billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι το σωστο thread, αλλα γιατι αυτη η μανια με τα φρουτα? Απο ενα βιβλιο που διαβαζω αυτο τον καιρο: Εχω χασει αρκετα κιλα χωρις να τρωω φρουτα, και χωρις να κανω καποια διατροφη. Δεν σχολιαζω καν το "τυρι ή κασερι" Σου έχω πει πως σε αγαπάω; Αν και έχεις χρησιμοποιήσει κατά καιρούς κρέμα γάλακτος και bacon, στα συγχωρώ και είμαι έτοιμος να πάμε Ολλανδία να παντρευτούμε. Θα μου μαγειρεύεις αγάπη μου;
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ...γτμ τι θα τα κανω τωρα τα αβοκαντο; να πω;
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 οχι. Άστο παιδί να ενεργηθεί μη μας πάθει κανένα ψυχικό τραλαλά και τρέχουμε να 'ούμ (Χάρυ Κλύν).
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 δωστε μου εστω μια απλη συνταγη για guacamole
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 εγώ μια καλή συνταγή είχα στο μυαλό μου, αλλά αφου δεν θες...
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 δωστε μου εστω μια απλη συνταγη για guacamole Έλα ρε συ, guacamole βγαίνει με ένα απλό google search.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι το σωστο thread, αλλα γιατι αυτη η μανια με τα φρουτα? Απο ενα βιβλιο που διαβαζω αυτο τον καιρο: Εχω χασει αρκετα κιλα χωρις να τρωω φρουτα, και χωρις να κανω καποια διατροφη. Δεν σχολιαζω καν το "τυρι ή κασερι" Τα φρουτα τα τρωω επειδη μου αρεσουν... Δεν ειμαι αναμεσα στο τυρι ή στο κασερι..απλα λεω οτι μπορει μεσα στην μαργαριτα να βαλω τυρι ή κσερι...
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ποια ειναι η διαφορα του τυριου απο το κασερι; και το κασερι τυρι δεν ειναι;
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ποια ειναι η διαφορα του τυριου απο το κασερι; και το κασερι τυρι δεν ειναι; Ρε κοπελιά αφού δε ξέρεις να πούμε! Το κασέρι είναι κίτρινο τυρί και όλα τα κίτρινα τυριά είναι κασέρια. Μετά είναι τα άσπρα τυριά που είναι μόνο η φέτα. Αμάν, εμείς οι Σαλονικιοί πρέπει να σας τα μάθουμε όλα;
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ρε κοπελιά αφού δε ξέρεις να πούμε! Το κασέρι είναι κίτρινο τυρί και όλα τα κίτρινα τυριά είναι κασέρια. Μετά είναι τα άσπρα τυριά που είναι μόνο η φέτα. Αμάν, εμείς οι Σαλονικιοί πρέπει να σας τα μάθουμε όλα; ναι ναι βρηκα αλλη συνταγη και εχω ολα τα υλικα o 1 ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κομματάκια o 1 κουταλάκι τριμμένο κρεμμύδι o 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού o 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη o Μερικές σταγόνες Ταμπάσκο σως
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 θελει lime αντι για λεμονι, θελει κυμινο, κοκκινο πιπερι (το tabbasco εχει ξυδι) , κολιανδρο φρεσκο και λιγη ντοματα σε κυβους.
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 θελει lime αντι για λεμονι, θελει κυμινο, κοκκινο πιπερι (το tabbasco εχει ξυδι) , κολιανδρο φρεσκο και λιγη ντοματα σε κυβους. Δεν αντέχω τη μυρωδιά του κολίανδρου. Νομίζω είναι το μόνο φυτό που δε μπορώ καν να μυρίσω. Όταν πλησιάζω το τμήμα του διαδρόμου με το κολίανδρο, η μυρωδιά με προλαβαίνει και είναι απίστευτα βαριά και άσχημη.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) choco banana κεικ! φακ γεαχ! φώτο όταν θα είναι έτοιμο 125γρ βούτυρο 1.5 cup ζάχαρη άχνη (είδα να το κάνουν αντί για κανονική και είπα να το δοκιμάσω) (μαλακία! μεγάλη!) 2 αυγά 3 ώριμες μπανάνες που κάνουμε πουρέ με ένα πιρούνι 1 cup γάλα 1/3 cup κακάο μια μυτιά σόδα (και αυτό το είδα κάπου) 1 φαρίνα απ (500γρ) 3 ώριμες μπανάνες που κάνουμε πουρέ με ένα πιρούνι βούτυρο κυβάκια και μαζί με την ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να γίνουν ένα σώμα (κάνα τέταρτο) ρίχνουμε το πουρέ μπανάνας και το αφήνουμε να χτυπιέται κάνα πεντάλεπτο να γίνει ομοιόμορφο ρίχνουμε τα 2 αυγά και το αφήνουμε ξανά να χτυπιέται κάνα πεντάλεπτο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το μίξερ είναι σε μεσαία ταχύτητα και με τα εξαρτήματα που σε αυτή τη φώτο είναι πάνω στο μίξερ http://alexopoulos-electronics.gr/wp-content/uploads/wpsc/product_images/1400_large.gif σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο και μια βανίλια αν θέλουμε στο μίξερ βάζουμε τα τσουτσούνια που στη φώτο κάθονται στα πλάγια και το βάζουμε σε μεγάλη ταχύτητα. ρίχνουμε σιγά σιγά το μιξ με το αλεύρι και εναλλάξ το γάλα. αφού δούμε ότι το μείγμα μας είναι ομοιόμορφο, το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 το ψήνουμε για καμιά ώρα. αλλά από τα 40 λεπτά και μετά κάνουμε το τεστ με την οδοντογλυφίδα. ανά δέκα λεπτά δηλαδή το τρυπάμε με μια οδοντογλυφίδα. αν βγει εντελώς καθαρή το κέικ μας είναι έτοιμο. αν παίρνει χρώμα από τη ζύμη θέλει ακόμα Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2011 από Dark_son20
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Για κάποιο λόγο ποστάρισε δεύτερη φορά το προηγούμενο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις