1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ναι! Και με αυτό είχα γελάσει πολύ! Αλλά τα εξώφυλλα του "Πρωταθλητή" δεν παίζονται μερικές φορές. τα ιδια χαλια ειναι απλα ο πρωκταθλητης γινετε λιγο πιο γραφικος πολλες φορες. οπως αυτο που εκανε που εβαλε τον βασιλοπουλο με μονταζ πανω στον λεωνιδα. ενταξει και το καφριλικι μπορει να εχει στυλ αυτο ηταν γυφτια εντελως.
anthony_88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 γιατι με βαζεις σε αυτην την κατηγορια? σου ειπα οτι κλωτσησα μια καρεκλα για να βγαλω την ενταση μου. ουτε τσιγαρακι κανω σορρυ γιατι αθλουμαι. η ισοπεδωση η ιδια ετσι? δεν μου ηρθε η ορεξη απλα ζουσα πολυ εντονα το παιχνιδι. ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα στην ζωη μου. ειστε πολυ μεγαλοι κριτες τελικα. ωραια εσυ μπορει να μην εχεις ενταση εμενα βραζει το αιμα μου και ορισμενες στιγμες νοιωθω ενταση. σου ειπα εγω οτι πλακωνομαι με κανεναν η πεταω φωτοβολιδες? σου λεω απλα τι κανουν οι διπλα μου και δεν μου προκαλει καμια εντυπωση πλεον. ναι μου ηρθε στο μυαλο να μπω μεσα να βρισω τον διαιτητη αλλα μετα με πιασαν τα γελια με την σκεψη αυτη. ενα θεατρο που παιζεις εναν ρολο ειναι το γηπεδο στην τελικη αρκει να μην ξεπερνας τα ορια. και δεν τα εχω ξεπερασει ποτε. αν το θεωρεις καφριλικι εσυ αυτο ναι ειμαι καφρος τοτε. Eτσιοπως τα εγραψα οντως φανηκε να σε βαζω σε αυτους που τα κανουν ολα αυτα. Συγγνωμη. Αναφερομουν σε αυτους που λες και εσυ, οι αντιδρεασεις των οποιων μου φερνουν εμετο...
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Eτσιοπως τα εγραψα οντως φανηκε να σε βαζω σε αυτους που τα κανουν ολα αυτα. Συγγνωμη. Αναφερομουν σε αυτους που λες και εσυ, οι αντιδρεασεις των οποιων μου φερνουν εμετο... δεν τρεχει τιποτα. σιγα μην μου ζητησεις και συγνωμη. ενταξει εμενα εμετο δεν μου φερνει απλα απογοητευομαι λιγο.
gvaggis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 και δευτερονδε καταλαβαινω την εμπαθεια του ζοτς με τον γιαφτοκας. Ρε παιδι μου ενταξει αμπαλος ενταξει βλακας ενταξει οτιδηποτε. αλλα βαλτον για να δωσει φαουλ να παιξει ξυλο να κουρασει τους δικους μας και να ξεκουρασει τους δικους σας. Και να σου πω κ κάτι άλλο..; Αν δεν είχε προηγηθεί το f4 δεν θα την κάναμε αυτή τη κουβέντα,αλλά μπήκε το κριάρι μέσα όποτε του ζητήθηκε κ στάθηκε αξιοπρεπώς... Δηλαδή τον τελευταίο μήνα είχαμε δει σαφή σημάδια βελτίωσης. Ψιλοστεκόταν στα συστήματα μέσα. Δεν ήταν όπως μέχρι τον Μάρτη που έψαχνε συμπαίκτες,αντιπάλους και γήπεδο και δεν έβρισκε τίποτα! Και ναι!Βαρέθηκα να βλέπω τα drive των αμερικάνων του γαύρου να περνάνε μέσα από τη καρδιά του μαρουλιού.... Ας τον βάλει στη τελική να κάνει κανα-δυό πιρουέτες , να φάει τούμπες σαν τον Σίσκα προχτές κ αν είναι τόσο χάλια ας τον διώξει κ το καλοκαίρι.
antreaslam Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 http://www.sport.gr/news/070614/basket_bzots.asp Πολύ καλή συνεντευξη, του "σέρβος κροίσος,ιδιοκτήτης 50 τίτλων, με 31 γράμματα..."!
1980 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Και να σου πω κ κάτι άλλο..;Αν δεν είχε προηγηθεί το f4 δεν θα την κάναμε αυτή τη κουβέντα,αλλά μπήκε το κριάρι μέσα όποτε του ζητήθηκε κ στάθηκε αξιοπρεπώς... Δηλαδή τον τελευταίο μήνα είχαμε δει σαφή σημάδια βελτίωσης. Ψιλοστεκόταν στα συστήματα μέσα. Δεν ήταν όπως μέχρι τον Μάρτη που έψαχνε συμπαίκτες,αντιπάλους και γήπεδο και δεν έβρισκε τίποτα! Και ναι!Βαρέθηκα να βλέπω τα drive των αμερικάνων του γαύρου να περνάνε μέσα από τη καρδιά του μαρουλιού.... Ας τον βάλει στη τελική να κάνει κανα-δυό πιρουέτες , να φάει τούμπες σαν τον Σίσκα προχτές κ αν είναι τόσο χάλια ας τον διώξει κ το καλοκαίρι. στον τριτο αγωνα με τον πανιωνιο τον ειδες? επειδη ημουν πολυ κατω παει να του δωσει την μπαλα ο μητσος και εβλεπες στα ματια του οτι δισταζε δεν τον εμπιστευοταν ουτε ο ιδιος ο συμπαικτης του σιγα μην τον εμπιστευτει ο προπονητης του. νομιζω οτι πηρε πολλες ευκαιριες και τις πεταξε στα σκουπιδια.οταν εχεις την σωματοδομη του και τρως ταπα απο το στεφανι ενω πας να καρφωσεις κατι τρεχει μεσα στο κεφαλι σου.
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Στον Σπορfm λέει ότι ο ΠΑΟ έκλεισε παίκτη που έπαιξε φέτος Ευρωλίγκα, και εναντίον του ΠΑΟ σε σημαντικό παιχνίδι και το όνομά του ξεκινάει από Α. Καμιά ιδέα; Εdit: Μήπως ο Άντερσεν;
1980 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 παιζει δεν μου ερχετε καποιος αλλος καλος που να αρχιζει απο α.
Alexaig Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αφού ξέρει ο sportfm ξέρει ότι κλείσαμε παίχτη γιατί δεν λέει ποιος είναι και κάθετε και λέει αρχίζει απο Α, το ζώδιο του είναι λέων κτλ κλτ. Εξυπνάδα είναι αυτό? Μέσο Μερικής Ενημέρωσης????
antreaslam Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ο σπορτ φμ, είναι γνωστός για τα φιλοπαναθηναικά του συναισθήματα, γιαυτό και έβγαλε τώρα μια τόσο συγκεκριμένη είδηση! επίσης,όπως έχω ξαναπεί, ο μπατίστ είναι κρέας,ο διαμαντιδης κατσίκι, ο σίσκα φλώρος,η μπελούτσι σαβούρα,ο καρεμπε σαβουρογάμης,και ο σχορτσιανίτης μοντέλο! ΥΓ: Μου αρέσει η συνέντευξη του ζοτς,γιατί δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του για το πρόβλημα της ομάδας αυτή τη στιγμή...
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αυτός που έκανε εκπομπή για το μπάσκετ κατά τις 2, απαντούσε σε μηνύματα που ρωτούσαν για μεταγραφές. Είπε ότι δεν μπορεί να πει, γιατί είναι οι τελικοί, αλλά αργότερα, απαντώντας σε μηνύματα που τον ρωτούσαν για συγκεκριμένα ονόματα, είπε σταδιακά αυτά τα στοιχεία για τον ΠΑΟ και ότι ο Αγγελόπουλος σκοπεύει να δώσει 3 εκατομμύρια δολλάρια για πλέι μέικερ, μάλλον από ΝΒΑ.
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ε μαλλον για τον Jasikevicius ετοιμαζεται να τα δωσει ο Αγγελοπουλος... Ερχεται ομως αυτος?
revil Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ετσι και ερθει ο γιασικεβιτσιους στον ολυμπιακο, οχι διαρκειας, μεχρι και τσιρλιντερ γινομαι
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αν έρθει θα είναι πάρα πολύ καλή κίνηση.Αλλά γιατί εμένα μου φαίνεται όνειρο το όλο θέμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.