Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στις 4 είναι μια χαρά άντε το πολύ 5......Αν το τραβήξουν παραπάνω θα γαμηθεί το θέμα........Ήδη αρχίζουν να φανερώνονται μερικά πράγματα εξάλλου.

Δημοσ.

Τιποτα δεν θα γινει και τιποτα δεν θα εξηγησουν μεχρι το τελος.Υποθετω στοχος τους ειναι κανεις να μην μπορει να δει την BigPicture μεχρι το 4χ17 or something

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μόνο σε μένα το κωλοεπεισόδιο δεν παίζει ή και άλλοι αντιμετωπίσατε το ίδιο πρόβλημα? Δύο φορές μου το έστειλε ο ''θείος'' δυο φορές όταν το ανοίγω κλείνουν τα πάντα... Τα νευρα μου...

Δημοσ.
Ρε παιδιά, μόνο σε μένα το κωλοεπεισόδιο δεν παίζει ή και άλλοι αντιμετωπίσατε το ίδιο πρόβλημα? Δύο φορές μου το έστειλε ο ''θείος'' δυο φορές όταν το ανοίγω κλείνουν τα πάντα... Τα νευρα μου...

γαματα. και σε μενα το ιδιο.

θα παιξει με vlc player και τους υποτιτλους θα πρεπει να πειραξεις στο Preferences και να βαλεις 8Χ59-7. απο δω μεσα το βρηκα το κολπο για τους υποτιτλους, με ενα search θα το βρεις

kanei kai gia win ektos apo mac to kolpo

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1103263&postcount=4

Δημοσ.

Μπορεί ο θείος σου να σου έστειλε λάθος δώρο.....Αυτό που μου έστειλε εμένα ήταν μια χαρά......Παίζει με bs player κανονικότατα και με υπότιτλους :)

Δημοσ.

ego meta thn tromerh agonia pou eixa to eida....tora to epeisodio..

kai h anamonh mporo na po oti me antamipse..

Eno to epeisodio htan epihkos metrio, isa isa h istoria me ton jack kentrise to endiaferon tou logou pou tous feran ekei (an kapoios apo aytous exei karkino kai thelan ton jack, tous allous 2 ti tous thene) me to teleytaio kai to nhsi mporo na po oti ta ksanakanan san ta moutra tous..

Tha symfonhso me ola osa grafthkan edo & na toniso oti gia mena to pio aparadekto einai to megethos tous nhsiou..pragmatika h krhth mprosta tou einai vraxonhsida...giati to theorhsoume pio mikro, den einai dynaton na tous exei ksefygei

ti gyrous kanane (sayd) ti se vouna anevhkan ma tpt!!!kai toso megalo nhsi kai KANEIS apo ton ekso kosmo na mhn to exei parei xampari..ektos rantar, den ginete re paidia na mhn to exoun parei prefa doryforoi, h na mhn exoun "pesei" pano karavia pou SIGOURA tha eixan parathrisei oti h megalonhsos pou vlepoun me ta matakia tous den fainete ston xarth..

kai ego pou sthn arxh nomiza oti einai mikro kai etsi dikaiologountai polla pragmata, tora mou fainete oti paizei kontra me thn sikelia thns kseftila mou...

ouf savvato shmera thn trith pali heroes ti oraiaaaaa

• Moderators
Δημοσ.

1. Προφανώς το νησί δεν είναι μαγικό. Δεν ξέρουμε σε τι οφείλεται η "θεραπευτική" αύρα που ασκεί στους κατοίκους του. Ούτε τις δυνατότητες/όρια της

2. Τα όρια αυτά υπάρχουν ωστόσο. Όλοι που πυροβολήθηκαν θανάσιμα έχουν πεθάνει. (Ο Sawyer γλίτωσε αλλά δεν ήταν θανάσιμη πληγή, ωστόσο υποτροπίασε άσχημα σε κάποια φάση). Επίσης ο boone και ο FBI man τα τιναξαν στην 1η season. (όπως και ένα σωρό άλλοι, you get the point)

όσο για το videaki πιο πάνω το μόνο ενδιαφέρον ήταν η εμφάνιση της M. Grace (τι διάολο τέτοιες αναδουλείες έχει αυτή και βγήκε στη γύρα;)

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=8z_zVROAdLU

oloi oi fan tou lost na to doun einai fobero!

Μεγάλη πατάτα............:mad:

όσο για το videaki πιο πάνω το μόνο ενδιαφέρον ήταν η εμφάνιση της M. Grace (τι διάολο τέτοιες αναδουλείες έχει αυτή και βγήκε στη γύρα;)

Όντως το μόνο αξιόλογο.........:)

Δημοσ.
ego meta thn tromerh agonia pou eixa to eida....tora to epeisodio..

kai h anamonh mporo na po oti me antamipse..

Eno to epeisodio htan epihkos metrio, isa isa h istoria me ton jack kentrise to endiaferon tou logou pou tous feran ekei (an kapoios apo aytous exei karkino kai thelan ton jack, tous allous 2 ti tous thene) me to teleytaio kai to nhsi mporo na po oti ta ksanakanan san ta moutra tous..

Tha symfonhso me ola osa grafthkan edo & na toniso oti gia mena to pio aparadekto einai to megethos tous nhsiou..pragmatika h krhth mprosta tou einai vraxonhsida...giati to theorhsoume pio mikro, den einai dynaton na tous exei ksefygei

ti gyrous kanane (sayd) ti se vouna anevhkan ma tpt!!!kai toso megalo nhsi kai KANEIS apo ton ekso kosmo na mhn to exei parei xampari..ektos rantar, den ginete re paidia na mhn to exoun parei prefa doryforoi, h na mhn exoun "pesei" pano karavia pou SIGOURA tha eixan parathrisei oti h megalonhsos pou vlepoun me ta matakia tous den fainete ston xarth..

kai ego pou sthn arxh nomiza oti einai mikro kai etsi dikaiologountai polla pragmata, tora mou fainete oti paizei kontra me thn sikelia thns kseftila mou...

ouf savvato shmera thn trith pali heroes ti oraiaaaaa

Ξανα ειπαμε οτι ο Σαγιντ δεν εκανε ΠΟΤΕ τον κυκλο του νησιου,το οποιο οπως λες ειναι τεραστιο.Σιγουρα μεχρι στιγμης μας φαινεται αδιανοητο πως ενα τετοιο μερος δεν ειναι γνωστο στον εξω κοσμο,αλλα φανταζομαι αυτο θα το μαθουμε τελευταια σαιζον,οποτε....

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαθούμε,δεν μας είπε κανένας πως το lost θα είναι το θαύμα του κινηματογράφου.

Άποψή μου είναι πως μέχρι στιγμής τα έχουν πάει πάρα πολύ καλά,αν λάβουμε υπόψιν άθλιες σειρές που προβάλουν ταυτόχρονα με το lost τα Αμερικανικά δίκτυα.

Το πρώτο του τρίτου κύκλου που είδα θεωρώ πως ήταν παρα πολύ καλό,αν και αυτό γεννούσε ερωτήματα.

Μην ξεχνάμε όμως πως πιθανότατα θα σταματήσει στον 5ο κύκλο άρα οι συντελεστές έχουν τον χρόνο να καλύψουν τις όποιες σεναριακές τρύπες έχουν ανοίξει.

Εμείς θέλουμε η σειρά να κινείται με γοργούς ρυθμούς,μα μην ξεχνάμε οτί όσοι περισσότεροι το βλέπουμε τόσο πιό κερδοφόρο γίνεται για το abc(αν και η τηλεθεασή του έχει μειωθεί λίγο)έτσι συντελεστές και δίκτυο θέλουν να το παρατήνουν.Αυτά είχα να πω διότι βλέπω πως πολλοί έχουν απογοητευτεί.

Ας περιμένουμε λίγο ακόμα και θυμηθείτε τον κατα γενική ομολογία συναρπαστικό 1ο κύκλο και τα πολλά υπέροχα επεισόδια του 2ου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...