greekboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 bgikan subs!!!!!!!!!!!!!!!tha to do amesos!!!!!!!
Konnosgeros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ περίεργο επεισόδιο.Δεν ξέρω αν το λάτρεψα ή αν το μίσησα. Αυτό το ας πούμε φλαςμπακ του Ντέσμοντ μας υποχρέωσε. Ήταν φλασμπακ,ήταν φλασφροντ,ήταν κάτι φλας άλλο? Ήταν απστο μυαλό του λόγω διάσεισης?Φάγαμε φλας τέλως πάντων.Και αν ήταν στο μυαλό του εντάξει ,έτσι εξηγήται και ι γιαγιά με το δαχτυλίδι.Αν δεν ήταν όμως? Μας τα κάνε μπουρδέλο τα πράγματα
Blader Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Periergo to episodio...... Ihe drasi pados asheta pu mas ta kane ligo salata:mrgreen: ... Krima pados na pethani o kakomoiris o Charlie ton iha sybathisi... Elpizo pados na dothun apadisis sta erotimata peri Desmond ke na min hriasti na perimenume kamia 10ria eisodia pali.. Elpizo pados na min ine kamia blakia oti ta fadazete o Desmond ola afta (opos egine me ton Hurley) ke na bori na dothi kapai EXYPNI exigisi....
isabelle Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 klasis anotero ap t proigoumeno! vevaia ligo berdemeno... tn claire legan oi fimes st charlie tn kideia th pame?
anthony_88 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Xωρις να εχω δει το χτεσινο επεισοδιο, θελω μονο να πω οτι βλεποντας τις χτεσινες θεαματικοτητες, το LOST πραγματικα καταρρεει και δεν ξερω που μπορει να φτασουμε αν πχ πεσει κατω απο τα 10mil viewers.(Χτες 12,5 περιπου) που απο οτι διαβασα ειναι το πιο χαμηλο στην ιστορια της σειρας. Επισης ας απαντησει καποιος αν η μεχρι στιγμης βαθμολογια στο tv.com (9.5) ανταποκρινεται οντως στο ποσο καλο ηταν το επεισοδιο. Μεχρι στιγμης, κανενα επεισοδιο της 3ης σεζον δεν ξεπερασε το 9.2
Konnosgeros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 'Οσον αφορά το χόμπιτ δεν τον πάω και τρελά αλλά δεν τον θέλω και να πεθάνει.Βέβαια άμα τεθεί θέμα να πεθάνει το χόμπιτ ή η μανα-κλαιρ να ερθουν κανίβαλοι από κοντινό νησι να τον φάνε. Τώρα για την εξήγηση,και πότε θα μας την δώσουν, γαι το τι συμβαίνει στον μπράδερ...... ο θεός και η ψυχή τους
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Den mporo na po oti itan asximo to episidio alla ama einai na kanoun ena epeisodio gia kathe xaraktira tote mamata...kovo kamia 5 season akoma apo tin stigmi pou den exei deiksei ti ginete me tous allous...lol...as elpisoume oti pros to telos tis sezon tha lithoun polles apories giati ean oxi ego tin paratao tin seira mia kai kali...viva la 24!!!
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ωραίο και περίεργο επεισόδιο. Το πρώτο που ''ξεφεύγει'' όσον αφορά την λογική.
mindscape Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Xωρις να εχω δει το χτεσινο επεισοδιο, θελω μονο να πω οτι βλεποντας τις χτεσινες θεαματικοτητες, το LOST πραγματικα καταρρεει και δεν ξερω που μπορει να φτασουμε αν πχ πεσει κατω απο τα 10mil viewers.(Χτες 12,5 περιπου) που απο οτι διαβασα ειναι το πιο χαμηλο στην ιστορια της σειρας.Επισης ας απαντησει καποιος αν η μεχρι στιγμης βαθμολογια στο tv.com (9.5) ανταποκρινεται οντως στο ποσο καλο ηταν το επεισοδιο. Μεχρι στιγμης, κανενα επεισοδιο της 3ης σεζον δεν ξεπερασε το 9.2 To επεισοδειο γαμησε. Επανεφερε ολο τον θεματικο πυρηνα, τον υπαρξιακο και μας γαργαλησε με τις συμβασεις του χρονου και το συνειδητο-ασυνειδητο κτλ. Να ρωτησω εγω κατι? Θα βγει και 4η σεζον σωστα? Θα ειναι η τελευταια ετσι?
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 To επεισοδειο γαμησε. Επανεφερε ολο τον θεματικο πυρηνα, τον υπαρξιακο και μας γαργαλησε με τις συμβασεις του χρονου και το συνειδητο-ασυνειδητο κτλ. Να ρωτησω εγω κατι? Θα βγει και 4η σεζον σωστα? Θα ειναι η τελευταια ετσι? Το πιθανότερο πως όχι.
anthony_88 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Καλα, αν οι τηλεθεασεις συνεχισουν να κατρακυλουν, πανω απο 4 σεζον δεν παει... Αχ, αναθεματισμενη συνδεση, να μη μπορει να μου το στειλει ο Θειος...
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Νομίζω ότι η απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι μια σειρά για επόμενη season λαμβάνεται στα μέσα της τρέχουσας. Για το οτι θα έχει τέταρτη το ξέρουμε ήδη. Άρα έχει "κλειδώσει" αυτό. Για το αν θα εχει πέμπτη, η απόφαση θα ληφθεί στα μέσα της τέταρτης και δεν έχει καμμία σχέση με πιθανή κοιλιά στα μέσα της 3ης (κάτι που προφανώς οι δημιουργοί γνωρίζουν πολύ καλά. Μέχρι τότε πολλά μπορούν να συμβούν.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Standalone Kalo Series Episode Kι αλλα ερωτηματα???Γαμωτο
greekboy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 mou arese poli to episodeio.....to mono pou me xalase itan oti den edikse tpt apo to allo nisi....i esto an eftase i kate me ton sawyer sto apenanti nisi episis auto me ton Desmond ine poli mperdema...eseis ti pisteuete?ego pisteuo ine time travel.....
Blader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Les na ne time travel??? An ine ondos etsi tha prepi na dothi mia POLY kali exigisi sto pos egine,omos... Ke pali vevea to na ton bgalune trelo ton kakomoir to Des, ine ligo blakia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.