Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Απλα ο εγκεφαλος μου ψαχνει συνεχεια κατι να απασχολειται. Να καταλαβεις εχω βαλει να δω ενα εργο πριν απο 22 ωρες, και εχω δει 75 λεπτα απο τα 120. Στην μαγειρικη μπορω και κανω πολλα πραγματα την ιδια στιγμη. Και οχι, αυτα που ξερεις για τουε μεγαλους δεν ειναι απολυτα σωστο. Και στο αμερικα βιαζονται να βαφτισουν την κακη διαπαιδαγωγηση a.d.d. Μπλεντεράκι toufa. Εκτος κ αν δεν θες να τα κάνεις ένα σώμα μια ψυχή. Το κακο με τα μπλεντερ ειναι οτι τα κανουν ζουμι οταν μπλεκονται πολλα υγρα και δεν ελεγχεις την υφη τοσο ευκολα.. Καλο να υπαρχει ενα γουδι, οχι απαραιτητο ομως. Το δικο μου το εχω στο ραφι, 3μιση χρονια σε αυτο το σπιτι ισως να το εχω δουλεψει μια φορα.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Απλα ο εγκεφαλος μου ψαχνει συνεχεια κατι να απασχολειται. Να καταλαβεις εχω βαλει να δω ενα εργο πριν απο 22 ωρες, και εχω δει 75 λεπτα απο τα 120. Στην μαγειρικη μπορω και κανω πολλα πραγματα την ιδια στιγμη. Και οχι, αυτα που ξερεις για τουε μεγαλους δεν ειναι απολυτα σωστο. Και στο αμερικα βιαζονται να βαφτισουν την κακη διαπαιδαγωγηση a.d.d. Ο εγκέφαλος πάντα ασχολείται με κάτι ρε συ, όλοι αυτοί οι νευρώνες εκεί μέσα δε μένουν άεργοι. Τέσπα, πόσο χρονών είσαι; Και πόσο καιρό δουλεύεις μάγειρας; Πόσο καιρό στην Αγγλία, πριν από εκεί που ήσουν; Μάγειρας πάλι; Στο σχολείο πως τα πήγες;
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα, το θεμα a.d.d. δεν ειναι του παροντος. Αν σε ενδιαφερει μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες απο ατομα που εχουν αυτο το προβλημα. 30 ειμαι, 4μιση χρονια δουλευω, 10 χρονια αγγλια, πριν σπουδαζα ανεπιτυχως games programming.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα, το θεμα a.d.d. δεν ειναι του παροντος. Αν σε ενδιαφερει μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες απο ατομα που εχουν αυτο το προβλημα. 30 ειμαι, 4μιση χρονια δουλευω, 10 χρονια αγγλια, πριν σπουδαζα ανεπιτυχως games programming. Έχεις πάρει τα πτυχία σου για το games programming;
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Λες να ελεγα ανεπιτυχως αν το ειχα παρει? Στα μισα των σπουδων εγινε πιο εμφανες το προβλημα που ειχα απο μικρος, και μου πηρε 6 χρονια περιπου για να βγαλω ακρη με το nhs.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Λες να ελεγα ανεπιτυχως αν το ειχα παρει? Στα μισα των σπουδων εγινε πιο εμφανες το προβλημα που ειχα απο μικρος, και μου πηρε 6 χρονια περιπου για να βγαλω ακρη με το nhs. I see, OK, σε δικαιολογώ που βάζεις που και που bacon και κρέμα γάλακτος στα φαγητά σου .
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μολις εστειλα το τελευταιο request για τιμες απο το http://iberflavours.com/catalogo.pdf Απο πριν εχω αυτα: Arbequina Olive oil 1l - we only do single estates for finishing starting at £9 a litre Castell de Gardeny muscatel - around £4.50 Maldonado Paleta whole around £25 a kg and usually around 4-5 kgs Black butifarra - £11 a kg mini perol butifarra - £20 a kg morcilla burgos - £6 a kg all the frozen iberico cuts £17-£22 a kg depending on whether you want 100% pure and type of cut.
evabb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 βλέπε το μαγείρεμα της Εύας (muhahahahahahhaa). εχεις δοκιμασει τπτ απ αυτα που μαγειρευω και δεν το θυμαμαι;
Highlander Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 δεν αποσπαται η προσοχη μου, κανω πολλα πραγματα συγχρονως. Δεν είσαι ο μόνος... A.D.D. μου έχει πει ένα φίλος doc ότι λέγεται αυτό.
billkost Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 εχεις δοκιμασει τπτ απ αυτα που μαγειρευω και δεν το θυμαμαι; Όχι δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά που φτιάχνεις, αλλιώς, όπως πολύ σωστά λες θα το θυμόμουν. Αναφερόμουν, κυρίως αστειευόμενος, και εσύ το πήρες σοβαρά εξυπνοπούλι, στις φωτογραφίες που κατά καιρούς βάζεις. Και φυσικά στα μακαρόνια σου.
billkost Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ψάχνω να βρω ένα γενετικά τροποποιημένο ένζυμο, λέγεται pectinex SP-L. Ξέρει κανείς που να ψάξω να το βρω; Βρήκα έναν στην Ελλάδα που το φέρνει με 100 ευρό τα 50 ml και δε παίζει να το πάρω. Πως λέγονται και που βρίσκονται τα εργαστήρια που πουλάνε πρώτες ύλες σε εστιατόρια ή βιοτεχνίες που συσκευάζουν φαγητά; Γενικά η πεκτινάση δεν έπρεπε να είναι δύσκολο πράγμα να βρει κάποιος ρε γαμώτο.
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 http://www.modernistpantry.com/pectinex-ultra-spl.html
billkost Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 http://www.modernistpantry.com/pectinex-ultra-spl.html Ευχαριστώ, θα το πάρω. Άντε να δούμε.
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Επισης μαγαζια με ειδη για παρασκευη κρασιου θα το εχουν. αλλιως και εδω http://www.ncbe.reading.ac.uk/ncbe/materials/enzymes/menu.html Για το 99.9% που δεν ξερει τι ειναι αυτο, ειναι ενα ενζυμο που σπαει την πεκτινη που εχουν τα φρουτα με αποτελεσμα να μπορεις να εχεις πιο μεγαλο yield στον χυμο ενος φρουτου (πχ δεν εχεις χασουρα οταν βγαζεις λαδι) ή να κοψεις κομματια φρουτων χωρις να εχουν τιποτα πανω τους και να κανεις κατι επιστημονικες τηγανιτες πατατες. Γενικα με τα ενζυμα ειναι μεγαλο κολλημα αν αρχισεις, σκεφτειτε οτι υπαρχει ενζυμο που μπορει να κολλησει 2 κομματια κρεας σαν να ειναι 1, να βρασεις φρουτα μεσα σε σιροπι χωρις να χασουν καθολου το σχημα τους. Site τεχνολογιας ειναι το insomnia για να μην ξεχνιομαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις