greekboy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ne alla pos eksigis to oti i gria ta iksere ola?kai an dis auto tha dis oti kati pezi kai me tin gria sto kosmimatopoleio....
georgepetrou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Γενικά πάντως οι απόψεις των δικών μου φίλων και γνωστών είναι διχασμένες! Εγώ απλά θα περιμένω μια καλή εξήγηση για όλα αυτά... :twisted:
alexpeykh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Επιτελους ενα επεισοδιο που θυμιζει το παλιο καλο Lost που ξεραμε καποτε .Απο τοτε που περασαμε στο απεναντι νησι μας εφαγε η βαρεμαρα .
GIANNISPATRA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 δώσε Ντέσμοντ στο λαό ... μπερδεμέξ όμως λίγο με τη μοίρα και το σύμπαν .. πωωω είναι και γαμώ τους σεναριογράφους πάντως γουστάρω !!!!!
beastgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάντως παρακαλάω να πατώσει η σειρά σε θεαματικότητα και τότε να δείτε για πόσο γρήγορα θα αρχίσουν να πέφτουν απαντήσεις και να προσπαθήσουν να την τελειώσουν πως και πως.
momotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι που παιζει την ωρα που ο ηρωας το ακουει μεσα στο μπαρ και εχει ντεζαβου?
the_end Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 make your own kind of music και η συγκεκριμένη εκτέλεση είναι από "Mama" Cass Elliot
thief7710 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 SPOILER alert paidia eimai sigouros oti to lost tha teleiosei tin 4i season kai sigkekrimena tha exei 88 epeisodia sinolika.eimai sigouros oti kapou to eixa diabasei-akousei alla den sas pairno kai sto laimo mou. to epeisodio mou arese arketa.gia to filo pou leei parapano oti den edeikse tpt apo to allo nisi nomizo pos den mporouse na deiksei kati apo to allo nisi. to skiniko me ton kerauno den egine tin epomeni mera apo tin ekriksi tis katapaktis?an auta pou eipe i gria ston desmont gia ton tipo me ta kokkina pappoutsia (oti kai na ton sosei simera tha pethanei aurio) einai sosta auto sinepagete oti o desmont esose ton charly ti mia mera apo ton kerayno kai tin epomeni mera apo pnigmo.ara eimaste sti 2i mera meta tin ekriksi tis katapaktis.i oxi?
thief7710 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 SPOILER alert Μια σκεψη που ειχε καρφωθει στο μυαλο μου οσο εβλεπα το επεισοδιο ηταν "ποτε θα πει στην Πηνελοπη για το νησι ετσι ωστε να ψαχνει αυτην αργοτερα (τελευταιο επεισοδιο 2ου κυκλου) για ηλεκτρομαγνητικη ανωμαλια στην προσπαθεια της να βρει τον Ντεσμοντ.??? Δεν της το ειπε οποτε να υποθεσω οτι θα ξαναγυρισει στο παρελθον ο Ντεσμοντ? Μια αλλη μου σκεψη ειναι οτι ο Ντεσμοντ γυρισε στο νησι απο το μελλον και οχι απο το παρελθον.και αυτο γιατι στον Τσαρλυ λεει οτι αφου γυρισε το κλειδι η ζωη του περασε μπροστα απο τα ματια του.Αλλα συνεχιζει και τωρα να περνα μπροστα απο τα ματια του οποτε και ξερει το τι θα συμβει.Αρα ο Ντεσμοντ-brother πηγε και στο μελλον περα απο το παρελθον. Βασικα για να μην πολυλογω ο Ντεσμοντ πρεπει να εχει ζησει στο νησι παρα παρα πολλα χρονια οχι συνεχομενα.Παει μπρος πισω... edit:και κατι που μολις διαβασα.Στο τελευταιο επεισοδιο του 2ου κυκλου οταν δειχνει τους τυπαδες να παιρνουν τηλεφωνο την Πηνελοπη για να της πουν οτι εντοπισαν ηλεκτρομαγνητικη ανωμαλια στο κομοδινο της Πηνελοπης (που περιμενει τον Οδυσσεα της,ωραιο ονομα διαλεξαν για το γκομενακι by the way...) ειναι η φωτογραφια που κουβαλαει πανω του ο Ντεσμοντ.Που αν λαβουμε υποψην μας το πως τραβηχτηκε η φωτο αποκλειεται το γεγονος να υπαρχει 2ο αντιγραφο.Αρα ο Ντεσμοντ καπως βρισκει τη Πηνελοπη και της δινει τη φωτο. Αντε ξαναπειτε οτι κανει κοιλια το show...ολα δενουν μεταξυ τους τελεια....yeah brotha...its LOST afterall... edit2:μολις ειδα το τελος του επεισοδιου και οντως η φωτογραφια ειναι εκει.επισης ο ενας απο τους τυπαδες στα χιονια με το που βλεπει οτι χτυπαει αλαρμ στον υπολογιστη λεει "We missed it again..." που μαλλον σημαινει οτι οι τυπαδες ξαναεχουν ζησει αυτη τη στιγμη και αλλες φορες και τους διαφυγε η ηλεκτρομαγνητικη ανωμαλια.
errorone Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδια δεν εχω διαβασει καμια απαντηση μιας και εχω δει μονο τον πρωτο κυκλο του lost(σε μια μερα). μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε που ακριβως μπορω να βρω τον 2 και 3 κυκλο με ελληνικους υποτιτλους? ΥΓ σορι για τις εκτως κληματος ερωτησεις.
Socratis_g Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδια δεν εχω διαβασει καμια απαντηση μιας και εχω δει μονο τον πρωτο κυκλο του lost(σε μια μερα). μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε που ακριβως μπορω να βρω τον 2 και 3 κυκλο με ελληνικους υποτιτλους? ΥΓ σορι για τις εκτως κληματος ερωτησεις. Μέσω torrents. Διαβασε στο ανάλογο topic. Παραπάνω αναλύσεις απαγορευονται. Ασχετο, αλλά ελπιζω να μη φτάσει το Lost σαν τα Χfiles, 9 σεζόν!! Δεν θα τη παλέψω μέχρι τότε!! Ασε που θα πρέπει να πάρω και σκλήρό για τον υπολογ.
greekboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέσω torrents. Διαβασε στο ανάλογο topic. Παραπάνω αναλύσεις απαγορευονται. Ασχετο, αλλά ελπιζω να μη φτάσει το Lost σαν τα Χfiles, 9 σεζόν!! Δεν θα τη παλέψω μέχρι τότε!! Ασε που θα πρέπει να πάρω και σκλήρό για τον υπολογ. plaka plaka....poianoun poli xoro,idika kai gia autous pou vlepoun 2 seires....(ego lost+heroes) oso gia ton thief7710 exo na tou po oti oti ipe mou fanike poli sosto......
Socratis_g Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Eίναι 8,50giga η καθε σεζόν. Εαν δεν είναι κατεβασμένα σε HD μορφή. Αλλιώς τα 3πλάσια.
revil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 wow μαγκες επιτελους ξαναγυρισαμε στα παλια καλα λοστ. συμφωνω απολυτα με τον thief7710 και πρεπει να πω οτι η αναλυση του με πορωσε ακομα περισοτερο.μπραβο brother
thief7710 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 thanks brother.παρτε και κατι που ξεσηκωσα απο το http://www.4815162342.com There are 2 keys. Maybe even 3. Here's why: What we saw in the "Flashes Before My Eyes" episode was proof that turning the key brought Desmond back to a particular point in time (a la Peggy Sue Got Married). He then did something to alter the past and wound up back in the future directly after the implosion took place. Next though, according to the time-line, Charlie was to die in two various ways. Desmond said that "Charlie died". Well, in order for him to have seen this/prevented this, he must EVENTUALLY (probably soon here) find a second key to turn that takes him to that same point in time (directly after the implosion took place)..... So this poses the question - how will the show end? WITH A THIRD KEY: I now think (thanks to k&k) that Desmond is ultimately on the quest to go back again and try to fix things with Penny (course correction). He will somehow figure out how to prevent the plane from crashing........and he will probably still end up on the island, and Penny then finds him (like what we saw at the end of Season 2) now that she is clued into what happens to him - because he tells her what is going to happen. Ulitmately then, those two (Pen & Des) end up on the island alone (Adam + Eve) and the losties never show up....i.e. the show never happened. Η πιθανοτητα ο "Αδαμ και η Ευα" που ειδαμε απο τα πρωτα κιολας επεισοδια του πρωτου κυκλου,να ειναι ο Ντεσμοντ και η Πηνελοπη μου εφτιαξε τη μερα ασχετο αλλα check this out.πολυ γελιο http://www.youtube.com/watch?v=BRp8N5jS3R4 http://www.youtube.com/watch?v=4fjQ3gd5Kn8 http://www.youtube.com/watch?v=hPGzhcjJYYg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.