Προς το περιεχόμενο

Για περαστε ενας και ενας.....

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

54?! μάλιστα... καλά το είχα φανταστεί...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μούφα. Άκου 80...Και πολλές επιλογές δεν τις επέλεξα που θα πρόσθεταν κι άλλο. Αν δηλαδή τις επέλεγα, ποιος θα ήμουν; Ο Μπίλμπο Μπάγκινς;

Δημοσ.

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ :74

Αίσχος άκου να φτάσω 74 το σκέπτομαι και αφρίζω….

και γω που νόμιζα γύρω στα 55 να με βγάλει…..

αίσχος και πάλι αίσχος......!!!!

Δημοσ.

Αγαπητη Paschalia ειναι σχεδον αδιανοητο να υπαρχει pc με windows και να μην εχει το winzip η το winrar..........

Δημοσ.

64. αλλα υπολογιζω πανω απο 80 αφου ουτε καπνιζω ουτε πινω και αθλουμαι καθημερινα..

Δημοσ.
64. αλλα υπολογιζω πανω απο 80 αφου ουτε καπνιζω ουτε πινω και αθλουμαι καθημερινα..

Αν κρινω απο το κοριτσι της υπογραφης σου θα τα περασεις τα 90 !!

Δημοσ.
Αγαπητη Paschalia ειναι σχεδον αδιανοητο να υπαρχει pc με windows και να μην εχει το winzip η το winrar..........

δε νομιζω να λεει οτι δε ξερει πως να τα χρησιμοποιει τα zip, αλλα οτι προτιμα να μην τα χρησιμοποιει λογω ιων και γενικως της ολης διαδικασιας αποσυμπιεσης κλπ και οτι γενικα δεν ξερεις τι εχουν μεσα!

Δημοσ.
δε νομιζω να λεει οτι δε ξερει πως να τα χρησιμοποιει τα zip, αλλα οτι προτιμα να μην τα χρησιμοποιει λογω ιων και γενικως της ολης διαδικασιας αποσυμπιεσης κλπ και οτι γενικα δεν ξερεις τι εχουν μεσα!

Μα εννοειται οτι δεν κανει αποσυμπιεση αν δεν θελει....Διπλοκλικαρει απανω στο ζιπ και ξανα-διπλοκλικαρει στο xls αρχειακι και αυτο ειναι ολο.

Τωρα αν τρελενεται και της αρεσει τοσο πολυ τοτε μονο το κανει εξτρακτ στον δισκο της..

Οπως και ναχει ειναι διαδικασια δευτερολεπτων....

Δυστυχως αρχειο excel αν δεν μπει μεσα σε ζιπ δεν ανεβαινει εδω...εκτος αν μου διαφευγει κατι.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Δυστυχως αρχειο excel αν δεν μπει μεσα σε ζιπ δεν ανεβαινει εδω...εκτος αν μου διαφευγει κατι.

Έγκυροι τύποι αρχείων για συνημμένα: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip

Δημοσ.

Έβαλα την ημερομηνία γέννησης ενός νεκρού γνωστού μου και μου έβγαλε πως θα πεθάνει στα 63 του.

Το ήξερα πως είναι σκηνοθετημένο για να μην μου επιστρέψει ποτέ εκείνη την τάπα Transformers.

Όποτε το κάνω κρασάρει, οπότε υποθέτω πως θα ζήσω για πάντα.

Δημοσ.

Μηπως λοιπον με αφορμη αυτο το κουιζ ηρθε η ωρα να αναθεωρησουμε καποιες ''κακες'' συνηθειες μας ;; Λεω εγω τωρα...................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...