insomniac_new Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ήθελα να μην με περνάνε για μλκα. Τελικα δε τα κατάφερα... 1000φορές να ήμουνα ηλίθιος και να μην καταλαβαινα τιποτα
Bougas Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δηλαδή θα ήσουν ένας Γκουσγκουνομπουγάς, ευλογημένε; αυτο,εξαρτατε παντα,απο την παρτενερ που θα μου δινανε!
marios1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε καριέρα πορνοσταρ: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από του να γαμας για δουλειά.Η μεγαλύτερη ειδοποιός διαφορά του ανθρώπου απ' τα ζώα,είναι το sex.Είναι το τελευταίο αποχαιρετιστήριο δώρο που έκανε ο άνθρωπος στον εαυτό του,όταν "έπεσε".Τα ζώα γαμάνε μέσω φερομονών και μόνον όταν "σέρνουνε",ενώ ο άνθρωπος όλο το χρόνο,χωρίς να συντρέχουν λόγοι αναπαραγωγής.Συνεχίζοντας,φανταστείτε οι επίδοξοι "Λόγκ-Τζονς",όλη τη μέρα,με το παπάρι στα χέρια,να σε κόβει ο κάθε παλιόπουστας σκηνοθέτης για να βρει καλύτερο πλάνο,άντε σήκωστην ξανά,άντε πάλι και από κείνη τη γωνία,ξαναβγάλ'την έξω να πάρουμε και καμια φωτογραφία,παίχτηνε λίγο ακόμα να ξανασηκωθεί,φτου κι απ' την αρχή,κι ο σχωρεμένος ο "34άρης" (τόσο λέγανε ότι την είχε...) από έϊντζ πήγε κι ας είχε πάρει ένα μιλιούνι μουνιά... Για ξανασκεφτείτε το,γιατί σήμερα το αχαλίνωτο σεξ ισοδυναμεί με Ρώσσικη ρουλέτα με πέντε σφαίρες στο εξάσφαιρο. Όσο κρατήσει όχι ένας στεναγμός,αλλά το post μου
MariaTs. Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Αααααα! BOUGAS πολύ σωστά τα λέει ο Μάριος! Μου θύμισε και ένα επισόδειο του Safe-Sex που είχε παρόμοιο θέμα... Μπίλυ Γκράντε & Σαμπρίνα Πάρτον...
Sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Εγώ ήθελα να γίνω επιστήμονας αλλά κατήντησα χαμάλης.
Highlander Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε καριέρα πορνοσταρ: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από του να γαμας για δουλειά.Η μεγαλύτερη ειδοποιός διαφορά του ανθρώπου απ' τα ζώα' date='είναι το sex.Είναι το τελευταίο αποχαιρετιστήριο δώρο που έκανε ο άνθρωπος στον εαυτό του,όταν "έπεσε".Τα ζώα γαμάνε μέσω φερομονών και μόνον όταν "σέρνουνε",ενώ ο άνθρωπος όλο το χρόνο,χωρίς να συντρέχουν λόγοι αναπαραγωγής.Συνεχίζοντας,φανταστείτε οι επίδοξοι "Λόγκ-Τζονς",όλη τη μέρα,με το παπάρι στα χέρια,να σε κόβει ο κάθε παλιόπουστας σκηνοθέτης για να βρει καλύτερο πλάνο,άντε σήκωστην ξανά,άντε πάλι και από κείνη τη γωνία,ξαναβγάλ'την έξω να πάρουμε και καμια φωτογραφία,παίχτηνε λίγο ακόμα να ξανασηκωθεί,φτου κι απ' την αρχή,κι ο σχωρεμένος ο "34άρης" (τόσο λέγανε ότι την είχε...) από έϊντζ πήγε κι ας είχε πάρει ένα μιλιούνι μουνιά... Για ξανασκεφτείτε το,γιατί σήμερα το αχαλίνωτο σεξ ισοδυναμεί με Ρώσσικη ρουλέτα με πέντε σφαίρες στο εξάσφαιρο. Όσο κρατήσει όχι ένας στεναγμός,αλλά το post μου Στο παρελθόν, είχα δει ένα "ντοκυμαντέρ" με θέμα πως γυρίζονται οι ταινίες sex. Λίγο χειρότερα από ότι λες !!! :mrgreen: Για τις γυναίκες δεν είναι τόσο πρόβλημα όμως... :evil: :evil: :evil:
tsakonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Οι μεγαλες αμερικανικες και ευρωπ(ε)ικες εταιρειες θελουν(και εχουν) μεγαλους γ@μι@δες(βλεπε rocco). Καθε αρχη και δυσκολη.μετα ειναι σαν να κανεις ποδηλατο. :D Τα περι ασθενειων δεν υφιστανται σε καμια περιπτωση στις μεγαλες εταιρειες. Τα περι "σηκωμαρας" ισως στην αρχη , μετα ομως με τα θεομ..ν@ και του παππου μου πεζει να σηκωθει ;0 Εγω παντως ηθελα να γινω πιλοτος(οχι απο πολυ μικρος) αλλα ικαρων να περασω δεν υπηρχε περιπτωση οποτε η αλλη λυση κοστιζε κ κοστιζει παρα πολυ.
kkardo91 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Αααααα! BOUGAS πολύ σωστά τα λέει ο Μάριος! Μου θύμισε και ένα επισόδειο του Safe-Sex που είχε παρόμοιο θέμα... Μπίλυ Γκράντε & Σαμπρίνα Πάρτον... Για την ακριβια Σαμπρινα Φάτον!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Αν πραγματικά ήθελα πολύ να γίνω κάτι όταν ήμουν μικρός, θα είχα γίνει ήδη. Αλλά επειδή μάλλον δεν ήξερα τι ήθελα, όπως οι περισσότεροι, κατάντησα ηλεκτρολόγος σε βαρειά βιομηχανία. Αλλά μη νομίζεις ότι με χαλάει. Σίγουρα ζω περισσότερο κίνδυνο -εμπράκτως- από τον πιλότο του μαχητικού, συγκριτικά σαν κλάδος έχουμε πολύ υψηλότερη θνησιμότητα, αλλά οπωσδήποτε έχω και καλύτερο μισθό από τον δημόσιο υπάλληλο πιλότο του μαχητικού. Δίκιο δεν έχω; :Ρ
Lupus Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μεχρι τα 5 μου ηθελα να γινω αστροναυτης... Μεχρι τα 15 μου ηθελα να γινω χημικος μηχανικος... Μεχρι τα 19 μου φυσικος... Ειμαι μηχανικος Η/Υ και γουσταρω...
laokratwr Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 εγω οταν μεγαλωσω θελω να γινω αντμιν του ινσομνια.γιατι ειναι ολοι φανταστικα παιδια και πολυ γαματοι και τους παω.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΜΙΝ!χωρις εσας δεν θα υπηρχε το πολυαγαπημενο μας ινσομνια!!α.ηθελα να γινω και γλυφτης.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 εγω οταν μεγαλωσω θελω να γινω αντμιν του ινσομνια.γιατι ειναι ολοι φανταστικα παιδια και πολυ γαματοι και τους παω.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΜΙΝ!χωρις εσας δεν θα υπηρχε το πολυαγαπημενο μας ινσομνια!![b']α.ηθελα να γινω και γλυφτης.[/b] Σε αυτό, απ' ότι βλέπω, έχεις ταλέντο.
Pyravlos Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 εγω ηθελα να γινω κ καλα ποδοσφαιριστης..αλλα τωρα δ σκεφτομαι το μελλον γιατι δεν εχει νοημα..(γνωμη μου)
insomniac_new Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 χμμ λογοκρισια.. σβηστικε το ποστ μου,.. ελεος.. πλακα δε παιρνετε καθολου; τεσπα offtopic το ξερω.. σβηστε..
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Βενζινάς. Δεν κάνω πλάκα, λάτρευα και λατρεύω τη μυρωδιά της βενζίνης, απλά τότε αγνοούσα το λούκι και τα κέρδη. Μετά μεγάλωσα και συνειδητοποίησα πως ήθελα απλά να γίνω πλούσιος. Ακόμα θα ήθελα να πληρώνομαι για να σκοτώνω κόσμο πάντως. Αν και μερικούς τους έστελνα και τσάμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.