Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα συγκρινουμε τωρα τον χαρακτηρα του διαμαντιδη που ειναι το ιδιο με το ονομα του με του παπαλουκα? δεν την εχω ακουσει την δηλωση αλλα μου φαινετε πολυ φυσιολογικη γιαυτον.

Δημοσ.

Καλα ρε δεν ντρεπεστε λιγο πηρατε το Ευρωπαικο και βριζετε τον Παπαλουκα;;; Γιατι επειδη εδωσε μια μοναδικη παρασταση στο γηπεδο παιζοντας 1 εναντιον 5; Γιατι ηταν βασικο μελος και ηγετης της εθνικης; Μηπως για την μπασκετικη του ιδιοφυια; Α οχι επειδη επαιξε στον Ολυμπιακο... Κριμα ηταν το μοναδικο μελανο σημειο του τελικου.

Οσο για τις δηλωσεις του :

-(Σκουντης)Τελικα εσύ ή ο Διαμαντιδης ειναι καλυτερος?

-(Παπ) Γιατι εσεις οι δημοσιογραφοι θελετε να μας συγκρινετε και πρεπει να βρειτε ποιος ειναι ο καλυτερος;

Δυστυχως δεν θυμαμαι με ακριβεια περισσοτερα... Παντως σε κανενα σημειο δεν ειπε τιποτα εναντιον του Διαμαντιδη απλως ανεφερε οτι του ειπαν πριν την εναρξη της βραβευσης οτι ισοψηφισαν και θα μοιραστουν το βραβειο.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν τη συνεχίζω τη συζήτηση, γιατί σας φαίνεται λογικό ο αγώνας να είναι μάχη, να βρίζουμε τον αντίπαλο και την οικογένειά του, να μην είμαστε ευχαριστημένοι αν χάσουμε, ακόμα κι αν είδαμε μια ματσάρα κτλ κτλ. Προφανώς βλέπουμε τον (πρωτ)αθλητισμό από διαφορετική οπτική. Μόνο που η δική σας είναι αυτή που έχει οδηγήσει τα ελληνικά γήπεδα εκεί που είναι τώρα.

Μια σημείωση μόνο. Όταν είπα για παραμύθια, δεν εννοούσα ότι δεν προκάλεσε ο Παπαλουκάς. Δεν ήμουν καν εκεί για να δω. Απλώς, δε νομίζω ότι η συμπεριφορά του ήταν η αιτία. Γιατί αν ο κόσμος νοιαζόταν για τη συμπεριφορά, θα γιούχαρε και τον δικό του όταν προκαλεί (οι Ολυμπιακοί τον Καστίγιο, οι Παναθηναϊκοί τον Μποντίρογκα κ.ο.κ.). Αντιθέτως, όταν τα κάνουν οι δικοί μας, είναι μάγκες και σκίζονται για την ομάδα και τη φανέλα!

Τέλος πάντων, ελπίζω τουλάχιστον, στο επόμενο μετάλλιο της εθνικής, οι χιλιάδες που έβριζαν χθες να έχουν την αξιοπρέπεια να μη βγουν να πανηγυρίσουν, γιατί στην ομάδα θα παίζει ο αντιπαθής κωλοπαιδαράς Παπαλουκάς, του οποίου τη συμπεριφορά καταδικάζουν.

Δημοσ.

Από το http://www.sport24.gr

Μετά το ματς:

Ο διεθνής άσος έδωσε διπλά συγχαρητήρια: "Πρώτα στην ομάδα μου, για την διάρκεια που είχε σε όλη τη χρονιά και μετά στους φίλους μου από την Εθνική Ομάδα. Επειδή ξέρω πόσο ευτυχισμένοι είναι, αφού εγώ ήμουν στην θέση τους πέρσι, μέσα από την καρδιά μου τους συγχαίρω..."

Στο γκαλά:

Ο "Τεό" πάντως, έσπευσε μετά τη βράβευση να ξεκαθαρίσει ότι "με είχαν ενημερώσει από πριν οι άνθρωποι της Ευρωλίγκα. Από τη στιγμή που πήραμε τις ίδιες ψήφους με τον Δημήτρη το πιο λογικό και δίκαιο ήταν να μας βραβεύσουν και τους δύο. Αυτό είναι ένα μήνυμα, ότι η Ελλάδα έχει πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες και κυρίως οι Έλληνες φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν χωράνε συγκρίσεις. Δόξα τω Θεώ, που υπάρχει και η Ευρωλίγκα, για να απαντήσει επιτέλους στο ερώτημα των τελευταίων ημερών για το ποιος είναι καλύτερος".

Πολύ προκλητικός στις δηλώσεις, όντως...

Δημοσ.

Αυτές είναι οι προκλητικές δηλώσεις; :P:P:P

Αν δεν κάνω λάθος, μετά το τέλος του τελικού οι δύο παίκτες αγκαλιάστηκαν, δε νομίζω ότι μεταξύ τους έχουν να χωρίσουν τίποτα.....

Δημοσ.
[...]

Τέλος πάντων, ελπίζω τουλάχιστον, στο επόμενο μετάλλιο της εθνικής, οι χιλιάδες που έβριζαν χθες να έχουν την αξιοπρέπεια να μη βγουν να πανηγυρίσουν, γιατί στην ομάδα θα παίζει ο αντιπαθής κωλοπαιδαράς Παπαλουκάς, του οποίου τη συμπεριφορά καταδικάζουν.

Την κατάκτηση του Euro από παίκτες κότες τη θυμόμαστε μήπως? Δεν είχε πανηγυριστεί και από Ολυμπιακούς οι οποίοι μερικούς μήνες πιο πριν χοροπηδούσαν εκστασιασμένοι βλέποντας τον Άντζα πάνω στον Κυργιάκο (που πιθανότατα να παίξει στην ομάδα τους) και προσπαθώντας να πετύχουν με τα πιστόλια των φωτοβολίδων τους Μπασινά, Νικοπολίδη και και και όλες τις άλλες γνωστές κότες που πήραν το Euro?

Τέλος πάντως, ξεκολλήστε γιατί το θέμα είναι ένα....

Η ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Δημοσ.

χωρις να ξερω και πολλα αποτι εγινε χτες,καθως δεν ειδα τον αγωνα ουτε δηλωσεις κτλ,εχω καποιες αποριες.

1) διαβασα οτι δεν επρεπε να κραξουν τον παπαλουκα..γιατι ηταν κακο οι βαζελοι να βριζουν τον παπαλουκα δλδ?επρεπε να τον χειροκροτουν δλδ επειδη παιζει εθνικη? στο φιναλε ηταν ο μονος ελληνας της τσσκα και ο μονος που θα μπορουσε να επηρεαστει απο συνθηματα,αφου καταλαβαινε τα λογια.αρα σαν οπαδοι του παο πολυ καλα καναν και τον κραζαν,τον παο βλεπαν οχι την εθνικη.

2) γιατι ηταν κακο ο παπαλουκας να προκαλεσει κτλ?χωρια απτα νευρα σε ενα τελικο, το συμφερον της ομαδας του δε θα κοιταγε? τι επρεπε να λεει ?ειναι ελληνικη ομαδα ο παο και θαμαι καλο παιδι? επαιζε και εκανε οτι μπορουσε για να νικησει η ομαδα που τον πληρωνει...

Την κατάκτηση του Euro από παίκτες κότες τη θυμόμαστε μήπως? Δεν είχε πανηγυριστεί και από Ολυμπιακούς οι οποίοι μερικούς μήνες πιο πριν χοροπηδούσαν εκστασιασμένοι βλέποντας τον Άντζα πάνω στον Κυργιάκο (που πιθανότατα να παίξει στην ομάδα τους) και προσπαθώντας να πετύχουν με τα πιστόλια των φωτοβολίδων τους Μπασινά, Νικοπολίδη και και και όλες τις άλλες γνωστές κότες που πήραν το Euro?

1) ο φουσταρας η κουλα δε θα παιξει στον ολυμπιακο...

2) τι σχεση εχει ο αγωνας ολυμπιακος-παο καιτο πως αυτος αντιμετοπιστηκε απτους οπαδους, με το euro2004 που κατεκτησε η εθνικη ελλάδος?

3) κοτες γιατι τους λες?????? υπονοεις μηπως κατι πουχε πει ο κοκ?αν ναι,sorry αλλα εισαι πολυ ακυρος γιατι δεν ειχε πει κατι τετοιο..........

Δημοσ.

Και για να κλεισω,

το να γιουχαεις (οχι να βριζεις) καποιον ενω εξελισσεται το παιχνιδι, προκειμενου να χασει το σουτ η την πασα, ειναι απολυτως φυσιολογικο-θεμιτο και υπο προϋποθεσεις, κοσμιο.

Το να βριζεις ομως καποιον (και δη Ελληνα-Ευρωπαιο Πρωταθλητη και Παγκοσμιο Δευτεραθλητη) αφου τα παντα εχουν κριθει-εισαι Νικητης και "καβαλα στ' αλογο",

δειχνει το λιγοτερο μικροψυχια για να μη πω,

Ακρατη Ηλιθιοτητα !!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σωστα!!! Εκει βρισκεται και η ενσταση μου Το να τον βρισεις τη στιγμη που παιρνει το μεταλιο ειναι απαραδεκτο αφου εχεις κερδισει κιολας...

ΥΓ : Δεν θα γινεις Αυτοκρατωρας ΠΟΤΕ, βαζελεεε βαζελεεεεε...

Δημοσ.

ΥΓ : Δεν θα γινεις Αυτοκρατωρας ΠΟΤΕ, βαζελεεε βαζελεεεεε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ !!!

ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ....ΠΟΤΕ !!!

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

ΟΜΩΣ ....ΝΑΙ !!!

Δημοσ.

Ωχ εκανα λαθος... Καλα μεταξυ σας μπορειτε να λετε οτι θελετε, αλλα αλλος θα ειναι ο Αυτοκρατορας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...