Προς το περιεχόμενο

Τι θέλατε να γίνετε όταν θα μεγαλώνετε?

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατα παράδοση, οπως αρκετά παιδιά του νηπιαγωγείου μου ηθελα να γινω πυροσβέστης - μακάρι να ήξερα τότε πόσα πραγματικά από τον εαυτό μου θα ήθελα να προσφέρω στην διάθεση της κοινωνίας και του κοινωνικού καλού όταν θα μεγάλωνα :) παρ'όλα αυτά, επειδή το "θα μεγαλώσω" είναι μια έννοια άκρως σχετική, συνεχίζω να κάνω όνειρα για τον καιρό που "θα μεγαλώσω", μεταξύ σοβαρού και αστείου. τέτοια όνειρα και βλέψεις περιλαμβάνουν το να γίνω ποιητής, ζωγράφος ή μουσικός, δηλαδή καλλητέχνης με τα όλα του :))

προφανώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω πως "κατάντησα" κάτι, εφόσον δεν ξέρω αν κατέληξα κάπου - εξάλλου, ανα πάσα στιγμή η ζωή μπορεί να αλλάξει, οπως και ο χαρακτήρας, και η ασχολία - ιδίως στην εποχή μας που αυτό που κάνουμε για τα προς το ζειν σπάνια χαρακτηρίζουν αυτό που θα μας άρεσε να κάνουμε.. οπως και να το κάνουμε ομως, είμαι προγραμματιστής, χωρίς ανάλογο πτυχίο, και με γνώσεις αρκετές ισα ισα για να κάνω 2 πράγματα.. και πέρα το χάος!!

Δημοσ.

Απο μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής...

Το καλύτερο επάγγελμα που χω δει είναι ένας τύπος που βάζει λάδι σε μοντέλα που κάνουν πασαρέλα ή φώτο (στο fashion tv το χα δει).... Πάντα ελπίζω για μια θέση εκεί.

Α, είχα διαβάσει κάπου (δε θυμάμαι πού) πως για το χειρότερο επάγγελμα έχει ψηφιστεί ένας επιστήμονας ο οποίος συλλέγει και μελετά ανθρώπινα αέρια... Τώρα πως κάνει συλλογή ανθρώπινων αερίων θα σας γελάσω...

Δημοσ.

Εγώ πάλυ ήθελα μέχρι τα 10 να γίνω πιλότος σε μαχητικά...κλασσικό...και κατέληξα λοιπόν στο να τελειώνω criminology και από μέρα σε μέρα να έχω συνέντευξη με Metropolitan Police για μπάτσος...

p.s. φυσικά δεν εννοούσα ότι όντως "καταντήσατε"να είστε κάτι, απλά ότι δεν ήταν αυτό το παιδικό σας όνειρο...:)

Δημοσ.
Εγώ πάλυ ήθελα μέχρι τα 10 να γίνω πιλότος σε μαχητικά...κλασσικό..

Η μυωπία μου με έσωσε από αυτό. Κάποια εποχή είχα τρέλλα με τα μαχητικά (είχα κολλήσει πολύ μικρός από τα ΥΠΕΡΑΤΟΥ με τα αεροπολάνα). Τελικά έγινα μηχανικός (όχι αεροσκαφών ... αν και στη σχολή μου υπήρχε ροή "αεροναυπηγών")

Δημοσ.

Εγώ δεν θυμάμαι τι ήθελα να γίνω μικρός, πάντως τώρα δεν θα με χάλαγε να ήμουν πρωταγωνιστής σε ροζ ταινίες.... :D :D :D

Just kidding....

Δημοσ.
Τώρα πως κάνει συλλογή ανθρώπινων αερίων θα σας γελάσω...

Υπάρχει σωλήνας αερίων! Ο οποίος τοποθετείτε απ'τον γιατρό στον πισινό για να μπορέσει ο κάθε άνθρωπος που έχει τυμπανισμό κοιλιάς από αέρια, να τα αποβάλλει! Είναι απίστευτος ο πόνος που προκαλούν τα αέρια που παραμένουν στα έντερά μας! Η συλλογή από κει και πέρα των αερίων φαντάζομαι ότι δεν θα είναι δύσκολη... :)

Δημοσ.

αναφορά στα παλιά προικοσύμφωνα??? Τι έλεγε δηλαδή το προικοσύμφωνο?

@maria ts, ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να συναντηθώ με "σωλήνα αερίων" :-)

Δημοσ.
το ονειρο μου' date='ηταν να γινω πορνοσταρ......

και να γ.....ω,και τα μου τα σκανε![/quote']

Δηλαδή θα ήσουν ένας Γκουσγκουνομπουγάς, ευλογημένε; :mrgreen:

Δημοσ.

Οταν ημουνα πολυ μικρος ηθελα να γινω ινδιανος ... αλλα μεγαλωνοντας καταλαβα οτι δεν εχει μελλον το επαγγελμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...