Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την εξωτερικη μερια του πλευρου θα βρεις σιγουρα μιας και το πετανε.

Και της παπιας ειναι ανωτερο οπως και να το κανεις, και πιο υγιεινο.

Επισης απο τα εδω supermarkets :

http://www.waitrose.com/shop/ProductView-10317-10001-100221-Fiesta+Iberico+pork+fat

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο την εξωτερικη μερια του πλευρου θα βρεις σιγουρα μιας και το πετανε.

Και της παπιας ειναι ανωτερο οπως και να το κανεις, και πιο υγιεινο.

Επισης απο τα εδω supermarkets :

http://www.waitrose.com/shop/ProductView-10317-10001-100221-Fiesta+Iberico+pork+fat

Ρε εγώ μένω Ελλάδα και όχι Αγγλία.

Επίσης, καλό το λίπος πάπιας φίλε, αλλά το λίπος μοσχαριού είναι ανώτερο για deep frying.

Αν δοκιμάσεις duck fat french fries vs beef suet tallow french fries, θα πάθεις cultural shock.

Δημοσ.

Καλα φτιαξε πρωτα κανα ζωμο και μετα συζηταμε για το ποιο ειναι πιο νοστιμο :D

Εννοείς ζωμό με λίπος πάπιας ή λίπος μοσχαριού; Μα διευκρίνισα πως μιλάω για deep frying.

Δημοσ.

Και εγω. Ξεχνας οτι ζω στην αγγλια που τα καλα fish and chips μαγαζια τηγανιζουν με λιπος απο μοσχαρι, και βρισκεις για να αγορασεις παντου μιας και ειναι παραδοσιακο υλικο εδω

ve98Z.jpg

1.58 το κιλο

Το λιπος της παπιας ομως ειναι ανωτερο γευστικα. Και τις παντοφλες μου να τηγανισω εκει μεσα, θα τρωγονται.

Δημοσ.

Και εγω. Ξεχνας οτι ζω στην αγγλια που τα καλα fish and chips μαγαζια τηγανιζουν με λιπος απο μοσχαρι, και βρισκεις για να αγορασεις παντου μιας και ειναι παραδοσιακο υλικο εδω

ve98Z.jpg

1.58 το κιλο

Το λιπος της παπιας ομως ειναι ανωτερο γευστικα. Και τις παντοφλες μου να τηγανισω εκει μεσα, θα τρωγονται.

Dear sir, I kindly disagree with you. Στο Αμέρικα όταν έτρωγα πατάτες τηγανισμένες σε λίπος πάπιας και σε λίπος μοσχαριού, η διαφορά ήταν πάντα πολύ μεγαλύτερη, τι να πω; Μήπως έχουν διαφορά στα μοσχάρια τόσο πολύ;

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vJforCdZNF0#t=388s

Επισης μαγειρευω ενα κομματι απο πανσετα που ειχα σε μια αλμη με υγρο καπνο, πρασινο τσαι, γιασεμι, θυμαρι, μελι και ζαχαρη. me gusta.

Δε μπορώ να δω το video επειδή είμαι στη δουλειά, αλλά ρε συ, αν μαγειρεύεις πανσέτα που είχες σε άλμη με υγρό καπνό, τι διαφορά έχει με το bacon;

Δημοσ.

οτι ηταν για 8 ωρες μονο σε brine.

Δηλαδη δεν ετρωγες barbecue χοιρινο στην αμερικη???

Αααα, τώρα κατάλαβα τι έκανες, στην αρχή είχα την εντύπωση πως μπορεί να το είχες αφήσει κανένα μήνα.

Κοίτα στο Αμέρικα κυρίως είχαν μοσχάρι bbq, αλλά δεν έτρωγα, δε μου αρέσουν πολλά από τα φαγητά τους εκεί.

Είχα πάθει πλάκα με ένα αυθεντικό Βιετναμέζικο φαγητό, pho, προφέρεται κάπως σαν να τελειώνει σε α αντί για ο.

Είναι απίθανη σούπα, παθαίνεις πλάκα. Αν ψάξεις στο youtube bourdain pho θα δεις και μια εκπομπή που είχε κάνει εκεί, κάποια στιγμή λερώνεται στο πουκάμισο και λέει: "ah fuck it! I will burn cities to the ground for this thing", θεός ο Bourdain.

Είχα γελάσει πολύ κάποια στιγμή που είχε πάει για κυνήγι και σκοτώνει νομίζω ένα ελάφι και είχε το κεφάλι του στο τραπέζι που έτρωγαν και συζητούσε αν είναι ηθικό να είσαι κρεατοφάγος! Ο Θεός ο ίδιος!

Δημοσ.

Μισό πακέτο μακαρόνια με κιμά μάγκικα σε σαλατιέρα

IMAG0680.jpg

*τα καμαρόνια είναι περασμένα απο μεταλλικές τρύπες κράματος αλουμινίου της μομζαβίκης και χάλιβα νοτίου αργεντινής.

Δημοσ.

traganeus αυτες τις πιπες σαν εξυπνακιας δεν μπορεις να τις κοψεις? Προφανως για καποιο λογο κανουν τα μακαρονια μεσα απο αυτες τις τρυπες, αντι να ρωτησεις γιατι καθεσε και λες τα ασχετα σου σαν καλος ημιμαθης τυπος.

Ελεος πια με την μπουρδολογια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...