Προς το περιεχόμενο

Τελικός Champions League

paredwse

Τελικός Champions League 2006 - Τι λέτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τελικός Champions League 2006 - Τι λέτε;

• Arsenal FC
    • Barcelona FC
    • Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα
    • Δεν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω οτι η Μπαρτσελονα ειναι ωριμη να το παρει...Εχει ψηθει αρκετα χρονια στο Ch.League ...εχει τους παιχτες αυτους που εχουν τα επιπλεον α....δια που χρειαζονται για να κερδισεις ενα τελικο.Η Αρσεναλ επισης εχει ψηθει...εχει καλυτερο προπονητη ....αλλα φετος εδειξε οτι εχει ΚΑΙ αδυναμιες....

Εγω παιδια το επαιξα στο στοιχημα να το παρει η Μπαρτσα...(οχι νικη απαραιτητα) καθως και να μπει το 1ο γκολ απο το 60-90....(πιστευω πολυ στην αμυνα της Αρσεναλ...και επισης οτι θα ειναι σφιγμενες οι ομαδες..)

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πιστευω οτι η Μπαρτσελονα ειναι ωριμη να το παρει...Εχει ψηθει αρκετα χρονια στο Ch.League ...εχει τους παιχτες αυτους που εχουν τα επιπλεον α....δια που χρειαζονται για να κερδισεις ενα τελικο.Η Αρσεναλ επισης εχει ψηθει...εχει καλυτερο προπονητη ....αλλα φετος εδειξε οτι εχει ΚΑΙ αδυναμιες....

Εγω παιδια το επαιξα στο στοιχημα να το παρει η Μπαρτσα...(οχι νικη απαραιτητα) καθως και να μπει το 1ο γκολ απο το 60-90....(πιστευω πολυ στην αμυνα της Αρσεναλ...και επισης οτι θα ειναι σφιγμενες οι ομαδες..)

εγω παλι εκει βασιζομαι και σκεφτομαι να παιξω αρσεναλ στο οτι δεν εχει παιχτες με αυτα που ανεφερες η μπαρτσελονα. αν βγαλεις τον ρονι δηλαδη οι υπολοιποι φανηκανε οτι κολοσανε με την μιλαν στον δευτερο ημιτελικο . δεν εχουν προσωπικοτητα. ο ανρι ο πιρες οσο και αν ειναι αντιπαθητικοι εχουν προσωπικοτητα και στους τελικους μετραει παρα πολυ αυτο. επισης αν θυμαμαι καλα κανεις απο τους παιχτες τις μπαρτσελονα εκτος απο τον ντεκο δεν εχει παιξει τελικο. οπως και της αρσεναλ. 50% 50% δινω. αρχιζω να το βλεπω ισοπαλια.δεν ξερω.

Δημοσ.

Μόνο μη γίνει σούπα ματς γιατί θα ξενερώσω αν και το φοβάμαι...

Σφιχτή και καλή άμυνα η Αρσεναλ, ψιλοντεφορμέ η Μπάρτσα τελευταία...

Πλξσιάζει η ώρα να το διαπιστώσουμε

Δημοσ.
Μόνο μη γίνει σούπα ματς γιατί θα ξενερώσω αν και το φοβάμαι...

Σφιχτή και καλή άμυνα η Αρσεναλ' date=' ψιλοντεφορμέ η Μπάρτσα τελευταία...

Πλξσιάζει η ώρα να το διαπιστώσουμε[/quote']

η ωρα πλησιαζει αλλα εγω δεν εχω αποφασισει ακομα χ η διπλο

Δημοσ.

Συμπαθώ την Barca επειδή είναι άτυχη. Νομίζω και ελπίζω πως σήμερα δε θα έχει κανένα πρόβλημα πάντως και εύκολα ή θεωρητικά δύσκολα θα νικήσει.

Δημοσ.

A r s e n a l !

Αν και, όποιος και να το πάρει, δύσκολα θα δούμε τέτοιο θέαμα όπως στο περσινό τελικό (αν και -κλάψ- δεν το σήκωσε η Μιλανάρα)...

Δημοσ.

Arsenal. H barca θα έχει τρομερό άγχος. Σε μια αντεπίθεση θα βάλει goal το Αρνι. 1-0 και τέλος (μην το παίξετε και στοίχημα).

Δημοσ.

140px-Arsenal_FC.png

Αν και η αγαπημένη μου ομάδα είναι η United, υποστηρίζω όλες τις Αγγλικές ομάδες (εκτός από την Chelsea του μισητού Μουρίνιο)

Δημοσ.

'Ντάξ. Respekkkt στους τσαγιερούς. Απλά. 65 λεπτά με 10 παίκτες, και όχι μόνο μας φυτέψανε ένα, αλλά δεν μένουν πίσω όπως θα περίμενε κανείς, πάνε και για άλλα. Έτσι, τσαντίλα.

BTW πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να ακυρώσεις goal και να βγάλεις τερματοφούσκουλα σε τελικό?

Δημοσ.

ειναι θεός ο Νορβηγός... δεν μέτρησε το γκολ, έδωσε την βουτιά του Εμπουε φάουλ... Πρώτη και τελευταία που θα παίξει Νορβηγός διαιτητής τελικό μου φαίνεται... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...