vlachaquito Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Οταν δεν εχεις παικτες και παρολαυτα συνεχιζεις το γαμω ροτεισον ωστε να καψεις και τους 3 παικτες που αξιζουν απο αυτους που σου εχει ο μπασταρδος ιδιοκτητης της ομαδας τι να περιμενεις?Πολλοι μικροι παικτες με λιγους καλους+ελλειψη ρολων(αφου με το ροτεισον κανεις δεν ξερει που και ποσο παιζει)=Οτι ναναι αποδοση καθε φορα ΥΓ. Καλα που γαμησαμε τον γαυρο ναουμε και του πηραμε τον Σπυροπουλο, σπερνει σημερα το παλικαρι, ασε που δεξια με Νινη εχουμε βρει παικτη για 15 χρονια ναουμε κιετσι ναι, αυτο με τον σαλπι στον παγκο δεν το καταλαβα.. εντωμεταξυ βλεπω το σχολιο σου και λεω ρε, αφου δεν παιζει ο σπυρο που τον ειδε?? μετα ειδα και νινη και επιασα το υποννοουμενο χαχαχα
KaizerSoze Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Kαι δεν επαιζε και ο Σαβιολα...ουτε ο Ρικελμε...αντε μου, με μιση ομαδα τους κερδισαμε
alexdeli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Άχρηστε Πορτογάλε, βάλε το Νίνη να παίξει ρε γαμώ τη παιανία μου μέσα.
konnak Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Kαι δεν επαιζε και ο Σαβιολα...ουτε ο Ρικελμε...αντε μου, με μιση ομαδα τους κερδισαμε Χαχα, καλομελέτα και βλέπω να 'ρθει ο Μανούτσο (που θα έρθει για σκάρτους δύο μήνες) και στα μισά παιχνίδια θα ξεκινάει Παπαδόπουλο ο Πεσέιρο. Αυτό με το Σπυρόπουλο είναι, οκ, εντάξει, είναι για νευρικά γέλια. Για τον Νίνη δε θα σχολιάσω καν γιατί εκνευρίζομαι λίγο όταν το σκέφτομαι...
johnyboy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα γιατί εξ αρχής μου φάνηκε λίγο πουστιά ο τραυματισμός του Νίνη και ότι δήθεν δεν είναι έτοιμος? Και έτοιμος να μην είναι μια γ@μημένη σέντρα ξέρει να κάνει σε αντίθεση με τον Τζιώλη που φοβάται να μην σκίσει το καλτσόν.
firewalker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Με τον Νίνη κάτι παίζει με το συμβόλαιό του. Δεν ξέρω ακριβώς τι. Με το που θα κλείσει τα 18 όμως θα αρχίσει να παίζει.
alexdeli Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Kαι με τον Δημούτσο το ίδιο να φανταστώ; Ά ρε γαμημένη Παιανία...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 O Νινης ομως οταν θα κλεισει τα 18(δλδ του χρονου) θα εχει αλλα 2 χρονια συμβολαιο, θα του εχεις καψει τα πρωτα 2 χρονια και θα σε στειλει στο διαολο και θα πα να χτυπησει καμια μεταγραφη Ο Δημουτσος ειχε πλακωθει με τον Πεσειρο και γιαυτο τον εφαγε το μαυρο φιδι Γενικα στον Παναθηναικο οσο τα εχεις καλα με τους απο πανω και δεν μιλας θα παιζεις. Δημοσιο κι ετσι να ουμε
KaizerSoze Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!! Για το αν υπαρχει λογος να γινει επαναληπτικος στο Καλαμαρια-Ολυμπιακος η απάντηση αυτη την στιγμη στον πινακα του σκορ του Εργοτελης-Καλαμαρια
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!! Για το αν υπαρχει λογος να γινει επαναληπτικος στο Καλαμαρια-Ολυμπιακος η απάντηση αυτη την στιγμη στον πινακα του σκορ του Εργοτελης-Καλαμαρια Οποιος βιαζεται σκονταφτει...
MiltoZ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!! Για το αν υπαρχει λογος να γινει επαναληπτικος στο Καλαμαρια-Ολυμπιακος η απάντηση αυτη την στιγμη στον πινακα του σκορ του Εργοτελης-Καλαμαρια edit: άτσα ισοφάριση!
LL_NEO Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μίλαγα με κάτι ανθρώπους απο τη Σκωτσέζικη λίγκα. Με πληρώνουν για να πάω διερμηνέας Τρίτη Τετάρτη. Με προβληματίζουν δυο πράγματα. α) Ότι κάποια στιγμή μοιραία θα τρίξω κανα δυο Παναγίες στον Τζίγγερ. β) Δε θα δω το ματς απο την κερκίδα μας αλλά απο τα δημοσιογραφικά. Τι θα κάνατε στη θέση μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.