Critter Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ρε απιδιά με τον Σοφοκλή τι έγινε?Θα παίξει τελικά η όχι? Θα παλεψει με τον Γουεμπερ για μια θεση στην πεντάδα!
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Θα παλεψει με τον Γουεμπερ για μια θεση στην πεντάδα! Εδώ;
johnyboy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 χαχαχαχα.Εγραψες.Ποιόν Γουέμπερ?Ανακοινώσατε τον Γουέμπερ και δεν το ακούσαμε?
Critter Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Τον ανακοινωσε ο Κογκαλιδης σε private conversation που ειχαμε.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Τον ανακοινωσε ο Κογκαλιδης σε private conversation που ειχαμε. Για να το λέει ο Κογκαλίδης λογικά υπέγραψε. Σε άλλη ομάδα.
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 κογκαλιδη θεε παρε την καε. αποσπασμα φαταλιτι απο την συνεντευξη του σαρας. "Oταν είχε βγει το θέμα και όλοι έγραφαν ότι έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και θα παίξω στην Ελλάδα, εγώ τότε στο μυαλό μου είχα μόνο το ΝΒΑ. Δεν σκεφτόμουν καν την επιστροφή στην Ευρώπη, θα συνέχιζα κανονικά στην Αμερική. Όταν, όμως, είδα ότι η κατάσταση στο Γκόλντεν Στέιτ δεν καλυτέρευε και παρέμενε άσχημη άρχισα να σκέφτομαι την επιστροφή μου στην Ευρώπη. Η απόφαση μου να έρθω στον Παναθηναϊκό ήταν άμεση. Η μεταγραφή μου ήταν μεγάλο θέμα για εσάς τους δημοσιογράφους που πρέπει να γράψετε πολλά πράγματα. Έχετε πάρα πολλές εφημερίδες εδώ στην Ελλάδα και είναι λογικό. Στη χώρα μου έχουμε πολύ λίγες εφημερίδες”.
konnak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το ίδιο είχε γίνει και με Περπέρογλου. Τι να πω, μήπως οι μάνατζερ του γαύρου διαρρέουν σκόπιμα τις πληροφορίες στον τύπο ώστε να υπάρξει πίεση στον παίκτη να δεχθεί; Δεν μπορώ να καταλάβω. Πως σας φαίνονται οι φετινές "χρυσές" φανέλες; Δεν έχω βρει κάποια πιο λεπτομερή εικόνα, αλλά η πρώτη εντύπωση που μου άφησαν ήταν καλή.
insomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ο Φραγκίσκος, θα παίζει λίμπερο στο βόλεϋ κι έχει λευκή; Κρυάδα μου, το ξέρω... Βασικά, είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω φανέλα, διότι αυτή με τα 4 αστεράκια θα γίνει συλλεκτική το Μάιο και θέλω να τη δείχνω στα παιδιά μου... όταν κάνω, διότι μέχρι τότε μπορεί να έχουμε και 10...
talikra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Παίδες βλέποντας και ξανά ματα βλέποντας ΤΟ ρόστερ μα ΤΟ ρόστερ έχω αρχίσει και μαλακίζομαι με τα πειράματα που θα κάνει ο κοουτς. Ας πω καμιά μαλακιά έτσι για χαβαλέ μέχρι να δούμε την ομάδα σε κανά φιλικό άκουσα στην Κύπρο τα δείχνει το ΣούπερΣπορτ. Ελπίζω δε εκείνα τα ματς στο Αμέρικα να τα δείξει καμιά ERT και όχι να πάνε άπατα όπως με τους Τορόντο Ράπτορς anyway. Αν κρίνω από πρόπερσυ που έπαιζε συχνά-πυκνά με Διαμ, Βιλλ και τον Λάκοβιτς => ότι φέτος θα του αρέσει να παίζει πολύ με Διαμ, Βιλλ και Σάρας. και αρκετές φορές να βάζει όποτε μπορεί και σαν 4αρι τον Γουινστον και 5αρι έναν Μπατίστ κτλπ Γενικά έχω την εντύπωση ότι θα παίξει πολύ με Δημ, Βιλλ, Σαρας, Γουινστον. Σε αντίθεση με τον Περπέρογλου που δεν τον βλέπω να του δίνεται και πολύ χρόνος αρχικά τουλάχιστον. Αντίθετα ο Μπετσ. με τον ΧΧβρετα θα είναι για τα rotation και δεν θα έχουν και τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θεωρώ ότι ο ΧΧβρέτας όσο θα πλεισιάζουμε στο τέλος τόσο θα έχουν προσαρμοστεί όλοι οι άλλοι και θα αρχίσει να χάνει χρόνο συμμετοχής. Στα 4-5 όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι Μαικλ και Κώστας θα πάρουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τους Ντικούδη και Ζίζιτς να ακολουθούν. Βέβαια εδώ θα παιχτούν και λίγο ξεκουράσεις και ψιλό τραυματισμοί π.χ ο Κώστας είναι ευπαθής όπως έχει φανεί πολλές φορές, ενώ ο Τομάσεβιτς θα είναι ένας παίχτης που θα προστατεύεται πολύ και θα αρχίζει ο κοουτς να τον ανεβάζει αγωνιστικά μετά τα χριστούγενα. Γενικά ο Ομπράντοβιτς πάει για μια ομάδα με σωστά rotations και με 100% ρυθμό και για 40 λεπτά π.χ να μην βλέπουμε αυτήν την τεράστια αγωνιστική κάμψη όσο ο Μήτσος πέρνει ανάσες. Τέλος, το ερωτηματικό είναι ποιους 2 από τους 14 (αφήνω τον Ταταρούνη πως λέγεται όξω) θα αφήνει εκτός 12αδας.... Μη δούμε κανά rotation και εδώ και γελάμε να πάνε π.χ κυκλικά Δεν ξέρω guys αλλά υποψιάζομαι αρχηγό ή περπέρογλου (στα δύσκολα μέσα ο αρχηγός στα απλά μέσα ο πιτσιρικάς) αλλά και εδώ βλέπω αλλαγές συχνά πυκνά, π.χ και ο Ντικούδης αν δεν έχουμε τραυματισμούς είναι υποψίφιος. ΤΛΠ. Το μεγάλο ερώτημα για μένα είναι ο ρόλος αυτού του Βρομόχερου που λέγεται Βουγιανιτς τον πάω τρελλά και εμφανίζεται βελτιωμένος δεν ξέρω τι θα γίνει με την περίπτωση του. P.S Να πω πως όλα τα παράπανω τα είπα χωρίς να έχω στο μυαλό μου συστήματα και τεχνικά θέματα αυτά πρέπει να τα δούμε λίγο για να φανούν.
geovard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Τζίγγερ προβληματίζεται έντονα με την απουσία τού κόσμου. Καί λέω τώρα.Μπράβο στον κόσμο.Να τρέξει ο οπαδός στο μπάσκετ.Εκεί πού το καλό γίνεται χρόνο με το χρόνο άριστο.Γιατί η φυσιολογική στάση των πράσινων οπαδών καί φίλων είναι να στηρίξουν Γιαννακοπουλαίους πού κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε ο Παναθηναικός λαός να διατηρήσει την περηφάνεια του. Σε ανύποπτο χρόνο το είχα πεί.Τι πάτε στη μπάλλα να βλέπετε μιά ζωή το Βύντρα να σεντράρει με το καλάμι?Δείξτε με τη στάση σας ότι ο κόσμος τού Παναθηναικού δεν τρώει κουτόχορτο. Εξ άλλου μη μού πείτε ότι πέρα από τη νίκη προχθές είδατε καμμιά φοβερή μπάλλα.Εγώ το ποδόσφαιρο το θέλω στην Ευρώπη να αποκτήσει ξανά δύναμη.Όχι με τον ψόφιο τον ΠΑΟΚ. Όταν λοιπόν ο Τζίγγερ κάνει μεταγραφές εφάμιλλες τού Σάρας καί η ομάδα παίζει όμορφα τότε ναί να γεμίσει το γήπεδο.Αλλά με Φύσσα καί Κάρα ξέρεις τι θα δείς εκ των προτέρων.
serafeim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Τζίγγερ προβληματίζεται έντονα με την απουσία τού κόσμου.Καί λέω τώρα.Μπράβο στον κόσμο.Να τρέξει ο οπαδός στο μπάσκετ.Εκεί πού το καλό γίνεται χρόνο με το χρόνο άριστο.Γιατί η φυσιολογική στάση των πράσινων οπαδών καί φίλων είναι να στηρίξουν Γιαννακοπουλαίους πού κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε ο Παναθηναικός λαός να διατηρήσει την περηφάνεια του. Σε ανύποπτο χρόνο το είχα πεί.Τι πάτε στη μπάλλα να βλέπετε μιά ζωή το Βύντρα να σεντράρει με το καλάμι?Δείξτε με τη στάση σας ότι ο κόσμος τού Παναθηναικού δεν τρώει κουτόχορτο. Εξ άλλου μη μού πείτε ότι πέρα από τη νίκη προχθές είδατε καμμιά φοβερή μπάλλα.Εγώ το ποδόσφαιρο το θέλω στην Ευρώπη να αποκτήσει ξανά δύναμη.Όχι με τον ψόφιο τον ΠΑΟΚ. Όταν λοιπόν ο Τζίγγερ κάνει μεταγραφές εφάμιλλες τού Σάρας καί η ομάδα παίζει όμορφα τότε ναί να γεμίσει το γήπεδο.Αλλά με Φύσσα καί Κάρα ξέρεις τι θα δείς εκ των προτέρων. Σωμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε και προσθετω οτι εγω δεν θα πηγαινα στο ποδοσφαιρο οχι τοσο γιατι δεν εχουμε καλη ομαδα (εγω πιστευω πως εχουμε πολυ καλη) αλλα γιατι δεν θελω να με περνανε για κοροιδο κατι τσιρακια του Τζιγκερ! Εγω αν παω στην μπαλα φετος θα παω μονο ευρωπη και με την Αεκ. Με την Αεκ θα παω να δω τον Ριβαλντο που τον θαυμαζω και τον ηθελα στην παναθα το καλοκαιρι αλλα.... ατιμη κοινωνια
1980 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 εγω βλεπω κατι τυπακια εξω απο την λεωφορο καθε μερα που πανε να παρουν εισητηρια και μου ερχετε να τους αρχισω στα καντηλια. ρε κανενας δεν επρεπε να παταει να παιζουν μονοι τους μηπως και παρουν πουλους. θα αρχισω και εγω σαν τον καιζερ πουλα ξεφτιλισμενε πουλα.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Kαι συνεχιζει να τα λεει διοτι ισχυουν Τα δεδομενα ειναι απλα 1. ο Γουεμπερ θελει να μεινει στο ΝΒΑ και δη στους Πιστονς. Ειναι ετοιμος να δεχτει να παιξει με τον βασικο μισθο για βετερανους Να πω οτι δεν τα'λεγα...
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 είδατε σήμερα "ξαφνικό" άνοιγμα, με "πρωτοβουλία" γκούνη, να πάει στον ταρίφα να ζητήσει να μπουν στο γήπεδο οι ανεξάρτητοι,κλπ?? Να δεις που θα πεταχτεί ωσάν την φούτσα ο αθανασόπουλος, να ζητήσει εγγραφή στο τίκετ κλαμπ!!!
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 η μόνη μλκια φίλτατε κάιζερ, είναι ότι τώρα το μπάσκετ θα το ξανακάνουν μπασκετάκι (οι γάβροι), και οι υπόλοιποι "αντικειμενικοί",θα ξαναματακρίνουν αρνητικά το άνοιγμα της ψαλίδας των συμβολαίων στον παο,κλπ κλπ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.