{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Τι θέλατε να γίνετε όταν θα μεγαλώνετε?Και τι "καταντήσατε" να είστε?
paintbox Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 κατα παράδοση, οπως αρκετά παιδιά του νηπιαγωγείου μου ηθελα να γινω πυροσβέστης - μακάρι να ήξερα τότε πόσα πραγματικά από τον εαυτό μου θα ήθελα να προσφέρω στην διάθεση της κοινωνίας και του κοινωνικού καλού όταν θα μεγάλωνα παρ'όλα αυτά, επειδή το "θα μεγαλώσω" είναι μια έννοια άκρως σχετική, συνεχίζω να κάνω όνειρα για τον καιρό που "θα μεγαλώσω", μεταξύ σοβαρού και αστείου. τέτοια όνειρα και βλέψεις περιλαμβάνουν το να γίνω ποιητής, ζωγράφος ή μουσικός, δηλαδή καλλητέχνης με τα όλα του ) προφανώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω πως "κατάντησα" κάτι, εφόσον δεν ξέρω αν κατέληξα κάπου - εξάλλου, ανα πάσα στιγμή η ζωή μπορεί να αλλάξει, οπως και ο χαρακτήρας, και η ασχολία - ιδίως στην εποχή μας που αυτό που κάνουμε για τα προς το ζειν σπάνια χαρακτηρίζουν αυτό που θα μας άρεσε να κάνουμε.. οπως και να το κάνουμε ομως, είμαι προγραμματιστής, χωρίς ανάλογο πτυχίο, και με γνώσεις αρκετές ισα ισα για να κάνω 2 πράγματα.. και πέρα το χάος!!
marios1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Όταν μεγαλώσω (κι άλλο; ) θέλω να γίνω συνταξιούχος (άμα προλάβω).
MariaTs. Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Όταν μεγαλώσω (κι άλλο; ) θέλω να γίνω συνταξιούχος (άμα προλάβω). To ίδιο κι εγώ!
Cromb Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Απο μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής... Το καλύτερο επάγγελμα που χω δει είναι ένας τύπος που βάζει λάδι σε μοντέλα που κάνουν πασαρέλα ή φώτο (στο fashion tv το χα δει).... Πάντα ελπίζω για μια θέση εκεί. Α, είχα διαβάσει κάπου (δε θυμάμαι πού) πως για το χειρότερο επάγγελμα έχει ψηφιστεί ένας επιστήμονας ο οποίος συλλέγει και μελετά ανθρώπινα αέρια... Τώρα πως κάνει συλλογή ανθρώπινων αερίων θα σας γελάσω...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Εγώ πάλυ ήθελα μέχρι τα 10 να γίνω πιλότος σε μαχητικά...κλασσικό...και κατέληξα λοιπόν στο να τελειώνω criminology και από μέρα σε μέρα να έχω συνέντευξη με Metropolitan Police για μπάτσος... p.s. φυσικά δεν εννοούσα ότι όντως "καταντήσατε"να είστε κάτι, απλά ότι δεν ήταν αυτό το παιδικό σας όνειρο...
DrLo Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Εγώ πάλυ ήθελα μέχρι τα 10 να γίνω πιλότος σε μαχητικά...κλασσικό.. Η μυωπία μου με έσωσε από αυτό. Κάποια εποχή είχα τρέλλα με τα μαχητικά (είχα κολλήσει πολύ μικρός από τα ΥΠΕΡΑΤΟΥ με τα αεροπολάνα). Τελικά έγινα μηχανικός (όχι αεροσκαφών ... αν και στη σχολή μου υπήρχε ροή "αεροναυπηγών")
Sorath Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Εγώ δεν θυμάμαι τι ήθελα να γίνω μικρός, πάντως τώρα δεν θα με χάλαγε να ήμουν πρωταγωνιστής σε ροζ ταινίες.... :D Just kidding....
MariaTs. Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Τώρα πως κάνει συλλογή ανθρώπινων αερίων θα σας γελάσω... Υπάρχει σωλήνας αερίων! Ο οποίος τοποθετείτε απ'τον γιατρό στον πισινό για να μπορέσει ο κάθε άνθρωπος που έχει τυμπανισμό κοιλιάς από αέρια, να τα αποβάλλει! Είναι απίστευτος ο πόνος που προκαλούν τα αέρια που παραμένουν στα έντερά μας! Η συλλογή από κει και πέρα των αερίων φαντάζομαι ότι δεν θα είναι δύσκολη...
marios1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 ,,,η λεγόμενη "κλανιώρα",υπάρχει και αναφορά στα παλιά προικοσύμφωνα...
Cromb Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 αναφορά στα παλιά προικοσύμφωνα??? Τι έλεγε δηλαδή το προικοσύμφωνο? @maria ts, ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να συναντηθώ με "σωλήνα αερίων"
Bougas Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 το ονειρο μου,ηταν να γινω πορνοσταρ...... και να γ.....ω,και τα μου τα σκανε!
MariaTs. Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 το ονειρο μου' date='ηταν να γινω πορνοσταρ......και να γ.....ω,και τα μου τα σκανε![/quote'] Δηλαδή θα ήσουν ένας Γκουσγκουνομπουγάς, ευλογημένε;
gokal Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Οταν ημουνα πολυ μικρος ηθελα να γινω ινδιανος ... αλλα μεγαλωνοντας καταλαβα οτι δεν εχει μελλον το επαγγελμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.