Προς το περιεχόμενο

Τι θέλατε να γίνετε όταν θα μεγαλώνετε?

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή θα ήσουν ένας Γκουσγκουνομπουγάς, ευλογημένε; :mrgreen:

αυτο,εξαρτατε παντα,απο την παρτενερ που θα μου δινανε!

Δημοσ.

Για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε καριέρα πορνοσταρ:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από του να γαμας για δουλειά.Η μεγαλύτερη ειδοποιός διαφορά του ανθρώπου απ' τα ζώα,είναι το sex.Είναι το τελευταίο αποχαιρετιστήριο δώρο που έκανε ο άνθρωπος στον εαυτό του,όταν "έπεσε".Τα ζώα γαμάνε μέσω φερομονών και μόνον όταν "σέρνουνε",ενώ ο άνθρωπος όλο το χρόνο,χωρίς να συντρέχουν λόγοι αναπαραγωγής.Συνεχίζοντας,φανταστείτε οι επίδοξοι "Λόγκ-Τζονς",όλη τη μέρα,με το παπάρι στα χέρια,να σε κόβει ο κάθε παλιόπουστας σκηνοθέτης για να βρει καλύτερο πλάνο,άντε σήκωστην ξανά,άντε πάλι και από κείνη τη γωνία,ξαναβγάλ'την έξω να πάρουμε και καμια φωτογραφία,παίχτηνε λίγο ακόμα να ξανασηκωθεί,φτου κι απ' την αρχή,κι ο σχωρεμένος ο "34άρης" (τόσο λέγανε ότι την είχε...) από έϊντζ πήγε κι ας είχε πάρει ένα μιλιούνι μουνιά...

Για ξανασκεφτείτε το,γιατί σήμερα το αχαλίνωτο σεξ ισοδυναμεί με Ρώσσικη ρουλέτα με πέντε σφαίρες στο εξάσφαιρο.

Όσο κρατήσει όχι ένας στεναγμός,αλλά το post μου

Δημοσ.

Αααααα! BOUGAS πολύ σωστά τα λέει ο Μάριος! Μου θύμισε και ένα επισόδειο του Safe-Sex που είχε παρόμοιο θέμα... Μπίλυ Γκράντε & Σαμπρίνα Πάρτον...

:lol:

Δημοσ.
Για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε καριέρα πορνοσταρ:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από του να γαμας για δουλειά.Η μεγαλύτερη ειδοποιός διαφορά του ανθρώπου απ' τα ζώα' date='είναι το sex.Είναι το τελευταίο αποχαιρετιστήριο δώρο που έκανε ο άνθρωπος στον εαυτό του,όταν "έπεσε".Τα ζώα γαμάνε μέσω φερομονών και μόνον όταν "σέρνουνε",ενώ ο άνθρωπος όλο το χρόνο,χωρίς να συντρέχουν λόγοι αναπαραγωγής.Συνεχίζοντας,φανταστείτε οι επίδοξοι "Λόγκ-Τζονς",όλη τη μέρα,με το παπάρι στα χέρια,να σε κόβει ο κάθε παλιόπουστας σκηνοθέτης για να βρει καλύτερο πλάνο,άντε σήκωστην ξανά,άντε πάλι και από κείνη τη γωνία,ξαναβγάλ'την έξω να πάρουμε και καμια φωτογραφία,παίχτηνε λίγο ακόμα να ξανασηκωθεί,φτου κι απ' την αρχή,κι ο σχωρεμένος ο "34άρης" (τόσο λέγανε ότι την είχε...) από έϊντζ πήγε κι ας είχε πάρει ένα μιλιούνι μουνιά...

Για ξανασκεφτείτε το,γιατί σήμερα το αχαλίνωτο σεξ ισοδυναμεί με Ρώσσικη ρουλέτα με πέντε σφαίρες στο εξάσφαιρο.

Όσο κρατήσει όχι ένας στεναγμός,αλλά το post μου

Στο παρελθόν, είχα δει ένα "ντοκυμαντέρ" με θέμα πως γυρίζονται οι ταινίες sex.

Λίγο χειρότερα από ότι λες !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Για τις γυναίκες δεν είναι τόσο πρόβλημα όμως... :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Οι μεγαλες αμερικανικες και ευρωπ(ε)ικες εταιρειες θελουν(και εχουν) μεγαλους γ@μι@δες(βλεπε rocco). Καθε αρχη και δυσκολη.μετα ειναι σαν να κανεις ποδηλατο. :D :D :D

Τα περι ασθενειων δεν υφιστανται σε καμια περιπτωση στις μεγαλες εταιρειες.

Τα περι "σηκωμαρας" ισως στην αρχη , μετα ομως με τα θεομ..ν@ και του παππου μου πεζει να σηκωθει ;) ;0

Εγω παντως ηθελα να γινω πιλοτος(οχι απο πολυ μικρος) αλλα ικαρων να περασω δεν υπηρχε περιπτωση οποτε η αλλη λυση κοστιζε κ κοστιζει παρα πολυ.

Δημοσ.
Αααααα! BOUGAS πολύ σωστά τα λέει ο Μάριος! Μου θύμισε και ένα επισόδειο του Safe-Sex που είχε παρόμοιο θέμα... Μπίλυ Γκράντε & Σαμπρίνα Πάρτον...

:lol:

Για την ακριβια Σαμπρινα Φάτον!

Δημοσ.

Αν πραγματικά ήθελα πολύ να γίνω κάτι όταν ήμουν μικρός, θα είχα γίνει ήδη.

Αλλά επειδή μάλλον δεν ήξερα τι ήθελα, όπως οι περισσότεροι, κατάντησα ηλεκτρολόγος σε βαρειά βιομηχανία. Αλλά μη νομίζεις ότι με χαλάει.

Σίγουρα ζω περισσότερο κίνδυνο -εμπράκτως- από τον πιλότο του μαχητικού, συγκριτικά σαν κλάδος έχουμε πολύ υψηλότερη θνησιμότητα, αλλά οπωσδήποτε έχω και καλύτερο μισθό από τον δημόσιο υπάλληλο πιλότο του μαχητικού. Δίκιο δεν έχω;

Δημοσ.

Μεχρι τα 5 μου ηθελα να γινω αστροναυτης...

Μεχρι τα 15 μου ηθελα να γινω χημικος μηχανικος...

Μεχρι τα 19 μου φυσικος...

Ειμαι μηχανικος Η/Υ και γουσταρω...

Δημοσ.

εγω οταν μεγαλωσω θελω να γινω αντμιν του ινσομνια.γιατι ειναι ολοι φανταστικα παιδια και πολυ γαματοι και τους παω.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΜΙΝ!χωρις εσας δεν θα υπηρχε το πολυαγαπημενο μας ινσομνια!!α.ηθελα να γινω και γλυφτης.

• Super Moderators
Δημοσ.
εγω οταν μεγαλωσω θελω να γινω αντμιν του ινσομνια.γιατι ειναι ολοι φανταστικα παιδια και πολυ γαματοι και τους παω.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΜΙΝ!χωρις εσας δεν θα υπηρχε το πολυαγαπημενο μας ινσομνια!![b']α.ηθελα να γινω και γλυφτης.[/b]

Σε αυτό, απ' ότι βλέπω, έχεις ταλέντο. :mrgreen:

Δημοσ.

εγω ηθελα να γινω κ καλα ποδοσφαιριστης..αλλα τωρα δ σκεφτομαι το μελλον γιατι δεν εχει νοημα..(γνωμη μου)

Δημοσ.

Βενζινάς. Δεν κάνω πλάκα, λάτρευα και λατρεύω τη μυρωδιά της βενζίνης, απλά τότε αγνοούσα το λούκι και τα κέρδη.

Μετά μεγάλωσα και συνειδητοποίησα πως ήθελα απλά να γίνω πλούσιος.

Ακόμα θα ήθελα να πληρώνομαι για να σκοτώνω κόσμο πάντως.

Αν και μερικούς τους έστελνα και τσάμπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...