Προς το περιεχόμενο

Τι δουλεια κανετε? Τι σπουδαζετε?

clarice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πτυχιούχος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πατρών.Τώρα δουλεύω κάπου στην Ομόνοια σε ένα ξενοδοχείο κατηγορίας Γάμα (έως Γ@μ@τ@).

Και όπως είπε ο giankyr οχι μονο δέν ειμαστε στον πάτο στον συγκεκριμένο τομέα...έχουμε πιάσει και 2ο υπόγειο!!

Να υποθέσω οτι η αγορά εργασίας είναι πίκρα στα τουριστικά; Τουρίστας και εγώ (ΤΕΙ ΑΘήνας) και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα :P

Δημοσ.

Είμαι φοιτητής γεωλογίας και εργάζομαι σε ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Όσοι είναι Τουριστικών Επιχειρήσεων που είδα πως αναφέρθηκαν παραπάνω ας δοκιμάσουν μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Μαθαίνεις πολλά εκεί. Στη δουλειά μου έχουμε δυο κοπέλες απο ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων και είναι ικανοποιημένες.

Δημοσ.

Μαθητής Γ' Λυκείου, 6 μέρες μείνανε για τις εξετάσεις...

Ελπίζω να περάσω Αγγλική Φιλολογία ΑΠΘ.

Δημοσ.
Είμαι φοιτητής γεωλογίας και εργάζομαι σε ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Όσοι είναι Τουριστικών Επιχειρήσεων που είδα πως αναφέρθηκαν παραπάνω ας δοκιμάσουν μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Μαθαίνεις πολλά εκεί. Στη δουλειά μου έχουμε δυο κοπέλες απο ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων και είναι ικανοποιημένες.

Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ελλαδα? Ας γελάσω.. να διαβάζω 4 χρόνια για να ξεκινήσω να ασκώ το επάγγελμά μου με ?600 στην καλύτερη περίπτωση? Καλύτερα να πάω κολυμπώντας στο Dubai :mrgreen:

Δημοσ.

Έχω τελειώσει τεχνικός Η/Υ και μηχανων γραφειου στο ΙΕΚ Σιβιτανιδειος .Εδω και 27 μηνες δουλευω σαν Τεχνικος υποστηριξης σε μια εταιρεια χονδρικης και ασχολουμαι με επισκευες , τηλεφωνικη υποστηριξη , σχεδιασμο site , αποστολή προσφορών και μπλα μπλα μπλα μπλα ( πολλά ακομα ).Και ειμαι και μονος μου στο τμημα.Αυτη την εποχη κανω σεμιναριο CCNA για να βρω κατι καλυτερο μετεπειτα και διαβάζω επισης Windows 2003 server κανοντας παραλληλα πρακτικη σπιτι μου

Αυτα..

Και μαθαινω μουσικη και κιθαρα παραλληλα με ολα αυτα.Δεν με φταναν ολα τα αλλα..

Δημοσ.
Να υποθέσω οτι η αγορά εργασίας είναι πίκρα στα τουριστικά; Τουρίστας και εγώ (ΤΕΙ ΑΘήνας) και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα :P

Θα αναφέρω ένα παράδειγμα-βίωμα κατα την πρακτική μου σε μεγάλο ξενοδοχείο επι της Συγγρού.

Maitre κυριλέ εστιατορίου να μήν ξέρει γρί αγγλικά,πόσο μάλλον άλλη γλώσσα (4 άτομα κάθε βράδυ απο πάνω του για να γράψει ένα ρημάδι log book).Και όμως αυτός είναι υπεύθυνος και καλά και παίρνει 1200 βασικό +600 με 700 tips.Και όλα αυτά για να κυκλοφορεί κουστουμαρισμένος και να λέει "Γουντ γιου λαϊκ σομ Κιούμ Κουάτ;"

Με λίγα λόγια άν δέν έχεις μέσο,καλή δουλειά στον τομέα δέν βρίσκεις.

Επίσης βίωμα απο τουριστικό γραφείο.

Νομίζεις οτι και καλά θα κλείνεις εισητήρια απο την άνεση του γραφείου σου,θα δουλεύεις 8ωρο και το Σ/Κ θα πηγαίνεις για καφεδάκι?Λάθος!

Θα γίνεις ο τυροπιτάνθρωπος/καφετζής την κάθε ανέραστης που νομίζει πώς είναι γυναίκα καριέρας.Θα τρέχεις σάν τρελός απο του διαόλου τη μάνα,στου διαόλου το κέρατο για να κάνεις παραλαβή/παράδοση εισητηρίων.Θα δουλεύεις 11-12 ώρες σερί,θα πάιρνεις τον βασικό (ΑΝ στον δώσουν και αυτό) και θα λές και ευχαριστώ.Τέλος για ότι πάει στραβά,μα για το οτιδήποτε,ακόμα και αν δέν δούλευες την συκγεκριμένη μέρα,ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!

Δημοσ.

γκρρ... ξεχάστηκα πάλι με τα..."ελληνο-αγγλικά"....

@ Giankyr – αν παίρνουν και 600 ευρώ, πάλι καλά...όταν με το καλό τελειώσεις και μπεις στην αγορά εργασίας, θα δεις απίστευτα πράγματα που δεν πίστευες ότι υπάρχουν...

Οπότε αυτό που είπες για "immigration" ( το σωστό είναι emigration , αφού εννοούσες να φύγεις εκτός χώρας ), θα αρχίσει να γίνεται ακόμα πιο έντονο όσο περνούν τα χρόνια δυστυχώς...

- Στο παλικάρι που θέλει να περάσει Αγγλική Φιλολογία στην Ελλάδα.

Όσο θα ʽσαι στην σχολή κοίτα να ασχολείσαι μόνος σου με τα Αγγλικά, γραμματική – συντακτικό κλπ, γιατί θα ξεχάσεις και αυτά που ξέρεις....

Προσωπικά, είμαι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο του Dundee ( 4 χρόνια σχολή, Scotland Ruleezzzz ) και καθηγητής Αγγλικών στο επάγγελμα.

Παράλληλα ασχολούμαι με τους υπολογιστές ( όπως όλοι μας εδώ μέσα :) ) , με το μπάσκετ ( I love this game ) , και γενικότερα με αθλητισμό – γυμναστική.

Εύχομαι σε όλους τους φοιτητές – φαντάρους καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνουν τελικά!

@ Tenshi - δυστυχώς όπως τα λέει είναι στην "Ελλαδάρα..."

Δημοσ.
Είμαι φοιτητής στα Χανιά στο Τμήμα Τεχνολογίας Συστημάτων Διαχείρησης Φυσικών Πόρων & Περιββάλοντος και δουλέυω σε ένα Internet Cafe

σε ποιο Internet Cafe δουλευεις???

Δημοσ.

Εγώ είμαι προγραμματιστής τραπεζικών συστημάτων και η εταιρεία που δουλεύω μ' έχει στείλει Βαρσοβία για 2 χρόνια και μετά βλέπουμε. Όπου γη και πατρίς.

Δημοσ.

Φοιτητης στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνας (Πρωην Σελετε) στο τμημα ηλεκτρονικων. Πολλοι ειμαστε παντως ή θα γινουμε ηλεκτρονικοι. Εχει περαση το επαγγελμα...

Δημοσ.
Φοιτητης στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνας (Πρωην Σελετε) στο τμημα ηλεκτρονικων. Πολλοι ειμαστε παντως ή θα γινουμε ηλεκτρονικοι. Εχει περαση το επαγγελμα...

Και εγω ΣΕΛΕΤΕ ηλεκτρονικος

Δημοσ.

Τελειοφοιτη φοιτητρια του Τ.Ε.Ι Αθηνων, στην Σχολη Γραφικων Τεχνων και Καλλιτεχνικων Σπουδων , στο τμημα ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...