Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Update

defyho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.372 με license key από περιοδικό το οποίο λήγει σε ένα μήνα περίπου. Εδώ και μιά βδομάδα όταν προσπαθώ να κάνω update το προγραμα δεν μπορεί να συνδεθεί με τον server τους. Και αφού το αφήσω να περιμένει μάταια κανά μισάωρο, όταν προσπαθώ να κλείσω το update window, κολλάει το σύμπαν. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

πρεπει να μπεις στο official site του kasperky και να κατεβασες την version 6 θα κανει το ιδιο serial number. Λογικα πρεπει να εχουν αποσηρει την 5 απο τους server τους μιας που ειναι πολυ παλια

Δημοσ.

E, όχι και πολύ παλιά....Πρόσφατα βγήκε νέο update για την 5 κι έφθασε στην έκδοση 5.0.676. Το πρόβλημα ενημέρωσης της database πίστεύω πως έχει να κάνει είτε με firewall, είτε με ρυθμίσεις του προγράμματος. Ρίξε μια ματιά σε αυτά defyho.

Δημοσ.

Και γω το 5.0.676 εχω και μερικες φορες υπαρχει αυτο το προβλημα να μη συνδεεται αλλα απλα αργει, το αφηνω και ξεκολλαει. Κοιτα σε σενα οπως ειπε ο φιλος μηπως το μπλοκαρει κανα firewall. Επισης εγω απ τις ρυθμισεις ξετικαρα το passive mode γιατι μου φαινεται αργει περισσοτερο οταν ειναι τικαρισμενο.

Δημοσ.

Κοίταξα στο site του Kaspersky για να κατεβάσω κάποια αρχεία για να κάνω ενημέρωση μόνος μου αλλά δεν έβγαλα άκρη.:confused: Ποιο αρχείο πρέπει να κατεβάσω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...