tsipouro Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 86.. wow.. σαν πολλά δεν είναι; Πως θα 'ναι άραγε το insomnia εν έτει 2064?
konnak Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μούφα. Άκου 80...Και πολλές επιλογές δεν τις επέλεξα που θα πρόσθεταν κι άλλο. Αν δηλαδή τις επέλεγα, ποιος θα ήμουν; Ο Μπίλμπο Μπάγκινς;
blackwar Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ :74 Αίσχος άκου να φτάσω 74 το σκέπτομαι και αφρίζω…. και γω που νόμιζα γύρω στα 55 να με βγάλει….. αίσχος και πάλι αίσχος......!!!!
mazda Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Αγαπητη Paschalia ειναι σχεδον αδιανοητο να υπαρχει pc με windows και να μην εχει το winzip η το winrar..........
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 64. αλλα υπολογιζω πανω απο 80 αφου ουτε καπνιζω ουτε πινω και αθλουμαι καθημερινα..
mazda Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 64. αλλα υπολογιζω πανω απο 80 αφου ουτε καπνιζω ουτε πινω και αθλουμαι καθημερινα.. Αν κρινω απο το κοριτσι της υπογραφης σου θα τα περασεις τα 90 !!
yiah Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Αγαπητη Paschalia ειναι σχεδον αδιανοητο να υπαρχει pc με windows και να μην εχει το winzip η το winrar.......... δε νομιζω να λεει οτι δε ξερει πως να τα χρησιμοποιει τα zip, αλλα οτι προτιμα να μην τα χρησιμοποιει λογω ιων και γενικως της ολης διαδικασιας αποσυμπιεσης κλπ και οτι γενικα δεν ξερεις τι εχουν μεσα!
mazda Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 δε νομιζω να λεει οτι δε ξερει πως να τα χρησιμοποιει τα zip, αλλα οτι προτιμα να μην τα χρησιμοποιει λογω ιων και γενικως της ολης διαδικασιας αποσυμπιεσης κλπ και οτι γενικα δεν ξερεις τι εχουν μεσα! Μα εννοειται οτι δεν κανει αποσυμπιεση αν δεν θελει....Διπλοκλικαρει απανω στο ζιπ και ξανα-διπλοκλικαρει στο xls αρχειακι και αυτο ειναι ολο. Τωρα αν τρελενεται και της αρεσει τοσο πολυ τοτε μονο το κανει εξτρακτ στον δισκο της.. Οπως και ναχει ειναι διαδικασια δευτερολεπτων.... Δυστυχως αρχειο excel αν δεν μπει μεσα σε ζιπ δεν ανεβαινει εδω...εκτος αν μου διαφευγει κατι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 [...]Δυστυχως αρχειο excel αν δεν μπει μεσα σε ζιπ δεν ανεβαινει εδω...εκτος αν μου διαφευγει κατι. Έγκυροι τύποι αρχείων για συνημμένα: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip
Lucifer Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Έβαλα την ημερομηνία γέννησης ενός νεκρού γνωστού μου και μου έβγαλε πως θα πεθάνει στα 63 του. Το ήξερα πως είναι σκηνοθετημένο για να μην μου επιστρέψει ποτέ εκείνη την τάπα Transformers. Όποτε το κάνω κρασάρει, οπότε υποθέτω πως θα ζήσω για πάντα.
mazda Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μηπως λοιπον με αφορμη αυτο το κουιζ ηρθε η ωρα να αναθεωρησουμε καποιες ''κακες'' συνηθειες μας ;; Λεω εγω τωρα...................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.