Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

De cecco δεν έχω βρει στην Ελλάδα, αν και δεν έχω ψάξει. Θα ψάξω για τη σειρά της Barilla. Πάντως τώρα γύρισα από ένα Ιταλικό. Δε ξέρω ρε παιδιά, ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά τα μακαρόνια που κάνω, τα κάνω καλύτερα από οποιοδήποτε μαγαζί έχω πάει.

 

De Cecco έχει Σκλαβενίτη εγγυημένα. Και σε Carrefour νομίζω (για Αθήνα λέω)

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Gkagc.jpg

 

εγω εφτιαξα "μπουρεκακια"*

 

Δεν ειχα φύλο, και χρησιμοποιησα φυλο για spring rolls που βρηκα στο γωνιακο μαγαζι. Η γεμιση ηταν πιπερια, κρεμμυδι σωταρισμενα, μετα ενα μειγμα κυμα απο χοιρινο, πρασο και μπεικο και 2 ειδη cheddar που ειχα στο ψυγειο (ενα πολυ πικαντικο/mature και ενα απαλο)

Τηγανιστηκαν για 1-2 λεπτα περιπου σε φιστικελαιο στους 185 και το ασπρο πραγμα ειναι sour cream που ειχα ανοιγμενη με πιπερι cayenne, και 3 ειδων ντοματες με αγουρελαιο μανης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*spring rolls

Δημοσ.

Gkagc.jpg

 

εγω εφτιαξα "μπουρεκακια"*

 

Δεν ειχα φύλο, και χρησιμοποιησα φυλο για spring rolls που βρηκα στο γωνιακο μαγαζι. Η γεμιση ηταν πιπερια, κρεμμυδι σωταρισμενα, μετα ενα μειγμα κυμα απο χοιρινο, πρασο και μπεικο και 2 ειδη cheddar που ειχα στο ψυγειο (ενα πολυ πικαντικο/mature και ενα απαλο)

Τηγανιστηκαν για 1-2 λεπτα περιπου σε φιστικελαιο στους 185 και το ασπρο πραγμα ειναι sour cream που ειχα ανοιγμενη με πιπερι cayenne, και 3 ειδων ντοματες με αγουρελαιο μανης.

 

Μα αυτά κάνεις και στεναχωριέμαι. Μη βάζεις bacon.

Δημοσ.

εισαι τρελλος?????????

Ρε συ, μη κάνεις σαν τους Αμερικάνους που βάζουν bacon σε όλα για να τα κάνουν πιο νόστιμα. Βάλε και δυο τόνους βούτυρο αν είναι.

 

Πρέπει να βρίσκεις τρόπους να βγάλει τη φυσική του νοστιμιά. Μη με στεναχωρείς λέμε γιατί θα βάλω τα κλάματα.

Δημοσ.

μα ειχα ηδη χοιρινο μαριναρισμενο σαν λουκανικο, εβαλα γιατι το ειχα.

 

 

Και 2 τονους βουτυρο ειναι το μυστικο της γαλικης κουζινας.

Δημοσ.

Gkagc.jpg

 

εγω εφτιαξα "μπουρεκακια"*

 

Δεν ειχα φύλο, και χρησιμοποιησα φυλο για spring rolls που βρηκα στο γωνιακο μαγαζι. Η γεμιση ηταν πιπερια, κρεμμυδι σωταρισμενα, μετα ενα μειγμα κυμα απο χοιρινο, πρασο και μπεικο και 2 ειδη cheddar που ειχα στο ψυγειο (ενα πολυ πικαντικο/mature και ενα απαλο)

Τηγανιστηκαν για 1-2 λεπτα περιπου σε φιστικελαιο στους 185 και το ασπρο πραγμα ειναι sour cream που ειχα ανοιγμενη με πιπερι cayenne, και 3 ειδων ντοματες με αγουρελαιο μανης.

 

Το ένα είδος ντομάτας (η σκουρόχρωμη) ονομάζετε kumato σωστά;

Είναι διαδεδομένη εκεί;

Δημοσ.

μα ειχα ηδη χοιρινο μαριναρισμενο σαν λουκανικο, εβαλα γιατι το ειχα.

 

Και 2 τονους βουτυρο ειναι το μυστικο της γαλικης κουζινας.

Υπερβολή! Δεν είναι πάντα έτσι. Επίσης, το βούτυρο θέλει τέχνη, αν βάλω εγώ 2 τόνους βούτυρο θα το πετάξεις το πιάτο, αν το βάλει ο μάγειρας θα το κάνει καλά και θα δίνει γεύση, δε θα δίνει μπουχτίλα. Με το bacon όμως είναι άλλο πράγμα, είναι σα να μη βάζεις καθόλου τέχνη και να περιμένεις να γίνει νόστιμο το πιάτο μόνο από τη προσθήκη bacon.

 

Bacon; Όχι ευχαριστώ! Δε θα πάρω.

Δημοσ.

http://www.daughterofthesoil.com/greentiger.html

Aυτη ειναι. Η κιτρινη ειναι yellow santini. Σε ενα κουτι τις παιρνω και εχει μεσα διαφορες. Νομιζω την ειχα δει στο παρελθον και σε κουτι μονη της χωρις καμια αλλη ποικιλια.

Από γεύση τη λένε;

Αξίζουν ή μόνο η εμφάνιση αλλάζει;

Δημοσ.

Μα αυτά κάνεις και στεναχωριέμαι. Μη βάζεις bacon.

 

επισης δεν προσεξες το γεγονος οτι εβαλε ετοιμο φυλλο κι οχι δικο του ανοιγμενο με τα χερακια του :devil: μιλαμε εισαι φουλ κωλοπαραξενος.

Δημοσ.

επισης δεν προσεξες το γεγονος οτι εβαλε ετοιμο φυλλο κι οχι δικο του ανοιγμενο με τα χερακια του :devil: μιλαμε εισαι φουλ κωλοπαραξενος.

Α! Μου τη λες! Παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα μου φαίνεται.

 

Πολύ καλά λοιπόν κυρία Εύα, πολύ καλά......................

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...