Trixwto-arkoudi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 παιδια εχω ενα ψυγειο και δειχνει... θερμοκρασια στην συντηρηση 4 βαθμους κελσιου θερμοκρασια καταψυξης -14 ποσο ειναι το λογικο και το σωστο και για τισ 2 περιπτωσεις? ευχαριστω
mikelamar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Ειναι φυσιολογικες...πηρα κ εγω ενα καινουριο και τα ρωτησα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Η καλυτερη θερμοκρασια για καταψυξη ειναι οι -18oC.
madsc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Για κατάψυξη -18C κ κάτω το πρωί που θα ανοίξεις για 1η φορά την πόρτα. (*** => διατηρούνται τα τρόφιμα μέχρι την ημερομηνία λήξης τους) Για ψύξη τόσο παγωμένο όσο παγωμένες πίνεις τις μπύρες σου. /sc
green_beret Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Kατάψυξη -18C και κάτω. Ψυξη γύερω στους -4C.
beastgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 φίλε green_beret αν στο ψυγείο έχεις κανά μπουκάλι νερό και το βρεις παγωμένο μην απορήσεις !! Μάλλον εννοούσες 4C
geoastrix Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ......οχι απλά παγωμένο........μόλλον ΣΠΑΣΜΕΝΟ!!!!(-18 και 4)
green_beret Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 φίλε green_beret αν στο ψυγείο έχεις κανά μπουκάλι νερό και το βρεις παγωμένο μην απορήσεις !! Μάλλον εννοούσες 4C Eχεις δικιο. Το μειον μου εφυγε απο κεκτημενη ταχυτητα.
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το ξέθαψε ο Γουγλης από το 2006 !!! Τώρα που μπήκαν οι ζεστές ! Εγώ το έχω 3c το ψυγείο και -18 καταψυξη. Μήπως το έχω χαμηλά το ψυγείο;
michael92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 2c το ψυγείο αν θέλετε να σας επιβιώνουν τα γαλακτοκομικά και να μην σας στέλνουν τουαλέτα. Από την άλλη βέβαια λες αντίο στα λαχανικά (παγώνουν), αλλά who cares;
NickTG Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Λίγο πριν παγώσουν εντελώς οι μπύρες είναι η σωστή θερμοκρασία.
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βλέπω πάντως στους 3 διατηρούνται τα φρούτα περισσοτερο (σε σχέση με τους 5 που το είχα)
PostHelper Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 2c το ψυγείο αν θέλετε να σας επιβιώνουν τα γαλακτοκομικά και να μην σας στέλνουν τουαλέτα. Από την άλλη βέβαια λες αντίο στα λαχανικά (παγώνουν), αλλά who cares; Παγωνουν στους 2 °C?? Δυσκολα.... Η σωστη θερμοκρασια ψυγειου ειναι 0+ °C εως 4.5 °C απο οτι θυμαμαι, πανω απο τους 4.5 °C η κατασταση αρχιζει να γινεται προβληματικη και επικινδυνη και τα βακτηρια και οι μυκητες αρχιζουν το παρτυ. Αλλά θα τα ξαναδω λιγο γιατι μπορει να θυμαμαι και λαθος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα