mixos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 /OUTING MODE ON kai emena o deuteros kuklos lost mou arese parapanw apo ton prwto /OUTING MODE OFF eimaste 2 eimaste 3.....eimaaaaaste ............
sheik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Αντε 20 μερες ακομα,πως θα περασουυυυυυυν!!!!
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δες ξανά το Carnivale. Σχεδόν 2 επεισόδια την ημέρα αναλογούν
sweaty_LOLITA Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δεν έμεινε ουτε μια εβδομάδα. Ετοιμάστε τον Θείο και τα μάτια σας αντε να δουμε τι θα γίνει και φέτος.
maria2000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ΔΕΝ είσαι ο μόνος Συμφωνώ απόλυτα. Βρήκα και τη 2η σαιζόν αλλά και την 3η (έως τώρα) μια χαρά.
GIANNISPATRA Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 άντε να πιάσουν και δουλειά οι μεταφραστές.
Filos19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά έχω δει την 1η Season και είναι κορυφαία.Για τις άλλες δεν ξέρω ακόμη!
fanpan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παίδες έχω δει τα πρώτα 5 dvd. Αυτά είναι η πρώτη season?Δώστε τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί. Ξέρετε πότε βγαίνει η 2η season στα videoclub? ? THX.....
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παίδες έχω δει τα πρώτα 5 dvd. Αυτά είναι η πρώτη season?Δώστε τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί. Ξέρετε πότε βγαίνει η 2η season στα videoclub?? THX..... Στο τέλος της 1ης season θα πρέπει να σου έχει μείνει έντονη μια ενοχλητική ηχώ στα αυτιά από ουρλιαχτά στο στυλ : "Waaaaaaalt, Waaaaaaaaaaaaaalt, Waaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaalt" Αν όχι, τοτε δεν τα είδες όλα.
sheik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Στο τέλος της 1ης season θα πρέπει να σου έχει μείνει έντονη μια ενοχλητική ηχώ στα αυτιά από ουρλιαχτά στο στυλ :"Waaaaaaalt, Waaaaaaaaaaaaaalt, Waaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaalt" Αν όχι, τοτε δεν τα είδες όλα. LOOOOOL!!!!!!!!!! Το τελευταιο επεισοδιο της σαιζον τελειωνει με το ανοιγμα της καταπακτης. Η 2η σαιζον δεν εχει βγει ακομα (με ελληνικους υποτιτλους).Εφοσον την Παρασκευη στη ΝΕΤ παιζει το τελευταιο της 2ης σαιζον,λογικα -συντομα- θα βγει και σε dvd.
Sellers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Όταν τελικά θα ξεκινήσει θα πετάξουμε και βεγγαλικά???
ababapanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 se 4 meres pio episodio vgenei? to 7o gia tin season 3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.