KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει φάει τόση φρίκη με το Redbull και ειδικά με το ποτό. Το πρόβλημα με το ποτό και το Redbull είναι ότι έχουν ακριβώς αντίθετη απίδραση στον οργανισμό. Όλα αυτά για θανάτους κτλ μόνο στην Ελλάδα τα λένε...
freakystyley Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 έλα freakystyley, μην ακούω μλκίες. δηλαδή τι άλλο μπορεί να ήτανε; ή μήπως έιναι λογικό παιδί στην ηλικία μου να παθαίνει καρδιακή προσβολή; το lifestyle του καθενός παίζει μεγάλο ρόλο στην υγεία του και το δικό του lifestyle (energy drinks αλλά επίσης και διπλάσιες μερίδες φαγητού και συνεχώς στρες στη δουλειά) σύμβαλλε στην κατάρριψή του. δεν είπα ότι έφταιγαν μόνο τα energy drinks αλλά σίγουρα έπαιξαν κάποιο ρόλο! μα το λες κ ο ιδιος!! είναι δυνατον να ψαχνεις αλλη αιτια??? διπλάσιες μερίδες φαγητού και συνεχώς στρες στη δουλειά και αν ειχε κ προδιαθεση... να επαιξε κάποιο ρόλο το ρεντ μπουλ? ναι όσο θα έπεζε αν μάθαινε ένα ξαφνικό νέο ή αν έτρεχε 1 χλμετρο... (και αυτα τα λέω τονίζοντας: i may be wrong)
subdee Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 μπορεί να έχεις και δίκιο, μπορεί να είμαι και εγώ λανθασμένος αλλά τέλος πάντων, τέτοια ποτά δεν παύουν να είναι προσβλητικά για την υγεία. γνώμη μου πάντα...
aliaser Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει φάει τόση φρίκη με το Redbull και ειδικά με το ποτό. Το πρόβλημα με το ποτό και το Redbull είναι ότι έχουν ακριβώς αντίθετη απίδραση στον οργανισμό. Όλα αυτά για θανάτους κτλ μόνο στην Ελλάδα τα λένε... φίλε η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στο θέμα του redbull .Σε πληροφορώ οτί εδώ στην αγγλία πουλάνε έτοιμα μπουκάλια VODKA REDBULL .
subdee Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 χαχαχ στην Αμερική (δεν το έχω δεί στην Ελλάδα) έχουν το Coca Cola Black, Coca cola με καφέ! Δηλαδή καφείνη πάνω στην καφείνη. Τρελαθήκαμε μου φαίνεται...
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 φίλε η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στο θέμα του redbull .Σε πληροφορώ οτί εδώ στην αγγλία πουλάνε έτοιμα μπουκάλια VODKA REDBULL . Τα είχαν από το 99 που ήμουν στο κωλονήσι...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 φίλε η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στο θέμα του redbull .Σε πληροφορώ οτί εδώ στην αγγλία πουλάνε έτοιμα μπουκάλια VODKA REDBULL . Ναι αλλα αυτοί δεν έχουν προβλήματα μe καρδιές και γενικότερα γιατί απλά είναι robot!!!
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Ναι αλλα αυτοί δεν έχουν προβλήματα μe καρδιές και γενικότερα γιατί απλά είναι robot!!! Ναι, έχουν πολύ καλή υγεία γιατί δεν πίνουν, δεν τρώνε ποτέ από takeout, δεν τους πάνε γαμιώντας στη δουλειά τους κτλ...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Παιδιά το energy drink για μένα είναι ένα... (απλό εννοείται κ θαυματουργό) Σε ένα μίξερ (έτσι βαθουλό) , κόβουμε μια (1) μπανάνα σε κομματάκια , προσθέτουμε 2 φράουλες και το γεμίζουμε με γάλα μέχρι να καλυφθεί κ το τελευταίο κομματάκι φρούτου. Έπειτα ρίχνουμε 4-5 παγάκια ......... και αρχίζουμε το ΜΙΓΜΑ!!! .......... Κάντε το και πιστεύω θα σας αρέσει αρκετά... Για μένα ... αυτό είναι το energy drink μου , μετά τη γυμναστική...
TopGunZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μια και αναφερθήκατε και στο Burn, είχα πιει μια φορά και είχε την εξής κουλή επίδραση: μετά από κανά τεταρτάκι και για κανά μισάωρο με έπιασε ακατάσχετη φλυαρία και υπερκινητικότητα, πηγαινοερχόμουνα σαν τρελλός μέσα στο σπίτι (η αδερφή μου είχε φρικάρει) και ξαφνικά... τσουπ, πέφτω ξερός στο κρεβάτι και κοιμάμαι απογευματιάτικα για κανά 4ωρο!!! Και red bull δεν μπορώ να πιω, μου φέρνει φούσκωμα και δυσφορία! Εδώ βέβαια εμένα το ginseng μου φέρνει υπνηλία (να με δείτε μετά από 2 Gordon's Space)!
Luxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 για πριν απο το τρεξιμο τι προτεινετε; για να βγαλω το χιλιαρι το θελω..
FilipposMD Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει φάει τόση φρίκη με το Redbull και ειδικά με το ποτό. Το πρόβλημα με το ποτό και το Redbull είναι ότι έχουν ακριβώς αντίθετη απίδραση στον οργανισμό. Όλα αυτά για θανάτους κτλ μόνο στην Ελλάδα τα λένε... Sale of Red Bull as a normal soft drink is prohibited in Denmark, Norway, and France. Due to the link with taurine, local authorities categorized Red Bull as a medicine and suggest customers ask for medical advice before drinking. The official imported Canadian Red Bull is a caffeinated version of Thai Krating Daeng. Until late 2004, its sale was prohibited in Canada. Now a can must carry a warning label that says: "Cautions: Contains caffeine. Not recommended for children, pregnant or breast-feeding women, caffeine sensitive persons or to be mixed with alcohol. Do not consume more than 500 ml per day." British supermarket chain Morrisons refuses to sell Red Bull to customers under the age of 16. Aπό τη Wikipedia. Μεταξύ άλλων, όταν συνδυάζεις ποτό με Red Bull, ενώ είσαι μεθυσμένος, νομίζεις ότι δεν είσαι, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να κάνεις πράγματα, τα οποία δεν είσαι ικανός να κάνεις. Υπάρχει σχετική κλινική μελέτη στο Pubmed.
msnhulk Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 FAQ από το σίτε του RedBull Ερώτηση: Η ταυρίνη προέρχεται από τους όρχεις των ταύρων; Είναι η ταυρίνη παράγωγο των ορχεων ή του σπέρματος των ταύρων; Απάντηση: Η ταυρίνη είναι μια καθαρά συνθέτη ουσία που παράγετε από φαρμακευτικές εταιρίες και δεν προέρχεται από ζώα ή άλλες ζωικές ουσίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.