slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ε σε τετοιες ερωτησεις τι να απαντησω ρε συ? σου ειπα ειναι πολυ μεγαλη θερμοκρασια, μου λες α οχι στο νερο τοσο τις κανω αλλα καηκανε πες μου εσυ τι μπορει να φταιει που δεν σου ειπα ηδη οτι κανεις λαθος? Η ποσότητα του λαδιού είναι οκ; Το μέγεθος της πατάτας μετράει; Στους πόσους να τις ψήσω; Τι άλλο δεν υπολογίζω; Μπούκωνε τώρα!!!!
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Για γαλακτομπούρεκο, απορία. Δεν μπορώ να βρω σκέτη semolina, άλλα μείγμα με durum(που ουσιαστικά είναι για μακαρόνια), θα δουλέψει ή θα ναι σαν παπαριασμενα μακαρόνια σε γάλα;
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγω βαζω το τηγανι στο ματι να ζεσταθει, κωβω τις πατατες, τις ανακατευω σε λαδι αλατι και πιπερι και τις βαζω στο τηγανι, και το τηγανι μπαινει σε απλο φουρνο στους 200. Σε 20 λεπτα ειναι ετοιμες. Για γαλακτομπούρεκο, απορία. Δεν μπορώ να βρω σκέτη semolina, άλλα μείγμα με durum(που ουσιαστικά είναι για μακαρόνια), θα δουλέψει ή θα ναι σαν παπαριασμενα μακαρόνια σε γάλα; Cornmeal? Fine grits?
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το χω μαζί μου, fine grits πρέπει να ναι.
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 δοκιμασε το, την επομενη φορα βρες χωρις αλευρι ομως ή απλα παρε fine cornmeal που ειναι το ιδιο πραγμα.
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Φχαρστώ! Θα το ταΐσω σε κάτι Αμερικάνους.
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Η ποσότητα του λαδιού είναι οκ; Το μέγεθος της πατάτας μετράει; Στους πόσους να τις ψήσω; Τι άλλο δεν υπολογίζω; ΣΚΑΣΕ ρε! Να βάλεις τη γκόμενά σου να σου φτιάξει φαί!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Φχαρστώ! Θα το ταΐσω σε κάτι Αμερικάνους. Εισαι εκδικητικός τυπος ε;
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ε όχι! Για αυτο ρώταγα για τα ice wines για να κατέβει εύκολα... Πήρα το διαρκείας για τους κουλούς. Ίσως και να μαι...
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ΣΚΑΣΕ ρε! Να βάλεις τη γκόμενά σου να σου φτιάξει φαί! Την έστειλα για δουλειά.
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ότι και με τον πολ... Τις honeybees ρε και 2 φορές τον ντιρκ. Το πρόβλημα είναι πως δε θα μαι δω τις πρώτες 3 αγωνιστικές και ακόμα δεν ξέρω με ποιους παίζουν οι κουλοί....
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Να και κατι πολυ χρησιμο απο τον συγγραφεα της βιβλου της μαγειρικης http://www.youtube.com/watch?v=V7be-Y5IjMc
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση, έχετε φάει πρόβειο βούτυρο 100% λίπος; Έψαχνα σήμερα στο μάρκετ βούτυρο καλλιεργημένο με πάνω από 87% λίπος (έτσι, για να θυμηθώ και λίγο το Αμέρικο) και ήταν μια κοπέλα από τη εταιρεία που κάνει τη σειρά "χωριό" και δεν ήξερε και ψάχναμε μαζί. Οπότε κάποια στιγμή μου λέει "το βρήκα" και μου δείχνει ένα βάζο με πρόβειο 100% λιπαρά και κουφάθηκα. Νόμιζα πως το μόνο που θα έβρισκα θα ήταν μέχρι 95% που είχα βρει στο Αμέρικα. Επειδή δεν ήξερα, πήρα τη μάρκα και το τηλέφωνο και είπα θα ρωτήσω. Ψάχνοντας είδα πως γίνεται να είναι 100% αν το κάνουν clarified. Τι λέτε; Εσύ Εύα που είσαι και χημικός; Λες να είναι πιο γάμησέ τα από το κανονικό βούτυρο; Από άποψη υγείας λέω.
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Το ινδικο ghee ειναι παντως καθαρο λιπος (χωρις νερο/γαλα που εχει το κανονικο βουτυρο για οσους δεν γνωριζουν) Εχω δοκιμασει πολλες φορες, μια χαρα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις