equi1908 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 η πλακα ειναι οτι ο ολυμπιακος κανει χειροτερα τα πραγματα για τους παιχτες του με αυτα που κανει. Γιατι ενω ολοι ηταν χαλαροι , τωρα οι ταλιμπαν θα κατεβουν σε κατασταση πολεμου. Εντωμεταξυ στεκει αυτο που διαβασα οτι θα φαει ποινη -2 ο γαβρος γιαυτο που εκανε? Και το αλλο ειδα τον πανταλεων απο το βολει και μου ειπε οτι δεν εχει δωσει ουτε ευρω η παε στον ερασιτεχνη απο τα διαρκειας. Απλα και ωραια...
1980 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 και αφου δημιουργησατε κλιμα...καλως τα παιδια.... μονο μην πεσουμε στην παγιδα της νεκροκεφαλης και του τρελου και φαμε καμια τιμωρια. τσοντα μονο εντος γηπεδου θελουμε. Α ωραια οποτε θα φανε και τιμωρια. Αν θελετε ξανακαντε μανουρα. http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos_Olympiacos/174160.html
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ελα μωρε και επεισοδια να γινουν τι χολοσκας; Και τιμωρια να φατε θα κανει μια εφεση ο Φροντο και ουτε γατα ουτε ζημια!!!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Και επειδη καλο ειναι να ακουγονται και μερικες ψυχραιμες φωνες περα απο τις κλασσικες θα σας κανουμε και θα σας δειξουμε... Δημητρης Διαμαντιδης «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο. Παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα, που ενισχύθηκε με αρκετούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός διαθέτει τεράστιο επιθετικό ταλέντο. Το κυριότερο είναι να γίνει ένα παιχνίδι το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και όσοι το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Χωρίς έκτροπα. Χωρίς βία. Το μπάσκετ είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Ας το κρατήσουμε έτσι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό». Ο διεθνής γκαρντ στάθηκε στην ανετοιμότητα των δύο ομάδων… «Το αποτέλεσμα του αγώνα θα παίξει τον ρόλο του, αλλά είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός είμαστε απολύτως έτοιμοι και σίγουρα δεν παίζουμε στο 100%. Αυτό είναι μία πραγματικότητα και για τις δύο ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε στα πόδια μας μόλις τέσσερα επίσημα ματς στην Α1 και την Ευρωλίγκα. Εμείς ξέρουμε ότι αν παρουσιαστούμε έτοιμοι στην άμυνα, τότε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τη νίκη».
KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ελα μωρε και επεισοδια να γινουν τι χολοσκας; Και τιμωρια να φατε θα κανει μια εφεση ο Φροντο και ουτε γατα ουτε ζημια!!! Ναι μωρέ, ξέρεις, ψυγεία και τέτοια... Αλήθεια, αν δεν τιμωρηθεί με -2 βαθμούς ο Ολυμπιακός, θα είναι σκάνδαλο;
genius_13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 χθες πάντως η ομάδα δεν εκανε καλή εμφάνιση,ελπίζω στο ματς με τον γάβρο να δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός δεν θα τιμωρηθεί ????
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ναι μωρέ, ξέρεις, ψυγεία και τέτοια... Αλήθεια, αν δεν τιμωρηθεί με -2 βαθμούς ο Ολυμπιακός, θα είναι σκάνδαλο; Το θρασος σας δεν εχει ορια παιδες...
KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εγώ λέω, τι είναι ποιο σημαντικό, να γίνονται επεισόδια (από τους φιλοξενούμενους κατά κύριο λόγο) και να τιμωρείται μια ομάδα για αυτό ή μια άλλη ομάδα να αμφισβητεί εμπράκτως τη διοργανώτρια αρχή; Σε άλλη χώρα πάντως θα ήταν το δεύτερο. Οπότε τα περί ευγενούς συναγωνισμού και αθλητικού ιδεώδους πιο πολύ σαν ανέκδοτο ακούγονται. Και σαν ανέκδοτο φαίνεται μάλλον ο όλος χειρισμός του θέματος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Πόσοι από εσάς άραγε νοσταλγείτε τις εποχές Ιωαννίδη-Σαλονίκη και τα νεράκια;
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ελα μωρε και επεισοδια να γινουν τι χολοσκας; Και τιμωρια να φατε θα κανει μια εφεση ο Φροντο και ουτε γατα ουτε ζημια!!! Kαι δεν σε χαλουλου καθολουλου θα προσθετα ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ 1. Ακομα περιμενω ΕΝΑ Ολυμπιακο(Αρρωστε 7 ΔΕΝ παει για σενα προσωπικα, μην παρεξηγηθεις) να βγει και να μου πει "Ναι, εγω δεχομαι να σε παιξω με κοσμο και να φας 5 αγωνιστικες μετα για τα επισοδεια" και κυριως αφεταιρου δεν ξερω αν το σημειωσε κανεις... 2. Τιμωρια ΦΑΓΑΜΕ ετσι?Μην ξεχνιομαστε. Και την εκτισαμε. Η ολη μιζερια γινεται για να εκτουσαμε το πληρες της αρχικης ποινης ωστε να παιζαμε κεκλεισμενων με τον γαυρο. Οχι για να ξερουμε τι λεμε. ΔΕΝ μας εβγαλε κανεις αθωους. Απλα φαγαμε λιγοτερο τελικα αποσο ΒΟΛΕΥΕΙ τον γαυρο. Και κλεινωντας... 3. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι γκρινιαζουν ολοι τοσο πολυ. Μου δινει ο νομος το δικαιωμα εφεσης κατα της πρωτοδικης ποινης?Μου δινει. Μπορει να μειωθει εκει η ποινη?Μπορει. Τοτε? Ο Ολυμπιακος τι ρολο βαραγε?Εγινε κατι παρανομο?Αν ναι να το πει. Αν οχι τι θελει?Να γινει Αθλητικος Δικαστης ο Ελληνιαδης? Αραγε οταν επεφτε η πρωτοδικη αποφαση των 3 αγωνιστικων του Ολυμπιακου περσυ μετα απο εφεση ήταν ωραιος ο νομος?
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Το θρασος σας δεν εχει ορια παιδες... Εχμ,ellaborate pleaz Ποιο θρασος??? Αν βγω εγω, πω κατι κακο για σενα, η δικαιοσυνη με βγαλει αθωο, ειναι " θρασος" δλδ να σου κανω μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση? Δλδ εμ μας φτασατε στο Δικαστηριο της Νυρεμβεργης για Εγκληματα Πολεμου για ενα ματς που το γηπεδο το σπασατε ΕΣΕΙΣ, εμ θες τα δικα σου να τα κανουμε αβαβα. Ρε για κοιτα ενα μαγκα...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλα ρε μαγκα μεγαλε...συγνωμη κιολας που σας θιξαμε αδικα! Εσεις δεν κανατε καμμια βρωμια,ολα πεντακαθαρα γινανε και ηρθε ο κακος ο Ολυμπιακος να σας σπιλωσει το ονομα!!! Βρε για δες εναν τυφλα φανατικο!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Kαι δεν σε χαλουλου καθολουλου θα προσθετα ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ 1. Ακομα περιμενω ΕΝΑ Ολυμπιακο(Αρρωστε 7 ΔΕΝ παει για σενα προσωπικα, μην παρεξηγηθεις) να βγει και να μου πει "Ναι, εγω δεχομαι να σε παιξω με κοσμο και να φας 5 αγωνιστικες μετα για τα επισοδεια" και κυριως αφεταιρου δεν ξερω αν το σημειωσε κανεις... 2. Τιμωρια ΦΑΓΑΜΕ ετσι?Μην ξεχνιομαστε. Και την εκτισαμε. Η ολη μιζερια γινεται για να εκτουσαμε το πληρες της αρχικης ποινης ωστε να παιζαμε κεκλεισμενων με τον γαυρο. Οχι για να ξερουμε τι λεμε. ΔΕΝ μας εβγαλε κανεις αθωους. Απλα φαγαμε λιγοτερο τελικα αποσο ΒΟΛΕΥΕΙ τον γαυρο. Και κλεινωντας... 3. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι γκρινιαζουν ολοι τοσο πολυ. Μου δινει ο νομος το δικαιωμα εφεσης κατα της πρωτοδικης ποινης?Μου δινει. Μπορει να μειωθει εκει η ποινη?Μπορει. Τοτε? Ο Ολυμπιακος τι ρολο βαραγε?Εγινε κατι παρανομο?Αν ναι να το πει. Αν οχι τι θελει?Να γινει Αθλητικος Δικαστης ο Ελληνιαδης? Αραγε οταν επεφτε η πρωτοδικη αποφαση των 3 αγωνιστικων του Ολυμπιακου περσυ μετα απο εφεση ήταν ωραιος ο νομος? Ειδικα το 2 ειναι ολα τα λεφτα...τιμωρια φαγαμε!!!
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ειδικα το 2 ειναι ολα τα λεφτα...τιμωρια φαγαμε!!! Και η διαφωνια σου ειναι ειπαμε....που ακριβως?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Και η διαφωνια σου ειναι ειπαμε....που ακριβως? Πουθενα συμφωνω σε ολα μαζι σου...παντως σε ειχα για πιο αξιοπιστο συνομιλητη. Το να λες οτι τιμωρια φαγαμε οταν ειχες μια τιμωρια 3 αγωνιστικων και την οποια εκανες 1 μολις εμαθες οτι τα 2 πιο δυσκολα εντος εδρας παιχνιδια σου θα τα δωσεις κεκλεισμενων των θυρων ειναι τουλαχιστον αστειο. Αλλα αρκετα το κουρασαμε νομιζω...ολα θα ειναι οπως τα θελετε. Εχετε τη σουπερ ντουπερ ομαδαρα,θα εχετε το κοσμο στο πλευρο σας,τα χαρτια του Τζακσον θα καθυστερησουν οσο πρεπει στην ΕΟΚ...θα τα πουμε λοιπον μεσα στο παρκε. Ο καλυτερος ας κερδισει...
KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Το να λες οτι τιμωρια φαγαμε οταν ειχες μια τιμωρια 3 αγωνιστικων και την οποια εκανες 1 μολις εμαθες οτι τα 2 πιο δυσκολα εντος εδρας παιχνιδια σου θα τα δωσεις κεκλεισμενων των θυρων ειναι τουλαχιστον αστειο. Συγγνωμη γιατι θα τρελαθω Ρε αδελφε ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ?ΝΑΙ!! Τωρα συζηταμε για το υψος της ποινης. Λεω κατι περιεργο μεχρι εδω?Σε δυσκολευω καπου? Αφου λοιπον ισχυει το παραπανω καταλαβαινεις τι ρωταω?? Μην μου λετε για αποφασεις σκανδαλο, για αθλητικη δικαιοσυνη που λεει η ΚΑΕ σας, για τιμωριες κτλ Πειτε ξεκαθαρα "Παρουσιαστηκε μια ευκαιρια να σας παιξουμε χωρις κοσμο. Αυτο μας καιει" Εφοσον συμφωνησουμε οτι δεν σας νοιαζει ουτε το σκανδαλο, ουτε η δικαιοσυνη ουτε τιποτα αλλο παρα μονο πως θα γινοταν το Κυριακατικο ματς χωρις κοσμο, ξανανοιγουμε την συζητηση αν θες με αλλη βαση τα χαρτια του Τζακσον θα καθυστερησουν οσο πρεπει στην ΕΟΚ... Ρε αδελφε, σε 2 μηνες εκανες το Κουιντελ Γουντς Βουλγαρο και την μπινια την κανω εγω και η ΕΟΚ???ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.