Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στα υπόλοιπα δεν απαντάω γιατί πάω για ύπνο. Σε αυτό αγοράκι, έλα να μου το φορέσεις από κοντά το φάσκελο. Πάρε φόρα όμως.

Με το κάθε καθυστερημένο εδώ μέσα ρε πούστη μου!!!

Κι εγώ σ' αγαπάω γιατί έχεις αποστομωτικά επιχειρήματα.

Καθυστέρησα όμως να πάω για ύπνο και θα με φωνάζουν καθυστερημένο οι νοητικά ανάπηροι.

Άντε καλημέρα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερωδιε, καποια στιγμη τα λεγομενα σου ξεπερνανε τα ορια της εμπαθειας και του κομπλεξ και αγγιζουν τα ορια της ηλιθιοτητας.

Αν ομως δεν εισαι τελικα ηλιθιος και απλως τον παιζεις με μεγαλη επιτυχια, ειμαι βεβαιος πως εισαι αμπαλος. Ως εκ τουτου εκτιμω οτι αν βρεις μπαλα μπασκετ στο δρομο, θα την πας στο αστυνομικο τμημα για βομβα.

Δημοσ.

Ρε μην του την λετε του παιδιου. Δεν χρειαζεται. Ενταξει, μπασκετ ειναι, δεν ειναι μπαλιτσα, θελει λιγο περισσοτερο μυαλο, τι να κανουμε τωρα, να του την πεσουμε?

Δημοσ.
μπασκετ ειναι, δεν ειναι μπαλιτσα, θελει λιγο περισσοτερο μυαλο

Και πτυχίο... απαραίτητα!

Ρε δεν την παλεύετε καθόλου τελικά.

Δημοσ.

Ελεος ρε μάγκες.Συζητάμε 2 μέρες για το ποιος αδικήθηκε ποιο πολύ και ένα σορό άλλα.Οι διαιτητές ήτανε μια χαρά και αν κάνανε και 1-2 σφυρίγματα λάθος είναι μέσα στο παιχνίδι.Αυτό που μου την σπάει είναι καραγκιόζης ο Γιαννάκης που ψάχνετε για φασαρίες από του πουθενά.Διακωμωδεί το μπάσκετ πάρα πολύ και το μόνο που θα καταφέρει κάνοντας έτσι είναι να τον σουτάρουν οι Αγγελόπουλοι πριν την ώρα του.Οι άνθρωποι βάζουν λεφτά και θέλουν να δουν την ομάδα να κερδίζει και να παίζει μπάσκετ και όχι τον καραγκιόζη να χτυπιέται στο γήπεδο.

Αν έκανε ο δικός μας προπονητής έτσι θα σπαζόμουν πάρα πολύ.

Δημοσ.

Να τον διωξουν οι αγγελοπουλοι δεν παιζει με την καμια.. εδω κρατησαν τον απιστευτο εβραιο για σχεδον δυο χρονια, τον γιαννακη που τουλαχιστον η ομαδα εχει ανεβει, ξαναφερε και τον χονδρο, δεν θα τον κρατησει??

Δημοσ.

Το κολπάκι αυτό ο Τεόντοσιτς το έχει κάνει και άλλες φορές και σε άλλους αγώνες...

Προφανώς είτε την έχει δει μαγκάκι και αυτός και ο πάγκος τους που νομίζουν ότι θα κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να υπάρχουνε τα αντίστοιχα "αντίποινα" ( τεχνική ποινή όπως λέει ο κανονισμός )... μάλιστα στην δεύτερη φορά που το έκανε στον ίδιο αγώνα...κάποιος πίστεψε πως "του γδύνουν" την ομάδα και είπε να κάνει ένα striptease :lol:

Πάντως έχουνε άπειρη φάση τα περισσότερα γαυράκια που γράψανε στο εν λόγω topic για τον αγώνα αυτό...

Σχορτσιανίτης aka σουβλάκι-επιθετικό_φάουλ_βήματα 1 φάουλ συνολικά.

Και σε παράφραση της υπογραφής κάποιου εδώ...

Σχορτσιανίτη, ε Σχορτσιανίτη ( πως λέμε Βύντρα, ε Βύντρα :P )

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδια επειδη εχουμε παιξει και λιγο μπασκετ στη ζωη μας, το επιθετικο φαουλ είχε παντα να κανει με την τοποθετηση του αμυντικου ή τη χρηση του αγκωνα απο τον επιτιθεμενο. Δηλαδη όταν ο Σοφο, ερχεται σε επαφη με εναν αντιπαλο και τον σωριαζει με το σώμα κατω, ειναι επιθετικο φαουλ ΜΟΝΟ αν ο αμυντικος εχει παρει και την καταλληλη θεση που οριζει το επιθετικο φαουλ. Όπως όμως σιγουρα θα θυμαστε οι παίκτες που τον παιζουν αμυνα, τον παιζουν κανονικα με το σωμα και τα χερακια τους κινουνται προς τα μπρος...δεν ειναι δηλαδη ουτε καθετα με το εδαφος, ουτε στημενα σε στυλ προσοχης ώστε να μπορουν να διεκδικησουν φάουλ....Επομένως το σωριασμα ειναι απολυτως λογικο απο τη στιγμη που πανε να τον παιξουν στα ισα....Σε περιπτωση βεβαια που χρησιμοποιήσει αγκωνα (κατι σπανιο μιας και δεν του χρειαζεται λογω του οτι απωθει αντιπαλους με το σωμα πιο ευκολα), τοτε ναι, ειναι επιθετικο φαουλ οποια θεση και αν εχει ο αμυντικος.

Για μενα, αν ήταν έξυπνοι αυτοι που τον παιζουν αμυνα θα μπορουσαν να παρουν αρκετα επιθετικα....αλλα δεν στηνονται....

Δημοσ.

Με τον Σχορτσιανίτη το έχουμε δει το έργο ρε παιδιά, και στην Αμερική με τον Σακίλ τα ίδια δεν έλεγαν; Οι μεν ότι κάνει πολλά φάουλ, οι δε ότι τον σαπίζουν οι αντίπαλοι στο ξύλο κτλ. Είναι ασυνήθιστη κοψιά παίκτη και πάντα θα προκαλούνται συζητήσεις. Ας πούμε, από τα φάουλ που του γίνονται, πόσα θα μπορούσαν να είναι αντιαθλητικά; Επίσης, από τα βήματα που κάνει, πόσα είναι αποτέλεσμα φάουλ; Ο κώλος του κάνει επιθετικό ή όχι; Άκρη δε νομίζω ότι θα βγει πάντως. Και εντάξει, έχει παίξει και σε διεθνή ματς ο παίκτης, δεν είναι ότι δεν έβαζε πόντο ή ότι του σφυρίζονταν συνέχεια επιθετικά και βήματα! Το ίδιο ισχύει και για τον Μπατίστ και τα κινητά σκριν.

Όσο για τον Γιαννάκη, έτσι είναι το στυλ του ρε παιδιά, δεν τον ξέρετε; Θα κλάψει, θα φωνάξει, θα γκρινιάξει, ανάλογα και με το περιβάλλον. Κι ο Σάρας έτσι είναι κι ο Τεόντοσιτς έτσι είναι. Χαρακτήρες είναι αυτοί. Το θέμα είναι να μένει μέσα στο παιχνίδι αυτό. Με τη λήξη, όλοι χειραψίες και αγκαλιές ήταν. Πόσο μυαλό χρειάζεται για να ασχολείσαι με το ματς και όχι τις αντιδράσεις του κάθε παίκτη ή προπονητή; Στο κάτω κάτω, εφόσον δεν ενοχλείται ο παίκτης του ΠΑΟ και μιλάει με σεβασμό με τον Γιαννάκη, ο οπαδός ξέρει καλύτερα; Δε νομίζω.

Επι της ουσίας, ο ΠΑΟ υπερτερεί βασικά στην εμπειρία και την προσωπικότητα. Αν η φάση του Πρίντεζη ήταν απ'την άλλη μεριά, κάποιος παίκτης του ΠΑΟ θα το έβαζε το καλαθάκι. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πρίντεζης, με το που χάνει το σουτ, κολλάει και δεν κάνει ούτε φάουλ!!

Δημοσ.
Πάντως ρε παιδια επειδη εχουμε παιξει και λιγο μπασκετ στη ζωη μας, το επιθετικο φαουλ είχε παντα να κανει με την τοποθετηση του αμυντικου ή τη χρηση του αγκωνα απο τον επιτιθεμενο. Δηλαδη όταν ο Σοφο, ερχεται σε επαφη με εναν αντιπαλο και τον σωριαζει με το σώμα κατω, ειναι επιθετικο φαουλ ΜΟΝΟ αν ο αμυντικος εχει παρει και την καταλληλη θεση που οριζει το επιθετικο φαουλ. Όπως όμως σιγουρα θα θυμαστε οι παίκτες που τον παιζουν αμυνα, τον παιζουν κανονικα με το σωμα και τα χερακια τους κινουνται προς τα μπρος...δεν ειναι δηλαδη ουτε καθετα με το εδαφος, ουτε στημενα σε στυλ προσοχης ώστε να μπορουν να διεκδικησουν φάουλ....Επομένως το σωριασμα ειναι απολυτως λογικο απο τη στιγμη που πανε να τον παιξουν στα ισα....Σε περιπτωση βεβαια που χρησιμοποιήσει αγκωνα (κατι σπανιο μιας και δεν του χρειαζεται λογω του οτι απωθει αντιπαλους με το σωμα πιο ευκολα), τοτε ναι, ειναι επιθετικο φαουλ οποια θεση και αν εχει ο αμυντικος.

Για μενα, αν ήταν έξυπνοι αυτοι που τον παιζουν αμυνα θα μπορουσαν να παρουν αρκετα επιθετικα....αλλα δεν στηνονται....

Σε ποιο κανονισμο ακριβως λεει οτι μπορεις να χρησιμοποιεις τον κωλο σου για να σπρωχνεις(προσεξε, να σπρωχνεις, οχι να παρεις θεση και να μην μπορει να σε κουνησει ο αλλος), σε ποιον λεει οτι εχεις δικαιωμα να κατεβαζεις το χερι του αμυντικου που παει να βγει μπροστα απο την μπαλα με το δικο σου χερι και σε ποιον ακριβως κανονισμο λεει οτι ο αντιπαλος πρεπει να ειναι καθετα στημενος για να κερδισει φαουλ οταν τον σπρωχνεις με τον ωμο σου.

κοινως η καθετη θεση τοσο εν σταση οσο και κατα το αλμα πιανεται ως κριτηριο μονο για το αμυντικο φαουλ. Δεν υπαρχει κανενας κανονισμος που να λεει οτι πχ αν δεν εισαι καθετα ο αλλος μπορει να σου ριξει μπουκετο για να παρει θεση και να μην δωθει τιποτα αφου δεν εισαι καθετα

Δημοσ.
Με τον Σχορτσιανίτη το έχουμε δει το έργο ρε παιδιά, και στην Αμερική με τον Σακίλ τα ίδια δεν έλεγαν; Οι μεν ότι κάνει πολλά φάουλ, οι δε ότι τον σαπίζουν οι αντίπαλοι στο ξύλο κτλ. Είναι ασυνήθιστη κοψιά παίκτη και πάντα θα προκαλούνται συζητήσεις. Ας πούμε, από τα φάουλ που του γίνονται, πόσα θα μπορούσαν να είναι αντιαθλητικά; Επίσης, από τα βήματα που κάνει, πόσα είναι αποτέλεσμα φάουλ; Ο κώλος του κάνει επιθετικό ή όχι; Άκρη δε νομίζω ότι θα βγει πάντως. Και εντάξει, έχει παίξει και σε διεθνή ματς ο παίκτης, δεν είναι ότι δεν έβαζε πόντο ή ότι του σφυρίζονταν συνέχεια επιθετικά και βήματα! Το ίδιο ισχύει και για τον Μπατίστ και τα κινητά σκριν.

1. Ειδες που και στο ΝΒΑ φωναζουν ολοι εκτος απο την ομαδα με τον χοντρο?

2. Δεν του γινονται αντιαθλητικα φαουλ. Του γινονται εσκεμμενα. Δεν υπαρχει πλεον εσκεμμενο φαουλ αλλα αντιαθλητικο. Η διαφορα ειναι οτι δεν τιμωρειται η προθεση αλλα η βιαιοτητα. Γιαυτο εξαλλου και πολλα σφυριγματα ειναι απλα φαουλ σε αιφνιδιασμο(κακως φωναζει ο κοσμος) ενω αντιθετα βλεπεις αντιαθλητικα μεσα στην ρακετα(παλι κακως φωναζει ο κοσμος)

3. Στα βηματα που κανει ΚΑΝΕΝΑ δεν ειναι αποτελεσμα φαουλ που να μην δινεται. Αφενως οι μισοι δεν μπορουν αφετερου οσοι μπορουν να τον σπρωξουν ποτε δεν εχω δει να μην του δινουν το φαουλ αλλα να του σφυριζουν βηματα. Οσες φορες κανει βηματα λογω φαουλ, κερδιζει το φαουλ(και ορθως)

4. Τι εννοεις δεν του σφυριζουν?Σου ειπα, μπες στην Ευρολιγκα, σε λιγοτερα απο 20' του σφυριζουν 2,8-2,9 φαουλ εδω και 2 χρονια=ο τυπος θεωρητικα δεν εβγαζε κανενα 40λεπτο

Όσο για τον Γιαννάκη, έτσι είναι το στυλ του ρε παιδιά, δεν τον ξέρετε; Θα κλάψει, θα φωνάξει, θα γκρινιάξει, ανάλογα και με το περιβάλλον. Κι ο Σάρας έτσι είναι κι ο Τεόντοσιτς έτσι είναι. Χαρακτήρες είναι αυτοί. Το θέμα είναι να μένει μέσα στο παιχνίδι αυτό. Με τη λήξη, όλοι χειραψίες και αγκαλιές ήταν. Πόσο μυαλό χρειάζεται για να ασχολείσαι με το ματς και όχι τις αντιδράσεις του κάθε παίκτη ή προπονητή; Στο κάτω κάτω, εφόσον δεν ενοχλείται ο παίκτης του ΠΑΟ και μιλάει με σεβασμό με τον Γιαννάκη, ο οπαδός ξέρει καλύτερα; Δε νομίζω.

Και επειδη ειναι το στυλ του(που δεν ειναι, μεχρι φετος δεν ηταν ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ) το δικαιολογουμε?Να αρχισει ο Ζοτς να μοιραζει φαπες στους διαιτητες και να λεμε "αυτο ειναι το στυλ του" δλδ?Επισης, ο παικτης δεν μπορει να τα τσουγκρισει με τον Γιαννακη, ειναι και η Εθνικη στην μεση βλεπεις. Ειδες ενα κακο του να ειναι και εθνικη και γαυρο?

Δημοσ.
Αυτό που μου την σπάει είναι καραγκιόζης ο Γιαννάκης που ψάχνετε για φασαρίες από του πουθενά.Διακωμωδεί το μπάσκετ πάρα πολύ και το μόνο που θα καταφέρει κάνοντας έτσι είναι να τον σουτάρουν οι Αγγελόπουλοι πριν την ώρα του.Οι άνθρωποι βάζουν λεφτά και θέλουν να δουν την ομάδα να κερδίζει και να παίζει μπάσκετ και όχι τον καραγκιόζη να χτυπιέται στο γήπεδο.

Αν έκανε ο δικός μας προπονητής έτσι θα σπαζόμουν πάρα πολύ.

Δηλαδή όταν κάνει χειρότερα πράγματα ο Θανασάρας δεν σπάζεσαι και σπάζεσαι με τον Γιαννάκη που στην τελική έτσι έκανε ανέκαθεν?

Εγώ στο thread του Ολυμπιακού, έγραψα μετά το τέλος του αγώνα, ότι ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε, αλλά βγαίνω από τα ρούχα μου, όταν μου γράφει ο άλλος παραπάνω ότι ο Ολυμπιακός σπρωχνόταν για να γλυτώσει το διασυρμό.

coqnvwk04x8vr020fo65.jpg

Δημοσ.
Σε ποιο κανονισμο ακριβως λεει οτι μπορεις να χρησιμοποιεις τον κωλο σου για να σπρωχνεις(προσεξε, να σπρωχνεις, οχι να παρεις θεση και να μην μπορει να σε κουνησει ο αλλος)

Σε ποιον κανονισμο λεει οτι δεν μπορεις να βαλεις τον κωλο σου?. Ολοι οι παιχτες έχουν μια κληση του κορμου προς τα κατω (δηλαδη ο κωλος πεταει προς τα εξω)για να μεγαλωσει η αποσταση οταν προστατευουν τη μπαλα. Οταν ο Σοφο πάει να παρει θέση, εσυ το εκλμβανεις ως σπρωξιμο επειδη εχει 10 μετρα κώλο και ειναι προφανες οτι εκτοπιζει τον παιχτη. Αν ο παικτης όπως ειπα και πρίν, πληρουσε το κριτηριο : Charging (επιθετικό φάουλ)

Το φάουλ στο οποίο υποπίπτει κάποιος επιθετικός, όταν πέφτει πάνω σε αμυντικό, ο οποίος έχει τοποθετηθεί ακίνητος κάθετα στην κίνησή του. Αν ο αμυντικός κινηθεί, υποπίπτει πάνω σε φάουλ....τοτε θα ηταν φαουλ ακομα και με τον κωλο.

Επομενως δεν καταλαβαινω το προβλημα σου. Ας μεινουν ακινητοι να παρουν φάουλ.

Και στην τελικη ποιος εισαι εσυ και ποιος ειμαι εγω που θα ποσταρουμε κανονισμους? Απο τη στιγμη που οι διαιτητες δεν του τα δινουν ουτε Ελλαδα ουτε Ε στηνυρωπη (και μη μου πεις οτι τα δινουν στην ευρωπη γιατι προφανως εχω δει πιο πολλους αγωνες του ολυμπιακου απο σενα), εμας δεν μας πεφτει λογος.

σε ποιον λεει οτι εχεις δικαιωμα να κατεβαζεις το χερι του αμυντικου που παει να βγει μπροστα απο την μπαλα με το δικο σου χερι και σε ποιον ακριβως κανονισμο λεει οτι ο αντιπαλος πρεπει να ειναι καθετα στημενος για να κερδισει φαουλ οταν τον σπρωχνεις με τον ωμο σου.

κοινως η καθετη θεση τοσο εν σταση οσο και κατα το αλμα πιανεται ως κριτηριο μονο για το αμυντικο φαουλ. Δεν υπαρχει κανενας κανονισμος που να λεει οτι πχ αν δεν εισαι καθετα ο αλλος μπορει να σου ριξει μπουκετο για να παρει θεση και να μην δωθει τιποτα αφου δεν εισαι καθετα

Αυτο με την καθετη θεση στο ποσταρα παραπανω. Αυτο με το χερι ειναι δικια σου διαπιστωση στην οποια μπορει και να κατεληξες μετα απο 1-2 τετοιες φασεις που μπορει να εχει κανει ο Σοφο σε οσα παιχνιδια του εχεις δει. Εμένα παντως δεν μου λεει κατι αυτο με το χερι σε αντιθεση με τα αλλα που ειπες τα οποια τα βλεπω και εγω και οι διαιτητες και εσυ αλλα μονο εσυ τα βλεπεις φαουλ.

Δημοσ.
1. Ειδες που και στο ΝΒΑ φωναζουν ολοι εκτος απο την ομαδα με τον χοντρο?

Νομίζω ότι φωνάζουν και οι ομάδες του χοντρού, γιατί σφυρίζουν εύκολα φάουλ εις βάρος του. Πριν χρόνια τέλος πάντων, τώρα γέρασε και ό,τι ήταν, το έλυσαν.

2. Δεν του γινονται αντιαθλητικα φαουλ. Του γινονται εσκεμμενα. Δεν υπαρχει πλεον εσκεμμενο φαουλ αλλα αντιαθλητικο. Η διαφορα ειναι οτι δεν τιμωρειται η προθεση αλλα η βιαιοτητα. Γιαυτο εξαλλου και πολλα σφυριγματα ειναι απλα φαουλ σε αιφνιδιασμο(κακως φωναζει ο κοσμος) ενω αντιθετα βλεπεις αντιαθλητικα μεσα στην ρακετα(παλι κακως φωναζει ο κοσμος)

Unsportsman-like foul: Personal foul on a player with or without the ball which, in the opinion of the Official, was deliberately committed by the player against an opposing player. (από http://www.fiba.com). Αφού λοιπόν το λες κι εσύ ότι γίνονται εσκεμμένα, μήπως θα ήταν σωστό να σφυρίζονταν κιόλας;

3. Στα βηματα που κανει ΚΑΝΕΝΑ δεν ειναι αποτελεσμα φαουλ που να μην δινεται. Αφενως οι μισοι δεν μπορουν αφετερου οσοι μπορουν να τον σπρωξουν ποτε δεν εχω δει να μην του δινουν το φαουλ αλλα να του σφυριζουν βηματα. Οσες φορες κανει βηματα λογω φαουλ, κερδιζει το φαουλ(και ορθως)

Εγώ αναρωτήθηκα, δεν είπα ότι κάνει βήματα μόνο όταν του κάνουν φάουλ.

4. Τι εννοεις δεν του σφυριζουν?Σου ειπα, μπες στην Ευρολιγκα, σε λιγοτερα απο 20' του σφυριζουν 2,8-2,9 φαουλ εδω και 2 χρονια=ο τυπος θεωρητικα δεν εβγαζε κανενα 40λεπτο

Την είχαμε κάνει και παλιά την κουβέντα. Στην Ευρωλίγκα του σφυρίζουν λίγο περισσότερα φάουλ από την Ελλάδα, όπου όμως αντιμετωπίζει και διαφορετικού επιπέδου αντιπάλους, ε! Κάνει φάουλ, ναι, αλλά όχι κι έτσι όπως το προυσιάζετε. Ούτε έχει παίξει ποτέ 30 και 35 λεπτά. Για 20 λεπτο είναι ο παίκτης, από πολλές απόψεις.

Και επειδη ειναι το στυλ του(που δεν ειναι, μεχρι φετος δεν ηταν ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ) το δικαιολογουμε?Να αρχισει ο Ζοτς να μοιραζει φαπες στους διαιτητες και να λεμε "αυτο ειναι το στυλ του" δλδ?Επισης, ο παικτης δεν μπορει να τα τσουγκρισει με τον Γιαννακη, ειναι και η Εθνικη στην μεση βλεπεις. Ειδες ενα κακο του να ειναι και εθνικη και γαυρο?

Δεν είπα ότι δικαιολογούνται τα πάντα λόγω στυλ. Απλώς, νομίζω ότι μια ζωή έτσι ήταν ο Γιαννάκης και ως παίκτης και ως προπονητής και γι' αυτό δεν κατανοώ την ξαφνική ευαισθησία. Εξ ου και τα "κλάψε κλάψε" που ακούω από 5 χρονών. Για θυμηθείτε και το ματς με την Ισπανία στη Μαδρίτη. Αναλογικά, και ο Διαμαντίδης διαμαρτύρεται στους διαιτητές και γκρινιάζει. Και αμα λάχει και τσαμπουκα με αντίπαλο θα κάνει. Αλλά είναι σαφές ότι είναι το πάθος του παιχνιδιού, μετά το σφύριγμα είναι χρυσό παιδί, σεμνός και κύριος. Κάτι ανάλογο πιστεύω και για τον Γιαννάκη. Δεν είχατε ποτέ φίλους που γίνονταν σπαστικοί όταν παίζατε και μετά το παιχνίδι ξαναγινόσασταν κολλητοί;

Επίσης, δε σε καταλαβαίνω, πού είναι το κακό με την εθνική; Αν είχε παραιτηθεί δηλαδή, ο Διαμαντίδης δε θα έλεγε στον κόσμο να μη βρίζει; Τι, τον γλείφει για να τον πάρει στην εθνική; Έλεος! Δε σας καταλαβαίνω ρε παιδιά...

Δημοσ.
Δηλαδή όταν κάνει χειρότερα πράγματα ο Θανασάρας δεν σπάζεσαι και σπάζεσαι με τον Γιαννάκη που στην τελική έτσι έκανε ανέκαθεν?

Ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρουμε αν αναφερόταν στον Γιαννάκη η στον κόσμο.Οπότε όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...