actorius Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 De cecco δεν έχω βρει στην Ελλάδα, αν και δεν έχω ψάξει. Θα ψάξω για τη σειρά της Barilla. Πάντως τώρα γύρισα από ένα Ιταλικό. Δε ξέρω ρε παιδιά, ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά τα μακαρόνια που κάνω, τα κάνω καλύτερα από οποιοδήποτε μαγαζί έχω πάει. De Cecco έχει Σκλαβενίτη εγγυημένα. Και σε Carrefour νομίζω (για Αθήνα λέω)
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 εγω εφτιαξα "μπουρεκακια"* Δεν ειχα φύλο, και χρησιμοποιησα φυλο για spring rolls που βρηκα στο γωνιακο μαγαζι. Η γεμιση ηταν πιπερια, κρεμμυδι σωταρισμενα, μετα ενα μειγμα κυμα απο χοιρινο, πρασο και μπεικο και 2 ειδη cheddar που ειχα στο ψυγειο (ενα πολυ πικαντικο/mature και ενα απαλο) Τηγανιστηκαν για 1-2 λεπτα περιπου σε φιστικελαιο στους 185 και το ασπρο πραγμα ειναι sour cream που ειχα ανοιγμενη με πιπερι cayenne, και 3 ειδων ντοματες με αγουρελαιο μανης. *spring rolls
billkost Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 εγω εφτιαξα "μπουρεκακια"* Δεν ειχα φύλο, και χρησιμοποιησα φυλο για spring rolls που βρηκα στο γωνιακο μαγαζι. Η γεμιση ηταν πιπερια, κρεμμυδι σωταρισμενα, μετα ενα μειγμα κυμα απο χοιρινο, πρασο και μπεικο και 2 ειδη cheddar που ειχα στο ψυγειο (ενα πολυ πικαντικο/mature και ενα απαλο) Τηγανιστηκαν για 1-2 λεπτα περιπου σε φιστικελαιο στους 185 και το ασπρο πραγμα ειναι sour cream που ειχα ανοιγμενη με πιπερι cayenne, και 3 ειδων ντοματες με αγουρελαιο μανης. Μα αυτά κάνεις και στεναχωριέμαι. Μη βάζεις bacon.
billkost Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 εισαι τρελλος????????? Ρε συ, μη κάνεις σαν τους Αμερικάνους που βάζουν bacon σε όλα για να τα κάνουν πιο νόστιμα. Βάλε και δυο τόνους βούτυρο αν είναι. Πρέπει να βρίσκεις τρόπους να βγάλει τη φυσική του νοστιμιά. Μη με στεναχωρείς λέμε γιατί θα βάλω τα κλάματα.
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 μα ειχα ηδη χοιρινο μαριναρισμενο σαν λουκανικο, εβαλα γιατι το ειχα. Και 2 τονους βουτυρο ειναι το μυστικο της γαλικης κουζινας.
siracos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 εγω εφτιαξα "μπουρεκακια"* Δεν ειχα φύλο, και χρησιμοποιησα φυλο για spring rolls που βρηκα στο γωνιακο μαγαζι. Η γεμιση ηταν πιπερια, κρεμμυδι σωταρισμενα, μετα ενα μειγμα κυμα απο χοιρινο, πρασο και μπεικο και 2 ειδη cheddar που ειχα στο ψυγειο (ενα πολυ πικαντικο/mature και ενα απαλο) Τηγανιστηκαν για 1-2 λεπτα περιπου σε φιστικελαιο στους 185 και το ασπρο πραγμα ειναι sour cream που ειχα ανοιγμενη με πιπερι cayenne, και 3 ειδων ντοματες με αγουρελαιο μανης. Το ένα είδος ντομάτας (η σκουρόχρωμη) ονομάζετε kumato σωστά; Είναι διαδεδομένη εκεί;
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 http://www.daughterofthesoil.com/greentiger.html Aυτη ειναι. Η κιτρινη ειναι yellow santini. Σε ενα κουτι τις παιρνω και εχει μεσα διαφορες. Νομιζω την ειχα δει στο παρελθον και σε κουτι μονη της χωρις καμια αλλη ποικιλια.
billkost Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 μα ειχα ηδη χοιρινο μαριναρισμενο σαν λουκανικο, εβαλα γιατι το ειχα. Και 2 τονους βουτυρο ειναι το μυστικο της γαλικης κουζινας. Υπερβολή! Δεν είναι πάντα έτσι. Επίσης, το βούτυρο θέλει τέχνη, αν βάλω εγώ 2 τόνους βούτυρο θα το πετάξεις το πιάτο, αν το βάλει ο μάγειρας θα το κάνει καλά και θα δίνει γεύση, δε θα δίνει μπουχτίλα. Με το bacon όμως είναι άλλο πράγμα, είναι σα να μη βάζεις καθόλου τέχνη και να περιμένεις να γίνει νόστιμο το πιάτο μόνο από τη προσθήκη bacon. Bacon; Όχι ευχαριστώ! Δε θα πάρω.
siracos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 http://www.daughterofthesoil.com/greentiger.html Aυτη ειναι. Η κιτρινη ειναι yellow santini. Σε ενα κουτι τις παιρνω και εχει μεσα διαφορες. Νομιζω την ειχα δει στο παρελθον και σε κουτι μονη της χωρις καμια αλλη ποικιλια. Από γεύση τη λένε; Αξίζουν ή μόνο η εμφάνιση αλλάζει;
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ειναι αρκετα τραγανες, και εχουν μια καπως υπογλυκη γευση. Δεν ειναι κακες.
evabb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μα αυτά κάνεις και στεναχωριέμαι. Μη βάζεις bacon. επισης δεν προσεξες το γεγονος οτι εβαλε ετοιμο φυλλο κι οχι δικο του ανοιγμενο με τα χερακια του μιλαμε εισαι φουλ κωλοπαραξενος.
billkost Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 επισης δεν προσεξες το γεγονος οτι εβαλε ετοιμο φυλλο κι οχι δικο του ανοιγμενο με τα χερακια του μιλαμε εισαι φουλ κωλοπαραξενος. Α! Μου τη λες! Παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα μου φαίνεται. Πολύ καλά λοιπόν κυρία Εύα, πολύ καλά......................
Προτεινόμενες αναρτήσεις