Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε να βαλεις λιγη κοκκινη πιπερια στο μπλεντερ για να παρει κοκκινο χρώμα, δεν το έχω δοκιμάσει αφου παντα τις ψιλοκόβω αλλά πρέπει να πιανει.

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άρα δε τρως ντομάτες ούτε σε σαλάτα;

 

Λοιπόν, έχω μια ιδέα, ντάξ, μπορεί να μη δουλέψει αλλά δε χάνεις να το δοκιμάσεις.

 

Αφού μιλάμε για σάλτσα (αλλά μόνο για σάλτσα ή γκασπάτσο), μπορείς να βάλεις τις ντομάτες στη κατάψυξη από τη προηγούμενη ημέρα.

Όταν θες να τις χρησιμοποιήσεις, βγάλε τις έξω και μετά από το πολύ 2 ώρες θα έχουν ξεπαγώσει, αλλά θα έχουν γίνει τελείως γάμησέ τα.

Θα καταλάβεις τι εννοώ μόλις τις δεις. Θα είναι σαν να είναι σούπερ μαραμένες και η σάρκα τους θα είναι σαν να είναι ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρευση. Ο λόγος που σου λέω να το δοκιμάσεις είναι επειδή η ντομάτα έχει τελείως διαφορετική υφή πλέον οπότε ίσως να μη το σιχαθείς. Δηλαδή αυτό που σου φαίνεται σαν μύξα, πλέον θα είναι πιο πολύ σαν νερό.

 

Ελπίζω να βοήθησα! Αν το δοκιμάσεις, πες μου πως σου φάνηκε.

 

 

καλα τωρα τι του λες του ανθρωπου; να σιχαθει χειροτερα;

Δημοσ.

Πειτε καμια σως/ντρεσινγκ ή οπως αλλιως λεγεται στα Ελληνικά για τονοσαλατα χωρις μαγιονεζα με όσο το δυνατον λιγοτερες θερμιδες.

Δημοσ.

Χμμμ γιαουρτι ε; Χμμμ....

 

Σκεφτόμουν κατι σε στυλ 1 λαδι, 1 μουστάρδα, λίγο λεμόνι αλλά και παλι δεν μου ταιριάζει πολύ σαν γευση, την έχω συνδυασει με μαγιονέζα.

Δημοσ.

Χμμμ γιαουρτι ε; Χμμμ....

 

Σκεφτόμουν κατι σε στυλ 1 λαδι, 1 μουστάρδα, λίγο λεμόνι αλλά και παλι δεν μου ταιριάζει πολύ σαν γευση, την έχω συνδυασει με μαγιονέζα.

Καμια vinaigrette με καποια γευση που σου αρεσει?

Δημοσ.

Πειτε καμια σως/ντρεσινγκ ή οπως αλλιως λεγεται στα Ελληνικά για τονοσαλατα χωρις μαγιονεζα με όσο το δυνατον λιγοτερες θερμιδες.

Συνήθως πετάω μέσα μπαλσάμικο/λεμόνι/αλάτι/μουστάρδα σε random ποσότητες μέχρι να φτιάξω κάτι ικανοποιητικό. Τις περισσότερες φορές βγαίνει κάτι παραπάνω από καλό μπορώ να πω.

 

Μαγιονέζα σε τόνο έχω να φάω κάτι χρόνια.

 

Επίσης μια γαμηστερή συνταγή (ανάλογα τις ορέξεις σου βέβαια) είναι σε ένα πιάτο πάρα πολύ μουστάρδα, λεμόνι, λάδι και τα χτυπάς όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα. Στο συγκεκριμένο μετά θέλει παπάρα βέβαια, οπότε μάλλον δεν σου κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...