Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καλύτερη μεταγραφή μας για φέτος είναι αυτή που διάβασα σε εφημερίδα: '' Η ΠΑΕ ενημέρωσε τον Τζιόλη να φέρει πρόταση από ομάδα για μεταγραφή γιατί από τη νέα περίοδο είναι εκτός σχεδίων ''

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η καλύτερη μεταγραφή μας για φέτος είναι αυτή που διάβασα σε εφημερίδα: '' Η ΠΑΕ ενημέρωσε τον Τζιόλη να φέρει πρόταση από ομάδα για μεταγραφή γιατί από τη νέα περίοδο είναι εκτός σχεδίων ''

Ξέχασες τον Λουκά.

Δημοσ.

Εγινε χαμός στην Αυστρία επειδή άργησαν κάποιοι παίχτες στην προπόνηση.Είναι ενδιαφέρον τι τους είπε ο Ιβανσιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόζεφ Χίκερσμπεργκερ κατηγόρησε τους παίκτες του για αδιαφορία και ανευθυνότητα καθώς καθυστέρησαν ορισμένοι εξ αυτών να προσέλθουν στις συναντήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

"Ακόμα και όταν η βροχή δημιουργεί πρόβλημα δεν δέχομαι να καθυστερούν οι παίκτες στις συναντήσεις. Εάν δεν είμαστε 100% έτοιμοι θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα απέναντι στην Κροατία". Ο αρχηγός, Αντρέας Ίβανσιτς παρενέβη σε ρόλο... πυροσβέστη.

"Αυτά συμβαίνουν καμιά φορά. Είναι πρόβλημα εάν τέσσερις-πέντε παίκτες καθυστερούν καθημερινά στην προπόνηση, αλλιώς δεν υπάρχει θέμα.

Δεν πρέπει να διογκώσουμε το ζήτημα. Στο σύλλογο μου (Παναθηναϊκός) αυτό συμβαίνει συνέχεια. Κάθε παίκτης έχει τις δικές του ευθύνες, όχι μόνο εγώ ως αρχηγός ή ο προπονητής".

Δημοσ.

Α ρε Πεσέιρο, προσωποποίηση της πειθαρχίας. Όχι ότι περιμέναμε την εν λόγω δήλωση για να το καταλάβουμε - μπουκέτα και βρισίδια Έκι στην προπόνηση = Έκι βασικός στον επόμενο αγώνα, παρόμοια περίπτωση με Παπαδόπουλο, και διαπληκτισμός με τον ίδιο τον Πεσέιρο = Παπαδόπουλος βασικός στον επόμενο αγώνα. Το τι μπουρδέλο είχαν γίνει τα αποδυτήρια στο δεύτερο μισό της περιόδου ήταν οφθαλμοφανές.

Δημοσ.
Μια ερώτηση μόνο MiDi_MiLiZ. Εσύ ήθελες να μείνει ο Πεσέιρο?

Ειπα ποια ειναι η γνωμη μου. Απτη στιγμη που εισαι διοικηση σοβαρης ομαδας, ψαχνεις για σοβαρο προπονητη, του κλεινεις ενα συμβολαιο 2 χρονων κ τον κρατας. Η γνωμη μου για τον Πεσειρο ειναι οτι δεν επρεπε καν να ερθει στον ΠΑΟ. Αλλα πατη στιγμη που φερνεις τον Χ προπονητη τον αφηνεις να δουλεψει εκτος αν κανει την ομαδα μπουρ*** σε θεματα πειθαρχιας και σχεσεων μεταξυ των παιχτων. Ο πεσειρο την εκανε, οποτε σωστα και εφυγε απο τωρα. Αν και σε αυτην την περιπτωση στο εξωτερικο θα την πληρωναν οι παιχτες και οχι ο προπονητης. Τεσπα ερασιτεχνισμοι μου φαινονται ολα αυτα, οπως κ το οτι φερνουμε "καλο" προπονητη, οχι απλα χωρις να εχουμε αξιολογο roster, αλλα κινδυνευοντας να χασουμε κ τις βασικοτερες μοναδες της ομαδας (Ιβαντσιτς, Ματος).

Οποτε κατα τα Χριστουγεννα βλεπω να ειμαστε 2οι-3οι και να εχουμε φαει 4αρες στην Ευρωπη. Κ η διοικηση να διωχνει Τεν Κατε παραπλανωντας τον απογοητευμενο κοσμο, θεωρωντας αυτον υπευθυνο (και οχι τον ιδιο της τον εαυτο που εχει 10 χρονια να κανει σοβαρες μεταγραφες και συνεχιζει σε αυτο το μοτιβο).

Δημοσ.

Πρασινίζει ο Τζιμπούρ ? Μακάρι γιατί είναι μεγάλη παιχτούρα . Ξέρει κανείς πόσο χρονών είναι?

Δημοσ.

Σαβούρα δεν τους λες αλλά δεν ξέρεις αν είναι μια ακόμα περίπτωση φωτοβολίδας(1ος σκορερ μια χρονιά και μετά τουρισμός).

Σε αυτή την ομάδα κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι ο σκοπός είναι να βάλεις το τόπι στο δίχτυ. Αν ξεκινάς σοβαρή ομάδα δε λέω καλοί είναι αυτοί αλλά το πρώτο που θέλεις τόσα χρόνια είναι έναν γκολτζή, που να το μυρίζεται από μακρυά. Αν γίνει τώρα να φύγουν Μάντζιοι, Παπαδόπουλοι, Ν'τόι κτλ κτλ και να έρθει Τζιμπούρ ή Κλέιτον στη θέση τους δεν θα έλεγα όχι.

Μπασκετ μου φαίνεται θα γίνουν φοβερά πράγματα. Φέυγουν Μπετσίροβιτς, Τομασεβιτς, Ζίζιτς, εννοείται Πρκατσιν και λογικά και ο Ντικούδης. Παίρνουμε Βεργίνη, Πέκοβιτς και έναν άλλο σεντερ Κροάτη δε θυμάμαι όνομα και ο Ιτούδης ψάχνει Αμερική για παίκτη.

Εντάξει αυτοί που φεύγουν φέτος δεν προσέφεραν σχεδόν τίποτα πλην του Ντικούδη στην αρχή, όποιος και να έρθει ενισχύεται σημαντικά η ομάδα

Δημοσ.

Ο Τζιμπούρ είναι καλό παιχτάκι αλλά δεν είναι καθαρό φορ.Είναι παίχτης που στο 4-3-3 μπορεί να παίξει δεξιά ή αριστερά.Χρειαζόμαστε έναν καλό σκόρερ.Να βρίσκει δίχτυα.Και ο Κλέιτον είναι καλός για τα άκρα.Γρήγορος και με καλή τεχνική.Αυτοί οι 2 καλοί είναι για τον ΠΑΟ αλλά πρέπει να πάρει έναν φορ.Εχουμε να δούμε γκολτζή από την εποχή που σταμάτησε ο Κριστόφ.

Για τους άλλους του ΠΑΟΚ ας τους κρατήσει ο Ζαγοράκης δεν τους θέλω.

Στο Μπάσκετ απ' ότι φαίνεται θα πάμε για πολύ μεγάλα πράγματα.

Δημοσ.

Ο Κλέιτον πάντως όσο ταλέντο έχει, τόση υπευθυνότητα του λείπει. Στη λάρισα τον φωνάζουν chivas κλέιτον, για ευνόητους λόγους...

• Members
Δημοσ.

Καλά και ο Τζιμπούρ από όσο θυμάμαι από τη φετινή σαιζόν, δεν πρέπει να είναι και ο πιο ισορροπημένος χαρακτήρας :P

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ομαδα στον κοσμο που να δεχεται το σεντερ-φορ της να παιζει μια και 3 να μην παιζει λογω κοκκινων καρτων. Μεχρι και ο Χουτος αναλογικα καλυτερα πηγε απο τον -παικταρα με αγωνιστικα κριτηρια-Τζιμπουρ

Ενιγουει, λενε οτι δειξανε στον ΤενΚατε dvd με Μελλιση, Τζιμπουρ, Χριστοδουλοπουλο για να πει αν τους θελει.Μακαρι να αρνηθει. Εκτος απο τον Χριστοδουλοπουλο που για να τον πεισουν μπορει να του δωσανε του Μακη κανα DVD και αυτος να γουσταρει Ναχαν οι καρδιες ΑΜπαρες και να πει το ΝΑΙ κατα λαθος

Δημοσ.

Αν δει τον Τζιμπούρ να κλωτσά πινακίδες δεν νομίζω να τον εγκρίνει.Απο τον Μάντζιο και τον μυτόγκα προτιμώ Κλέιτον Τζιμπούρ.

Συνέντευξη Μουνιόθ στο sport24.gr

SPORT 24: Και η ελληνική ομάδα; Ποιους παίκτες ξεχωρίζετε;

Bίκτορ Μουνιόθ: Στην επίθεση υπάρχει ο Γκέκας, πάντα διψασμένος θα έλεγα για το γκολ, ένας παίκτης με τρομερή αποτελεσματικότητα και διαφορετικό στιλ από αυτό που μας είχαν συνηθίσει οι Έλληνες επιθετικοί. Από κοντά και ο ταχύτατος Σαλπιγγίδης.

Και μετά τα βαριά κορμιά του Χαριστέα, του Σαμαρά και του Λυμπερόπουλου. Στο κέντρο βρίσκεται συγκεντρωμένη η περισσότερη εμπειρία της ελληνικής ομάδας: Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Γιαννακόπουλος. Βάλε και μια από τις αδυναμίες μου, τον Τζιόλη, έναν παίκτη με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Όσο για την άμυνα, εκεί δεσπόζουν ο Δέλλας και ο Νικοπολίδης.

Ρε τι τους κάνει αυτός ο Τζιώλης?

Δημοσ.

Μα το λεει ο κακομοιρης ο Μουνιοθ

ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. Δλδ τωρα ειναι στον πατο αρα που μπορει να παει?Πανω, να βελτιωθει. Και μαλιστα πολυ γιατι εχει πιασει πολυ πατο

Ο Τζιωλης ειναι στην κατηγορια Μορρις, Βυντρα, Μαντζιου κτλ. Εχουν κατι που δεν μπορει να φτιαχτει δλδ τα σωματικα και αθλητικα προσοντα(πχ τον Μπασινα μπορουσε να τον ψηλωσει κανεις και να τον κανει σαν τον Τζιωλη?) απλα εχουν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ αδυναμιες τεραστιες. Πολλοι προπονητες πιστευουν οτι μπορουν να τους τα μαθουν. Κριμα που κανεις απο αυτους τους παικτες δεν ειναι 20χρονων να το πιστευω καιγω. Ολοι τους ειναι 23-25, δλδ ζητημα να μπορουν να μαθουν πραγματα για τα επομενα 2 με 3 χρονια και μετα οτι εμαθαν εμαθαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...