Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το μαγαζι του δεν ειναι οπως ηταν απο οσα εχω διαβασει. Οχι πως δε θα τρωγα εκει, αλλα αν ειχα την επιλογη θα πηγαινα αλλου.

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά κοίτα, ας μην αλλάζουμε θέμα, δε μας πολυενδιαφέρει τι "έφαφες" αλλά κυρίως τα φαγητά που έτρωγες.

 

Πάντως και συ, είπαμε, νταξ, να φαφ μόνο τρεις φορές; Εδώ όλοι φώμε συνέχεια. Φαφομάρα δηλαδή.

 

Φά σε φαφό μας.

 

 

Sorry αλλά μου φάνηκε τρομερά αστείο.

 

ενα λαθακι καναμε κυριος! ενταξει 3 φορες θυμαμαι εγω, πιθανως να ειχα φαει περισσοτερες. καπου πρεπει να εφυγαν αυτα τα 400 ευρω αλλα δεν θυμαμαι επισης ρε γμτ. αυτο που μετανιωνω ειναι που δεν ξετιναξα το πρωινο του ξενοδοχειου. 4 αστερια με ενα μπουφε 5 μετρα, κι εγω κατεβενα τελευταια στιγμη και επινα μια σοκολατα. ημουν τελικα αφαγη τοτε. :-D

Δημοσ.

Απο το να φαω ξερα αυγα που ηταν εκει απο το πρωι, πιο καλα η σοκολατα.

 

τα αυγα οντως δεν μου γεμιζαν κι εμενα το ματι. αλλα ρε συ τα σαλαμια; :cry:

Δημοσ.

Και μια και μιλάμε για Ισπανούς εκεί στα βόρεια σύνορα με τη Γαλλία, πάρτε και αυτό, είναι ένα εβραϊκό (μακρυά από μας) τραγούδι των Εβραίων της Ισπανίας (sephardi jews) που τα σπάει κυριολεκτικά. Η εκτέλεση αυτή δεν είναι τόσο καλή αλλά θυμάμαι το είχα ακούσει από έναν contra tenoro στο Baltimore και είχα πάθει πλάκα.

 

http://www.youtube.com/watch?v=LxoCnBclUno

 

Ξέρω ξέρω, αλλαγή θέματος αλλά καμιά φορά τα μπλέκω με τις απολαύσεις :D .

Δημοσ.

τα αυγα οντως δεν μου γεμιζαν κι εμενα το ματι. αλλα ρε συ τα σαλαμια; :cry:

μιση ωρα αφου βγηκαν απο το ψυγειο ναι, μετα την 1 ωρα στον ξερο αερα μπλιαχ.

Δημοσ.

οχου κι εσυ κωλοπαραξενε.

Βρε πουλακι μου που εισαι και γειτονισα οταν ειμαι στο ελλαντα, ειμαι εκλεκτικος γιατι ξερω πως ειναι το σωστο και πως πρεπει να ειναι επειδη τα εχω δει απο τα παρασκηνια. Οχι πως για να ξερεις πρεπει να εχεις δουλεψει σε κουζινα, αλλα το ματι μου παει αμεσως στα πραγματα που ξερω οτι ειναι το πιο ευκολο να πανε σκατα.

Δημοσ.

Τούφα, τι ξέρεις για την προσθήκη κομματιασμένου πάγου σε κιμά για να το κάνει πιο ζουμερό; Μόλις το διάβασα και ψήνομαι.

Δημοσ.

googl-αρε "crushed ice on minced meat"

ναι βγαζει links για το οτι βαζουν παγο οταν φτιαχνουν λουκανικα , εκει που καθεται και παει το κρεας για να μην χαλασει.

Εκτος αν λες κατι τετοια: που ειναι απλα λαθος.

Δημοσ.

ναι βγαζει links για το οτι βαζουν παγο οταν φτιαχνουν λουκανικα , εκει που καθεται και παει το κρεας για να μην χαλασει.

Εκτος αν λες κατι τετοια: που ειναι απλα λαθος.

Δε ξέρω για το λουκάνικο. Διάβασα για μια τύπισσα που το δίνει σαν συμβουλή. Θα το δοκιμάσω και θα σε πω.

Δημοσ.

ε βαλε το link να το δουμε!

Δεν στεκει παντως, ο παγος εκτος απο οτι θα σταματησει το μαγειρεμα για καποια λεπτα, δεν παυει να ειναι νερο. Επειδη βαζεις νερο δεν σημαινει οτι θα ειναι ζουμερο. Λιπακι θελει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...