PeiramatoZwo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Πως μπορώ να βάλω password σε ένα φακελο για να τον ανοίγω μόνο εγώ; Γίνεται να περαστει ο κλειδωμένος φάκελος και σε cd ?
maradona Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Γεια σου.Είσαι και ο πρώτος με τον οποίο μιλάω εδώ μέσα καθώς σήμερα γράφτηκα....... Λοιπόν εγώ για να κλειδώνω φακέλους χρησιμοποιώ ένα προγραμματάκι που λέγεται folder access.Μπορείς να κλειδώσεις όποιο φάκελο θες.Τώρα αν εννοείς να το γράψεις σε cd και να είναι και κλειδωμένος να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει...
sepulturas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 τσεκασρε το προγραμματακι της micrososft private folder. αρκετα καλο κ ευχριστο
PeiramatoZwo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Euxaristo paidia, ego nomiza oti ta windows exoun etoimo kati tetoio san programma, tha dokimaso tis protaseis sas.
Melissa_virus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Oxi den uparxei sta windows kati tetoio. eixa xrisimopoihsei ena mia fora. Kai an einai megalo to arxeio argei xaraktiristika apo oti 8umamai gia na to kleidwsei. isws na efarmoze kai kruptografia. basika pio easy einai na to sumpiezeis me to winrar to arxeio, kai na pernas kwdiko. etsi wste ama pas na to kaneis aposimpiesh apla na bazeis ton kwdiko sou kai ola ok. easy kai grigoro
traianos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δοκίμασε το folder guard,εμένα μου αρέσει πολύ,πιστέυω ότι έχει πολλές δυνατότητες αν και έχω βρει μία σημαντική αδυναμία-αν μπορείς να την χαρακτηρίσεις έτσι-την οποία αφήνει ως δικλίδα ασφαλείας το πρόγραμμα.
maradona Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δοκίμασε το folder guard,εμένα μου αρέσει πολύ,πιστέυω ότι έχει πολλές δυνατότητες αν και έχω βρει μία σημαντική αδυναμία-αν μπορείς να την χαρακτηρίσεις έτσι-την οποία αφήνει ως δικλίδα ασφαλείας το πρόγραμμα. Αυτό είναι καλό???Που μπορώ να το βρω??
polidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 FOLDER GUARD kai apo mena mia psifos. @traianos pia einai afti i simandiki adinamia pou vrikes? Exo vri kai ego mia simandiki pou exei na kanei me tin ekinisi tou ypologisti. An einai kapios psagmenos pandos den yparxei periptosi na min to parakampsi to programa. Exo tin V7.5 Gia pes na doume.
maradona Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ για το folder guard?? Απ ό,τι κατάλαβα,είναι αρκετά καλό και αξίζει να το δοκιμάσω.Άν υπάρχει σε γνήσιο(όχι trial) ακόμα καλύτερα.
polidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ για το folder guard??Απ ό' date='τι κατάλαβα,είναι αρκετά καλό και αξίζει να το δοκιμάσω.Άν υπάρχει σε γνήσιο(όχι trial) ακόμα καλύτερα.[/quote'] Exeis PM!!! Tetia link etsi fanera den dinonde file mou
dimitris2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 den eimai 100% sigouros alla to cyberlink power2go pou einai kati san to nero exei epilogi na vazeis kwdikous otan grafeis ena diskaki alla k na min emfanizontai ta arxeia xwris ton kwdiko... egw to exw antikatastisei apo to nero exei perissoteres leitourgies to mono provlima einai oti den einai sta ellinika. opoios thelei link gia download PM
traianos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μεταξύ δύο-τριών προγραμμάτων που έχω δοκιμάσει το folder guard είναι το κορυφαίο με διαφορά.Μπορείς να το βρείς trial από την ιστοσελίδα της εταιρίας που το κατασκευάζει εδώ http://www.winability.com/folderguard/ .Δεν χρειάζεται ούτε καν να είσαι ψαγμένος για να παρακάμψεις το πρόγραμμα,γιατί κατά κάποιο τρόπο το ίδιο το πρόγραμμα σε ενημερώνει γι'αυτο το "κενό" ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.