Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υ.γ. αναλυση φασεων με φωτογραφιες στην μπαλλα γινεται?

εγραψες!

δηλαδη αν σουταρει ο τερματοφυλακας την μπαλα και φτασει στο αντιπαλο τερμα και εκεινη την ωρα πεσει απο φαουλ ο επιθετικος της ομαδας στο κεντρο του γηπεδου ειναι πεναλτυ???:mrgreen:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι σχεση εχει αυτο? εγω απλα ρωτησα αν μπορεις να κρινεις μια αμφισβητουμενη φαση απο φωτογραφια.

εξαρταται και απο τη φαση βεβαια (αν σε ενδιαφερει κατι στιγμιαιο οπως πχ αν η μπαλλα εχει περασει ολοκληρη τη γραμμη μια φωτο μπορει να ειναι διαφωτιστικοτατη)

edit: βασικα τωρα καταλάβα τι εννοεις. ρε συ οταν λεω στη μπαλλα εννοω "στο αθλημα του ποδοσφαιρου" , οχι να εστιαζει η φωτογραφια στην μπαλλα , ημαρτον !!!

Δημοσ.

Παίδες, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αντιδράσετε απλά και μόνο επειδή ρίχνουν μπηχτές οι γαύροι. Ρε Κάιζερ δηλαδή ανεξαρτήτως Πρωταθλητή, εσύ πιστεύεις ότι είναι πέναλτι; Δεν χρειάστηκε να δω τη φωτο για να αποφανθώ. Τρία πράγματα είναι σίγουρα:

1ον) ΑΝ υπάρχει ανατροπή, αυτή είναι σαφώς έξω από την περιοχή, άντε ακριβώς στη γραμμή. Μέσα με τίποτα.

2ον) Το πιο πιθανό βέβαια, όπως φαίνεται σε όλα τα βίντεο (και την φωτο), είναι ότι ο Σάλπι έχει αρχίσει να πέφτει ΠΡΙΝ τον ανατρέψουν. Είναι βουτιά και μου τη σπάνε αυτά, δεν θέλω Οκκάδες και Γιαννακόπουλους στην ομάδα μου ρε αδερφέ. Δεν σου λέω ότι δεν θα τον ανέτρεπε, αλλά αρχίζει και πέφτει ΠΡΙΝ τον ακουμπήσει, ίσως γι' αυτό είναι και έξω από την περιοχή.

3ον) Πιθανότατα ο διαιτητής δεν ήταν σίγουρος, κτλ κτλ. ΟΚ, δεκτά αυτά, αλλά αν η αντίστοιχη φάση γινόταν υπέρ της Ξάνθης, είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι στην καλύτερη θα σφύριζε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, και στην χειρότερη τίποτα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά λοιπόν πρέπει να μην παραδεχτώ τα οφθαλμοφανή, δε νομίζω ότι υπάρχει παναθηναϊκός που να νομίζει ότι ήταν 100% πέναλτι, και ότι ο Σάλπι δεν βουτάει. Ωστόσο, όπως είπα, ο διαιτητής σε real time ΔΕΝ μπορούσε να αποφανθεί 100%, και σου λέει "κάτσε μην είναι και βρω τον μπελά μου μετά...".

Δημοσ.

ακομα για το πεναλτυ μιλατε?Ελεος ρε παιδια.Το ξεσκισατε το θεμα.Εδω εχουμε ευρωπαικα παιχνιδια και εσεις στο χαβα σας.

Δημοσ.

Ρε πατε καλα???

Καταλαβατε για ποιον εγραψα και τι εγραψα??

Δεν μιλησα για το ιδιο το πεναλτυ,μιλησα για την εμμονη του Πρωκταθλητη!!Πωπω ρε πουστη μου,ειστε απιστευτει γκεμπελιστες εσεις οι γαυροι.

υγ Για να μην παρεξηγουμαι,θεωρω οτι ηταν φαουλ και κοκκινη στον Παβιο και οχι πεναλτυ,ενταξει?

Δημοσ.
απιστευτο κομπλεξ οντως. εδω και 2 μερες η εφημεριδα που ασχολειται μονο με το θεμα ειναι ο πρωταθλητης.

υ.γ. αναλυση φασεων με φωτογραφιες στην μπαλλα γινεται?

Μα ακριβως αυτο ειναι το θεμα. Με τον ολυμπιακο σε αντιστοιχες φασεις ασχολουνται ολες οι εφημεριδες και γινονται δικες στην τηλεοραση ενω για τον ΠΑΟ ασχολειτε μονο ο πρωταθλητης.

Οποτε αφου το αναγνωριζεις, ολα οκ.

Δημοσ.

Ή μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι εκεί βλέπουμε πού υπάρχει προπαγάνδα και πού όχι. Μιλούσαμε για το ποιοί υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό τις προάλλες και αν θυμάμαι καλά βάλαμε και το Goal μέσα. Αυτό δεν είναι που έβαλε τίτλο "Μάγκας" ενώ είδε ως αμφισβητούμενη τη φάση?

Θα μπορούσε ή δεν θα μπορούσε να το πει κάποιος αυτό? Στη συγκεκριμένη περίπτωση που είναι οφθαλμοφανέστατο ότι δεν τίθεται θέμα πέναλτι, αν όντως υπήρχε η γαυροπροπαγάνδα που υποστηρίζετε και ο πόλεμος εναντίον του ΠΑΟ μια και τα περισσότερα μέσα είναι υπέρ μας, δε θα έπρεπε να ξιφουλκούν όλοι δείχνοντας και ξαναδείχνοντας τη φάση όπως έχει γίνει στο παρελθόν μ΄εμάς?

Δημοσ.
Μα ακριβως αυτο ειναι το θεμα. Με τον ολυμπιακο σε αντιστοιχες φασεις ασχολουνται ολες οι εφημεριδες και γινονται δικες στην τηλεοραση ενω για τον ΠΑΟ ασχολειτε μονο ο πρωταθλητης.

Οποτε αφου το αναγνωριζεις, ολα οκ.

Ίσως γιατί πρέπει το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να νικάνε και όλοι οι άλλοι...

Δημοσ.

Νομιζω οτι υπηρξε ανατροπη (δεν ειμαι σιγουρος) αλλα ηταν εκτος περιοχης...Ναι το πεναλτι ηταν πετσινο...Ωστοσο,δεν εχω ΚΑΜΜΙΑ αμφιβολια,οτι μεσα στο Καραισκακη,θα το εδινε στανταρ αυτο το πεναλτι στον Ολυμπιακο...Κατι η εδρα,κατι ο φοβος οτι θα τον κραξει η "μεγαλη" ομαδα,ε το εδωσε...Αυτα ειναι κλασικες αδικιες σε βαρος μικρων ομαδων.Παντως,δεν ηταν παρατραβηγμενο,ή τοσο πετσινο,ωστε να υπαρχει δολος...Θα μου πειτε το αποτελεσμα μετραει,αλλα και παλι αλλο να δωσει κανα "ηλεκτροσοκ" σε στυ Γιαννακοπουλου με Καλλιθεα,κ αλλο να δωσει αυτο που εδωσε...

Δημοσ.
Άρα μετράει που είναι το σώμα του παίκτη ή τα πόδια του;

Νομίζω απάντησα : Μετράει πού είναι η μπάλα. Αυτό βέβαια αν μιλάμε για τη γραμμή του τέρματος (εκεί αφορούσε νομίζω η ερώτηση).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...