μου κανει καμια εντυπωση ισοπαλια περιμενα τελικα χασαμε. η απολυτη εξαθλιωση και ισοπεδωση.

Δημοσ.

Προτείνω λοιπόν γιά παραδειγματισμό εν όψει σχεδιασμού γιά τη νέα περίοδο.

Κούρεμα με την ψιλή των Τζιώλη,Ρομέρο,Βίκτορ,Λεοντίου.

Κατ' οίκον περιορισμό της επιθετικής τριάδας γιά ένα μήνα καί απαγόρευση διακοπών το Καλοκαίρι.

Κοινωνική εργασία γιά Γκούμα,Μόρρις,Βύντρα με επισκέψεις καί εθελοντική εργασία σε ΚΑΠΗ φυλακές καί βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Οι τερματοφύλακες γιά τιμωρία να παίζουν bowling επί ένα μήνα με σιδερένιες μπάλλες.

Αλήθεια γιά την διοίκηση τι προτείνετε?

Δημοσ.

να ρωτησω κατι?

Η διοικηση εφερε εναν παρα πολυ καλο προπονητη.

εδωσε λεφτα για παιχτες. Φετος, πιο ειναι το παραπονο σας?

Εγω νομιζω οτι φετος προσπαθησε απλα πληρωνει τα σπασμενα προηγουμενων ετων.

Δημοσ.
να ρωτησω κατι?

Η διοικηση εφερε εναν παρα πολυ καλο προπονητη.

εδωσε λεφτα για παιχτες. Φετος, πιο ειναι το παραπονο σας?

Εγω νομιζω οτι φετος προσπαθησε απλα πληρωνει τα σπασμενα προηγουμενων ετων.

Καί τα προηγούμενα χρόνια πλήρωνε τα λάθη των προ προηγούμενων χρόνων?

Πάντως μπράβο στούς φίλους τού Ολυμπιακού πού πανηγύρισαν πολύ χλιαρά μιά ακόμη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος καί μάλιστα μίζερου.Έτσι θα καταλάβει ο θείος ότι τέρμα το δούλεμα.Η πολυπόθητη υπέρβαση πότε θα γίνει?

Προτείνω να γίνει το ίδιο καί χειρότερα αν ο Παναθηναικός κατακτήσει τι κύπελο.Κανένα πανηγύρι.Γιατί στην Ευρώπη βλέπουν μπάλλα κι εδώ περιμένουν από το κράτος να τούς κάνει γήπεδα προπονητήρια καί να οικονομήσουν χωρίς να τα ακουμπήσουν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...