Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι το σωστο thread, αλλα γιατι αυτη η μανια με τα φρουτα?

 

Απο ενα βιβλιο που διαβαζω αυτο τον καιρο:

 

Εχω χασει αρκετα κιλα χωρις να τρωω φρουτα, και χωρις να κανω καποια διατροφη.

Δεν σχολιαζω καν το "τυρι ή κασερι"

Σου έχω πει πως σε αγαπάω; Αν και έχεις χρησιμοποιήσει κατά καιρούς κρέμα γάλακτος και bacon, στα συγχωρώ και είμαι έτοιμος να πάμε Ολλανδία να παντρευτούμε.

Θα μου μαγειρεύεις αγάπη μου;

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειναι το σωστο thread, αλλα γιατι αυτη η μανια με τα φρουτα?

 

Απο ενα βιβλιο που διαβαζω αυτο τον καιρο:

 

 

 

Εχω χασει αρκετα κιλα χωρις να τρωω φρουτα, και χωρις να κανω καποια διατροφη.

Δεν σχολιαζω καν το "τυρι ή κασερι"

Τα φρουτα τα τρωω επειδη μου αρεσουν...

 

Δεν ειμαι αναμεσα στο τυρι ή στο κασερι..απλα λεω οτι μπορει μεσα στην μαργαριτα να βαλω τυρι ή κσερι...

Δημοσ.

ποια ειναι η διαφορα του τυριου απο το κασερι; και το κασερι τυρι δεν ειναι; :devil:

Ρε κοπελιά αφού δε ξέρεις να πούμε! Το κασέρι είναι κίτρινο τυρί και όλα τα κίτρινα τυριά είναι κασέρια. Μετά είναι τα άσπρα τυριά που είναι μόνο η φέτα.

Αμάν, εμείς οι Σαλονικιοί πρέπει να σας τα μάθουμε όλα;

Δημοσ.

Ρε κοπελιά αφού δε ξέρεις να πούμε! Το κασέρι είναι κίτρινο τυρί και όλα τα κίτρινα τυριά είναι κασέρια. Μετά είναι τα άσπρα τυριά που είναι μόνο η φέτα.

Αμάν, εμείς οι Σαλονικιοί πρέπει να σας τα μάθουμε όλα;

 

ναι ναι :devil:

 

βρηκα αλλη συνταγη και εχω ολα τα υλικα

 

 

 

o 1 ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κομματάκια

o 1 κουταλάκι τριμμένο κρεμμύδι

o 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού

o 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

o Μερικές σταγόνες Ταμπάσκο σως

Δημοσ.

θελει lime αντι για λεμονι, θελει κυμινο, κοκκινο πιπερι (το tabbasco εχει ξυδι) , κολιανδρο φρεσκο και λιγη ντοματα σε κυβους.

Δημοσ.

θελει lime αντι για λεμονι, θελει κυμινο, κοκκινο πιπερι (το tabbasco εχει ξυδι) , κολιανδρο φρεσκο και λιγη ντοματα σε κυβους.

Δεν αντέχω τη μυρωδιά του κολίανδρου. Νομίζω είναι το μόνο φυτό που δε μπορώ καν να μυρίσω. Όταν πλησιάζω το τμήμα του διαδρόμου με το κολίανδρο, η μυρωδιά με προλαβαίνει και είναι απίστευτα βαριά και άσχημη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

choco banana κεικ! φακ γεαχ!

φώτο όταν θα είναι έτοιμο :P

 

125γρ βούτυρο

1.5 cup ζάχαρη άχνη (είδα να το κάνουν αντί για κανονική και είπα να το δοκιμάσω) (μαλακία! μεγάλη!)

2 αυγά

3 ώριμες μπανάνες που κάνουμε πουρέ με ένα πιρούνι

1 cup γάλα

1/3 cup κακάο

μια μυτιά σόδα (και αυτό το είδα κάπου)

1 φαρίνα απ (500γρ)

3 ώριμες μπανάνες που κάνουμε πουρέ με ένα πιρούνι

 

 

βούτυρο κυβάκια και μαζί με την ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να γίνουν ένα σώμα (κάνα τέταρτο)

ρίχνουμε το πουρέ μπανάνας και το αφήνουμε να χτυπιέται κάνα πεντάλεπτο να γίνει ομοιόμορφο

ρίχνουμε τα 2 αυγά και το αφήνουμε ξανά να χτυπιέται κάνα πεντάλεπτο

κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το μίξερ είναι σε μεσαία ταχύτητα και με τα εξαρτήματα που σε αυτή τη φώτο είναι πάνω στο μίξερ

http://alexopoulos-electronics.gr/wp-content/uploads/wpsc/product_images/1400_large.gif

 

σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο και μια βανίλια αν θέλουμε

στο μίξερ βάζουμε τα τσουτσούνια που στη φώτο κάθονται στα πλάγια και το βάζουμε σε μεγάλη ταχύτητα. ρίχνουμε σιγά σιγά το μιξ με το αλεύρι και εναλλάξ το γάλα.

 

αφού δούμε ότι το μείγμα μας είναι ομοιόμορφο, το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180

το ψήνουμε για καμιά ώρα. αλλά από τα 40 λεπτά και μετά κάνουμε το τεστ με την οδοντογλυφίδα.

ανά δέκα λεπτά δηλαδή το τρυπάμε με μια οδοντογλυφίδα. αν βγει εντελώς καθαρή το κέικ μας είναι έτοιμο. αν παίρνει χρώμα από τη ζύμη θέλει ακόμα

Επεξ/σία από Dark_son20
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...