Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω μεταφορική εταιρεία για UK to Greece

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειώνω τις σπουδές μου στην Αγγλία και τον Ιούνιο γυρνάω Ελλάδα. Αυτό που με απασχολεί όμως είναι πως θαμεταφέρω τα πράγματά μου. Επειδή ως γνωστόν, δε λέει να τα πάρω ως 80-100 κιλά υπέρβαρο με το αεροπλάνο, άρχισα να ψάχνω για μεταφορικές. Το πιο φτηνό που βρήκα είναι η "Βεϊνόγλου" me 300 περίπου ευρώ. Μου είπαν ότι ελάχιστη διαφορά θα κάνει αν έχω πολλά ή λίγα πράγματα. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη μεταφορική που θα μου βγεί πιο φτηνά. Αυτό που μ ενδιαφέρει είναι να τα πάρει απο Cambridge και να τα πάει Αθήνα. Δεν κόβομαι να μου τα ανεβάσουν στο σπίτι μου, να τα συσκευάσουν κλπ...

Δημοσ.

Μόνο 300 Ευρώ??? Από Αγγλία στην Ελλάδα?

Εδώ από Γερμανία 4-5 κυβικά μέτρα πάει κανά χιλιάρικο αλλά "full extra" με πακετάρισμα, ανεβοκατέβασμα σε ορόφους...

Πιο φθηνό από 300 Ευρώ δεν νομίζω να υπάρχει...

Δημοσ.

Στις αρχές του χρόνου πληρώσαμε €320, φορτηγό με 2 παλικάρια για να κάνουμε μετακόμιση 3km παραπέρα μαζί με κατέβασμα απ' τον 1ο και ανέβασμα στον 2ο.. €300 ακούγονται πολύ πολύ καλα!

Δημοσ.

Ναι όντως ακούγεται πολύ καλά απότι ξέρω από αυτούς που την έχουν κάνει από uk...τώρα όμως 300 μονο...μήπως θα τα μεταφέρουν σπίτι τους?Anyways να "ξες" επειδή μάλλον θα πάνε με φορτηγό για τόσο φτηνά, μην δόσεις να σου μεταφέρουν pc,HiFi κτλ...απέφυγε το αν μπορείς...

Δημοσ.

Ριξε μια ματια και στο

http://www.mondialtransport.co.uk/.

Ειναι Ελληνoκυπριοι και εχουν πολυ καλες τιμες.

Εχουν εδρα στο Λονδινο και η Κεντρικη αποθηκη τους ειναι στην Ελευσινα.

Εγω την ειχα χρησιμοποιησει το 1999 που μετακομισα απο Λονδινο στη Πατρα.

Μιλα μαζι τους και κανε παζαρι. Ο βασικος παραγοντας ειναι ο ογκος και οχι το βαρος οποτε αν μπορεις να συμπιεσεις τα πραγματα σου τοσο το καλυτερο.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ όσο ήμουν φοιτητής στη Mordor και έπρεπε να μεταφέρω πράγματα πίσω στο πατρίδα η πιό φτηνή λύση όσο και να μην το πιστέυετε ήταν το Royal Mail. Μια κούτα με περιορισμό μόνο στον όγκο (περίμετρο max 3 μέτρα) κόστιζε 50 λίρες και παρείχε 200 λίρες ασφάλιση. Του κολλητού που του σπάσανε την οθόνη τα πήρε τα χρήματα. Για ψάξτε το όσοι ενδιαφέρεστε...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν ψάχνεις "επίσημα" πράγματα θα τα πληρώσεις ακριβά.

Συνενοήσου απ' ευθείας με τους φορτηγατζήδες που ταξιδεύουν προς τα 'κει.

Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, μεταφορά μπιλιάρδου από Γαλλία. Στη βιομηχανία που δουλεύω βρήκα έναν φορτηγατζή και με σύστησε σε κάποιον που είχε ταξίδι προς τα 'κει.

100 ευρώ.

Δημοσ.
Ριξε μια ματια και στο

http://www.mondialtransport.co.uk/.

Ειναι Ελληνoκυπριοι και εχουν πολυ καλες τιμες.

Εχουν εδρα στο Λονδινο και η Κεντρικη αποθηκη τους ειναι στην Ελευσινα.

Εγω την ειχα χρησιμοποιησει το 1999 που μετακομισα απο Λονδινο στη Πατρα.

Μιλα μαζι τους και κανε παζαρι. Ο βασικος παραγοντας ειναι ο ογκος και οχι το βαρος οποτε αν μπορεις να συμπιεσεις τα πραγματα σου τοσο το καλυτερο.

Τη Mondial την ειχα χρησιμοποιησει κι εγω για μεταφορα απο Λονδινο σε Αθηνα..ηρθαν και πηραν τα πραγματα απο το σπιτι και μετα τα παρελαβα απο την αποθηκη τους (κοντα στην Ελευσινα)...

Πληρωσα τοτε (2001), 50.000 δρχ (150 ευρω) , για οχι παρα πολλα πραγματα.Γενικα καλη εξυπηρετηση, αλλα ξεραμε και μια κοπελα της οποιας ο πατερας δουλευε εκει μεσα και μαλλον θα μας εκαναν καλυτερη τιμη..

Παντως 300 ευρω δεν ειναι και πολλα, ειδικα αμα εχεις ΠΟΛΛΑ πραγματα.

Δημοσ.

Ρλωτησα την mondialtransport και μου στειλαν e-mail:

1) The freight cost from our London warehouse to arrival our depot. in Corfu is £60.00 (we calculate the cubic measurement after packing).

2) UK documentation and UK terminal handling charges are £20.00.

3) Destination charges also apply and are payable in the UK. Minimum charge £20.00

4) Minimum collection charge from your kerbside residence in Cambridge is £50.00.

Οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ. Αυτό σημαίνει 60+20+20+50 = 150 λίρες +ΦΠΑ?

Στο 2 και το 3 δεν κατάλαβα ακριβώς τι χρεώνουν...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω αυτό το θέμα (για να μην ανοίγω καινούριο) γιατί ψάχνω και εγώ για να μεταφέρω τα πράγματα από Αγγλία λόγω τέλους των σπουδών. Εκ από τις προαναφερθείσες λύσεις, έχει κανείς υπόψιν κάτι άλλο;

Δημοσ.

θέλω να στείλω το ποδήλατο μου απο αθήνα λονδίνο. ξέρει μήπως κανείς ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος? να το λύσω σε κομμάτια και να το βάλω σε κούτα? γκρρρρ.... κοίταξα τα παραπάνω αλλά δε βλέπω φως..

Δημοσ.

http://www.metafores.co.uk

ο παναγιώτης απόλυτα αξιόπιστος, εμένα για μια κούτα 50χ50χ60 βάρους 40 κιλών και μια δεύτερη, μικρότερη, βάρους 10 κιλών μου πήρε 65 λίρες μέχρι τον Ασπρόπυργο στην Αθήνα (όπου είναι και η αποθήκη).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...