evabb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 υλικα 150γρ γιαουρτι στραγγιστο τυπου τοταλ 2 pure butter shortbreads περιπου 32γρ ηταν αυτα που εβαλα καμια 10αρια φουντουκια γλυκο κερασι η κερασια σε πηχτο σιροπι. εκτελεση χτυπαμε στο μουλτι τα μπισκοτα και τα φουντουκια και τα ριχνουμε στον πατο ενος ποτηριου. σιγουρα θα περισεψει μια ποσοτητα την κραταμε. ριχνουμε απο πανω το γιαουρτι. πανω απο το γιαουρτι βαζουμε μια γενεα ποσοτητα κερασια και σιροπι και γαρνιρουμε με λιγα τριματα απο τα μπισκοτα.
viper2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 υλικα 150γρ γιαουρτι στραγγιστο τυπου τοταλ 2 pure butter shortbreads περιπου 32γρ ηταν αυτα που εβαλα καμια 10αρια φουντουκια γλυκο κερασι η κερασια σε πηχτο σιροπι. εκτελεση χτυπαμε στο μουλτι τα μπισκοτα και τα φουντουκια και τα ριχνουμε στον πατο ενος ποτηριου. σιγουρα θα περισεψει μια ποσοτητα την κραταμε. ριχνουμε απο πανω το γιαουρτι. πανω απο το γιαουρτι βαζουμε μια γενεα ποσοτητα κερασια και σιροπι και γαρνιρουμε με λιγα τριματα απο τα μπισκοτα. ερωτησεις τα μπισκοτα θα πρεπει να ειναι κατι συγκεκριμενο? παιζει και χωρις αμυγδαλωτα?
evabb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ερωτησεις τα μπισκοτα θα πρεπει να ειναι κατι συγκεκριμενο? παιζει και χωρις αμυγδαλωτα? to μπισκοτο ειπα οτι εβαλα Pure butter shortbread, ειναι αυτα τα αγγλικα μπισκοτα που θρυματιζονται ευκολα και εχουν παρα πολυ βουτυρο. φυσικα μπορεις να βαλεις οτι μπισκοτο θες, στην αρχη σκεφτομουν να βαλο digestive αλλα δεν βρηκα στο σουπερμαρκετ ή μπισκοτα κανελας. να σημειωσω εδω οτι προφανως δεν ειναι σαν κανονικο τσιζ κεικ. εχει την ξινιλα του γιαουρτιου αλλα ειναι πολυ πιο ελαφρυ και δροσερο. πιστευω για καλοκαιρι ειναι πολυ ωραιο.
billkost Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τούφα, θέλω να πάρω μια φριτέζα με ψυχρή ζώνη αλλά και ότι άλλο καλό μπορεί να έχει (π.χ. φίλτρο για οσμές, φίλτρο καθαρισμού) που να έχει όμως μια τιμή φυσιολογική, δε θέλω να δώσω πάνω από 250 ευρώ. Εσύ έχεις φριτέζα; Τι έχεις; Έχεις να προτείνεις κάτι σε αυτά που θέλω; to μπισκοτο ειπα οτι εβαλα Pure butter shortbread, ειναι αυτα τα αγγλικα μπισκοτα που θρυματιζονται ευκολα και εχουν παρα πολυ βουτυρο. φυσικα μπορεις να βαλεις οτι μπισκοτο θες, στην αρχη σκεφτομουν να βαλο digestive αλλα δεν βρηκα στο σουπερμαρκετ ή μπισκοτα κανελας. να σημειωσω εδω οτι προφανως δεν ειναι σαν κανονικο τσιζ κεικ. εχει την ξινιλα του γιαουρτιου αλλα ειναι πολυ πιο ελαφρυ και δροσερο. πιστευω για καλοκαιρι ειναι πολυ ωραιο. Πάμε ρε Εύα με τα Pure butter shortbread! Την επόμενη φορά και με pure lard shortbread . Αυτό που έβαλες φώτο μου άρεσε πολύ. Ζήλεψα αλλά βαριέμαι να πάω να πάρω γλυκό τώρα.
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ομελετα με σπανακι in the beginning I was like : Hmmm not really sure this recipe is gonna work and then I was like: hmmm it doesn't look that bad and in the end I was like: wtf this thing is delicious!!!
Lucifer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 to μπισκοτο ειπα οτι εβαλα Pure butter shortbread, ειναι αυτα τα αγγλικα μπισκοτα Να το πεις σε Σκωτσέζο αυτό, να σε κάνει φαρδύτερη απ' το τούνελ της Μάγχης.
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Να το πεις σε Σκωτσέζο αυτό, να σε κάνει φαρδύτερη απ' το τούνελ της Μάγχης. ελα μωρε ολοι στο ιδιο νησι πανω ζουνε τωρα που το λες οντως στο κουτι λεει σκωτια
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 κρεπες με βουτυρο και ζαχαρη κασοναντ. η ζαχαρη κασοναντ οπως θα δειτε ειναι περιεργη και εχει μεγαλη διαφορα στην γευση απο την απλη λευκη ζαχαρη. δεν ειναι η μαυρη ζαχαρη που λεμε, που δεν εχει υποστει λευκανση. αυτη εχει μια γευση απο καραμελα, καπνιστο... ειναι περιεγο δεν μπορω να το περιγραψω. η ζαχαρη μονη της σε ενα μπολακι για να την δειτε
Praetorianos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μπισκότα τίγκα στο βούτυρο, τσιζκεηκ, ομελέτα, κρέπες με βούτυρο και κατα τα άλλα πολύσπορο μαύρο ψωμί (αν διακρίνω καλά). Γεια σου ρε Εύα αρχόντισσα
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 και βεβαια μαυρο πολυσπορο. δεν εχει γευση το ασπρο ψωμι.
μαφαλντα Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ευάκι ξέρεις και η Βέφα Αλεξιάδου χημικός σπούδασε. Link
billkost Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 και βεβαια μαυρο πολυσπορο. δεν εχει γευση το ασπρο ψωμι. Σου αρέσει πιο πολύ από το απλό με προζύμι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις