Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η διάρρηξη στο σπίτι της μητέρας μου έγινε στην Κόρινθο...

mazda' date=' ο βιασμός της ψυχής βασικά που νοιώθεις μετά είναι μοναδικός. Και εγώ πιστεύω ότι αν πετύχω κάποιον στο σπίτι πλέον θα πεθάνει στα χέρια μου αλλά δε ξέρεις και πως θα αντιδράσεις εκείνη την στιγμή.[/quote']

Ξερεις τι ειναι να μπαινεις μεσα στο σπιτι σου που ΜΟΛΙΣ αγορασες

και ΜΟΛΙΣ πρωτοεγκατασταθηκες και να τα βλεπεις ΟΛΑ τα πραγματα πεταμενα κατω ;

Αν τον ειχα στα χερια μου εκεινη την ωρα τωρα θα εγραφα απο το ιντερνετ καφε

του....Κορυδαλλου.

Δημοσ.

Ανήμερα Πάσχα ανοίξαν 6 σπίτια στη ΝΑΞΟ ,στην Χώρα και στον Αγιο Προκόπιο.

Από ότι δείχνουν όλα τα σημεία ήταν οργανωμένη σπείρα ,με αυξημένο το συναίσθημα της τάξης κατά την διάρηξη (όλα τα δωμάτια που έψαχναν δεν προκαλούσαν κανένα χαμό ή ακαταστασία αλλά πέρνανε αυτό που θέλανε και στήνανε ακόμα και τις κορνίζες όρθιες στην θέση τους αφού είχαν αφερέσει το DVD player από κάτω), υπάρχουν υποψίες ότι είχε και θυληκό μέλος (από τις γυναικίες τσάντες από τις ντουλάπες που πήρανε).

Ένα από τα σπίτια ήταν και ενός φίλου που δυστυχώς είχε έρθει στην Αθήνα για επίσκεψη και έφυγε άρον-άρον για πίσω.

Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε αυτό!Μια μέρα βροχερή εγώ και ένα φίλος μου λέμε να πάμε για να CS σε κάνα web...επειδή έβρεχε είπαμε να μην πάρουμε μηχανές και να πάμε με το αυτοκίνητο και εκεί ξεκινάει το γλέντι...πάμε λοιπόν να μπούμε στο αυτοκίνητο και ο φίλος μου βλέπει ότι το πίσω τζαμι είναι σπασμένο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

1-Ρε mlk μου σπάσαν το τζαμι!

2-Ρε mlk κάποιος είναι στο πίσω κάθισμα!!!

E και ναι λοιπόν είναι ένα τυπάς 17-20 ο οποιος κρύβεται στο πίσω κάθισμα και μένουμε κόκκαλο!Για κακή του τύχη δεν υπήρχε τρόπος διαφύγεις...οποτε τον αρχίζουμε...πάντα επιφυλακτικά γιατί ποτε δεν "ξες" την μπορεί να κούβαλη...και σε κάποια στιγμή λέει ο φίλος μου "βγαλτον" τώρα έξω να τον αποτελειώσουμε"...e και με το που ακούει ο άλλος κάτι τέτοιο παιδιά έχει γίνει flash πιάνοντας τα 1000 με την μια και έχει εξαφανιστεί κυριολεκτικά...ούτε να κουνηθούμε δεν προλάβαμε...anyways βρήκαμε όμως κρυμμένα πιο κάτω 2 ποδήλατα δικά τους τις αξιας 1000euro...

p.s. το cd player το πείρε πάντως, τώρα πως ένας θεός ξέρει!!!έπρεπε να τον δέναμε και φωνάζαμε όλους τους φίλους και να παίζαμε βελάκια, σκοποβολή, τοξοβολία και αλλα όμορφα παιχνίδια!!!Next time...

Δημοσ.
Ενώ εγώ, που <snip> έχω περισσότερες ηθικές αναστολές να τραυματίσω άνθρωπο από έναν έμπειρο εγκληματία, θα διστάσω.

Το ξέρα ότι ήσουν πολύ καλός για να ήσουν αληθινός.

Εγώ περιμένω τον διαρρήκτη με την συλλογή λεπίδων και σπαθιών μου καθώς και την backup λύση ενός 9mm.

Αν όλα πάνε καλά, τον κρεμάμε ανάποδα στην μπανιέρα νεκρό και του κόβουμε τον λαιμό για να φύγει το αίμα. Αυτό εξυπηρετεί 2 σκοπούς, πρώτον δεν θα γίνει όλο το σπίτι χάλια κατά τον διαμελισμό του πτώματος, και δεύτερον δεν κάνει να τρως κρέας με αίμα μέσα, ποτέ δεν ξέρεις.

Αφού διαμελίσουμε το πτώμα, βάζουμε το κάθε μέλος σε διπλή και γερή σακούλα την οποία δένουμε καλά (βρωμάνε), τα τοποθετούμε σε μια σκληρή βαλίτσα με συνδυασμό ή λουκέτο, βάζουμε και μερικές πέτρες μέσα, και τη φουντάρουμε στο Σούνιο.

Αφού σφουγγαρίσουμε και χαλαρώσουμε, καθαρίζουμε την επιδερμίδα από το μέρος του διαρρήκτη που επιλέξαμε να φάμε με τον πατατοκόφτη, και ΑΦΟΥ το αλατίσουμε και ρίξουμε λίγη ριγανίτσα, το ρίχνουμε στην ψησταριά. Γυρνάμε συχνά γιατί το ανθρώπινο κρέας είναι σχετικά μαλακό και δεν θέλουμε να μας αρπάξει. Μπορούμε αν θέλουμε να το πασπαλίσουμε με ελάχιστη σκόνη σκόρδου για άρωμα.

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Το ξέρα ότι ήσουν πολύ καλός για να ήσουν αληθινός.

Ελπίζω να επανορθώσω, βλ. προσθήκες κατωτέρω.

[...] Αν όλα πάνε καλά, τον κρεμάμε ανάποδα στην μπανιέρα νεκρό και του κόβουμε τον λαιμό για να φύγει το αίμα [...'].

Προϋποθέτει ψηλοτάβανο μπάνιο. Αν δεν υπάρχει, υποχρεωτικά κόψιμο ποδιών, λίγο πιο κάτω από το ύψος του γοφού και άδειασμα του αίματος σε δύο δόσεις.

Αφού διαμελίσουμε το πτώμα, βάζουμε το κάθε μέλος σε διπλή και γερή σακούλα την οποία δένουμε καλά (βρωμάνε), τα τοποθετούμε σε μια σκληρή βαλίτσα με συνδυασμό ή λουκέτο, βάζουμε και μερικές πέτρες μέσα, και τη φουντάρουμε στο Σούνιο.

Για έξτρα εφέ, προσθέτουμε στη σακούλα μπόλικο καφέ (κατά προτίμηση τούρκικο με έντονη μυρωδιά) για να μη μας βρωμίσει από μυρωδιά το μεταφορικό μέσο μέχρι το Σούνιο.

[...'] ΑΦΟΥ το αλατίσουμε και ρίξουμε λίγη ριγανίτσα, το ρίχνουμε στην ψησταριά. [...]

ΜΕΓΑ λάθος, το αλάτι απορροφά τα υγρά και σκληραίνει αρκετά το κρέας. Είμαι μέγας υποστηρικτής της σχολής "Αλάτισμα ΜΕΤΑ το ψήσιμο". Μπορείς βέβαια να μαρινάρεις σε λάδι και λίγο κρασί για έξτρα απόλαυση. Αν και υπέρμαχος του saignant, στην προκειμένη περίπτωση το καλό ψήσιμο είναι απαραίτητο, δεν ξέρεις τι διάολο αρρώστιες μπορεί να κουβαλάει ο καθένας.

Επανόρθωσα (έστω και εν μέρει) ;

Δημοσ.

Το μαρινάρισμα με λαδάκι και η προτίμησή σου στο saignant με κάνουν να θέλω και πάλι να κάνω τα παιδιά σου.

LL: Μου κάνεις το τραπέζι και σε κερνάω προβατίνα εγχώρια.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ηταν Οκτωβριος του 98.Παρασκευη βραδυ συγκεκριμενα και κοιμομασταν του καλου καιρου.Εγω οι γονεις μου και ο παππους μου.Θυμαμαι εκεινο τον καιρο διαβαζα για πανελληνιες και καθομουν συνηθως στο σαλονι.Ερχεται το πρωι και ξυπναω απο τις φωνες της μανας μου.Ερχεται στο δωματιο μου και μου λεει.Καλα γιατι αφησες την πορτα του σαλονιου ανοιχτη και γιατι η τσαντα μου ( η οποια ειχε μεσα λογαριασμους και μισο εκατομμυριο εισπραξεις μιας εβδομαδας απο το μαγαζι) ειναι ανοιχτη και ειναι ολα πεταμενα κατω?Της λεω οτι δεν μπηκα στο σαλονι το βραδυ και μετα απο συζητηση αντιλαμβανομαστε ολοι οτι εχουμε ενα φοβερο πονοκεφαλο και τα λεφτα λειπουν.Διπλα μας χτιζοταν μια οικοδομη εκεινο τον καιρο.Μπηκαν απο την οικοδομη στην ταρατσα της πολυκατοικιας (7ος) και κατεβηκαν μαλλον με σκοινια μεχρι τον 5ο που μενουμε.Τελικα βρεθηκαν πατημασιες αλλα οχι αποτυπωματα.Μπηκαν απο το σαλονι , μας εριξαν σπρευ μαλλον και φυγαν σαν κυριοι.Βεβαια τα λεφτα δεν βρεθηκαν ποτε αλλα ουτε και οι κλεφτες.Βεβαια καποιον υποψιαστηκαμε αλλα χωρις αποδειξεις δεν μπορεσαμε να κανουμε τιποτα.

Δημοσ.

Lucifer & paredwse χαραμίζεστε βρε παιδιά! Ο Κοκκινόπουλος θα εκτιμούσε ιδιαιτέρως αυτά τα σενάρια! :D

Δημοσ.

Μου εχουν ανοιξει το σπιτι εδω και δυο φορες στο χωριο και ξερω....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αληθεια αν σε βρουν μεσα και αμυνθεις σε τι ορια ειναι η "νομιμη αμυνα" ????Αν παει να σε κτυπησει (χωρις πιστολι) και του κοπανησεις μια και τον αφησεις ξερο τι γινεται ???? :( :( :(

Δημοσ.

Καλές οι καραμπίνες και τα μπουνίδια, αλλα το παν ειναι... Να μη σου τύχει!

κι αν σου τύχει.... να ειναι καλύτερα να ειναι σβέλτος, γιατι δεν ξέρεις τελικά ποιος θα πάει νοσοκομείο, ποιός χώμα και ποιός φυλακή. :-?

μια νυχτα γεμάτη συμπτώσεις....

Αυγουστος '98, Παρασκευή, 3 τα ξημερώματα, ειμαι μόνος και εχω αλλη μια εργάσιμη μέρα πριν αρχίσουν οι τρείς βδομάδες άδεια.

ειμαι τοσο χώμα απο τη νύστα, τόσο που αφήνω ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες, ΚΑΙ τα φώτα σε σαλόνι... πάω προς το κρεβάτι μου αλλα το βλέπω χωρίς σεντόνια και βαριέμαι να στρώνω...

(μονο σε αυτο το δωμάτιο, υπάρχουν χρήματα. καπου 10-20χιλ σε ενα συρταρι, ανάκατα με ενα σωρό χύμα κέρματα)

Πάω στο δωμάτιο του αδερφού μου, που ειναι στρωμένο, και ξαπλώνω.

(κλείνω και την πόρτα, ενω δεν υπήρχε λόγος, αφου δεν ηταν αλλος στο σπιτι).

πριν προλάβω να σβησω φως, κοιμάμαι με τα ρουχα. κι εδω ανοιχτα φώτα.

καποια στιγμή με ξυπνάει ενας έντονος και περίεργος θόρυβος. περίεργος λογω ώρας και της -μεχρι τότε- πίστης οτι ειμουν μόνος. Αλλα οχι άγνωστος. ειναι ο θορυβος των κερμάτων που ανακατεύονται μεσα στο συρτάρι!!!!

του π.... λεω, ποιος γύρισε; γονεις ειναι στο εξωτερικό, και ο αδερφός επαρχία. Γυρισαν τέτοια ώρα, και καλά.... αλλη δουλειά δεν έχουν απο το να ψάχνουν μεσα στα τάλιρα και τα δίφραγκα ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ?????

:mrgreen: :twisted: :evil:

πως μου κάθησε, αντι να πάω απο την εσωτερική πόρτα προς το δωμάτιο μου, βγαίνω στο μπαλκόνι, και ανοίγω σιγα-σιγά τη μπαλκονόπορτα του άλλου δωματίου.. κα βλέπω εναν ψιλόλιγνο να ψάχνει το συρτάρι, χωρις να κανει καμια προσπάθεια να το κάνει ήσυχα. :oops:

Τωρα, πως ο τύπος μπηκε σε ενα σπιτι με ανοιχτές πόρτες, και φώτα, και υπέθεσε οτι ειναι άδειο, δεν καταλαβαίνω.

με το που ανοιγω αλλο λίγο την πόρτα, με ακούει, γυρνάει, πετάει ενα "Συγνώμη" :confused: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: και τρέχει αμέσως προς την άλλη την εσωτ.πόρτα , πάει σαλόνι, μπαλκόνι, και εξαφανίζεται στο σκοτάδι.

Μάλλον βγήκε απο εκει που μπήκε.....

λεπτομέρεια: ειμαστε στον 5ο όροφο.

μετα απο λίγο επαθα το 2ο, το πιο σοβαρό σοκ, οταν πηγα να δω τι έλειπε. τα μετρητά φυσικά, αλλα ηταν το λιγότερο,

πορτοφόλι με ταυτότητα, δίπλωμα, άδεια, και κλειδιά ΙΧ και σπιτιού!

και ΝΑΙ, πήρε και τα εφεδρικά κλειδιά του ιχ !

μιλάμε για εντελώς ηλίθιο τύπο! πηρε τα κλειδιά για ποιό λόγο?

για να μου κλεψει και το αμάξι? (μια μπακατέλα 2ο χέρι..) ή μπας και προλάβαινα να κατεβω κάτω μη τυχον και τον κυνηγήσω? :???:

τεσπα... παιρνω μετα απο λιγο την αστυνομία.. έρχοντε, ρωτάνε, σημειώνουν,

και μου λένε μετα απο λιγες μέρες .. ελάτε Αλεξάνδρας να δείτε φωτογραφίες σεσημασμένων. Εγώ απλά ήθελα μια βεβαίωση τους οτι κλαπηκε η ταυτότητα για να μην χρησιμοποιηθεί απο άλλους και μπλέξω.

Μετα εφερα γερανο για το αμαξι, να αλλαξω κλειδαριά,

και το απόγευμα, χτυπάει η πόρτα. Ενας περίεργος, ψιλός, λιγνός, μουσάτος ( ! :-D οχι, δεν ήταν ο ίδιος, ο χτεσινος δεν ειχε μούσια :? ), ...

- "συγνώμη, ( πώς; ) βρήκα αυτο το πορτοφόλι στο δρόμο... μήπως ειναι δικό σας;

- Ω! ναι! καλέ μου άνθρωπε! Ευχαριστώ! κάτσε λίγο, γιατι με γλύτωσες απο πολύ τρέξιμο. Να σας δώσω αυτά; (τείνω ενα 5χίλιαρο)

- οχι, όχι, δεν ειναι ανάγκη, γειά σας... :oops:

.... ξεροκατάπια εκει. ρε γμτ γιατι δεν ηθελε τα λεφτά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...