isabelle Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 a dn itn; dikio exeis aplos moiazoun... halo!!!!!!!!! dn eisai o monos p grafei st forum!!! k dn katakrino kamia apopsi aplos d ginetai n akouo sunexeia t idia k t idia k an deis ts 10 proigoumenes selides oi mises einai sigoura mes st grinia! k dn anaferomoun s sena gavi dn eimai vlepo t grafeis
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Mallon eisai stis meres sou etsi?
vlachaquito Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Alla meta apo allo 1 episodeio Sas-apantame-ena-minor-erwtima-kai-petagontai-alla-2-major pleon exw na dilwsw THIS IS THE END for me!!! Tha ta dw ola mazi to kalokairi,den paei allo.Kala kanoun kai fortwnoun,fortwnoun,mexri to telos alla AKRIBWS GIA NA EIMAI DIKAIOS me tin seira tha ta dw ola mazemena.Afou exei gyristei wste ola na pane gia tin teleytaia season egw tha dw tin teleytaia season. Kai gia na to lew egw pouxw dwsei tosi stirixi, fantasou, o kom pos sto xteni Den to exo dei to epeisodio, alla meta apo ayto to post tou agaphtou kaizer pisteyo oti tha perasoun akoma merikes meroules mexri na pathso to play
anthony_88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 isabelle, ο καθενας λεει τις αποψεις του. Δε νομιζω να ειναι κανενας βαλτος για να σου σπασει τα νευρα. Αλλα επεισοδια ειναι καλα αλλα ασχημα. Το συγκεκριμενο δεν ηταν ιδιαιτερα καλο, ελπιζουμε σε καλυτερη συνεχεια κανοντας υπομονη!
FocusX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Den to exo dei to epeisodio, alla meta apo ayto to post tou agaphtou kaizer pisteyo oti tha perasoun akoma merikes meroules mexri na pathso to play Και βδομάδες σου λέω εγώ... Η γκρίνια είναι δικαιολογημένη. Εγώ θα δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλά στο επόμενο επεισόδιο που θα δω να με κοροιδεύει έτσι, θα ακολουθήσω το παράδειγμα του kaizer κι εγώ...
isabelle Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Mallon eisai stis meres sou etsi? ant m st di@ol...
Members gsarig Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Η "Σερίφης" δεν είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του Prison Break; Ήταν νομίζω η μάνα της αστυνομικίνας, που είχε ρίξει τη χυλόπιτα στον T-Bag.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Ρε Ισαμπελ Επειδη πολυ μας ζαλισες τον παπαρο αντε να πουμε...Απαντησες μετα απο μενα αρα το πηρα προσωπικα.Και συμπτωση να ηταν πιανει και μενα η μπαλα οποτε εχω καθε δικαιωμα να απαντησω οποτε αντε κανε κανα ντους.Οριστε μας την ειδαμε ολοι Μπατμαν... Γκαβη μπορει να μην εισαι-αν και μετα τιν ελλειπσι φωνηεντος στα μηνυματα σου αμφιβαλλω-αλλα σιγουρα πας με 2α και στην ανηφορα κατεβαζεις 1η.Δεν εξηγηται αλλιως...Οριστε μας βαλαμε τον καθενα τσολια στα @@ μας τωρα... ΥΓ. Το ξερω πως θα γινω report και ισως φαω και κανα μπαν αλλα εχω ταπειρωκρανιαση τωρα, ο καθενας πεταγεται και γραφει την αμπαλοσυνη του...Βυντρα, ε Βυντρα...
anthony_88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Η "Σερίφης" δεν είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του Prison Break; Ήταν νομίζω η μάνα της αστυνομικίνας, που είχε ρίξει τη χυλόπιτα στον T-Bag. Akριβως.... Καιζερ δεν ηταν αναγκη να κανεις αυτο το Post. Πολλοι κραζουνε τη σειρα, δεν εισαι ο μονος.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Koryfaio mpazo pantws h serifhs. Ti egine thn eidan apo to PB kai tous ARESE... kai eipan na thn epanalaboun thn empeiria sto LOST? Pantws to LOST eksakolou8ei na paizei me tis anti8eseis. Mia to mwro to xabaneziko kai mia h mpazogria na pianei apotoma olo to plano. Kai ksana pali. San trampala gia na mh pw to pio bary...
Konnosgeros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Ρε μην ασχολείστε με την κοπελιά.Κανά 15χρονο θα'ναι. Kaizer σωστά τα λες αλλά αυτό που υπονοείς για το Λουκά τον Βύντρα,τον μεγαλύτερο παίχτη όλων των εποχών, με πλήγωσε (και ήμουνα και γήπεδο χθές με την Λανς) Υ.Γ Κόλλησε ο υπολογιστής μου από την ειρωνεία που έσταζα σ'αυτό το ποστ.
Tzidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Παίδες για να κατευνάσουν λίγο τα πνεύματα, πάρτε λίγο κινεζούλα http://www.celebworm.com/?p=1596
tzinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Η "Σερίφης" δεν είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του Prison Break; Ήταν νομίζω η μάνα της αστυνομικίνας, που είχε ρίξει τη χυλόπιτα στον T-Bag. aaaaxxx gkriniazo poly kai den me prosexete mou fenete. BTW auth h isabel kati mou thymise, sthn arxh leo einai kamia gnosth megalh ithopoios kai thn ksexnao, alla meta mou rthe, htan sto prison break sto spith pou eixan thamena ta lefta, htan to kaulorapano h spitonoikokyra pou ths thn epefte o Tbag! BTW polly foumaro prepei na einai h isabele, h fonh ths einai baria san antrikh Pantos re paidia edo ta phre mexri kai o sheik me to teleutaio epeisodio kai apyudhse kai o kaizer!! Einai na mhn gkriniazoume oi ypoloipoi pou to exoume kanei kai hobby??
FocusX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Βυντρα, ε Βυντρα... ΧΑΧΑΧΑΧΑ μέγιστος ρε Kaizer:mrgreen: :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.