Chrisxxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Για ρεβυθοκεφτέδες και ντοματοκεφτέδες έχουμε κατι;
athlios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Την τελευταια χρονια εχω φτιαξει καμια 6-7 χιλιαδες τετοια, αλλα ειναι νοστιμα τα ατιμα: http://www.youtube.com/watch?v=LjmVW91S3iE Δεν χρειαζεται να κανετε τα πρωτα βηματα, γινεται με οποιοδηποτε ριζοτο/ρυζι εχει ξεμεινει, απλα τα κανετε μπαλες και τα παναρετε. Μπωωω ! οτι καλυτερο αυτες οι κροκετες στην Ιταλια. :wub:
orlox Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 thread μαγειρικης με δραμα! Ποσο πιο γαματο μπορει να είναι? Συνταγη με φαβα που ζητησε καποιος το 2006 Βρασε την φαβα για κανα μισαωρο με αναλογια νερου 1 προς 3 σε μετρια προς χαμηλη φωτια. Θελει καλο ανακατεμα να μην κολησει. Ριξε μεσα ενα χοντροκομενο κρεμμύδι στο μισαωρο 3 πρεζες αλατι μπολικη ρίγανη και λιγο ελεολαδο. Συνεχισε το βρασιμο με συχνο ανακατεμα μεχρι να χυλώσει και να πιει ολο το νερο. Σερβιρετε ζεστη ή κρυα με λιγη ριγανη ακομα φρεσκο ελαιολαδο χρησιμοποιοντας ενα φυλο κρεμμυδιου σαν κουταλι και ψωμι η φρυγανια.
billkost Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 thread μαγειρικης με δραμα! Ποσο πιο γαματο μπορει να είναι? Συνταγη με φαβα που ζητησε καποιος το 2006 Βρασε την φαβα για κανα μισαωρο με αναλογια νερου 1 προς 3 σε μετρια προς χαμηλη φωτια. Θελει καλο ανακατεμα να μην κολησει. Ριξε μεσα ενα χοντροκομενο κρεμμύδι στο μισαωρο 3 πρεζες αλατι μπολικη ρίγανη και λιγο ελεολαδο. Συνεχισε το βρασιμο με συχνο ανακατεμα μεχρι να χυλώσει και να πιει ολο το νερο. Σερβιρετε ζεστη ή κρυα με λιγη ριγανη ακομα φρεσκο ελαιολαδο χρησιμοποιοντας ενα φυλο κρεμμυδιου σαν κουταλι και ψωμι η φρυγανια. Τώρα που είπες φύλο κρεμμυδιού, θυμήθηκα τον Ιορδάνη στην Πεντέλη που σερβίρει τα καλαμάκια πάνω σε κρεμμύδι. Και το κρεμμύδι γίνεται σούπερ! Αλλά τα τελευταία 3 χρόνια ρίχνει σταθερά την ποιότητά του ρε γαμώτο.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 thread μαγειρικης με δραμα! Ποσο πιο γαματο μπορει να είναι? Συνταγη με φαβα που ζητησε καποιος το 2006 Βρασε την φαβα για κανα μισαωρο με αναλογια νερου 1 προς 3 σε μετρια προς χαμηλη φωτια. Θελει καλο ανακατεμα να μην κολησει. Ριξε μεσα ενα χοντροκομενο κρεμμύδι στο μισαωρο 3 πρεζες αλατι μπολικη ρίγανη και λιγο ελεολαδο. Συνεχισε το βρασιμο με συχνο ανακατεμα μεχρι να χυλώσει και να πιει ολο το νερο. Σερβιρετε ζεστη ή κρυα με λιγη ριγανη ακομα φρεσκο ελαιολαδο χρησιμοποιοντας ενα φυλο κρεμμυδιου σαν κουταλι και ψωμι η φρυγανια. Μετά το χύλωμα την περνάς στο μουλτι να γινει πουρες. Στο σερβίρισμα προτείνω ανεπιφύλακτα ωμό ελαιόλαδο, κάπαρη, λιαστή ντοματα και ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Κόλαση.
Toufas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μετά το χύλωμα την περνάς στο μουλτι να γινει πουρες. Γιατι να περιμενεις τοτε για κατι που θα κανει το mixer? Βραζεις, και οταν μαλακωσουν τις στραγγιζεις και τις περνας. Κρατας λιγο νερο σε περιπτωση που χρειαστει και τελιωνεις. Μου φενεται θα παραγγειλω ινδικο σημερα αφου μιλατε για φαβα
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Κομμάτια κρέατος ακα τηγανιά είναι στο ψυγείο. Αν τα ζεστάνω με μπύρα θα γίνουν ωραία;
evabb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ερωτηση προς τουφα. τι διαφορα εχει το fleur de sel απο το αλατι; αξιζει να το παρω;
Toufas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι η πιο καλη ποιοτητα αλατιου που μπορεις να παρεις. Αξιζει ναι.
evabb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 διαβαζα στην wikipedia οτι το βαζεις στο τελειωμα κι οχι στο μαγειρεμα ισχυει;
Toufas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ειναι κριμα να το βαλεις στο μαγειρεμα γιατι θα το χασεις. Βαλε απλο θαλασσινο το ψιλο στο φαγητο.
slygeo87 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 γιατι θα το χασεις. Aυτό ισχύει και στο κανονικό αλάτι; Ή έστω μερικές φορές; Π.χ. αν βράσω νερό για μακαρόνια, βάζω αλάτι αλλά δε βλέπω διαφορά. Και γενικά άμα δεν του γα τη μα μετά...
evabb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ειναι κριμα να το βαλεις στο μαγειρεμα γιατι θα το χασεις. Βαλε απλο θαλασσινο το ψιλο στο φαγητο. παντα τετοιο Aυτό ισχύει και στο κανονικό αλάτι; Ή έστω μερικές φορές; Π.χ. αν βράσω νερό για μακαρόνια, βάζω αλάτι αλλά δε βλέπω διαφορά. Και γενικά άμα δεν του γα τη μα μετά... μαλλον το αλατι που παιρνεις ειναι κακης ποιοτητας γι αυτο δεν την νιωθεις την αλμυρα. αλλαξε μαρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις