Chrisxxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δοκιμασε να βαλεις λιγη κοκκινη πιπερια στο μπλεντερ για να παρει κοκκινο χρώμα, δεν το έχω δοκιμάσει αφου παντα τις ψιλοκόβω αλλά πρέπει να πιανει.
slygeo87 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Η ντομάτα δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κομμένο ντοματάκι κονσέρβα;
evabb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Άρα δε τρως ντομάτες ούτε σε σαλάτα; Λοιπόν, έχω μια ιδέα, ντάξ, μπορεί να μη δουλέψει αλλά δε χάνεις να το δοκιμάσεις. Αφού μιλάμε για σάλτσα (αλλά μόνο για σάλτσα ή γκασπάτσο), μπορείς να βάλεις τις ντομάτες στη κατάψυξη από τη προηγούμενη ημέρα. Όταν θες να τις χρησιμοποιήσεις, βγάλε τις έξω και μετά από το πολύ 2 ώρες θα έχουν ξεπαγώσει, αλλά θα έχουν γίνει τελείως γάμησέ τα. Θα καταλάβεις τι εννοώ μόλις τις δεις. Θα είναι σαν να είναι σούπερ μαραμένες και η σάρκα τους θα είναι σαν να είναι ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρευση. Ο λόγος που σου λέω να το δοκιμάσεις είναι επειδή η ντομάτα έχει τελείως διαφορετική υφή πλέον οπότε ίσως να μη το σιχαθείς. Δηλαδή αυτό που σου φαίνεται σαν μύξα, πλέον θα είναι πιο πολύ σαν νερό. Ελπίζω να βοήθησα! Αν το δοκιμάσεις, πες μου πως σου φάνηκε. καλα τωρα τι του λες του ανθρωπου; να σιχαθει χειροτερα;
billkost Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλα τωρα τι του λες του ανθρωπου; να σιχαθει χειροτερα; Ποτέ δε ξέρεις με τι μπορεί να σιχαίνεται ο άλλος.
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 luci για σενα http://www.youtube.com/watch?v=CeZlih4DDNg
billkost Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 luci για σενα http://www.youtube.com/watch?v=CeZlih4DDNg Στο 1:24, αντί να γράψει "everything", έγραψε "everhtying", για κάποιο λόγο άλλαξε τη θέση των γραμμάτων 'y' και 'h'. Μέχρι εκεί είδα.
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 The layover - Miami http://www.youtube.com/watch?v=cFL8okSqLPs Εχει και ενα χριστουγεννιατικο special, θα το βρω αργοτερα
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Πειτε καμια σως/ντρεσινγκ ή οπως αλλιως λεγεται στα Ελληνικά για τονοσαλατα χωρις μαγιονεζα με όσο το δυνατον λιγοτερες θερμιδες.
μαφαλντα Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Στην τονοσαλάτα:Μισό γιαούρτι με 1 κουταλιά μουστάρδα.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Χμμμ γιαουρτι ε; Χμμμ.... Σκεφτόμουν κατι σε στυλ 1 λαδι, 1 μουστάρδα, λίγο λεμόνι αλλά και παλι δεν μου ταιριάζει πολύ σαν γευση, την έχω συνδυασει με μαγιονέζα.
geheim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε το ζουμί-λάδι από την κονσέρβα τόνου. Γαμάει, δεν θέλει τίποτα άλλο.
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Χμμμ γιαουρτι ε; Χμμμ.... Σκεφτόμουν κατι σε στυλ 1 λαδι, 1 μουστάρδα, λίγο λεμόνι αλλά και παλι δεν μου ταιριάζει πολύ σαν γευση, την έχω συνδυασει με μαγιονέζα. Καμια vinaigrette με καποια γευση που σου αρεσει?
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε το ζουμί-λάδι από την κονσέρβα τόνου. Γαμάει, δεν θέλει τίποτα άλλο. Ειναι σε νερο
Praetorianos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Πειτε καμια σως/ντρεσινγκ ή οπως αλλιως λεγεται στα Ελληνικά για τονοσαλατα χωρις μαγιονεζα με όσο το δυνατον λιγοτερες θερμιδες. Συνήθως πετάω μέσα μπαλσάμικο/λεμόνι/αλάτι/μουστάρδα σε random ποσότητες μέχρι να φτιάξω κάτι ικανοποιητικό. Τις περισσότερες φορές βγαίνει κάτι παραπάνω από καλό μπορώ να πω. Μαγιονέζα σε τόνο έχω να φάω κάτι χρόνια. Επίσης μια γαμηστερή συνταγή (ανάλογα τις ορέξεις σου βέβαια) είναι σε ένα πιάτο πάρα πολύ μουστάρδα, λεμόνι, λάδι και τα χτυπάς όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα. Στο συγκεκριμένο μετά θέλει παπάρα βέβαια, οπότε μάλλον δεν σου κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις