evabb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 οσες φορες εχω προσπαθησει να το κανω οπως λεει ο σνοομπ εγω φαει λαπα.
siracos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 ερωτηση προς τουφα. τι διαφορα εχει το fleur de sel απο το αλατι; αξιζει να το παρω; Και στο Μεσολόγγι βγαίνει τέτοιο αλάτι. Το ονομάζουν αφρίνα και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να το βρεις,μόνο από γνωστό.
evabb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 εδω το πουλανε στο σουπερμαρκετ. 3-3,5 ευρω τα 125γρ το βρηκα.
evabb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 και το πηρα τελικα 3,80 τα 125γρ και το παρουσιαζω
slygeo87 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Operation ΡΥΖΙ Κανονίστε να στουπώσει ο κώλος μου.
billkost Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Operation ΡΥΖΙ Κανονίστε να στουπώσει ο κώλος μου. Νόμιζα πως η σωστή λέξη είναι να "στουμπώσει" και όχι να "στουπώσει". Τι σημαίνει "στουπώνω" και τι "στουμπώνω"; Γεμάτος απορίες σε αυτή τη ζωή.
billkost Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν. Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία που έχουμε είναι για τον πούτσο. Και πέρα από αυτό και οι Έλληνες είναι βλάκες και μου τη σπάνε. Πως είναι εδώ μέσα μερικοί που βρίζουν επειδή λες δυο πράγματα παραπάνω για το φαγητό, ε λοιπόν, έτσι είναι όλοι. Εδώ και λίγο καιρό που γύρισα από Αμερική, πηγαίνω συχνά πυκνά με μια παρέα για φαγητό και κυρίως στην περιοχή Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή επειδή γυρνάω από τη δουλειά μου και βολεύει και τους άλλους. Εγώ όμως έχω λίγο πιο ιδιαίτερα και απαιτητικά γούστα στο φαγητό. Όταν αυτό που τρώω έξω μπορώ να το φτιάξω καλύτερο σπίτι μου, θα το πω. Δεν είναι πως σπάζομαι πολύ ούτε πως κάνω θέμα, αλλά θα πω πως το φαγητό στο γαμω-μάγαζο που πήγαμε είναι γαμώ-μέτριο και πως το μαγειρεύω καλύτερα. Οι φίλοι μου αυτοί λοιπόν, δε ξέρω πως την είδαν και μου τη λένε, μέχρι τώρα το λέγαν για αστείο, εχθές και σήμερα όμως μου την είπαν κανονικά. Δηλαδή μου κάνει εχθές ένας με έντονο επικριτικό ύφος: "Σοβαρά τώρα, έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά και δε σου αρέσει τίποτα". Του απάντησα πως είναι μερικά φαγητά που μου άρεσαν σε κάποια μαγαζιά αλλά είχε πάρει το ύφος του μαλάκα που στην λέει. Δηλαδή τι θέλει να κάνω; Να κατεβάσω τον πήχη και να λέω πως ότι τρώμε είναι καλό; Σημειωτέο, ο τύπος μαγειρεύει 12 χρόνια και τα φαγητά του είναι χάλια (βράζει τα μακαρόνια 15 λεπτά και μετά σβήνει το μάτι και αφήνει την κατσαρόλα επάνω... ακόμα 10 λεπτά). Όταν μεν σου ζητήσουν να τους πεις τι σου αρέσει και τι προτείνεις και καμία συμβουλή για να κάνεις καλύτερα κάτι ή που αλλού να πάμε, και τους απαντήσω, γυρνάνε και με λένε ψωνισμένο επειδή δε τους άρεσε η απάντηση. Εγώ τι να κάνω δηλαδή; Α στα διάλα. Μαλάκες. Έχω σπαστεί τόσο που σκέφτομαι να μη ξαναβγώ για φαγητό μαζί τους. Απλά είπα να ξεσπάσω λίγο επειδή εκείνη τη στιγμή είχα άλλα στο μυαλό μου και δε ξέσπασα μπροστά του. Sorry για το offtopic.
slygeo87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ένα δίκιο το έχουν τα φιλαράκια σου, μόνο πες τους να βράζουν τα μακαρόνια για όσα λεπτά λέει η συσκευασία.
billkost Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ένα δίκιο το έχουν τα φιλαράκια σου, μόνο πες τους να βράζουν τα μακαρόνια για όσα λεπτά λέει η συσκευασία. Δεν έχουν δίκιο. Δεν είμαι λάθος αν δε μου αρέσει το φαγητό. Απλά τα γούστα μας διαφέρουν. Πως για παράδειγμα (το έχει χρησιμοποιήσει ο γνωστός "επίκουρος" σε διάλεξη αυτό το παράδειγμα, γαμώ τα παιδιά) σε κάποιον αρέσει ο Bergman και σε άλλον ο Stallone. Δε θα πω πως σε όποιον αρέσει ο δεύτερος είναι βλάκας, απλά δε μου αρέσει. Ούτε θα απαιτήσω να δουν όλοι τον πρώτο. Δε τους είπα πως θα φύγω, ούτε πως δε θα ξαναβγώ μαζί τους για φαγητό, ούτε πως το γούστο τους στο φαγητό είναι πολύ φτηνιάρικο (κατά τη γνώμη μου είναι αλλά δε τους το είπα λέμε). Απλά με ρώτησαν και τους είπα την άποψή μου ήρεμα και ωραία. Όσο για τα μακαρόνια, δε δίνω συμβουλές. Ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει. Αν θέλει τη συμβουλή μου μπορεί να τη ζητήσει, αν και όπως όλοι οι Έλληνες, νομίζουν πως κάνουν τα πάντα σωστά.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Έχει ένα δίκιο για τα ελληνικά εστιατόρια.
slygeo87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει ρε γαμωτο, δε βγαίνουμε όλοι να φάμε την τέλεια μπριζόλα. Με τα φιλαράκια βγαίνεις.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ναί, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να τρώς ότι να 'ναι. Βέβαια αν κρίνω απο τους φίλους του και τον τρόπο που μαγειρεύουν, δεν θα πρέπει να τους πολυενοχλεί.
billkost Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει ρε γαμωτο, δε βγαίνουμε όλοι να φάμε την τέλεια μπριζόλα. Με τα φιλαράκια βγαίνεις. Μα γιαυτό δεν αντιδρώ περίεργα. Απλά τους λέω πολύ απλά πως δε μου αρέσει, δε κάνω σκηνή. Καταλαβαίνω πως βγαίνω έξω για την παρέα. Αλλά όχι και να μη μπορώ να πω την άποψή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις