Προς το περιεχόμενο

please help mee


GREGORY_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ένας χρήστης γράψει μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key generator) ή για παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο, θα του απαγορευτεί άμεσα η πρόσβαση στο forum (ban) χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση! Στην απαγόρευση μηνυμάτων για παράνομο λογισμικό περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και links για ιστοσελίδες που περιέχουν συνδέσμους για αρχεία .torrent."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το χρειάζεσαι, υπάρχουν και δωρεάν λύσεις!

Αν έχεις Windows XP, χρειάζεσαι μόνο μια πολυτονική unicode γραμματοσειρά, όπως π.χ. την Palatino Linotype, που ενσωματώνουν τα XP. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να εγκαταστήσεις το ελληνικό πολυτονικό πληκτρολόγιο από τον Πίνακα Ελέγχου και το Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας.

Αν μιλάμε για Windows 9x/Me, υπάρχει το πρόγραμμα Antioch που είναι δωρεάν και σου δίνει τη δυνατότητα να γράψεις πολυτονικά κείμενα. Αυτό βέβαια θέλει λίγο ψάξιμο για να το μάθεις.

Πάντως, αν δυσκολεύεσαι, κάνε μια αναζήτηση εδώ στο Insomnia και θα βρεις λύσεις για το πώς θα δουλέψεις με το πολυτονικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...