Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλο επεισοδιο,σιγουρα καλυτερο απο το προηγουμενο.

Ηταν κλασσικο επεισοδιο Χερλυ.Αναλαφρο και με αρκετο γελιο και με πολυ season 1 feeling.

Numbers Νο2 θα το ελεγα εγω...

Το τελος υποσχεται πολλες εξελιξεις απο το επομενο επεισοδιο,του οποιου το τρεηλερ δειχνει πολυ καλο.

Δημοσ.
Καλο επεισοδιο,σιγουρα καλυτερο απο το προηγουμενο.

Ηταν κλασσικο επεισοδιο Χερλυ.Αναλαφρο και με αρκετο γελιο και με πολυ season 1 feeling.

Numbers Νο2 θα το ελεγα εγω...

Το τελος υποσχεται πολλες εξελιξεις απο το επομενο επεισοδιο,του οποιου το τρεηλερ δειχνει πολυ καλο.

subtitles για το 310 δεν εχουμε ακομα??

Δημοσ.

euthimo epeisodio sigoura, panta o hurley exei plaka. Apo kei kai pera htan megisto filler, isos oxi toso xazo kai prosblhtiko opos to prohgoumeno alla sigoura pantelos adiafaro. An to blepa allh stigmh tha to diaskedaza, alla gia to shmeio pou briskomaste to epeisodio theoreitai pali kakisto! Dioti kalh fash pou gyrisane kai ta lene kai diaskedazoune, alla oxi na apasxolhsei kai oloklhro to 40lepto mono auto. To epeisodio thymize epoxes pou h sun eskabe to laxanokhpo kai o hurley kynhgouse batraxakia, oti na nai dhladh

Den nomizo na theorountai spoilers auta!

Loipon plaka eixan ta xastoukia, h profora ths manas tou hurley kai oi anagkes ths lool kai o pateras tou pou an den kano lathos prepei na einai o cheech apo tous cheech & chong!(tous kserei kaneis?? kallsiko komiko didymo se mastourokomodies. o cheech epeze kai ton portierh pou fonaze black pussy, white pussy, smelly pussy......sth tainia from dusk till dawn). Molis to epibebaiosa apo to tv.com, ontos o cheech htane, kalh fash.

Δημοσ.
o cheech epeze kai ton portierh pou fonaze black pussy, white pussy, smelly pussy......sth tainia from dusk till dawn). Molis to epibebaiosa apo to tv.com, ontos o cheech htane, kalh fash.

LoL ontos...ola ta lefta ekei me tous portierides kai to pos skane oi adelfoi Gecko...

Δημοσ.

Πραγματι, απο τα πιο ελλεινα επεισοδια ever και αυτο το λεω πρωτη φορα για το λοστ.

Ειτε εβλεπα το επεισοδιο ειτε μετραγα προβατακια να πηδανε πανω απο ενα φραχτη, το ιδιο μου ηταν.

Δυο λεπτα στο τελος του επεισοδιου λενε κατι.

Δημοσ.

Τι ηλίθιο και ανούσιο επεισόδιο. Το καταλάβαμε ότι ο χοντρούλης είναι γκαντέμης. Τι άλλο θέλουν τώρα???

Δημοσ.

Filler το επεισοδιο σιγουρα αλλα δεν νομιζω να χαλασε τοσο πολυ κανεναν.Βλεποταν ευχαριστα και ειχε γελιο.Αν εδειχναν επεισοδιο με δραση,αποκαλυψεις,μυστηρια κλπ,θα βγαινατε παλι και θα λεγατε "δε παει αλλο,κι αλλα ερωτηματικα,ουτε μια απαντηση" και τωρα που δεν ασχοληθηκαν καθολου με αυτα,ζητατε dharma stuff ,γριφους και θεωριες.Αποφασιστε ομως μια φορα τι θελετε.

Φιλικα ετσι.Για να μην παρεξηγηθω το επεισοδιο δε μου αρεσε,αλλα βλεποταν επειδη ηταν κατι σαν διαλλειμα απο τα συνηθισμενα.Δεν υπαρχει περιπτωση να το ξαναδω φυσικα απλα και μονο επειδη ξερω τι ζηταω απο τη σειρα.Δραση,ερωτηματα,θεωριες και DHARMA!!Καλοδεχουμενα και τα "αναλαφρα" επεισοδια,αλλα 2,αντε 3 σε καθε σαιζον μονο.

Απο το επομενο γυρναμε ξανα πισω οπως ειδαμε απο τα τελευταια λεπτα του επεισοδιου.

Δημοσ.
Filler το επεισοδιο σιγουρα αλλα δεν νομιζω να χαλασε τοσο πολυ κανεναν.Βλεποταν ευχαριστα και ειχε γελιο.Αν εδειχναν επεισοδιο με δραση,αποκαλυψεις,μυστηρια κλπ,θα βγαινατε παλι και θα λεγατε "δε παει αλλο,κι αλλα ερωτηματικα,ουτε μια απαντηση" και τωρα που δεν ασχοληθηκαν καθολου με αυτα,ζητατε dharma stuff ,γριφους και θεωριες.Αποφασιστε ομως μια φορα τι θελετε.

Φιλικα ετσι.Για να μην παρεξηγηθω το επεισοδιο δε μου αρεσε,αλλα βλεποταν επειδη ηταν κατι σαν διαλλειμα απο τα συνηθισμενα.Δεν υπαρχει περιπτωση να το ξαναδω φυσικα απλα και μονο επειδη ξερω τι ζηταω απο τη σειρα.Δραση,ερωτηματα,θεωριες και DHARMA!!Καλοδεχουμενα και τα "αναλαφρα" επεισοδια,αλλα 2,αντε 3 σε καθε σαιζον μονο.

Απο το επομενο γυρναμε ξανα πισω οπως ειδαμε απο τα τελευταια λεπτα του επεισοδιου.

δεν υπαρχει μια λογικη συνεχεια στο ολο στορυ, εχω την εντύπωση οτι εδω και 3-4 επεισόδια το μονο που κάνουν ειναι να προσπαθουν να γεμίσουν τον χρόνο για να βγει η σεζον.

αν εξαιρέσεις τα δυο τελευταια λεπτα ειχαμε 40 λεπτα αχρηστης πληροφορίας.

Δημοσ.

Εχουν τοσους γριφους να μας λυσουν που δε χρειαζονται φιλλερ για να συνεχισουν τη ροη των επισοδιων.. Και σιγουρα δεν προλαβαμε να κουραστουμε καθως προερχομαστε απο ενα τοσο μεγαλο κενο στα επεισοδια. Γνωμη μου.

Δημοσ.

Τιποτά το ιδιαίτερο από πλευράς υπόθεσης πέρα από το τέλος όπου μας λένε ότι η Αλεξ είναι κόρη της γαλλίδας λες και δεν το είχαμε καταλάβει όλοι.

Κατα τα άλλα μια χαρά το είδα το επεισοδιάκι,πολύ ευχάριστα.

Σταματήστε επιτέλους τα παράπονα για τα άσχετα επεισόδια.Λες και είναι η πρώτη φορά που κάποιο επεισόδιο είναι αφιερωμένο μόνο σε κάποιο χαρακτήρα και όχι στην πλοκή.Και στην 1η και στην 2η σεζόν γινόταν αυτό.Αυτή είναι η δομή της σειράς.Γιατι κάθε φορά κάνετε λες και είναι κάποιο κοσμο-ιστορικό γεγονός δεν ξέρω.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι η δομή της σειράς είναι καλά καθορισμένη. Δηλαδή εδώ που τα λέμε το αμφισβητώ.

Πάντως η σειρά έχει σαφή σκαμπανεβάσματα. Και τώρα περνάει φάση της βουτιας.

Συμφωνώ ο Hurley έχει πλάκα και βασικά τον πάω περισσότερο απο όλους σχεδον τους άλλους εκει μέσα πλέον. Αλλά όχι ρε 40 λεπτά επεισοδίου για να πεις 1-2 πράγματα στην ουσία και τίποτα ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ άλλο, λες και πάγωσε ο χρόνος στα υπόλοιπα θέματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...