Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αφου βλεπει οτι ο ψηλος δεν την εχει την πασα τι συνεχιζει το βιολι του. Επισης το θεωρω απαραδεκτο να εισαι πρωτο χρονο σε μια ομαδα και να μην σεβεσε κανεναν και να κατεβαζεις καντηλια στους συμπαικτες σου. και το αλλο που εκανε σε εναν αγωνα που κλωτσησε την μπαλα στο ταμπλο με στραβωσε τρελα. και δεν εφαγε και τεχνικη ποινη.

Καλά μιλάμε σας έχει ποτίσει η προπαγάνδα των Μπατή, Πολίτη και όλο του συναφιού ότι δεν κάνει για την ομάδα δημιουργεί προβλήματα και και και.

Ότι είναι από τους πιό φορμαρισμένους παίκτες του παο τον last μήνα δεν το βλέπει κανείς.

Τώρα για το αν θα φύγει ή θα μείνει αυτό είναι άλλη ιστορία. Για μένα αν θέλει να φύγει ας πάει Barca, τίτλο όμως ξέρει ότι δεν θα δει άλλο. 2 ομάδες παίζουν για αυτό η άλλη δεν πιστεύω να ενδιαφερθεί.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αφου βλεπει οτι ο ψηλος δεν την εχει την πασα τι συνεχιζει το βιολι του. Επισης το θεωρω απαραδεκτο να εισαι πρωτο χρονο σε μια ομαδα και να μην σεβεσε κανεναν και να κατεβαζεις καντηλια στους συμπαικτες σου. και το αλλο που εκανε σε εναν αγωνα που κλωτσησε την μπαλα στο ταμπλο με στραβωσε τρελα. και δεν εφαγε και τεχνικη ποινη.

Είναι 32 χρονών και παίζει το παιχνίδι που τον έκανε μεγάλο παίκτη. Θα αλλάξει τώρα επειδή ο Ζίζιτς όταν έρχεται η πάσα κάνει απόκρουση;

Ποια καντήλια κατεβάζει ρε; Όταν φωνάζει ο Μήτσος στους συμπαίκτες του μέσα στο παιχνίδι είναι όλα ΟΚ;

Συνεχίστε να τρώτε την προπαγάνδα, αυτός φταίει για όλα.

Δημοσ.

Δεν φεύγει ο Σάρας γιατί δεν νομίζω να πάρει πουθενά αλλού αυτά τα λεφτά.Αλλοι θα φύγουν αυτός όχι.Και περιμένετε να τον κρίνετε όταν θα πάρουμε ένα καλό 5άρι.Δείτε πως παίζει η ομάδα με τον Ντέγιαν μέσα.

Το λέω καιρό πως δεν φταίει αυτός που δεν τραβάει η ομάδα.Ο πολίτης είπε πως ο Πέκοβιτς δεν κάνει για τον ΠΑΟ.Θα το ξεφουρνίσει κάποιος και αυτό.ΣΤΑΝΤΑΡ

Δημοσ.

Ναι, ο ίδιος Πολίτης που δεν του έκανε ο Σαμπόνις. Που έφαγε τον Γκάλη.

Άσε με με τον μαλάκα, θα πω βαριά κουβέντα.

Δημοσ.

ρε ποια προπαγανδα? δεν διαβαζω ουτε εφημεριδες ουτε τιποτα. απο αυτα που ειδα στο γηπεδο οσες φορες πηγα φετος εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.

Δημοσ.

1980

Και τα παιδια σου λενε οτι "αντε και βαζει το παιχνιδι του πανω απο της ομαδας", του χρονου με τους ψηλους που θα ερθουν(τουλαχιστον ο σιγουρος Πεκοβιτς το εχει) αυτο το παιχνιδι που τωρα δεν του βγαινει-και συμφωνω μαζι σου οτι κακως κανει και επιμενει-θα του βγει και θα γαμαει

Να στο θεσω με ποδοσφαιρικα κριτηρια, εχεις παρει 2 ακραια χαφ με σεντρα-φαρμακι αλλα εχεις μπροστα επιθετικο με υψος 1,5 μετρο. Εφοσον αυτα τα χαφ επιμενουν να κανουν σεντρες και να μην κοβουν για να πατησουν περιοχη τοτε εχεις δικιο να τα κραξεις. Για του χρονου ομως αν παρεις ενα "Κοβασεβιτς" δεν ειναι καλυτερα να εχεις και τα 2 χαφ με τις σεντρες-φαρμακι?

Δημοσ.

Και στην τελική είναι πιο εύκολο να βρεις έναν Κοβάσεβιτς παρά χαφ με σέντρα φαρμάκι να το πούμε και έτσι...

Δημοσ.
Αυτο που σου λεει ο Μενελαος. Δεν παιζει Μητσος σε Μπλακνευ γιατι δεν εχει νοημα. Στον Μπλακνευ λογικα θα παει ο Σαρας οταν παιζει.

Επισης δεν υπαρχει περιπτωση ο Γκριρ να εκθεσει κανενα Σαρας γιατι δεν θα παιζει πανω του. Θα παιζει είτε ο Σπανουλης με τα γρηγορα ποδια του είτε ο Χ''βρεττας.

Μα αυτ´ο ακριβώς είπα και εγώ. Ότι ακριβώς επειδή το "ματς απ" αυτό δε βγαίνει, δε θα έχει πάρα πολύ χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, δε νομίζω να πάει ο Διαμαντίδης στον Γουντς, με δεδομένο ότι είναι 8 πόντους ψηλότερος και αρκετά πιο αθλητικός. Στην τρίπλα σίγουρα μπορεί να τον μαρκάρει, αλλά ο Γουντς θα μπορεί εύκολα να σουτάρει πάνω του. Για αυτό λογικά υπάρχει ο Περπέρογλου ή ο Ουϊνστον.

Παρεμπιπτόντως ο Στράτος δούλεψε πολύ μέσα στη χρονιά. Από 0 χρόνο συμμετοχής σιγά σιγά το πάλεψε, έβαλε το κεφάλι κάτω και τώρα σαφώς υπολογίζεται. Όχι βέβαια σαν "βασικό" μέλος του rotation, αλλά σαν ένας χρήσιμος, Έλληνας, ρολίστας. Σίγουρα θα ήθελα να μείνει του χρόνου.

Απο την αλλη στην επιθεση μας δεν ξερω πως θα μας παιξουν αυτοι αμυνα. Ενταξει ο Γκρηρ δεν υπαρχει αμυντικα, ο Μπλακνευ ειναι φιλοτιμος αλλα εως εκει, ο Ματσιγιαουσκας ειναι οφ, ο Παπαμακαριος δεν ξερω αν παιζει καν, ο Τεοντοσιτς ξερει απλα να κουναει σαν ατσουμπαλος τα χερια του και ο Βασιλειαδης δεν ξερει καν τι θα πει αμυνα

Σαφέστατα, η περιφερειακή άμυνα του γαύρου πάει λιγάκι περίπατο με τους παίκτες που έχει. Επίσης, νομίζω ότι όσο θα παίζει ο Σοφοκλής μέσα θα προσπαθήσει να τον σημαδέψει πολύ στα πικ 'ν ρολ με τον Σάρας και με διεισδύσεις του Σπανούλη.

Πιστεύω θα γίνουν πολύ ωραίοι τελικοί πάντως!

Δημοσ.

1. O Περπε οπως τον κοβω τον τελευταιο καιρο λογιζεται ΧΑΛΑΡΑ πιο πολυ απο τον Ουινστον. Μην σου πω οτι αν βρουμε 3αρι περνει τον πουλο ο Ουινστον

2. Ο Διαμαντιδης τον μαρκαρει ΑΝΕΤΑ τον Γουντς. Τους 8 ποντους που τους ειδες? 2,03 ειναι ο Γουντς. Απο αλμα μια χαρα και οι 2, απο χερια, ευελιξια κτλ μια χαρα και οι 2 απλα ο Γουντς ειναι πιο δυνατος και ο Μητσος πιο εξυπνος

3. Βρεθηκε η θεση του Καραγκουνη. Στον αξονα...στην επιθεση

Δημοσ.

Αυτός ο καινούριος επιθετικός που πήραμε ποιος είναι; Νομίζω ότι στην φανέλα έγραφε Καραγκούνης ή κάτι τέτοιο.

Βάλτον στον άξονα και ας είναι στην άμυνα! Ακούς βλάκα Πεσέιρο;

Δημοσ.
1. O Περπε οπως τον κοβω τον τελευταιο καιρο λογιζεται ΧΑΛΑΡΑ πιο πολυ απο τον Ουινστον. Μην σου πω οτι αν βρουμε 3αρι περνει τον πουλο ο Ουινστον

Σαφέστατα. Κάποια μ@λ@κί@ πρέπει να έχει κάνει ο Κεν και να τσατίστηκε ο Ζοτς. Θυμάσαι μέσα στη χρονιά, στο ένα ματς ΕΣΒΗΝΕ τον Μάτσε και του μοίραζε τάπες, και στο άλλο βαριόταν να κάνει 2 πλάγια βήματα και τον πέρναγαν οι πάντες.

Επίσης, όταν χτύπησε δεν πολυσκοτώθηκαν οι άλλοι να δουν τι έπαθε. Νομίζω, και από θέμα "χημείας" δεν είναι και πολύ εντός ομάδας, τουλάχιστον όχι όσο οι άλλοι. Απλώς προσωπική παρατήρηση, βασισμένος στη "γλώσσα σώματος".

Π.χ μπορείς να καταλάβεις ότι δεν πολυταιριάζουν εντός γηπέδου ο Σάρας με το Διαμαντίδη, αλλά καταλαβαίνεις ότι σέβονται πολύ ο ένας τον άλλον, και πρέπει να τα πηγαίνουν αρκετά καλά μεταξύ τους.

2. Ο Διαμαντιδης τον μαρκαρει ΑΝΕΤΑ τον Γουντς. Τους 8 ποντους που τους ειδες? 2,03 ειναι ο Γουντς. Απο αλμα μια χαρα και οι 2, απο χερια, ευελιξια κτλ μια χαρα και οι 2 απλα ο Γουντς ειναι πιο δυνατος και ο Μητσος πιο εξυπνος

1.95 είναι ο ΔΙαμαντίδης, να οι 8 πόντοι! Και ο Γουντς έχει ψηλότερο άλμα. Το μαρκάρισμα αυτό βγαίνει εύκολα στην τρίπλα (εντάξει, δεν είναι και Βασιλόπουλος ο Γουντς αλλά δεν είναι το καλύτερο του σημείο), αλλά νομίζω ότι μπορεί να σουτάρει χωρίς μεγάλο πρόβλημα πάνω από το Διαμαντίδη. Νομίζω θα δούμε αρκετό Περπέρογλου πάνω του, και ίσως Ουίνστον.

Δημοσ.

Ο Γιανουλάκος της ΑΕΛ είναι 2.17 έτσι? Πως τον έφτασε ο Μήτσος και του έσκασε τάπα στα ίσια? Εντάξει ο Γούντς δεν είναι Γιανουλάκος αλλά δεν είναι και 2.17

Δημοσ.

Π.χ μπορείς να καταλάβεις ότι δεν πολυταιριάζουν εντός γηπέδου ο Σάρας με το Διαμαντίδη, αλλά καταλαβαίνεις ότι σέβονται πολύ ο ένας τον άλλον, και πρέπει να τα πηγαίνουν αρκετά καλά μεταξύ τους.

Οι δυο και αν δεν ταιριάζουν σαν δίδυμο....

Εδώ για την Σπανούλη λέγανε τσακώνεται με τον Σάρα και α@@@@ια. Εθεάθηκαν λέει στην Πεγκούλα οι δύο τους και εμείς τους είχαμε βγάλει ότι είναι στα μαχαίρια.

Δημοσ.

Και ο Duncan είναι 2.11

Τον Γουντς αν τον μαρκάρεις κοντά είναι τελειωμένος. Το σουτ του είναι πολύ καλό από στάση αλλά θέλει λίγο χρόνο και αν πάει για μπάσιμο θέλει προσοχή στο πρώτο βήμα αλλά έχει πολύ κακή τρίπλα, πιθανόν χειρότερη από τον Βασιλόπουλο. Και στην τελική, είναι πολύ ασταθής παίκτης και στα @@ του.

Ο Κένυ δυστυχώς δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται απ' ότι φαίνεται και είναι στην κοσμάρα του. Αποκλειστήκαμε από την Ευρωλίγκα και αυτός ήταν μέσα στη χαρά και έκανε αστειάκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...