vastravoud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάντως νομίζω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δε νομίζω πως ο Σάρας μας έχει βλάψει, απλώς δεν έχει δώσει αυτό το ΠΟΛΥ παραπάνω που πολλοί από μας(συμπεριλαμβανομένου εμένα) πιστεύαμε. Κι αυτό γιατί έχουμε προπονητή με @@ που έχει την άνεση να τον παρκάρει όσο θέλει στον πάγκο. Πάντως, εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Σάρας στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια θα έχει τα @@ να πάρει τα κρίσιμα σουτ. Επίσης, συμφωνώ απολύτως με τον Kaizersoze ότι ο ΣΠανούλης έχει ταιριάξει ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτό που ήθελε ο Ομπράντοβιτς. Σπάνια ο Ζοτς κολακεύει παίκτες δημοσίως, και φέτος έχει πει κάμποσες φορές δημόσια μπράβο για την αφοσίωση των Σπανούλη, Διαμαντίδη, Μπατιστ. Σε τελική ανάλυση όμως, νομίζω πως θα ήμασταν καλύτερα με τον Σισκάουσκας αντί του Σάρας, όχι ντε και καλά λόγω διαφοράς σε μπασκετική αξία αλλά λόγω πιο ισορροπημένης κατανομής ρόλων. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, και αφού "το νινί σέρνει καράβι", δε γίνεται αλλιώς!
ata1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ρε σεις παιδιά εντάξει δεν είπε κανένας για τον Σπανούλη. Στο ματς με την Παρτιζάν για εμένα ήταν συγκλονιστικός και έχει κάνει και ακόμα μερικά τέτοια ματσάκια. Τώρα για τον Σάρας όλοι το ξέραμε ότι έχει και μια δόση πειράματος, είναι παικταράς και αν βρεθεί ο τρόπος να δέσει με την πιο ομαδική φιλοσοφία της ομάδας πιστεύω θα είναι ένα φοβερό ατού για να διαλύουμε κάθε αντίπαλο. Και επειδή γενικά τον έχω δεί όταν καίει η μπάλα να πετυχαίνει 5 και 6 και 7 τρίποντα πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ ούτως ή άλλως. ΜΑζοχισμός είναι αυτό που γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να βάλεις γκολ και δεν δοκιμάζεις τον Μανούτσο, τον αφήνεις πάλι έξω, έχεις πρόβλημα στα μπακ και δεν βάζεις Σπυρόπουλο περιμένεις να βγείς πάλι τρίτος και μετά να τρέχεις να μαζεύεις ότι μπορείς μήπως και χάσει ο γαύρος από τον Ατρόμητο
johnyboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ο πεσέιρο άφησε τον Μανούτσο εκτός αποστολής.Ραλάκια ξύπνα και φέρε πίσω τον Μουνιόθ.
vlachaquito Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Παντως στην προηγουμενη κοντρα και εγω θα συμφωνησω με τον καιζερ.. Αν θυμαστε μαλιστα ειμουν απο τους πρωτους που τα ελεγε αυτα, βλεποντας τον γιασκε να προσπαθει να κανει πραγματα που δεν πρεπει να κανει, και γενικα συνεχιζει να δειχνει μια λαθος νοτα στην ορχηστρα του ομπραντοβιτς.. Τουλαχιστον τωρα που αρχισε να καταλαβαινει οτι σε αυτη την ομαδα δεν ειναι ο μεσιας που περιμεναν, σταματησε αυτο το στυλακι του αρχηγου-βαζελος απο κουνια-εγω ειμαι και κανεις δεν ειναι.. Οχι τπτ αλλο, αλλα σε αυτη την ομαδα, αλλοι εχουν κερδισει τα αρχηγιλικια με αιμα και ιδρωτα.. Οσο για τον σπανουλη, μπορει να τον βριζω σαν τον μεγαλυτερο μαμακια της Ελλαδας, αλλα ειναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ στο σχημα του ομπραντοβιτς.. Ταχυτητα, διεισδυτικοτητα, ξερει που να δωσει την μπαλα στο σπλιτ, στο μπασιμο τα βαζει με αρκετα πιο ψηλους ενω ξερει και να απειλησει με σουτ..
ata1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αν τον θεωρείς μαμάκια λόγω των γεγονότων του καλοκαιριού εγώ πιστεύω ότι ήταν πιο πολύ λανθασμένη ή ακραία επικοινωνιακή μέθοδος του μάνατζερ του για να γυρίσει Ελλάδα. Δε θυμάμαι και καλά αλλά δε νομίζω να είχε βγεί ο Σπανούλης να κλαφτεί
vlachaquito Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Να σου πω, καταρχην τον θεωρω παιχτουρα... Αλλα ρε φιλε, ειναι δυνατον να σε θελουν οι πρωταθλητες κοσμου, ο παρκερ να σε παρακαλαει να μεινεις και εσυ να κλαιγεσαι και να ψαχνεις την μανουλα σου?? Μιλαμε για μια θεση που τα 2/3 των παικτων θα εκοβαν το δεξυ τους παπαρι για να εχουν, και αυτος δεν εβλεπε την ωρα να γυρισει στην μαμα του να του πλενει τα πουκαμισα..ελεος!! :D
Carthago Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Παντως φιλοι βαζελοι μιας και τελειωσα χθες και μπαλα και μπασκετ (ΠΑΟΚ ειμαι) λεω να πεταχτω μεχρι το Αλεξανδρειο να σας δω γιατι πιστευω οτι αξιζει να δεις μια τετοια ομαδα. Παντως παροτι δεν με πεφτει λογος μιας και οπως προειπα ειμαι ΠΑΟΚ, σας λεω οτι αλλου ειναι το προβλημα με σας. Οτι εχετε κοιμηθει σαν λαος και δεν την πεφτετε στον Βαρδινοτζον μπας και ξεκουμπιστει απο τον ΠΑΟ, ωστε να αναλαβουν οι φαρμακοποιοι. Τα μισα να κανουν απ'οτι ειπαν παλι μαγκες θα βγειτε
konnak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Σιγά μωρέ, και ποιος είναι ο Πάρκερ; Ας μην είχε γυναίκα την Λονγκόρια, και δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Πάντως, πέρα από την πλάκα, πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα τόσο hype για τέτοιον παίκτη. Στα του Σαρούνας. Συμφωνώ με vlachaquito, Keyzer. Σιγά μην αλλάξει όλος ο Παναθηναϊκός για να ταιριάζει με τον Λιθουανό. Ας αλλάξει ο Λιθουανός να ταιριάξει με την ομάδα. Και κυρίως, τουλάχιστον να δείχνει μια ελάχιστη σοβαρότητα. Στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ισχύει το "και μετά ο Ζοτς έφτιαξε τον ΠΑΟ. Και ήταν καλός". His way or the highway. Ελπίζω σε δυο μήνες να λέμε άλλα, αλλά στην παρούσα κρίσιμη φάση βλέπω να προκαλεί μια αποδιοργάνωση στην ομάδα αυτή η εγωμανία του Σάρας. Απ' την άλλη, δεν αμφισβητείται η ποιότητά του, η ευστροφία του και η ικανότητά του. Ελπίζω απλά να καταφέρει να τα συγχρονίσει όλα αυτά με την φιλοσοφία της ΟΜΑΔΑΣ. Οτι εχετε κοιμηθει σαν λαος και δεν την πεφτετε στον Βαρδινοτζον μπας και ξεκουμπιστει απο τον ΠΑΟ, ωστε να αναλαβουν οι φαρμακοποιοι. Τα μισα να κανουν απ'οτι ειπαν παλι μαγκες θα βγειτε Ναι, χρειαζόμαστε λίγο ΠΑΟΚ-spirit σ' αυτό το θέμα .
ata1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Κακά τα ψέμματα, έχει φάει κράξιμο πολύ γερό. Αν δεν θέλει να πουλήσει δεν θα πουλήσει, έχει δείξει ότι δεν τον πολυνοιάζει να τον βρίζουν. Όσο για τον Σάρας άλλο να λέμε ότι δεν έχει προσαρμοστεί και άλλο ότι δεν προσπαθεί. Και όσο για το άλλο δεν είπαμε να αλλάξει τα συστήματα η ομάδα αλλά εκείνος ο παπ**ας ο Ζίζιτς να κοιτάει που και που μήπως θελήσει κανένας να του δώσει καμια πάσα.
johnyboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μεγάλα χάλια στο μπάσκετ σήμερα.Η έλλειψη ψηλών είναι εμφανή.Ο Μάσεϊ μας έχει αλλάξει τα φώτα.Αν και είναι ημίχρονο ακόμα δεν βλέπω να κερδίζουμε. Και για την μπάλα το αποτέλεσμα θα είναι 0-0 και θα είμαστε και ευχαριστημένοι.
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Από χάλια παιχνίδι σε ποιο χάλια πάμε. Αν πω "Εγώ τα έλεγα..." θα με πείτε γραφικό;
johnyboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Από χάλια παιχνίδι σε ποιο χάλια πάμε. Αν πω "Εγώ τα έλεγα..." θα με πείτε γραφικό; Αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να λέμε τίποτα γιατί αν δούμε τον φράνκι να σηκώνει κούπες θα κάνουμε γαργάρες αυτά που λέμε τώρα.Και ας σταματήσουμε την γκρίνια γιατί είναι κρίμα να μιλάμε για τον μπασκετικό ΠΑΟ γιατί εκεί υπάρχουν 2 άτομα που δίνουν τα πάντα για την ομάδα.Και το 2πλό στην Σιένα είναι σίγουρο.
vlachaquito Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Παντως στην μπαλλα ειναι ηδη 1-0 Τι εγινε στο μπασκετ τελικα, δεν το ειδα
KaizerSoze Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μετρησα 2 φασεις στην αμυνα και 3 στην επιθεση οπου -Στην αμυνα χασαμε ριμπαουντ απο κοντους γιατι 2 ατομα κοιταζαν την μπαλα -Καναμε λαθος πασα στην επιθεση γιατι αποκει που επρεπε να ειναι παικτης έλειπε ή υπηρχε παραπανω παικτης ενδιαμεσα Οι παικτες μας φετος εχουν μπερδεψει τους ρολους τους, ολοι οι κοντοι ειναι ασοδυοτριαρια και ολοι οι ψηλοι τεσαροπενταρια Περσυ ηξερε ο καθενας τι θεση παιζει και τι ρολο βαραει, φετος κανουν ολοι λιγο απολα με αποτελεσμα να μπερδευονται Γιαννης Γκουμας οε οε οε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.