deathlok Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 kala etoimasou na doseis tora stin kseftila 24x20=480 euro kai meta pas se connex :P
dim_b Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Πάντως το σωστό είναι να πάρεις τηλέφωνο να ψαρέψεις να δεις τι παίζει. Ρώτα δηλαδή αν έχουν πάρει τα χρήματα από την τελευταία κατάθεση που έκανες ή αν φαίνετε να χρωστάς κάτι κτλ. Και όταν του πουν ότι δεν έχει πληρώσει ποτέ, τι θα κάνει; Θα πει ότι απλά ψάρευε ή θα προσπαθήσει να τους πείσει ότι έχει πληρώσει αλλά δεν έχει απόδειξη;
Kandinsky Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Εγώ θα πρότεινα να ρωτήσεις έναν δικηγόρο για το τί μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση. Απ' ότι καταλαβαίνω, όλοι δίνουν συμβουλές με βάση τί επιτάσσει η λογική (τους) αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, πρέπει να είσαι σίγουρος. Για παράδειγμα, ο δικηγόρος μπορεί να σου πει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, ή να επικοινωνήσεις με το ταχυδρομείο σου ώστε να διασφαλίσεις ότι όντως δεν σου έχει αποσταλεί λογαριασμός στο σπίτι. Προτείνω να κάνεις αυτό πριν τους πονηρέψεις, διότι αν δεν έχεις γνώση του θέματος, ίσως προσπαθήσουν να σε "ψαρώσουν" με μηνύσεις κλπ. Πιστεύω πως αν και απίθανο, αυτά συμβαίνουν αλλά κοίτα να πάρεις τη γνώμη ειδικού και όχι το τί ακούγεται σ' ένα φόρουμ...
silencer51 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δεν μου φαίνεται περίεργο, λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα. Όπως είπαν και άλλοι, όταν το καταλάβουν προετοιμάσου για τρελό λογαριασμό...
KenZone Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 gia auto mporeis na valeis alli sundesi kai autin astin etsi .. dn 8a deixnei drastiriotita kia 8a mporeis meta na tous peis oti dn tin xrisimopoiouses ..
4saken Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Θα υπαρξει καποια εξτρα χρεωση για την καθυστερηση της πληρωμης?
Pink_Panther Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 @ 4saken Fysilogika 8a iparksoune Tokoi me ton kairo...
Pink_Panther Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Nomizw oti 8a itane kalitera na tous pareis tilefwno gia na tous peis na sthn anava8misoune se 1024 Isws kanoune pali to la8os kai exeis 1mbit 4 free! Btw "This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 29 seconds." Ti einai afto? Neos kanonas? H iparxei k den mou exei ksanatyxei?
MetallicA Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ώστε για αυτό σε εμένα ήρθε λογαριασμός ακόμα και αν έχω τον κύβο??? Ευτυχώς μερικά από κανα δυο τηλέφωνήματα ήρθε και το πιστωτικό... Στην θέση σου πάντως, ίσως να την έψαχνα από την αρχή, ίσως όμως και όχι και να είχα τώρα το ίδιο "πρόβλημα" με εσένα. Κάτι μου λέει πάντως πως δύσκολα θα γλυτώσεις από το να μην πληρώσεις κάτι...
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Kati mou leei emena pos hackares ton isp tis vivodi!!!
KenZone Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Έχω βάλει dsl από τον Μάιο του 2004 ενεργοποιώντας γραμμή του ΟΤΕ 384 και παίρνοντας για isp την Vivodi.Από τότε πληρώνω κανονικά το πάγιο της γραμμής του οτε αλλά δεν μου ήρθε ποτέ μέχρι σήμερα μετά από 2 χρόνια λογαριασμός από vivodi!Τώρα θέλω να κόψω την vivo και να βάλω conn-x 1024 του εξαμήνου με 47' date='5 ευρώ το μήνα (αλήθεια ισχύει αυτο?), αλλά φοβάμαι να πάρω την βιβο τηλέφωνο μην με ανακαλύψουν και μου πουν ότι χρωστάω π.χ. 400 ευρώ κλπ. Τί να κάνω?Πως να διακόψω χωρίς να με πάρουν χαμπάρι?[/quote'] telika kati skeftika .. afou exeis grammi ote apla kopse ti grammi ... kai 3ana kane nea sundesi se 1024 grammi !! i vivodi aaaama to anakalupsei pote 8a dei oti einai se alli grammi kai dn 8a mporei na sou pei tpt !!
polakis21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εγώ πάντως πήρα την βιβο τηλ ως άσχετος πελάτης και ρώτησα τι πρεπει να κάνω για να κόψω μια σύνδεση και μου είπε ότι πρέπει να στείλω φαξ με τα στοιχεία μου (του πατέρα μου), και σε 5-6 εργάσιμες κόβεται η σύνδεση
danaos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Σε τι ηλικίες βρίσκεστε παιδάκια; Έχετε ακούσει για τις εταιρίες είσπραξης οφειλών και τα εξώδικα που πετάνε σα βολίδες πάνω από τα κεφάλια δικαίων και αδίκων; Σοβαρευτείτε και βάλτε βαθιά βαθιά το χεράκι στο τσεπάκι... Ε, αν είναι άδειο το τσεπάκι, σκύψτε το κεφάλι και ζητήστε απ' τη μαμάκα...
KenZone Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Σε τι ηλικίες βρίσκεστε παιδάκια; Έχετε ακούσει για τις εταιρίες είσπραξης οφειλών και τα εξώδικα που πετάνε σα βολίδες πάνω από τα κεφάλια δικαίων και αδίκων;Σοβαρευτείτε και βάλτε βαθιά βαθιά το χεράκι στο τσεπάκι... Ε' date=' αν είναι άδειο το τσεπάκι, σκύψτε το κεφάλι και ζητήστε απ' τη μαμάκα... [/quote'] e ? :confused:
antonisid Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Egw protinw na kaneis to allo,kane apla aitisi gia connex kai an pote se thimithoun ap tin Vivodi zitwntas xrimata gia ta 2 xronia sindromin ADSL,Rwta ti einai ADSL!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.