Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε σε τετοιες ερωτησεις τι να απαντησω ρε συ?

σου ειπα ειναι πολυ μεγαλη θερμοκρασια, μου λες α οχι στο νερο τοσο τις κανω αλλα καηκανε

πες μου εσυ τι μπορει να φταιει που δεν σου ειπα ηδη οτι κανεις λαθος?

Η ποσότητα του λαδιού είναι οκ;

Το μέγεθος της πατάτας μετράει;

Στους πόσους να τις ψήσω;

Τι άλλο δεν υπολογίζω;

Μπούκωνε τώρα!!!!

dscn0891n.jpg

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για γαλακτομπούρεκο, απορία. Δεν μπορώ να βρω σκέτη semolina, άλλα μείγμα με durum(που ουσιαστικά είναι για μακαρόνια), θα δουλέψει ή θα ναι σαν παπαριασμενα μακαρόνια σε γάλα;

Δημοσ.

Εγω βαζω το τηγανι στο ματι να ζεσταθει, κωβω τις πατατες, τις ανακατευω σε λαδι αλατι και πιπερι και τις βαζω στο τηγανι, και το τηγανι μπαινει σε απλο φουρνο στους 200. Σε 20 λεπτα ειναι ετοιμες.

Για γαλακτομπούρεκο, απορία. Δεν μπορώ να βρω σκέτη semolina, άλλα μείγμα με durum(που ουσιαστικά είναι για μακαρόνια), θα δουλέψει ή θα ναι σαν παπαριασμενα μακαρόνια σε γάλα;

Cornmeal? Fine grits?

Δημοσ.

δοκιμασε το, την επομενη φορα βρες χωρις αλευρι ομως ή απλα παρε fine cornmeal που ειναι το ιδιο πραγμα.

Δημοσ.

Η ποσότητα του λαδιού είναι οκ;

Το μέγεθος της πατάτας μετράει;

Στους πόσους να τις ψήσω;

Τι άλλο δεν υπολογίζω;

ΣΚΑΣΕ ρε! Να βάλεις τη γκόμενά σου να σου φτιάξει φαί!

Δημοσ.

Ε όχι! Για αυτο ρώταγα για τα ice wines για να κατέβει εύκολα...

Πήρα το διαρκείας για τους κουλούς. Ίσως και να μαι...

Δημοσ.

ΣΚΑΣΕ ρε! Να βάλεις τη γκόμενά σου να σου φτιάξει φαί!

Την έστειλα για δουλειά. B)

Δημοσ.

Ότι και με τον πολ... Τις honeybees ρε και 2 φορές τον ντιρκ. Το πρόβλημα είναι πως δε θα μαι δω τις πρώτες 3 αγωνιστικές και ακόμα δεν ξέρω με ποιους παίζουν οι κουλοί....

Δημοσ.

Ερώτηση, έχετε φάει πρόβειο βούτυρο 100% λίπος;

Έψαχνα σήμερα στο μάρκετ βούτυρο καλλιεργημένο με πάνω από 87% λίπος (έτσι, για να θυμηθώ και λίγο το Αμέρικο) και ήταν μια κοπέλα από τη εταιρεία που κάνει τη σειρά "χωριό" και δεν ήξερε και ψάχναμε μαζί. Οπότε κάποια στιγμή μου λέει "το βρήκα" και μου δείχνει ένα βάζο με πρόβειο 100% λιπαρά και κουφάθηκα. Νόμιζα πως το μόνο που θα έβρισκα θα ήταν μέχρι 95% που είχα βρει στο Αμέρικα.

Επειδή δεν ήξερα, πήρα τη μάρκα και το τηλέφωνο και είπα θα ρωτήσω. Ψάχνοντας είδα πως γίνεται να είναι 100% αν το κάνουν clarified.

Τι λέτε; Εσύ Εύα που είσαι και χημικός; Λες να είναι πιο γάμησέ τα από το κανονικό βούτυρο; Από άποψη υγείας λέω.

Δημοσ.

Το ινδικο ghee ειναι παντως καθαρο λιπος (χωρις νερο/γαλα που εχει το κανονικο βουτυρο για οσους δεν γνωριζουν)

Εχω δοκιμασει πολλες φορες, μια χαρα ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...