Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ελα το γαμησατε. http://www.youtube.com/watch?v=UISSwLzI3JQ
billkost Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 aglio olio , με pecorino ή με παρμεζανα? Μπορει να μη παει και τιποτα αλλα στα @@ μου εγω τα μακαρονια τα θελω σκεπασενα με τυρακι. Βάλε και λίγο bacon. Καλό θα γίνει.
Freakster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 γενικα αποφευγετε οσο πιο πολυ μπορειτε τα επεξεργασμενα πραγματα. Το σωμα δεν ξερει τι να τα κανει στην μορφη που μπαινουν και τα βαζει οπου νανε. Τρανο παραδειγμα, φατε καλαμποκι και θα δειτε πως θα το αποβαλει το σωμα σας. Στην αμερικη η γλυκαντικη ουσια που ειναι ΠΑΝΤΟΥ ειναι το σιροπι φρουκτουζης απο καλαμποκι. Δειτε πως ειναι σαν λαος. Στην γαλλια τρωνε παπιες, φουα, λιπη παπιας, κρεμες γαλακτος, βουτυρα τυρια. Απο τους πιο χαμηλους δικτες καρδιακων νοσηματων. *και για να προλαβω τους εξυπνακηδες, οχι δεν ειναι το ιδιο η αγελαδα που τρωει δημητριακα με αυτη που τρωει γρασιδι. <3 so so true
insomniaK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Στη Γαλλία όμως δεν τρώνε, τσιμπάνε. Μία φορά σε εστιατόριο, να χορτάσω και τι στον κόσμο και παραγγέλνω και μενού 3 πιάτων. Συνήθως όμως γίνομαι κουρούμπελο. Το κρασί είναι σε αφθονία.
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Αποκλείεται να εννοεί φάην ντάηνην. Στο ΝΟΜΑ μου έδωσαν να φάω τηγανητό μακαρόνι. Το ντονεράκι μετά όμως...
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Το noma δεν ειναι fine dining ρε συ ομως. Ποσα ειχες σταξει εκει? Ποιο menu εφαγες? Την ζωντανη γαριδα την προλαβες?
traganeus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 9 κιλά πανσέτες και 2 κιλά λουκάνικα μυκόνου στα κάρβουνα!!!! και 3 πακέτα χαλούμι επίσης. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΪ!!!!!!!!!!!!
athlios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 2 κιλά λουκάνικα μυκόνου στα κάρβουνα!!!! ORLΥ??? πεζα
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εγω εκανα παλι το ιδιο αρνι κομμενο σε λεπτες φετες(πιο λεπτο απο το ζαμπον) με shichimi togarashi, ενα γιαπωνεζικο μειγμα μπαχαρικων (7 spice pepper) και το συνοδευσα με μελιτζανοσαλατα απο την μητιληνη Τα σπασε.
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δε το ήξερα το φαγητό και το googlara, καλό φαίνεται, ειδικά εκεί με τα lardons, αυτά που βάζω και κάνω λαρδί. Δεν είναι πεντανόστιμα; Μα δε λέει στο wiki πως έχει bacon, έχει; Τσου ρε Λάκη, δε φτάνει, θα το λέω συνέχεια γιατί δε μου αρέσει ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Βασικά, έχεις φάει παντσέτα; Κομμένη πολύ λεπτά, σαν να είναι bacon (βασικά το ίδιο κομμάτι κρέας είναι απλά δεν είναι cured) και να το τηγανίσεις στο λίπος του με αλάτι, πιπέρι και λίγο καυτερό. Δε θα ξαναφάς bacon. Ένας βιολόγος φίλος μου είπε να μη πάρω τη φτηνή πεκτινάση που μου βρήκες γιατί δε ξέρει αν πρέπει να το εμπιστευτώ τόσο φτηνό. Τι να κάνω; Να δώσω 100 δολάρια για 50 γραμμάρια ή 7 δολάρια για 50 γραμμάρια; Help. τωρα η εγω ειμαι αναισθητη η εσυ εχεις θεμα. ιδια γευση εχουν το μπεικον και το lardons. εγώ να ρωτήσω, με βούτυρο γάλακτος μπορώ να τηγανίσω μια ομελέτα; καλά μπορώ, αλλά αξίζει το κόπο; η καλυτερη ομελετα εβερ
billkost Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 τωρα η εγω ειμαι αναισθητη η εσυ εχεις θεμα. ιδια γευση εχουν το μπεικον και το lardons. Έψαξα να δω και βρήκα πως τα lardons είναι smoked. Οπότε έχεις δίκιο, λογικά θα έχουν ίδια γεύση, επίσης δεν είναι αυτό από το οποίο κάνω λαρδί. Mea culpa.
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Bourdain - The layover επεισοδιο 3 - Ρωμη http://www.youtube.com/watch?v=sNFIoHEMEJ4 http://www.youtube.com/watch?v=8x0h2963_ZA http://www.youtube.com/watch?v=fU7JMWziNlA Να πω οτι αυτο το video με στεναχωρησε και με νευριασε αρκετα. Ωραια η Σιγκαπουρη και η Νεα Υορκη, αλλα ειναι μακρια. Οταν βλεπεις την χωρα που ειναι διπλα σου, να εχει τοσο διαφορετικη προσεγγιση στο φαγητο ειναι καπως. Φυσικα και υπαρχουν χαλια μαγαζια και εκει, αλλα οπως θα δειτε, εχει μαγαζια που αγαπανε αυτο που κανουν και κανουν και κατι ξεχωριστο. Πολλα.
saya Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Καλα μιλαμε για Ιαλια , οχι απλως μια πολη διπλα. Ολοι ξερουν οτι τα ιταλικα θεωρουνται ααπο τα καλυτερα εστιατορια , η ιταλικη μια απο τις πιο καλες κουζινες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις