FilipposMD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εγώ μίλησα γι' αυτό το παιχνίδι, γιατί αυτό το παιχνίδι έγινε χθες και με αφορμή αυτό σχολιάσατε. Επίσης, πρέπει να καταλάβετε ότι η συμπεριφορά επηρεάζεται από τις συνθήκες. Είναι καταφανέστατα διαφορετικές οι συνθήκες σε έναν τελικό ελληνικού πρωταθλήματος, όπου δεν τιμωρείται ούτε η διαμαρτυρία, ούτε το μπουκάλι που πέφτει στον πάγκο, σχεδόν ούτε το μπουκέτο του ενός παίκτη στον άλλο, σε σχέση με τα ματς της εθνικής. Αλλιώς φέρεσαι όταν είσαι σε περιβάλλον ζούγκλας. Γιατί δηλαδή ο Γούντς έριξε μπουνιά και ο Τομάσεβιτς έκανε τσαμπουκάδες σε τέτοιο ματς και όχι σε όλα τα υπόλοιπα της χρονιάς; Γιατί η κάμερα έδειξε τον Διαμαντίδη να βρίζει, γιατί ο Γιαννάκης πέταξε το σακάκι, γιατί ο Σοφο ασχολήθηκε με την εξέδρα; Χαίρω πολύ, ο Γιαννάκης είχε πιο έντονες αντιδράσεις στους τελικούς. Δείξτε μου εσείς έναν που δεν είχε. Και το χθεσινό κεφαλοκλείδωμα του Διαμαντίδη, αν είχε γίνει σε ματς με τον ΟΣΦΠ, πιθανότατα θα είχε οδηγήσει σε τσαμπουκά. Αυτό δε σημαίνει ότι ήταν εγκληματικό. Στο ματς με την Ισπανία αδικούμασταν, αλλά το γήπεδο δεν ήταν ζούγκλα. Είναι πιο εύκολο να μένεις μέσα στα όρια όταν δεν τα ξεπερνάνε όλοι γύρω σου. Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα πια η συζήτηση για τον Γιαννάκη. Για μένα ξέρετε ποιο είναι το λυπηρό; Υπάρχει μια ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις να παίζει, αποπνέει υγεία στο γήπεδο, ευνοεί το καλό κλίμα στην εξέδρα, αποτελείται από παίκτες με σοβαρότητα και επίπεδο σπάνια για τα δεδομένα της χώρας κι εσείς αυτό που έχετε να πείτε είναι ότι ο 12ος παίκτης της ομάδας δεν εντυπωσίασε, ότι ο προπονητής δε διαμαρτύρεται τώρα ή πριν 2 χρόνια ή ότι ακούγεται ότι οι παίκτες γελάνε με τον προπονητή και διάφορες τέτοιες θεωρίες. Γι' αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη αρρώστια. Σαν μερικούς που παίρνουν το ευρωπαϊκό και αυτό που έχουν να φωνάξουν είναι ότι *** ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος ή ο θρύλος κι ο Πειραιάς ή ο πύργος ο λευκός κτλ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αν ο Γιαννακης θελει να λεγεται προπονητης και παρασυρεται απο το κλιμα ζουγκλας και τελος παντων τον δικαιολογουμε κατ' αυτον τον τροπο, τοτε οκ παω πασο. Εγω δεν ειδα κανεναν Ομπραντοβιτς να χτυπιεται ετσι, ουτε να πεταει σακακια. Εντωμεταξυ επιμενεις να αναφερεσαι στους παιχτες και στις ενεργειες τους. Και σου ξαναλεω μη μπλεκεις παιχτες με προπονητη, ειναι τελειως διαφορετικο. Παρεξηγησεις-άψιμαχιες κ μπουνιδια (σπανιως) μεταξυ παιχτων παντου γινονται, σε ολα τα ματς. Και στης εθνικης. Και ειναι δικαιολογημενες. Και σε τελικους πρωταθληματος ειναι 2 φορες δικαιολογημενες. Και οι διαμαρτυριες του προπονητη ειναι μεσα στο προγραμμα. Ομως τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ του Γιαννακη σε 5 ματς δεν εχουνε καμια σχεση με τα παραπανω. Και ΑΝ παρασυρεται σε 5 συνεχομενα ματς απο την εξεδρα, οταν αυτα ειναι τελικοι, τοτε ας αφησει την προπονητικη γιατι η θεση αυτη εκτος απο μπασκετικες γνωσεις απαιτει και χαρακτηρα και ψυχολογια. Αν μεταδιδει νευρικοτητα στην ομαδα με τις μλκιες του (οπως κ εκανε ειδικα στο 2ο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ) τι να τον κανεις? Αν πυροδοτει αντιδρασεις στην αντιπαλη εξεδρα? Αν φανατιζει τη δικια του εξεδρα? Αν εκβιαζει τους διαιτητες? Οχι φιλε δε θα τον δικαιολογησω, ουτε θα δικαιολογησω τη συμπεριφορα αυτη με το ελαφρυντικο της "ζουγκλας". Γινεται να φερονται 19.000 οπαδοι αξιοπρεπεστατα και να μην παρασυρονται απο το κλιμα αυτο (πλην των κλασσικων ελαχιστων νταηδων) και να παρασυρεται ο πολυπειρος Γιαννακης που εχει φαει τα γηπεδα με το κουταλι? ΥΓ. Φυσικα και δεν παρασυρθηκε απο το κλιμα "ζουγκλας". Αλλοι ηταν οι λογοι αυτης της ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗΣ συμπεριφορας. Δε τους γνωριζω, αλλα κανω τις υποθεσεις μου. Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι οτι φερθηκε ετσι διοτι ξερει πως εδω ειναι ζουγκλα και δε θα εχει συνεπειες η συμπεριφορα αυτη.
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εγω δεν ειδα κανεναν Ομπραντοβιτς να χτυπιεται ετσι, ουτε να πεταει σακακια. Είδες όμως έναν Ομπράντοβιτς πιο εκνευρισμένο από τα ματς με το Μαρούσι και τη Λάρισα. Αυτό λέω εγώ, ότι η "ζούγκλα" ανεβάζει τις εντάσεις του καθενός. Άλλο χαρακτήρα έχει ο ένας, άλλο χαρακτήρα ο άλλος. Οχι φιλε δε θα τον δικαιολογησω, ουτε θα δικαιολογησω τη συμπεριφορα αυτη με το ελαφρυντικο της "ζουγκλας". Μην τον δικαιολογήσεις. Κι εμένα δε μ' αρέσουν οι εντάσεις και οι διαμαρτυρίες. Αλλά αν έκανε κάποια λάθη ή υπερβολές, δε σημαίνει ότι έγινε τσάτσος του Ολυμπιακού στην εθνική, ότι καταστράφηκαν οι σχέσεις του με τους παίκτες, ότι κοβει παίκτες από κόμπλεξ, ότι είναι άσχετος προπονητής και όλα αυτά που ακούγονται. Κι ο Γκάλης κάποτε έπαιξε μπουνιές σε ματς, άρα ήταν καρκίνος για το μπάσκετ, έπρεπε να αποκλειστεί από την εθνική και να σκίσουμε τις αφίσες του. Ε, όχι! Γινεται να φερονται 19.000 οπαδοι αξιοπρεπεστατα και να μην παρασυρονται απο το κλιμα αυτο (πλην των κλασσικων ελαχιστων νταηδων) και να παρασυρεται ο πολυπειρος Γιαννακης που εχει φαει τα γηπεδα με το κουταλι? Αξιοπρεπέστατα εννοούμε να βρίζουν χυδαία και κάποιοι να πετάνε αντικείμενα, ε; Για κάτι που είναι το χόμπι τους. Επίσης, δεν εννοώ αποκλειστικά ότι παρασύρθηκε. Έστω ότι θες να κάνεις μια δουλειά. Βρίσκεσαι σε μια κυριλέ χλιδάτη τράπεζα. Θα είσαι ευγενικός και κύριος. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια εφορία με ουρά 150 άτομα, μερικοί από τους οποίους βρίζουν και σπρώχνουν και οι υπάλληλοι σου μιλάνε με αγένεια και υποτιμητικά, θα έχεις την ίδια συμπεριφορά; Είτε υποσυνείδητα θα προσαρμοστείς είτε συνειδητά θα φωνάξεις για να ακουστείς. Τώρα, αν απλώς φωνάξεις ή βρίσεις μάνες, εξαρτάται από τον χαρακτήρα σου. Όταν όμως θα σε κρίνουμε, θα πρέπει να ξέρουμε ότι δεν ήσουν στην τράπεζα, αλλά στην εφορία. Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι οτι φερθηκε ετσι διοτι ξερει πως εδω ειναι ζουγκλα και δε θα εχει συνεπειες η συμπεριφορα αυτη. Πιστεύω να συμφωνείς δεν είναι ο μόνος, έτσι; Αυτό ισχύει για όλους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Είδες όμως έναν Ομπράντοβιτς πιο εκνευρισμένο από τα ματς με το Μαρούσι και τη Λάρισα. Αυτό λέω εγώ, ότι η "ζούγκλα" ανεβάζει τις εντάσεις του καθενός. Άλλο χαρακτήρα έχει ο ένας, άλλο χαρακτήρα ο άλλος. Η συμπεριφορα του ηταν εντος οριων παντως. Btw ο Ομπραντοβιτς ειναι με ανεβασμενο το αιμα στο κεφαλι ακομα και στα φιλικα, δεν μου κανει εντυπωση να εχει νευρα με τους παιχτες. Αλλα με τους διαιτητες κυριος και οι διαμαρτυριες παντα εντος των οριων. Μην τον δικαιολογήσεις. Κι εμένα δε μ' αρέσουν οι εντάσεις και οι διαμαρτυρίες. Αλλά αν έκανε κάποια λάθη ή υπερβολές' date=' δε σημαίνει ότι έγινε τσάτσος του Ολυμπιακού στην εθνική, ότι καταστράφηκαν οι σχέσεις του με τους παίκτες, ότι κοβει παίκτες από κόμπλεξ, ότι είναι άσχετος προπονητής και όλα αυτά που ακούγονται. Κι ο Γκάλης κάποτε έπαιξε μπουνιές σε ματς, άρα ήταν καρκίνος για το μπάσκετ, έπρεπε να αποκλειστεί από την εθνική και να σκίσουμε τις αφίσες του. Ε, όχι! [/quote'] Δεν υποστηριξα τπτ απο τα παραπανω. Αρα συμφωνουμε εδω. Αξιοπρεπέστατα εννοούμε να βρίζουν χυδαία και κάποιοι να πετάνε αντικείμενα' date=' ε; Για κάτι που είναι το χόμπι τους. Επίσης, δεν εννοώ αποκλειστικά ότι παρασύρθηκε. Έστω ότι θες να κάνεις μια δουλειά. Βρίσκεσαι σε μια κυριλέ χλιδάτη τράπεζα. Θα είσαι ευγενικός και κύριος. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια εφορία με ουρά 150 άτομα, μερικοί από τους οποίους βρίζουν και σπρώχνουν και οι υπάλληλοι σου μιλάνε με αγένεια και υποτιμητικά, θα έχεις την ίδια συμπεριφορά; Είτε υποσυνείδητα θα προσαρμοστείς είτε συνειδητά θα φωνάξεις για να ακουστείς. Τώρα, αν απλώς φωνάξεις ή βρίσεις μάνες, εξαρτάται από τον χαρακτήρα σου. Όταν όμως θα σε κρίνουμε, θα πρέπει να ξέρουμε ότι δεν ήσουν στην τράπεζα, αλλά στην εφορία.[/quote'] Ηξερα απο πριν τι θα απαντησεις για αυτο εγραψα κατι στην παρενθεση που μαλλον δεν το προσεξες. Λοιπον απο τις 19κ κοσμου, καμια 20-30 ηταν αυτοι που πεταξαν αντικειμενα, πηγαν να μπουκαρουν γηπεδο, φτυνανε στους παγκους κλπ. Οι υπολοιποι ηταν ΚΥΡΙΟΙ σε επιπεδο γηπεδου. Δηλαδη ναι φωναξαν 1-2 συνθηματα υβριστικα απο αυτα που μπορει να ακουσεις ακομα και σε φιλικο (ημαρτον σε γηπεδο ημασταν, προσευχες να καναμε μηπως κ να φερναμε και τπτ λιβανια?), ναι τους ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με τις μλκιες του Γιαννακη, του Σχορτσιανιτη και του Woods αλλα δεν κανανε τπτ περα απο το να τους αποδοκιμασουν, δλδ τι πιο λογικο μεσα σε ενα γηπεδο. Και τελως παντων για να καταλαβω. Αυτη τη στιγμη συγκρινουμε αν ειχε καλυτερη συμπεριφορα ο Γιαννακης απο τους ΟΠΑΔΟΥΣ? Ε τοτε ασ τον ανεβασουμε στην κερκιδα και το Γιαννακη αμα του αρμοζει αυτη η θεση και θελει να φερεται οπως οι οπαδοι. Αν και ειμαι βεβαιος πως αν ηταν στην εξεδρα του Ολυμπιακου θα ηταν αραχτος και θα επινε καφε ακομα και αν η διαιτησια κατακρεουργουσε τον Ολυμπιακο. Τωρα ομως ειναι προπονητης και ειναι Ο ΠΡΩΤΟΣ που πρεπει να ειναι παραδειγμα συμπεριφορας, αρα δεν δικαιολογειται. Θα δικαιολογουταν αν το εκανε πχ στον 1ο τελικο και μετα αφου καταλαβαινε οτι παρασυρθηκε να το διορθωνε. Αλλα οπως ειπα δεν παρασυρθηκε γιαυτο κ επανελαβε συνηδειτα και επιτηδευμενα αυτη τη συμπεριφορα και στους 4 επομενους τελικους. So ας αφησουμε κατα μερος την καραμελα "ηταν ζουγκλα γιαυτο φερθηκε κ αυτος σαν πιθηκος". Πιστεύω να συμφωνείς δεν είναι ο μόνος, έτσι; Αυτό ισχύει για όλους. Ναι φυσικα δεν ειναι ο μονος, φυσικα ολοι κανουν το ιδιο και εκει θελω να καταληξω. Οτι ο Γιαννακης ειχε αυτη τη συμπεριφορα αποκλειστικα και μονο για αυτο το λογο. Αλλιως θα ηταν πουλακι, οπως με την εθνικη πχ.
Snolly Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Λοιπόν αφήστε τώρα τον Γιαννάκη και την γκρίνια του και κανονίστε ραντεβού: Το απόγευμα της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 17:30, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα φτάσει στην Αθήνα για να ντυθεί στα πράσινα. Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι".
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Κοίτα, ο Γιαννάκης διαμαρτυρόταν, με λίγο ή πολύ υπερβολικό/άκομψο τρόπο. Οι οπαδοί γύρω του έβριζαν μάνες και πετούσαν αντικείμενα, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης συμπεριφοράς. Φυσικά λίγοι πετούσαν αντικείμενα, αλλά κοντά στον πάγκο έπεφταν. Αυτός που τα τρώει δε νοιάζεται αν τα πετάνε όλοι ή λίγοι, αν συμφωνούν οι πολλοί ή όχι. Αν μου σπάσουν εμένα το τζάμι, δε θα θυμώσω λιγότερο αν την πέτρα την πέταξε ένα πιτσιρίκι ή και τα 10 που παίζουν στην αυλή. Θα εκνευριστώ έτσι κι αλλιώς. Το ίδιο και με τα συνθήματα. Μπορεί να είναι συνηθισμένα στα μέρη μας, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο παίκτης ή ο προπονητής είναι πιο ήρεμος όταν δεν τον βρίζουν, ασχέτως αν δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι ακριβώς χρεώνεται στον Γιαννάκη και γίνεται τόση φασαρία. Ότι θα κάνει κακό στους παίκτες του ΠΑΟ που προπονεί στην εθνική; Οι ίδιοι δε φαίνεται να το πιστεύουν, μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για την εθνική και το τεχνικό τιμ. Ότι είναι προκατειλημμένος υπέρ των παικτών του ΟΣΦΠ και θα πατώσει η εθνική; Δε φαίνεται κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Το θέμα Πελεκάνου-Περπέρογλου, ακόμα κι αν υπάρχει, αναφέρεται στον 11ο παίκτη, που παίζει 3-4 λεπτά. Ότι είναι κακός προπονητής, κάνει κακές επιλογές κτλ; Ο ίδιος ήταν και πέρσι, δεν καταλαβαίνω πώς αυξήθηκαν ξαφνικά οι φωνές που το υποστηρίζουν. Ότι είναι μικροπρεπής άνθρωπος και δουλεύει στον ΟΣΦΠ που κάποτε τον χλεύαζαν; Ωραία, αλλά χεστήκαμε, δεν τον κάνουμε γαμπρό. Είναι επαγγελματίας στην εθνική ομάδα; Βγάζει αξιοπρεπές πρόσωπο ως προπονητής της εθνικής; Αν ναι, ας κερατώνει και τη γυναίκα του, δεν μας πέφτει λόγος. Ότι είναι διπλοθεσίτης; Εντάξει, και παλιότερα ήταν. Επίσης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν βοηθός στην εθνική και τον ΠΑΟ, ο Κακιούσης στην εθνική και σε σύλλογο. Αυτοί δεν μας πειράζουν; Ότι είχε προκλητική συμπεριφορά στους τελικούς; Οκ, ακόμα κι αν συμφωνήσω, οι τελικοί τελείωσαν. Πάει αυτό. Δε νομίζω ότι έκανε και κανένα έγκλημα, ώστε να τον κυνηγάει για πάντα. Αν αυτό είναι το θέμα, να προσπαθήσουμε όλοι να γίνει πάρα πολύ αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών στο επόμενο πρωτάθλημα, απλώς αυτό μάλλον θα σημαίνει 5 τελικοί κεκλεισμένων των θυρών, τιμωρία των Γιαννακοπουλαίων για 1-2 χρόνια, 200 οπαδοί στο αυτόφωρο, υποβιβασμός των μισών ομάδων στην Α2 κτλ. Προσωπικά, πολύ θα το ήθελα.
Members gsarig Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Λοιπόν αφήστε τώρα τον Γιαννάκη και την γκρίνια του και κανονίστε ραντεβού: Kαλά, βλέπω να γίνεται σφαγή φέτος μεταξύ Σίλβα - Μάτος, για το ποιος από τους δύο θα είναι ο παρτενέρ του Τζιώλη στα χαφ! :p:p
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Kαλά, βλέπω να γίνεται σφαγή φέτος μεταξύ Σίλβα - Μάτος, για το ποιος από τους δύο θα είναι ο παρτενέρ του Τζιώλη στα χαφ! :p:p Δεν παίζει με τίποτα.Τέλος με τα χαρτάκια.ΤΕΛΟΣ.
Snolly Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Στιγμές Ρίο ντε Τζανέριο αναμένεται να ζήσει από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού την Πέμπτη το "Ελ. Βενιζέλος" με την άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα (17:30). Στην Ουέλβα δανεικός ο Μόρις! Πέμπτη (sport24) ή Τετάρτη (Contra) τελικά;
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Πέμπτη (sport24) ή Τετάρτη (Contra) τελικά; Τετάρτη 5.30 με 6.00 Το sport24 γνωστό αντιπαναθηναικό και πρώτο στην μπαρουφολογία site.
Members gsarig Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Και το in.gr πάντως για Τετάρτη γράφει: http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=919526&lngDtrID=246
Snolly Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Τετάρτη 5.30 με 6.00 Το sport24 γνωστό αντιπαναθηναικό και πρώτο στην μπαρουφολογία site. Ρώτησα φιλαράκι μου γάβρο που τον θεωρώ και σοβαρό παλλικάρι σε ποιό site διαβάζει νέα και μου είπε το καλύτερο είναι το sport24... Ήξερα πως είναι φανατικός αλλά φανταζόμουν πως θα ήταν και αντικειμενικός... μπααααα....
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρώτησα φιλαράκι μου γάβρο που τον θεωρώ και σοβαρό παλλικάρι σε ποιό site διαβάζει νέα και μου είπε το καλύτερο είναι το sport24... Ήξερα πως είναι φανατικός αλλά φανταζόμουν πως θα ήταν και αντικειμενικός... μπααααα.... http://www.gazzetta.gr Αν και νέο site είναι αρκετά σοβαρό. 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/8) ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ όλο το πρόγραμμα εδώ.
fagib2002 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 1η αγωνιστική Παναθηναικος - ΑΕΚ 9η με τον ακατανομαστο Πως σας φαίνεται ;
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 1η αγωνιστική Παναθηναικος - ΑΕΚ9η με τον ακατανομαστο Πως σας φαίνεται ; Είναι τυχαίο που μετά το 04 το πρώτο μάτς είναι πάντα στην έδρα μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.