billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μη δείχνεις μόνο την εικόνα άνθρωπε, δώσε εταιρεία, ιστοσελίδα και τιμή!
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ποτε ξανα ρηχο γουδι .- να θες να σπασεις μπαχαρικα και να σου πεταγονται απο εδω και απο εκει.
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ποτε ξανα ρηχο γουδι .- να θες να σπασεις μπαχαρικα και να σου πεταγονται απο εδω και απο εκει. αμπαλε. βαζεις ενα χαρτι απο πανω και τα σπας με το χαρτι κι ετσι δεν πεταγονται και μετα οταν εχεις αρκετα μικρα κομματακια το βγαζεις και συνεχιζεις σιγα σιγα το αλεσμα.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ποτε ξανα ρηχο γουδι .- να θες να σπασεις μπαχαρικα και να σου πεταγονται απο εδω και απο εκει. Αν θες να σπάσεις μπαχαρικά ρε συ τα βάζεις σε μια πετσέτα και τα σπάς με τον πάτο μιας κατσαρόλας.
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 καλα οταν θα πρεπει να βαλεις μεσα στο γουδι ενα δαχτυλο απο ginger 3 σκελιδες σκορδο και 3 πιπεριες με χυμο απο lime να σε δω.
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αν θες να σπάσεις μπαχαρικά ρε συ τα βάζεις σε μια πετσέτα και τα σπάς με τον πάτο μιας κατσαρόλας. σωστος καλα οταν θα πρεπει να βαλεις μεσα στο γουδι ενα δαχτυλο απο ginger 3 σκελιδες σκορδο και 3 πιπεριες με χυμο απο lime να σε δω. ελα σε ταπωσαμε.
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 δεν μιλησα για μπαχαρικα, αυτα τα κανεις στο μηχανημα που κοβει τον καφε.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 δεν μιλησα για μπαχαρικα, αυτα τα κανεις στο μηχανημα που κοβει τον καφε. Μίλησες για μπαχαρικά. Μη μιλάς τώρα ταπωμένε (εκδίκηση για τον Escoffier).
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 λαθος εκφραση, δεν μιλησα μονο για μπαχαρικα γαμω το a.d.d. Και sorry ο escoffier εχει δικιο.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 λαθος εκφραση, δεν μιλησα μονο για μπαχαρικα γαμω το a.d.d. Και sorry ο escoffier εχει δικιο. Ναι αλλά αρχικά μίλησες μόνο για τα μπαχαρικά. Και ο Escoffier είχε ΑΔΙΚΟ. Αν ήμουν εγώ εκεί όταν το έγραφε θα τον φατούρωνα. Σουτ. Έχεις A.D.D.;
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ναι επικυρωμενο οχι "αχ δεν μπορω να συγκεντρωθω ουτε εγω" που ακουω απο τον καθενα οταν μαθαινουν τι ειναι το a.d.d.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ναι επικυρωμενο οχι "αχ δεν μπορω να συγκεντρωθω ουτε εγω" που ακουω απο τον καθενα οταν μαθαινουν τι ειναι το a.d.d. Χμ, η αλήθεια είναι πως σου είχα ξαναπεί και εγώ κάποια στιγμή πως πολλές φορές μιλάς σαν να μη βγάζεις νόημα. Ενδιαφέρον. Δηλαδή αν εκεί που μαγειρεύεις κάποιος αρχίσει να σου μιλάει για κάτι άσχετο που σε ενδιαφέρει θα καεί το φαΐ;
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 δεν αποσπαται η προσοχη μου, κανω πολλα πραγματα συγχρονως.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 δεν αποσπαται η προσοχη μου, κανω πολλα πραγματα συγχρονως. Και τα κάνεις με την ίδια απόδοση; Εγώ ξέρω πως το A.D.D., κυρίως στα παιδιά είναι όταν δε μπορούν να συγκεντρωθούν σε τίποτα και αλλάζουν θέμα κάθε 2 δευτερόλεπτα. Στους μεγάλους ήξερα πως βρίσκουν την άκρη και έχουν ελάχιστα θέματα. Το να μου λες πως είσαι multitasking μοιάζει πιο πολύ με γυναίκα που μπορεί να κάνει τα άπειρα ταυτόχρονα και τίποτα από αυτά όσο καλά όσο ένας άντρας, βλέπε το μαγείρεμα της Εύας (muhahahahahahhaa).
tehAllantin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 καλα οταν θα πρεπει να βαλεις μεσα στο γουδι ενα δαχτυλο απο ginger 3 σκελιδες σκορδο και 3 πιπεριες με χυμο απο lime να σε δω. Μπλεντεράκι toufa. Εκτος κ αν δεν θες να τα κάνεις ένα σώμα μια ψυχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις