NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Hi magkes!!! Exo to Spider-Man 2 kai sto Playstation 2 alla kai sto PC... Loipon To exo termatisei 5 fores sto PS2 alla den exo paiksei pano apo 15 lepta sto PC O logos? Oti poli apla sto PS2 gia periergo logo einai polu ma para polu pio teleio apo to PC!!! Allo skiniko... katarxas sto PS2 pas opou sou K@ulosei... sto PC exeis oria... O tropos pou petaei ton isto.. pou ton pas opou 8es... Giati etsi re paidia??? To ksero oti kse8apsa ena psiloarxaio paixnidi, apla eixa tin aporia apo tote pou vgike... Me tin logiki oti sto PC 8a mporousan na to eixan kanei polu kalitero ma para polu kalitero!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ναι, σε μια αναλαμπή πραγματικής χαζομάρας, οι devs της έκδοσης για PC, την έκαναν να είναι πολύ κατώτερη σε gameplay από του PS2. Ο λόγος (λένε) για τον οποίο η έκδοση για PC ήταν κατώτερη, ήταν για το "young audience" του PC(!!!!) και έκαναν το gameplay πιο 'εύκολο' / κατώτερο.
hralman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Young Audience εχει πιο πολυ το PC? Και οχι το PS2? Κι εγω ο χαζος που νομιζα τοσα χρονια το αντιθετο. Τελος παντων, εγω με το συγκεκριμενο παιχνιδι ειχα παθει το εξης: Το πηρα απο το 'θειο' για PS2, αλλα για καποιο λογο μεσα στο cd δεν υπηρχαν τα ενδιαμεσα video. Με αποτελεσμα απλα να μου πεταει τη μια πιστα μετα την αλλη, χωρις να βλεπω εισαγωγες, video, τερματισμους, κλπ. Μολις το πηρα χαμπαρι, μετα τις δυο πρωτες πιστες, το πηρα απο ενα φιλο και για pc. Το επαιζα στο PS2 επειδη ηταν πιο ωραιο, και μολις τελειωνα μια πιστα, εβαζα cheat στο pc, την περναγα αμεσως και εβλεπα το αντιστοιχο video. Ξερω, χαρα στην ορεξη μου αλλα το εκανα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Young Audience εχει πιο πολυ το PC? Και οχι το PS2? Κι εγω ο χαζος που νομιζα τοσα χρονια το αντιθετο. Έλα ντε. Το ίδιο έλεγαν και όλοι οι reviewers της έκδοσης για PC. Τουλάχιστον το Ultimate Spider-man δεν έφαγε κόψιμο, αλλά λένε ότι το PS2 Spider-Man 2 είχε καλύτερο web-swinging 'travel'. Θα πάρω PS2 φαίνεται...
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 αλλά λένε ότι το PS2 Spider-Man 2 είχε καλύτερο web-swinging 'travel'. Θα πάρω PS2 φαίνεται... File den eixe apla kalitero... otan epaizes Spider-Man 2 sto PS2 apla nomizes pos isouna o Spider-Man!!! Einai teleio paixnidaki!!! A, en to metaksi, vrika ena mikro Trailer pou evgale i Activision, gia to Spider-Man 3 sto PS3 8a anoikso kainourgio Topic mono gia auto!!! Paidia eimai trelos Fan tou Spider-Man.. Oloi oi Fan tou as eno8oume!!! ][_, ([]) ][_,
hralman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Χαλαρα ο spidey ειναι κι εμενα ο αγαπημενος μου υπερηρωας. Απο τα πολυ παλια κομιξ, ως και σημερα που μιλαμε τον ακολουθω σε ολα! Ταινιες, παιχνιδια, ολα. Οσο για το ultimate spider-man που ειπες πιο πανω φιλαρακι, ηταν πολυ διασκεδαστικο και απολαυστικο, με ωραιες πιστες και boss fights, αλλα σε cartoon φαση. Ειχε και αυτο την ελευθερια του να κινεισαι παντου μεσα στην πολη και να προσφερεις βοηθεια. Ασε που παιζεις και με τον Venom ετσι για να γουσταρεις λιγο! Προσωπικα ομως νομιζω πως προτιμω την πιο 'σοβαρη' εκδοχη του, δηλαδη το spider-man 2. Επισης, το Marver Nemesis: Rise of the Imperfects, χωρις να ειναι η παιχνιδαρα που θα περιμενε κανεις με τοσους υπερηρωες, εχει πολυ απολαυστικες μαχες γιατι εχεις πολυ interaction με το περιβαλλον (ολα μπορεις να τα αρπαζεις και να τα σπας, τοιχοι και πατωματα κομματιαζονται, κλπ.) και σου δινει την αισθηση οτι οι μαχες μεταξυ των υπερηρωων (συμπεριλαμβανομενου και του φιλου μας του spidey) ειναι επικες. Επαναλαμβανω ομως, ουτε τα απιστευτα γραφικα εχει, ουτε ειναι το καλυτερο παιχνιδι για το οποιο θα μπορουσε καποιος να διαθεσει τα λεφτα του. Επισης μου αρεσε η τεραστια ποικιλια υπερηρωων που διεθετε... Απο spider-man και fantastic 4, μεχρι wolverine, storm, magneto, iron man, venom, daredevil, electra, καθως και καποιους νεους που δημιουργηθηκαν για το story του παιχνιδιου.
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Mporo na po oti kai ego den ksetrela8ika me to Ultimate Spider-Man! Kalitera i sovari ekdoxi tou!!! Apla na po gia osous den eixan tin tixi na paiksoun to spider-Man 2 sto PS2 Oti exasan!!! Paidia to paixnidi m@m@ei... Pas opou 8es, den exeis peri8oreia ipsous... kaneis oti kolpa goustareis... o istos pianete apo ta ktiria kai oxi apo ta "kounoupia"... (palia ekdoxi tou Spider-Man) kai para polla alla!!! To mono pou den eixe auto to paixnidi, einai to klasiko travigma tou spidey sto tavani me ton isto... alla eixe oti allo 8es!!!!
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Na po kati allo. epeidi exo ISDN kai den einai kai oti kalutero na katevazo sunexeia trailers... logo tou oti mou pernei arketi ora! As katevasei kapoios ta Trailers tou Spider-Man 2 gia to PS2 oste na doun merikoi ti mporeis na kaneis!!! Euxaristo!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Kai go san trelos fun tou Petrou kai sullektis tou "Astonishing Spidey" mporo na po oti ontos apogoiteuka apo to pc version...Ama kanoun to 3 me oloidio gameplay kai kalutera graphs tha mamei...Go get them Tiger!!!
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Mpeite sto allo topic pou ekana sxetika me to spider-man 3 sto ps3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.