privateer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Στο τελευταίο τεύχος του Game Informer αναφέρεται ότι η ΕΑ έχει ξεκινήσει την δημιουργία του System Shock 3. Υπεύθυνη για αυτό το project είναι η ομάδα που έφτιαξε το Godfather :-? P.S. : Ευτυχώς που υπάρχει και το Bioshock απο τους πραγματικούς δημιουργούς του SS2 γιατί στο 3 ο συνδυασμός ΕΑ+Godfather team δεν μου κάθετε καλά :evil:
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Χμ.. όντως λίγο bad news. Αλλά ποιος ξέρει; System Shock 3 είναι αυτό.
DrFreeman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Χμ.. όντως λίγο bad news. Αλλά ποιος ξέρει; System Shock 3 είναι αυτό. Πράγματι. Ωστόσο το SS3 περίμενα για χρόνια να ανακοινωθεί, πιστεύοντας κατα βάθος πως αυτό δε θα γίνει ποτέ... Ας ελπίσουμε να παραδειγματιστούν οι νέοι δημιουργοί που χειρίζονται τώρα το brand αυτό και να σταθούν αντάξιοι του παρελθόντος του.
sotirisl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 εγώ πάντως περιμένω με αγωνία bioshock, θα διαδραματίζεται κάτω από την θάλασσα!!! υπάρχει κανά trailer μήπως;
NOMIKOS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Ας ελπίσουμε να είναι αντάξιο των προκατόχων του.
john2gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μπορεί η Irrational Games να ασχολείται με το Bioshock,τον πνευματικό διάδοχο του System Shock 2,η ΕΑ όμως θα κυκλοφορήσει το System Shock 3 On one shore, PC Gamer magazine interviewed Irrational Games' Ken Levine who said, "One of the reasons I wasn't interested [in System Shock 3] is EA just didn't give a sh-t about that game." O RLY? Well, as part of their newfound desire to not make us hate them so much, Electronic Arts is returning to the critically (if not financially) successful franchise without Irrational (who're busy working on System Shock's spiritual successor Bioshock for their new corporate overlords at Take 2). At least that is according to PC Gamer's UK variant, who suggest in their September issue that the title will be developed by the team responsible for The Godfather. It's not a really bold guess (EA renewed their trademark earlier this year), but the addition of a developer lends some credence to the claim. Our thoughts: *Uh, YAY! System Shock is a classic series that never got the attention it deserves. *Let's hope The Godfather team can manage to get this one completed before the next console generation. *We're going to get TWO new additions (as it were) to System Shock 2? Very yes. Source => http://www.joystiq.com/2006/08/07/ea-does-give-a-sh-t-about-system-shock-3-says-pc-gamer-uk/
user-64 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 κοντρεσ κοντρεσ γουστάρωωωωω μπασ και βγει τιποτα καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.