Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε κάρτα GeForce Go 5700 σε laptop Acer Aspire 1513LMi


takistmr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα laptop Acer Aspire 1513LMi, με μητρική βασισμένη στο chip-άκι nForce 3 και γραφικά με τη βοήθεια του nVidia GeForce FX GO 5700 (64ΜB). Ο επεξεργαστής του είναι ο AMD Athlon 64 3400+ με τη βοήθεια 512ΜΒ Ram τρέχει WinXP Pro En SP2. Αυτά για τις συστάσεις.

Από τη στιγμή που τον αγόρασα (καινούργιο), αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει με νέους drivers για την κάρτα γραφικών εκτός από αυτούς που είχε στην προεγκατεστημένη έκδοση των Windows (η έκδοσή τους ήταν 56.70).

Η nVidia, βέβαια, υποστηρίζει στο site της ότι το μοντέλο αυτό υποστηρίζεται από τους τελευταίους της drivers, εγώ όμως βλέπω πάντα το μήνυμα της εικόνας που ανέβασα.

Θα ήθελα, επίσης, να συμπληρώσω ότι η απόδοση της κάρτας γραφικών σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που δοκίμασα ήταν από απογοητευτική έως και καταστροφική αφού σε αρκετά προκαλούσε και την επανεκκίνηση του υπολογιστή. Και... μη φανταστείτε κανένα παιχνίδι απαιτητικό. Ακόμα και σε απλά παιχνίδια τύπου tetris!!!!

Γνωρίζει, μήπως, κάποιος κάτι σχετικό ή έχει να προτείνει κάποια λύση????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

post-9542-129062932657_thumb.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H nVidia μάλλον δεν λέει πουθενά ότι υποστηρίζει την GeForce FX 5700 GO. Ποτέ δεν υποστήριζε τις εκδόσεις των chip της γιά φορητά. Άφηνε την ευθύνη στους κατασκευαστές.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφορά στους οδηγούς, μόνο η καταχώρηση GO λείπει από το αρχείο .inf .

Μπορείς να πας εδώ http://www.laptopvideo2go.com/index.php?drivers και να δοκιμάσεις τους 84.00 ή τους 82.93 ή τους 81.72 που είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τα μοντέλα GO. Αλλά μπορείς να βάλεις και όποιον άλλο οδηγό θέλεις, αρκεί να αντικαταστήσεις το αρχείο .inf που περιέχει (στο δίνει κι αυτό εκεί) .

Οι περισσότεροι οδηγοί εκεί δεν είναι επίσημοι βέβαια, αλλά μη φοβηθείς, δοκίμασα πολλούς, και στις δύο φορές που συνάντησα πρόβλημα, ήταν από επίσημους και αναγνωρισμένους από τη Microsoft οδηγούς :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...